Sziasztok!
Millye, hát, elsőre tényleg nem tűnik egyszerűnek a sütid, de nagyon jól hangzik a recept, köszönöm. Lehet, hogy még egy-két hónapig nem állok neki, talán addigra már el tudja majd foglalni magát Bogi.
A banánt ma reggel kóstoltuk, az nagyon bejött. 18 kanállal evett belőle és nem grimaszolt, sőt, egész gyorsan cuppogta befelé. Aranyos, a kanálról is szopizza a kaját.
Gratula a 13. fogacskához!
Szilvi, szegény Boti, remélem már teljesen elmúlt a csúnya csípés.
Nagyon örülök, hogy minden rendben és hajrá törpik ott bent! Duplán izgi, milyen neműek lesznek.
Remélem, a dackorszak hamar végetér nálatok.
Szonce, éljen Apa új munkahelye! Hogy mentek az első napok? Nagyon drukkolok, hogy beváljon neki.
Ádámhoz pedig kitartást. Már előre félek, nálunk milyen huncutságokat fog csinálni Bogi. Már most tud olyan merész mutatványokat, hogy égnek áll a hajam. Pl. imád hátradőlni, ha a kezemben van, vagy az ölemben, és van, hogy egész hirtelen csinálja. Nagyon oda kell rá figyelni, nehogy bevágja a bukóját.
A babajeles könyv engem is érdekelne. Elküldenéd nekem is?
Claire, nem semmi, hogy pörögtök. Persze ennyi gyerkőccel muszáj is, de ikerterhesen? Csak csodállak.
1macsek, Te is XI. kerületi vagy? Mi is itt lakunk. A Szt Imréről annyit, hogy nagyon alternatív, de nekem több barátnőm szült itt, kettő akkor, amikor én is, és annyit mondtak róla, hogy babagyár. A Jánosról semmiképp nem mondanék ilyet. Én egyszer voltam a terhességem alatt a Szt Imrében, 5 hetesen, vetélés gyanúval. Az ügyeleten 20 percig senki nem szólt hozzám, aztán megnéztek, felvittek a nőgyógyászatra, ahol további fél óráig ültünk magunkban a párommal, mire jött egy tök bunkó doki, aki kb. mindenért hülyének nézett. Hozzáteszem, nem volt egyetlen beteg sem rajtam kívül, hajnalban erős alhasi fájdalomra ébredtem, 5 hetes első terhességnél... Ebből persze nem következik, hogy rossz kórház, de én többé nem teszem be oda a lábamat.
Az én dokim a MOM Parkban rendel.
Kubu, vigyázz magatokra! Nagy-nagy drukk a vizsgához!
Zizi, szuper, hogy ilyen jól sikerült a kirándulás.
Mulan, nagyon boldog szülinapot Lilinek! Képeket kérünk!
Zita, nagyon édes Julcsi a képeken. Amikor nézegettem a fotókat, Bogi épp az ölemben csücsült és persze nagyon érdeklődött a monikoron zajló dolgok iránt. Meg is beszéltük, hogy ha még idén nem is, de jövőre már ő is így fog pancsolni a Balcsiban.
Hétvégén kipróbáltuk AZ AUTÓt, a párom Alfa GTV6-át, végre elkészült. Nagyon szép lett, de Bogi csak előre fér be, így én nyomorgok hátul. Ez egy coupé, nincs túl nagy hely hátul, ráadásul nagy teljesítményű motorral, de egy 30 éves kaszniban, ami nincs úgy szigetelve, mint a mostani autók, szóval dől hátra a hőség. Vasárnap, az amúgy is 37 fokban kicsit felforrt az agyvizem. Megmondtam Gergőnek, hogy mi Bogival csak akkor megyünk, ha kész lesz a légkondi is az autóban. Most úgy néz ki, hogy a 900 kilcsit mégsem vállaljuk egyhuzamban, Ljubjana környékén megszállunk odafelé és visszafelé is. Még keresnem kell valami szálláshelyet is.
Egyébként Bogi felfedezte magának az IKEÁt, nagyon tetszettek neki a játékok, mindent nagyon megnézett és meg is fogdosott Apa kezében. Nagyon édi volt.
És először próbáltam ki a baba-mama szobát, nagyon rendben volt, csak kár, hogy kétszer is benyitottak,így Bogi nem tudott olyan nyugodtan enni.
Mi nem megyünk holnap, mivel nem vállaljuk a BKV-t. Ráadásul kicsit meg is fáztam, fájdogál a torkom és folyik az orrom.
Bogi meg fogyott múlt héten, szóval most tejet serkentek ezerrel és figyelem, pénteken kell beszámolnunk a dokinéninek. Drukkoljatok, hogy ne kelljen tápszer.
Kati