Szia Mókuska!
Sajnálom,hogy így jártatok ezzel a megfázással.
Nagyon eréjes vírus lehet,ami enyire ledönti az egész családot.
A herpesz miatt külön sajnállak.
Azt hiszem bármit kentél volna rá ,uúgy kijön.
Nálam mostanában mensikor jött ki folyton,aztán az utóbbi két alkalommal már nem.Remélem nem is fog egy darabig!Persze nem fáj,de nekem is szám sarkában szokott előbújni,és mikor már pörkös ,felreped állandóan.Úgy meg 2 hétig sem múlik el.
Az autórészlet bizony nagyon megterhelő.Mi is sokat fizetünk
Persze Apának létkérdés az autó.
2 év múlva már remélem csökkenni fog a részlet.legalábbis a banki papíron úgy van feltüntetve.
Nálad 2 év múlva GYES,hát igen.Persze ha közben születik egy kicsi baba,akkor maradsz még tovább GYED-en.
Persze szuper nehéz lehet 3 picivel,de addigra Lili már ovis lesz.
Na,de ezt ti tudjátok:csak ha gondolkodtok a dolgon,akkor érdemes így időzíteni.
Mi is így akartuk,de a sors nem.Hát ember tervez ....
A főzés miatt abszolút nem kell pirulós figura.Én mindig estére főzök,és nem azért mert imádunk főtt kaját vacsorázni.
Egyszerűen a délelőttöm úgy elmegy,hogy ebédre nem tudok főzni
Most is 6 órára lett kész a palócgulyás
Ada meg újabban arra szokott rá,hogy nem vacsizik,hanem este korán fürdik,és utánna tápi.majd hajnalban újabb adag tápi+ a reggeli.Persze így aztán egész nap sem éhes.
Megcsináltuk ma a só-liszt gyurmát.Nagyon jók lettek.Sajna egy adagot a száradás gyorsítása céljából betettem a sütőbe
Nem csúny,de nem olyan szép fehér,mint ami a komvektoron szárad
Sütöttem gesztenyét is,finom lett csak beletört a fogam (szó szerint)Pedig meghámoztam evés előtt
Most ünnepek után irány a fogorvos.bár talán a szájsebészet ideálisabb lenne,uis gyökérig letörött.
Na jó,megyek mert holnap de jönnek anyuék,mikulást köszönteni.Épp időben!
Szióka
Masnika