Sziasztok!
Erika, bevallom, én elbőgtem magam...
nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem ha eszembe jut a kislányom születése, mindig sírnom kell. A férjem jókat röhög rajtam.
Erika, nem te voltál az, aki EDA-t kapott? Mert én spinálisat, és azután 12 óra fekvés kell. 10 óra után a fejemet már fordíthattam jobbra-balra, de a felkelés csak 12 óra után lehetett. Bár én még vártam volna... nekem nagyon fájt a felkelés. Olvastam másik topicban, hogy aki itt indította a topicot, azt írta, hogy mennyire elriasztottuk őt a császártól. szerintem nem riogattunk senkit, pusztán a tényeket írtuk le. ha nekem anno valaki elmondja előre, hogy mire figyeljek a császár esetén, akkor egy csomó fájdalomtól kíméltem volna meg magamat. Na mindegy.
Szuper, Bárány sem lóg ki a sorból. Bárány, melyik anyósoddal játszol haragszomrádot? A mostanival?
A férjem MLM-t csinál, ami tudom, hogy hányásnak hangzik, mert Amway és társai tettek róla, de ez tök jó hálózat, parfümöket értékesítünk. Több mint 3000-en vannak a hálózatunkban. Szóval ő előadásokat és bemutatókat tart, és éppen októberben értük el azt a szintet, hogy Magyarországon benne vagyunk az első 4-ben, a világon pedig az első 20-ban. És ezt jórészt ő érte el, igaz, a szülésig én is aktívan nyomtam az építést. Mindig ketten tartottuk a bemutatókat, azóta szegénykém egyedül megy, én a háttérmunkában segítek neki (ha Elcsi is úgy tartja jónak
)
Most ez van, jó szelek vannak, meg kell lovagolni, hogy itt is teremtsünk egy bizonyos jólétet, mert a pénz szabadságot szül, és az megfizethetetlen, ha a gyerekedet látod felnőni, és te neveled fel, nem az óvónő és nem a nagymama. Ennyi. Szóval hányás ide, vagy oda, azt kell csinálni, amiből az ember meg tud élni. Aztán utólag már hányhatunk.