Sziasztok drága sorstársak!
Nem tűntem ám el, csak bedöglött otthon a mail és most befizettem egy órára valahová mert már nem bírtam nélkületek, meg, hogy mia van veletek, különösen Annával
Anna
!
Minden rendben lesz, én érzem! Vigyázz magatokra, hidd el a nehezén túl vagy!!!! Úgy drukkolok!!!
Gigi
!
Mindig gondolok rátok. A te példád hihetetlen erőt ad ám nekem, hogy mindig van még esély és a csoda meg fog történni!! Örülök, hogy minden rendben és remélem, hogy néha majd azért bekukkantasz ha már a picúr megszületett...
A Jánosos történet nagyon durva. Velem hasonló a Nyírőben történt, szintén ciszta. Nagyívben leszartak, hentes módra vizsgáltak, üvöltöttem és kértem, hogy hagyja abba. Aztán miután 2x elájultam, felnyitottak. Aztán 2 nap múlva még 1x mert valamit elcsesztek...
Szani
!
Klassz csaj vagy, hogy az első sikertelenség után is megpróbálod újra, hidd el a picúrka mindenért kárpótol majd. Minden rendben lesz, nagyon drukkolok. Én mindig azt mondogatom, hogy nekünk ez a nehézség jutott az életben és ezután már csak a boldogság jön! Nekünk is van szép új lakásunk, kocsink (mindkettőnknek), átlagosan jól élünk, de igazán boldog csak akkor leszek ha már a kezemben lesz a babánk. Mindent odaadnék érte...
Most picit depis vagyok, jön a hideg is meg a sötét napok, remélem sikerülnek a dolgok hamar, mert azzal a tudattal, mindent kibírok. El sem hiszem, hogy egyszer már ott fogunk tartani, hogy berendezgetem a babaszobát...
Dia
!
Nektek miért nem jött össze spontán a babó, azt lehet tudni? Mi most kezdjük az inszemet. Az uramnak nem túl fittek a spermái, de még inszemmel talán lehet próbálkozni, de tuti nem lesz hat. Nem tudom, szeretnék hinni benne és talán nem kellene a lombik, de lehet, hogy jó lenne azzal kezdeni, hogy ne vesztegessünk el hosszú hónapokat...
Szóval ma este megyek be, mindjárt indulok is. Szombaton jött meg, nem tudom most mi lesz. A Gigi amit mondott, abból tudok kiindulni, hogy most ultrahang, aztán majd elmondja a többit.
Jól legyetek, majd jelentkezem!
Puszi,
Enigma
Dia! A képpel szerintem senkit nem bánottál meg! Részemről, ha közülünk bárki babás lesz annak én ugyanúgy örölök mintha a sajátomról lenne szó. Itt mindenki nagyon megérdemli.
Puszi