Sziasztok! köszi a hiányolást, tegnap jöttünk meg a nyaralásból, úgy hogy szuper volt az időzítés. (A vége felé azért nem jelentkeztem, mert a drága nagyfiam elszúrta az internet csatlakozást...
)
Mondjuk amikor jött a front azt sem tudtam hova tegyem magam, de aztán megúsztuk. Még min 1 hetet ki szeretnék húzni, akkor átlépek a 38.ba, és jöhetnek. Elég nehezek már, de most nyaraláskor többet pihiztem. MOst itt fekszem a csatatér közepén (félkész beépített szekrény, az ajtói még a nappaliban hevernek, a tartalma dobozokban a nappaliban, nyaralós cuccok, amit tegnap hazahoztunk, bébiknek előkészített cuccok, kitisztítandó kiságy matrac, vadi új szopis párna, stb...
) , igyekszem nem beindulni a rendrakásra, jó lenne vmi varázspálca!
Szilvi! jó az a vegyes páros, majd meglátod! különben is kell egy lány, aki kordában tartja a fickókat
Ha jól hallom Eszter lányom éppen playmobil csatázik a fiúkkal,
, hát ilyen az ember sorsa, ha sok fiú tesója van! Szerencsére azért nagyon nőci, és babázni is van kivel, mert van kislány unokatesó a házban, meg Ádám, sőt néha Dávid is hajlandó
efféléket játszani vele
Én holnap megyek CTG-re, remélem minden OK lesz, legutóbb az volt. A vérképem nagyon vacak, főként a vas, valszeg azért is vagyok ilyen gyöngusz (bár ezt sokan nem így látják, de azért én érzem, hogy már a lépcső tetejéig gond felérni
)
claire