Sziasztok!
Tekiroll: Igen, akkor tudom ki vagy
Majd egymásnak adjuk a kilincset a szülőszobán, izgi lesz
Én nem tudom, de nagyon durván hangzik ez a diéta. Téged elnézve csodálkoztam is ezen. Jó pár hete járt a tornára két lány, akik nagyon ducik voltak, padödö szerűt képzelj el, ők voltak szigorú diétán. Az egyik napi 150 kalóriát ehetett csak. Nem látszott rajtuk, hogy babát várnak....nekik is nehéz lehet...
Jó étvágyat a palacsintához!
Valaki szokott bele sót tenni, de te ne tegyél!
Cukrot ehetsz? Az nincs korlátozva?
Győzelem: Én általában mindenkitől azt hallottam, hogy már a terhesség elején a doki tájékoztatja a kismamát, mennyit kér a szülésért. Köztünk ez még nem jött szóba. Egyszer sem tért ki rá és én sem. Végül is a havi díja sem kevés.....A neten múltkor találtam egy írást, egy kismama írta aki 3 éve szült Hábinál. Ő megkérdezte mennyi a szülés, Hábi erre azt mondta, hogy nem mond árat mert nem biztos hogy élvezni fogja. Humora az van, én csípem
Amúgy én két tűz között vagyok, a férjem azt mondja ne adjunk, anyám azt mondja adjunk. MInd a kettőnek igazat adok, fogalmam sincs még, hogy mi lesz. Persze anyagilag nem állunk a helyzet magaslatán, sőt! Úgyhogy majd elválik, nem tudom még hogy lesz.
Na, jó hosszúra nyúltam....
Mindenkinek jó hétvégét, én megyek anyósékhoz Nyíregyházára, végig eszem az egész hétvégét, amíg lehet
Barbi