Szasztok,
Tegnap irtam egy csomot, de mielott elkuldtem volna minden elszallt
Ket het szabi utan ma van az utcso munkanapom
Probaltam visszaolvasni,jo sokat irtatok !!
Wish,
Zsofi Baluval a babzsakon-fantasztikus kep !! Tenyleg nagyon hasonlitanak, de Zsofi azert csajosabb-karja-laba vekonyabb
Tuti nehez lehet ket ilyen picivel egyszerre, hogy mindenre jusson ido.....En azert onzo modon orulok hogy Mate napkozben oviban lesz, igy tudok napkozben majd a kiscsajra koncentralni, delutan meg remelem megoldhato lesz
hogy legalabb 1-2 orat csak Mateval tudjak lenni mikor hazajon...
Hajni,
Sajnalom hogy kis Blanka igy megbetegedett, de szerintem nagyon szuperul harcoltal mindenhol, le a kalappal...es vegul is neked lett igazad es nem lett semmi komoly baj....hiaba, az anyai megerzessel egy doki sem tudja felvenni a versenyt... de a kepeken nagyon dogos kiscsaj mar most
Zsebi,
Jo nyaralast nektek es utana hajra a nagycsaladhoz
Tudod, most hogy mar nem eletre-halalra megy, szerintem ossze fog jonni nektek is
Zsuzsi,
Szerintem ketevesen azert meg ritka a szobatisztasag, es akkor is foleg kislanyoknal....fiuval ha jovo nyaron lesz szobatiszta, akkor sem maradtatok le....Mate aprilisban toltotte a 3. evet, es csak most junius-julusban lett szobatiszta, sot, ejjelre meg most is kap pelust, bar csak 3-4 naponta pisil bele...
Lili,
Hu, ez a bolcsi ar nagyon brutal, nekunk az ovi 78 ezer, de ebben elvileg minden extra program benne van es ez is eleg soknak tunt, de a 120-at mar eros tulzasnak tartom....ha csak nem aranykanallal etetik oket.... A bebiszitter kerdese tenyleg nehez, szerintem is legjobb ha ismeretseg alapjan sikerul talalni. Nekunk volt egy ilyen ismeros csalad, ahol egy erdelyi lany vigyazott egy evig a 2-3 eves kislanyra, 80 ezerert havonta, es hozta vitte is mindenhova ha kellett (persze csak bkv-val, nem autoval) es tenyleg jo volt, de azt hiszem mar vissza mentek erdelybe azota...
Kulonben nalunk is ez volt a gond, hogy apa sokat van otthon, igaz hogy o nem dolgozik otthonrol, de mivel eleg stresszes a meloja, pont azert van annyi szabadideje hogy ki tudja magat kapcsolni. Ezert nalunk sem jatszott a bebyszitter, mert ha otthon vannak, akkor az neki nem pihenes...
Ennek ellenere vegul is bevallalta hogy heti 2 napot 9 honapon at o volt otthon Mateval mikor en tavaly visszajottem dolgozni....persze az apukak azert kicsit masok, de azert meg tudjak oldani a dolgot....nem pont ugy mintha te lennel, de nem is biztos hogy az akkora baj....na jo, persze ket gyerekkel azert biztos egesz mas a helyzet. Mindenesetre sok sikert a megoldashoz....
Kriszta