Hello!
Nos, mi is kórházban voltunk, Blankával. Vasárnap éjjel belázasodott (38.6 ), úgyhogy reggel kihívtam a gyerekorvost. Megbeszéltük, hogy bevisszük kórházba, mert úgy egyszerűbb a pisit meg a vért levetetni, mint a rendelőn keresztül elvégeztetni ezeket. A Madarász u.-i gyerekkórházba írta a beutalót. Ott közölték, hogy min. 3 napig bent kell maradnunk, elkezdik adni neki az antibiotikumot és csinálnak egyből lumbálást is, merthogy ez a protokoll. Akkor onnan gyorsan eljöttünk - nehogy már ágyúval lőjenek bolhára! Persze próbáltam egyezkedni velük, hogy csinálják meg a vért meg a pisit ambulánsan, az antibiot meg a lumbálást meg felejtsék el addig, amíg nincs rá konkrét indok, de ők ragaszkodtak a saját protokollukhoz, én se engedtem. Azóta hívták a védőnőt, hogy küldje ránk a gyámügyet, úgyhogy lehet, hogy megjelennek..., milyen már!
A védőnő normális, az tudja, hogy mi a pálya, dehát nem tudom, mi lesz!
Átmentünk a Bethesdába, ott is mondták, hogy túl pici, bármit jelenthet a láz, ott kell maradnunk. Úgyhogy ott vendégeskedtünk 2 napot, amíg megnézték a vérét, pisijét, koponya meg hasi uh-ot. A picit kevesebb fehérvérsejten kívül nem találtak semmit. De mivel még nagyon pici, és az ilyen kicsiket mindig időzített bombaként kell kezelni, elkezdték az antibiotikumot kedden. Tegnap hazajöttünk saját felelősségre. Persze itt se voltunk túl népszerűek, de mondtam nekik, hogy az antibiotikumot itthon is tudom adni neki, 10 percen belül max. meg ott tudunk lenni, hogyha vmi gáz van. Tegnapig még volt min. hőemelkedése, azóta már az se. Még várunk egy tenyésztést, remélem az is negatív lesz!
Ma reggel óta viszont olyan bénán szopizik, mindig kiejti a bimbót a szájából és mindtha fájna neki, ahogy szopizik. Szerintetek lehet szájpenész? Elkezdtem bóraxszal ecsetelni, hátha csak az! Vkinek volt ilyen?
Olivér az apjával volt, tükjól elvoltak! Viszont amióta hazajöttünk csak nekem szabad etetnem, altatnom. A szőnyeget meg a falat is összefirkálta filctollal, soha ilyet nem csinált még! Ráadásul dobálózik, ellenkezik, elég nehéz vele!
Ja, a két bent töltött éjszakát egy kempingszéken töltöttem, mert csak 3 baba-mama szoba van ott, és persze mindegyik foglalt volt. Ágyon is alhattam volna a gyerektől külön a folyosó másik végében. Elég gáz volt! Finom pedig közölték, hogy mennyire rossz döntést hoztam, és hogy ha lázas lesz újra, akkor mutassam meg orvosnak - vagyis hozzájuk ne vigyem vissza!
A mi háziorvosunk ráadásul szabin van, a helyettes meg tök képmutató és kétszínű, mint kiderült, dehát nem is vártam, hogy majd két orvos ellentmond egymásnak...
Bocs, ha hosszú lett. Szóval szájpenész-ügyben van vkinek tapasztalata?