Sziasztok!
Rahel, üdv újra aztán el ne tűnj ám!
Mesélj, mi történt veletek, mióta nem jártál erre?
Ági, neveken gondolkodtatok már? A két hónap pikk-pakk eltelik ám, főleg az első babánál az én tapasztalatom szerint.
Panda, Emma valóban tüneményes kiscsajszi. Nekem Cserni volt ilyen lustácska, igaz természete is nyugodtam, mint Bábelé. 11 hónaposan állt fel először és csak 14 hónaposan indult el, Na aztán nem volt megállás!
Ezzel szemben Ábel már 10 hónaposan már biztonságosan járkált. (Azóta se nagyon ült le! )
A kutyusról: esetleg érdeklődj a Bogáncs menhelyen, nem kerestek-e ott egy ilyen kutyát! Hátha előkerül a gazdi.
Ildus, mostanság nem nagyon járunk fel. Talán majd nyáron. Voltunk egyszer-kétszer az elmúlt hónapokban, de nagyon unalmasnak találtam. A gyerekek is csak lézengtek, nem igen találták fel magukat. Így inkább sétálni megyünk, vagy ide le a parkba, ahol igaz, hogy csak egy hinta van, de sok ismerős gyerek. így együtt tudnak motorozni.
De megbeszelhetünk majd egy időpontot, amikor többen ráérnek, és találkozhatnánk.
A Manótanyának megnéztem a honlapját, nagyon jópofa. Oda is elmehetnénk majd együtt.
Szilviről tudtok valamit???? Olyan rég járt erre, mi lehet vele??
És egy körkérdés a végére:
Cserninek szeretnénk venni egy első kerékpárt húsvétra. Olyan pótkerekesre gondoltam, mert addig csak motorozott. Mit tanácsoltok, milyet vegyünk? Nektek melyik jött be, a patkófékes vagy a kontrafékes? Ja, és mire figyeljünk oda vásárlásnál és hol érdemes venni? Remélem tudtok segíteni, mert annyira nem értek hozzám hogy csak na!
És még valami: most szombaton lesz a Lúdas Matyi a Zöldházban délelőtt 10-kor. Ha gondoljátok, gyertek Ti is!!!!