Sziasztok!
Szóval magamról, magunkról néhány szó.
Első babánk lesz, bár nagyon későn mutatta meg magát, de úgy néz ki, hogy kisfiú! Eddig az András Attila névváltozat maradt a tarsolyunkban, de ha valamelyikünknek lesz új ötlete, ami jobban tetszik, akkor még lehet, hogy változik. (De szerintem már nem fog, mert mindenki kezdi Andrisozni, bár nekem még lenne 1-2 ötletem) A páromat idézve: Ó még van rá időnk…. (Hát persze, végül is még kb. 3 hét, bár szerintem vagy szeretném, ha hamarabb jönne.)
Ez a jósló fájás dolog nekem olyan furcsa, mert én soha semmit nem érzek, az lehet, hogy valakinek egyáltalán nincs, és egyszer csak már megy is szülni????
Doki és szülésznő kérdés: Sokáig úgy volt, hogy az István Kórházban fogok szülni, mert a régi dokim ott dolgozik, de szólt még a terhesség elején, hogy Ő augusztusban szabin lesz, szóval, ha akarok, válasszak másik dokit. Azért lett a Flór, mert közel lakunk hozzá és a mostani dokimnál, idén szült két ismerősöm is és ők végig nagyon meg voltak vele elégedve, bár én már most a terhes gondozás alatt találtam egy két dolgot, ami nem annyira tetszett. Így a végén úgy gondolom, már mindegy most már nem váltok másra.
A szülésznővel kapcsolatban, meg gondolkodtam rajta, van is egy-két név ugye, akiket ajánlanak, meg dicsérnek, de én még nem voltam NST-n (doki bácsi szerint az fontosabb és pontosabb infót ad, ha az áramlást nézi meg) és nem tudom, hogy kit válasszak, választanék.
Ez a néhány szó elég sokra sikeredett, úgyhogy be is fejezem még mielőtt sok lenne belőlem.