Szia Manka!
Köszönöm, hogy megosztottad velem (velünk) a tapasztalataidat Sóvágó doktorról. Tényleg nem adott meg mobil számot, de a lakástelefonját igen, hogy azon lehet bejelentkezni a rendelésre, és hogy azt hívhatom bármikor, ha valami gondom adódna. Gondolom mindig van náluk otthon valaki...
Egyébként én is vidékröl jöttem, és a terhességemig az ottani nögyógyászommal tartottam a kapcsolatot. Így aztán nem csoda, hogy teljesen tájékozatlan voltam, nem ismertem senkit itt Budapesten. Sokan ajánlották Dr. Mousa-t, hát hozzá jelentkeztem be. Én szakmailag nem tudom megítélni, hogy milyen, mobil számot adott meg, ez igaz, de az is tény, hogy a második találkozáskor olyan igazságtalan és goromba volt velem, hogy azóta is görcsben van a gyomrom, ha csak rágondolok is. Ez pedig nem egy jó indítás a majdani zökkenömentes együttmüködéshez...
Sokan javasolták, hogy váltsak, ha már most, a terhesség közepén szorongással tölt el a nögyógyászommal való találkozás puszta gondolata is, de ez nem olyan egyszerü. Nem ismertem egyetlen budapesti nögyógyászt se, mikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Megkérdeztem mindenkit az ismeretségi körömben, akiröl csak sejthetö volt, hogy járatos lehet a témában. Az összes begyüjthetö véleményt megszerezve és összevetve jutottam arra a konklúzióra, hogy Dr. Mousa lesz a lehetö legjobb választás. Ezek után most milyen alapon választanék mást?!?! Inkább reménykedek, hogy majdcsak kialakul, ha meg nem, úgyis a szülésznö lesz velem többet a vajúdás alatt, meg (remélem) ott lesz a férjem is, szóval majdcsak lesz valahogy...
BMárti (aki eddig Mártiként írt, de rájött, hogy nincs ezzel egyedül)