Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom, hogy láttátok, hallottátok-e ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=NnSYV486lGY

Én az első képtől bőgtem :cry: :cry: :cry: Nagyon szomorú, de minél több emberhez jut el, annál nagyobb az esély, hogy összegyűlik a szükséges pénz.
lamme

Ez a kisfiú saját honlapja:
http://kovacsdominik.com/
lamme

Még jó hogy valahol gyógyítható. Nem elég végig "rettegni" a terhességet utána sincs vége?!?!?

vumenke tök jó a kendő, már korábban nézegettem a neten, én majd jövőre beszerzek egyet. A légzéskimaradásról tudnál írni? Tényleg leállt vagy csak jelzett?

szbettyna nekem fekvéskor van nagy fájdalmam, a medencém vagy a derekam eléggé elmacskásodik, kikelni és befeküdni az ágyba vagy csak hátról oldalra fordulni kész tortúra.

Az ujjvizesedésem továbbra is fent áll, nagyon ritkán zsibbad, de a sok víztől iszonyatosan tud fájni, olyan mint amikor elrepedt egyszer az egyik ujjam, de most az összesben egyszerre. Éjjel szoktam rá felkelni meg reggelre mire megpihen iszonyatosan fáj. A bokám is kezd vizesedni meg a lábfejem, de ezen már csak mosolyogni tudok.

Az elmúlt 2 éjjel 3cm-t nőtt a hasam átmérője amit éreztem is és eléggé látványos. Olyan volt mint amikor nagyon felpuffad a has és feszít.
Sőt az orrom is vizesedik!!! Már nem is hasonlítok magamra, de holnaptól már csak 99 nap és visszaváltozom végre!

pepitanna kaja ügyben nem tudok segíteni, nekem a terhességtől lett iszonyatosan jó a gyomrom, olyanokat megeszek egymás után amitől korábban egy hétig a wc-n ültem :)

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Köszi még egyszer a köszöntéseket és a tanácsokat is aderék ügyben.
Ma tiszta kóma vagyok, alig bírom nyitva tartani a szemem. Éjjel legalább 2 órát "kukorékoltam", járt az agyam ezerrel, sehogy sem volt jó feküdni, továbbra is fáj a derekam...
De! Megérkezett az új ülőgarnitúránk, este Tomi összerakta, így már arról tv-ztünk! Tök jó volt!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Nekem ma is nagyon fájnak az ujjaim, a gépelés valamelyest segít.
Anyukámék este átjöttek hozzánk, tök arik voltak, hoztak megint egy csomó mindent. Mondtam hogy mostmár nem kell semmit vásárolni a babának, teljes a lista!
Egész jó volt a kedvük a bajaik ellenére, próbálják viccesen felfogni.

Kép

Kép
oroszági

Hoppá! 99 nap!!!!!

Kép

Kép
oroszági

Ági - Jó, hogy a szüleid ilyen +-ak, nem hagyják el magukat! Grtula a 99 naphoz!!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Ági: Légzésfigyelő: Egyik éjjel kapcsolt be. Elvileg akkor kapcsol be, ha 20 mp-ig nem érzékel mozgást, vagyis nem vesz levegőt a picur. Csippant, én meg, mint egy gazella, odaszökkentem a kiságyhoz. Aliz keresztben feküdt, feje a rácsvédőnek nyomva. Hogy valóban nem vett-e levegőt, vagy csak téves riasztás volt, nem tudom. De simán lehet, hogy tényleg nem vett levegőt, annyira mélyen aludt. Hozzáértem és szólongattam, akkor már minden rendben volt. Nagyon megijedtem. És nagyon hálás vagyok azóta is, hogy van ez a szerkentyűnk...

Grat a 99 naphoz! Vizesedés gáz, én utáltam, sőt az újjaimon még mindig van vmennyi, a gyűrűimbe még bele kell fogynom :(

Csajok, hívta mostanában vki a dokit telen? Én jópár napja naponta 3-x hívom és semmi. Vagy foglalt, vagy csak szimplán nem veszi fel, nem hív vissza. Már smst is írtam neki, de arra se reagál. Már 3 hete volt rákszűrés és eléggé kíváncsi vagyok, mert kb. másfél éve egyszer lett egy nem túl jó rákszűréses eredményem... :(
vumenke

vumenke a dokit a barátnőmnek tegnap sikerült hívnia, ma délelőtt dolgozik. Légzésfigyelő: mindenképpen veszünk, de előtte elmegyünk egy újraélesztési tanfolyamra, a Heim Pálban van pénteken 3 órás ingyenes, havi egyszer.

Kép

Kép
oroszági

Pannaanya: Hogy vagy? Merre vagy? Bébivel mi újság a pocakban? :wink:

Kriszta: Te is régen voltál :( Minden rendben?
lamme

Sziasztok Csajok!

Köszi Lamme, hogy hiányoltál, nagyon jól esett. Igazából olvasni néha feljöttem, de valahogy írni nem volt energiám. Ez a hét valahogy nekem nagyon nyügi, pedig nincsen semmi okom rá, vagy is férj hiányom van egy kicsit. Barna a héten teljesen úgy dolgozott, hogy dél körül hazajött, fürdés, kaja és ment aludni, majd este kelt és ismét útnak indult. Szinte semmit nem láttunk belőle, és valahogy már hiányzik hogy esténként egy kicsit valakihez hozzá lehessen bújni. Na nem fárasztalak benneteket a lelki világommal.

Szülinaposok, késve de annál nagyobb szeretettel kívánok Nektek Boldog Születésnapot. :)

Hallottátok szeptember 27-én lesz baba expo, esetleg akit érdekel.

Írtátok a kendős találkozót, mikor is lesz? Én nagyon kiszeretném próbálni, néha jó lenne.

Na megyek majd egyik nap egy kicsit többet megpróbálok jönni.

Pusza Kriszta
toldikrisztina

Sziasztok!

Látom nem prgött senki itt a hétvégén! Mi is próbáltuk elviselni a hőséget meg pakolásztunk kicsit a lakásban. Ma végre esik!!!! Erre vártam már mióta!!!!! :wink:

Kérdés: Asszem most, hogy már igencsak közeleg az idő, ideje elgondolkodnom a kínos boríték kérdésen. Légyszi, akik már túl vagytok rajta írjátok meg priviben, hgoy ti hogyan oldottátok meg a dolgot! Mikor? Mennyit? Milyen formában? Minden megoldás érdekel, mert egyenlőre ötletem sincs. Olyan zavarbaejtő ez az egész.... Előre is köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ági teljesen megértelek vizesedéssel kapcsolatban.
Egy cipőben járunk most is. :wink:
Nekem olyan szinten vizesedett be mind a 10 ujjam, hogy alig bírom ökölbe szorítani a kezem.
A lábról ne is beszéljünk, tegnap nem bírtam ráterhelni a súlyom a jobb sarkamra. Sokszor fáj a derekam nem egyszerűen, valamikor még járni is alig tudok és azt mondják lehet ettől is a sarok fájdalom.
Erre még egy epidurál?..... :roll:
Bettyna végre itt a felszabadító eső, megtisztította a levegőt. :D
A doki munkáját honoráld ötletesen. Valami személyes kis ajándék, vagy pia mellé odarakod, amennyit gondolsz.
Te érzed, na meg a pénztárcád, hogy mennyi az annyi.
Neked is közeledik a célbaérés napja.... :P
Pannaanya, te hogy viseled az utolsó napokat?

damara

Sziasztok,

Újra csak bocsi, hogy ritkán járok erre, de kicsit nehéz a dolog.

Pénteken beparáztam, hogy nagyon keveset mozog a gyerek, és délután Pannástul-babakocsistul-csomagostul-mindenestül beestem a kórházba, a szülőszobára. Képzelhetitek, lelkesek voltak :). Szerencsére pont az a szülésznő volt, akinél Panna született, úgyhogy ez lendített a dolgon kicsit. Először úgy nézett ki, hogy haza sem engednek, de aztán szerencsére javult a helyzet. Volt egy elég rossz eredményű CTG, de aztán egy jobb is. Anyu addigra elvitte Pannát, és beért a férjem is, úgyhogy már nem voltam egyedül.
Hálistennek nagy baj nincs, de minden nap CTG-re járunk, férjecském itthonról dolgozik, úgyhogy továbbra nem vagyok egyedül, merthogy aktív jóslófájások vannak, bármikor megindulhat, de érdemben semmi komoly, csak továbbra is kicsit parázok, mert nagyon hirtelen hagyta abba a mozgást (egyik nap még rengeteget, utána meg hirtelen semmi).
Éjszaka már volt megint két jósló egymás után, de aztán megint semmi, és megint nem nagyon szaladgál szóval affene se tudja. Minden CTG-nél benne van, hogy azt mondják, hogy ott kell maradni...

Megmondom őszintén, hogy már nagyon szeretnék túllenni rajta... Szurkoljatok, mert nehezen birom, hogy nem vagyok benne biztos, hogy jól van odabent...

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon olvasok, csak terhellek Titeket a dolgoaimmal, de most eléggé befele vagyok fordulva... Ígérem, hogy megszülök, utolérem magam és visszajövök. :D
Mindenkinek kellemes hűsölést, remélem, jól vagytok babástul-férjestül-mindenestül. :)

Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok!

Pannanya - Szorítok nagyon, de miből gondolod, hogy nincs jól odabent? Az első CTG miatt? Vagy van vmi más is?

Tegnap egész du. fájt a hasam alja, mintha meg akarna jönni. Szerencsére pont akkor mentem dokihoz, megnézett, azt mondta teljesen zárt a méhszáj, ez még nem az. Hazaértem lefeküdtem, de nem segített, este negyed hatig bírtam, akkor már muszáj volt bevennem egy fájdalomcsillapítót. Azóta rendben vagyunk megint. Nem tom mi volt ez. Szerintetek?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Pannaanya: Jaj, olyan ijesztő, hogy nem volt jó a ctg :( Remélem azóta már minden rendben, és a bébike is ficánkol szépen :wink: Kint vagy bent, az mindegy :lol:

Bettyna: Hát igen, a terhesség végefelé jársz :wink: :D Szépen kezd felkészülni a szervezeted a szülésre :wink: Nekem még a szülőszobán is csak menziszerű fájásaim voltak mindkét lánynál :D (Még az eda előtt.) Teljesen jó időben kezdődött nálad szerintem. Főleg, hogy a doki is megvizsgált és minden rendben, úgyhogy szokj hozzá, néhány hétig elő fog még jönni párszor :D:D

Magunkról. Nikikém ma 10 hós :D:D Gondolatban már néhányszor újraéltem a születését :oops: :D 6-án meg Viviét :D:D
Nem akarom elkiabálni, de pár napja Vivinek csak éjszaka van pelusa :wink:
lamme

Lamme - ISTEN ÉLTESSE A CSAJOKAT!!!!!!
Köszi a bíztatást. Lehet, hogy nem kellett volna "elmulasztanom", hanem még tovább tűrni (du.2-6-ig bírtam a folyamatos fájdalmat)? Remélem nem hátráltattam magunkat ezzel... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: Köszi a csajok nevében :D Szerintem egy fájdalomcsillapító nem fog bekavarni :wink: Nyugi :wink: Névválasztással hogy álltok? Lassan dönteni kell :wink: Mikor tervezed, hogy összepakolod a kórházi dolgokat? Az is olyan izgi :D:D
lamme

Lamme - BOLDOG NÉVNAPOT NIKINEK!!!!
Nevek? Valamelyik esti mocorás alatt Tomi végigkérdezgette őt, hogy mi szeretne lenni. De vagy 6-8 nevet is a legidétlenebbektől kezdve a 2 még pakliban lévőig. Mindegyik után kivárt egy kicsit, hogy lesz-e rekació és képzeld, csak a Szabolcsra mozdult, a többinél lapítás volt! Így most már erősen hajlunk a Szabi baba felé, de azt gondoltuk, ha kibújik és meglátjuk a kis pofiját azonnal tudni fogjuk, hogy tényleg Szabolcsos-e vagy inkább Áronos. :lol:
A kórházi csomagot a jövő héten gondoltam, hogy apránként összerakom. A hét minden napjára csinálok vmi kis programot magamnak. Ezt a hetet már totál betábláztam, a jövő héten még csak a hétfő és a szerda foglalt, így szerintem kedden előveszem a táskát. Amit kellett, azt talán mindent megvettem már, még a homeós bogyók hiányoznak.

Kérdés: Kölcsön kapott mellszívót hogyan kell fertőtleníteni?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok! Nincs jó hírem, azért nem voltam eddig, mert Aliz pénteken leesett a pelenkázóról és eltört a jobb combcsontja :( hétfőig kórházban voltunk megfigyelésen, szerencsére más baja nem lett.
Eddig nem volt eddig lelki erőm írni, eléggé megviselt az eset, azóta egyfolytában lelkiismeretfurdalással küzdök, hogy hogy lehettem ennyire balfék... bele se merek gondolni, mi van, ha komolyabb baja lett volna....??!!! szegénykém így is nagyon szenvedett... már jobban van és úgy tűnik, fel sem nagyon veszi, emelgeti a gipszes lábát is, ha belelendül a játékba és már vagy 2 napja nem kapott fájdalomcsillapítót sem. Ma voltunk röntgenen-gézcserén és minden rendben van, 1 hét múlva újra gipszelik. Fürdés ugye most 1 hónapig nincs, vizes szivaccsal "fürdetjük", és a peluscsere-öltöztetés is kihívás. Kendőt-mei tai szintén félre lehet tenni jó pár hétig... (így a hordozós tali is ugrott a részünkről :( )

A kórházas lét eléggé megviselte. 3 másik gyerekkel-anyukával voltunk egy kórteremben. Szinte mindig sírt valamelyik gyerek, telefonáltak-beszélgettek a szülők, mászkáltak a nővérek, jött a takarítónő, stb. Az ablakon ömlött be a 40 fok, szóval elég xar volt benn lenni. Azóta a nagyobb, élesebb zajokra összerezzen, úgy tűnik, eléggé megviselte az idegen környezet :(

Most nem is merünk vele menni sehova, csak nagyon rövid séták a környéken babakocsiban estefele. Szerencsére nagyon csendes a környék is, és a szoba is. Nem terheljük le sok játékkal, a játszószőnyegre nem is tesszük, most csak a zenélő macicsalád és a nagy piros makija van, hadd pihenje ki magát szegénykém.

Remélem, hamar túl leszünk ezen az időszakon és talán egyszer magamat sem fogom utálni, hogy ennyire felelőtlen voltam...

Tanuljatok az esetből és nagyon vigyázzatok a kis szerelmeitekre!!

Írok majd, csak kell egy kis idő. Drukk a célegyenesben lévőknek!

ON: Dokink elküldte sms-ben a rákszűrés eredményét, negatív. Legalább ezzel minden rendben.
vumenke

Vumneke - Rettenetesen sajnálom! Nem kérdezem, ohgy történt, mert gondolom egy szempillantás alatt és magad se érted. Tudom, hogy a lelkiismeretfurdalásod nem fog elmúlni varázsütésre, de gondolj arra, hogy kisebb balesetek mindenkivel előfordulnak, ettől még nem vagy felelőtlen vagy rossz anya! Hegmentesen gyógyul, néhány hét és el is felejtitek. Sokkal rosszabb lett volna, ha akkor töténik, amikor már mászna vagy járkálna. Fel a fejjel!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vumenke Sajnos a leesések nagy %-ban fordulnak elő családoknál, ha akarnád sem tudnád kivédeni, mert tényleg egy másodperc töredéke alatt történik meg a baj, úgy zajlik le a szemed előtt, hogy tuti nem érsz oda időben.Az agyad gyorsabb a lábadnál.
Ilyet sajnos én is végignéztem úgy, hogy Csabim az ágyban feküdt mellettem.
Épp az átfordulós időszakát élte....Nem volt elég hosszú a karom... :cry:
Mászós korában meg az összecsukott ruhaszárítót rántotta magára. :cry:
Soha nem felejtem el.
Akárhogy is, akármint is, én arra bíztatlak, hogy ne emészd magad, nem lesz semmivel sem jobb.
Hála Istennek nem lett komolyabb. baj.

damara

vumenke bármelyikünkkel előfordulhat ilyen baleset, próbáld meg nem emészteni magad, mihamarabbi gyógyulást Alíznak!

Ma voltam uh-n meg dokibácsinknál. Minden rendben van. Találkoztam Pannaanyával, még egyben van, de már nagyon szeretné ha végre megszületne Maszatka.

szbettyna lehet kapni sterilizáló folyadékot, nekem mikrós sterilizálóm van az aventes cuccokhoz, abba csak vizet kell tenni és 8 percre a mikróba.

Kép

Kép
oroszági

Vumenke - jobbulást Aliznak. Én is csak azt tudom mondani mint az előttem írok, hogy ne emészt magadat miatta. Tudom könnyű ezt mondani, de elég sok ismerősömtől hallottam hogy leestek a gyerekek akár a pelenkázóról vagy az ágyról.
Úgy is jobb lenne egy zárt helyen már a tali, most már elég hidegek lesznek, hogy a babákkal kint találkozzunk a szabadban. Így természetes, hogy megvárunk benneteket, és utána fogunk valamit szervezni.
Pusza Kriszta
toldikrisztina

Oroszági - örülök, hogy minden rendben van veletek. :D
Egy kicsit irigyellek a várandóság miatt, úgy szerettem kismamának lenni, persze ezt az érzést se cserélném már el semmiért.
Múltkor amikor bent voltunk doki bácsinknál kontrollon mondtam is Barnának, hogy nekem úgy hiányoznak azok a napok, amikor vizsgálatra kellett bemennem a kórházba. Persze tiszta hülyének nézett. :D

Dobok egy pár képet Eszterről.
Míg el nem felejtem Lamme , a fogzás mikor kezdődik a gyerekeknél? Eszter már most iszonyatosan nyáladzik, és állandóan a szájában van az ökle.

Kép Kép Kép

Pepitanna - veletek minden rendben, jól vagytok?
toldikrisztina

toldikrisztina én inkább babáznék már :) ennyi bőven elég volt nekem a terhességből, de hol van még a vége?!

Érdekesség! Barátnőm sógoráék Írországban élnek, ahol a téli csecsemőnek maximum 17 fokos szobahőt tartanak normálisnak és szülés után megkérdezik akarsz-e szoptatni, mert ha nem, kapsz egy szurit és nem lesz tejed. :shock:

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Ági - Köszi, ha nem muszáj nem akarnék még egy "kacatot" venni, így is tele már a lakás, minden szegletben gyerekcucc van és még meg sem született!!!! :lol: Ha nincs más megoldás, persze veszek ilyen ketyerét.

Kriszta - Eszti nagyon szép kislány! A pasik sosem fogják megérteni, menniyre a mindennapjaink részévé tud válni a dokihoz mászkálás. Jó, hogy így irigykedünk egymásra! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vumenke!
Tényleg ne emészd magad! Nálunk is előfordult egy hasonló eset, csak nagyobb szerencsém volt. Kislányom is lefordult a pelenkázóról, az utolsó pillanatban kaptam el a az egyik lábát, lógott lefelé fejjel szerencsétlen himbálózva én meg remegtem...De a gyerekek szerencsére ezeket a dolgokat nem veszik annyira zokon mint mi. úgyhogy gyógyulást és felejést kívánok!

Kép
becsengo

Sziasztok!

Kriszta: Eszter tényleg nagyon gyönyörű kisbaba!!! :lol: Formás a kis buksija, értelmesek a szemei, szóval tünemény a csaj :D Ez a fürcsis mosoly :D
Már simán lehetnek Esztinek (nem baj, ha így hívom?) fogzási tünetei. A fog tényleges áttörése, kibújása előtt már akár 2-3 hónappal megkezdődhet belül a folyamat, tehát a viszketés, a nyálzás, a kellemetlen szúrás, stb. Többféle dologgal lehet őket segíteni pl. homeopátiás golyócskák, Dentinox oldat, Dentinox gél, Dologel, meg még jópár. A rágókák (akár sima, akár hűthetős) nekem egyik gyereknél sem jött be. Mindent rágtak, rágnak, de azokat soha :D:D Mi a Dentinox gélt vettük mindkét lánynál, de azt is ritkán használtuk, Viviét úgy vittük vissza a gyógyszertárba, hogy kb. a fele megmaradt. Szerencsére őt nem viselte meg a fogzás. Nikinek eddig négy bújt ki, lekopogom, nem voltak vészesek.

Oroszági: Ez az írországi módi elég fura :shock:

Pannaanya: Mi van veletek? Babó még pocaklakó? :D

Pepitanna: Hogy vagytok? Mi újság van Pannival? :)

Okina: Régen voltál. Remélem, hogy veletek is minden rendben!

Én ma elég magam alatt vagyok. Meló ügyben :( Jövőhéten megpróbálok utánajárni :( Addig idegeskedem :(
lamme

Teszek fel képeket én is a csajokról, mert már régen tettem :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.06.08 11:01-kor.
lamme

Nem is írtam az előbb, hogy tegnap voltunk méreckedni, és Niki 8050 g :D Vivikém pont egyévesen volt 8000 g :D

Nagyon aranyos volt a dokinéni. Tudjátok, kéthetente járunk méreckedni, mióta nyáron stagnált a súlya Nikinek, és a helyettestő dokinő kérte a vizeletvizsgálatot. Kérdeztem a dokinéninket, hogy még mindig kéthetente jöjjünk méreckedni? Erre ő mosolyogva: Persze, természetesen. Olyan szép ez a lány, hogy szeretné mielőbb látni :D:D Aztán hozzátette, hogy ennek ellenére elég lesz egy hónap múlva mennünk legközelebb, de vigyek a csajról egy fényképet :D:D Gondolom ezt is viccnek szánta, de jól esett, hogy dícsérte a csajszikámat :D
Szerettem volna, ha Vivi meg eldicsekszik a pelusnélküliségével :D , de ő inkább a folyosón rohangált :? :D :D
lamme

Lamme - Te se panaszkodhatsz, Vivi és Niki is gyönyörű kis csaj. :D Kis vigyorgósak ők is mint Eszter.
Köszi a tippeket a fogzásra, lassan szerintem befogok szerezni valami szert a patikában.
Ahol szülés előtt dolgoztál oda nem tudsz visszamenni?

Mi holnap megyünk a nagyihoz Zsámbékra, így csak vasárnap jövünk haza, ha tudok akkor este amikor Eszter elaludt majd jövök. Addig is Mindenkinek jó hétvégét kívánok. :D
toldikrisztina

Sziasztok!

Lamme - A csajok még mindig gyönyörűek! A munka ügy majd csak rendeződik! Tudod, úgy még sose volt, hogy sehogy se lett volna! :wink:

Rólunk - Pocakban mocorgás ezerrel! Bár vannak csendesbb napok. Az galériáról lemászás már nehezen megy, addig húzom, amíg csak lehet. Ennek eredményeképp sokszor úgy megyek wc-re, hogy épp csak odaérek. :oops:
Tegnap itt volt a barátnőm és agyba-főbe dícsért, mennyire jól nézek ki. :oops: Aztán délután pedig a volt osztályom hívott főzőcskézős buliba. Annyira édesek voltak! Ott is körbe lettem rajongva szülők és gyerekek által egyaránt. Hízott a májam rendesen. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok lányok, anyák!

Nem pörögtetek - könnyű volt vissza olvasni - de események azért történtek!

vumenke - Szörnyű, sajnálom! :( Remélem már jobban van a lelked és Aliz baba és szépen lassan összeforr! :wink:

Oroszági, Bettina - Kicsit én is irigykedem az állapototokra! :) Imádtam terhes/áldott/állapotos lenni! De dokinkhoz, azaz a kórházba és az izgalmakra már nem vágyom! Meg volt már a 6hetes kontrol, minden oké! Jöhet a jól bevált fogamzás gátlás!

Kriszta, lamme - nagyon helyesek a csajok! Nem véletlen, hogy udvarol a doktornéni! Köszi, hogy hiányoltok! :oops: :wink:

Pannaanya - ??? Megy a drukk!

Velünk minden a legnagyobb rendben! Kopp-kopp... Hatalmasat csavarogtunk! Múlt hétvégén voltunk az összes nagyszülőnél, dédszülőnél (Laci részéről még két dédmama is van, az egyiknél Panni a 12-dik!) Megvárt minket az utolsó kánikulai hétvége, így tudtam úszni a Dunában! 8) Igaz, 1 nappal a 6 hét lejárta előtt... Dokinak másnap bevallottam és nagyra nyílt szemekkel hitetlenkedett! :shock: Na nem azért hogy úsztam, hanem hogy a Dunában! Megnyugtattam, hogy igazi, dunai gyerek vagyok, nálam ez minden napos, ha éppen nem vagyok terhes... Soha, semmi bajom nem volt a víztől! Majd mosolyogva együtt nyugodtunk meg, hogy nem volt korai. Strandoltam a 6 hetes lányommal! Nagyon klassz volt! 8) :D

Anyukák!
Ha nem tolakodó és illetlen a kérdés, van aki a tablettás fogamzás gátlás mellett döntött? Nálam 15éves :oops: korom óta működik és már egy-két pityergős, nyűgös éjszaka után úgy gondolom, jöhet majd egy kistesó! Tehát ez a módszer bevált.
Hál' istennek, eljutottunk úgy a 6. hét végére, hogy csak 3nehéz éjszakánk volt összesen! :roll:
Szerdán elkisértem anyukámat Bükfürdőre. Ő most ott pihizik 2 hetet. Nem tudtam itthon maradni a seggemen, így Pannival folytattuk a csavargást. :wink: Apa utánunk jött, tegnap jöttünk haza. Panni angyalka volt ott is! :lol: Semmi nyafogás az ismeretlen hely miatt, ettől kicsit izgultam, de 9kor jól bekajált, majd fél óra/óra "szerelmeskedés", legközelebb csak 2-3közt kért ismét és aludt tovább 6-7ig! Hatalmasakat sétáltunk! Ezt itt Pesten nem szivesen teszem... Vagy csak nem tudom még, hogy merre induljunk... :? Jön a hideg, ez csak még jobban megnehezíti majd a dolgunkat! Uuuutálom! :evil:

Szept. 27. Bababörze! Mi is ott leszünk! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Pár kép a "nyaralásról":
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
pepitanna

Jó reggelt!

Pepitanna - Ez tök jó, mert így egymásra irigykedünk! :wink: Különösen látva ezeket a képeket és olvasva, hogy milyen kis angyalka Panni baba! Szuper jó, hogy mindent rendben talált a doki bácsink! A Liget nagyon messze van nektek? Én oda tervezem a napi sétákat majd, hisz itt van a szomszédban.

Ma megittam reggel az első adag málnalevél teát és megettem az első adag homeós bogyót is.... :roll: Asszem tényleg elkezdődött a visszaszámlálás!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Régóta készülök és mivel utol értem magam (vasalás, takarítás, mosás, főzés) korábbi tapasztalatomat osztanám meg veletek.
Minden féle rémsztorikat hallva, Panni születése utáni héten bevásárolatam: infacol, szélcső, édeskömény, kamilla, készülve a hasfájó korszakra. :roll:
Hál' istennek nem nagyon volt ilyen, kivéve amikor bezabáltam valamit, ami engem is "felkavart". :evil: Korábban említettem a pukizós korszakunkat...
Jól jön egy hasmasszázs, ha még nem annyira nyűgös/rugkapálós, amíg hozzá lehet még férni a pocakhoz. Nagyon könnyedén, szinte simogatva, szigorúan az óra mutató járásával megegyező irányba (belekben haladó béltartalom mozgásának iránya). Állítólag ez a mozdulat anyukákból ösztönösen jól jön! Gyógymasszőr is vagyok, tanultam a technikát, most végre van páciensem is! :wink: :lol: Ha ez után nincs "dobpergés", akkor jöhet egy kis édeskömény tea. 1 deci vízbe 6 darab magocska. Nagyon kevésnek tűnik, de az ő kis pocijuknak elég. Nem kell megitatni az egészet, csak amennyit elkortyolgat. Nem szabad eröltetni. Plussz anyuka is ihat nagyobb koncentrációban. :? Működik! :) De azokon a bizonyos napokon, amikor én is nagyon szelelek (dühöngök, bosszankodom) akkor a fagyasztott tejcsiből kap, amit meg akkor lefejek az meg megy a lefolyóba, nehogy még egyszer kapjon belőle! :x
És a szélcső! Isteni találmány! Patikában lehet kapni, vékony kis cső, amit a popeszába kell 1-2 centire bedugni, kicsit mozgatva, ami ingert vált ki és megszabadít a "gonosztól"! :wink: Gyógyszertári asszisztens vagyok és ezek a módszerek mellett döntök inkább, mint bármi gyógyszert beadnék neki! Infacol bontatlanul a sarokban.
Ma megint kaptok belőlem jó sokat. :oops: Bocsi, de ezt már rég meg akartam írni, most volt időm!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok,

Vumenke, nagyon sajnálom, fel a fejjel, mindenkivel megeshet. Remélem, azóta jobban van Alíz. Ő még gyorsan összeforr. :D:D

Lamme, Pepitanna, nagyon szépek a csajok! Én is ilyet akarok, MOSTMÁR GYORSAN!!!!!
Megőrülök, annyira szülhetnékem van, de Blankát ez nem nagyon hatja meg. Ma reggelre lett 10 fok, szerintem a szülőszoba televan, mi meg szokás szerint itthon, mert nálunk, ahogy a férjem megjegyezte, a legfrontérzékenyebb a macska... :D
Ma délután megyek a dokihoz, egyeztetni, hogy mikor mit és hogyan, mert az előző császár miatt nem engednek ráhagyni. Hozzáteszem, nem is szeretném... Már nagyon a kezemben szeretném tartani a picikét... Drukkoljatok! :)

Mindenkit üdvözlök, szerintem még este jelentkezem, hogy miben maradtunk a dokival, aztán majd csak bébiképekkel jövök már...
Legyetek jók, ügyesek, puszi mindenkinek!!!!
Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok,

voltam a dokinál, most a Honvédban, na a kórház megér egy külön misét, mire megtaláltam mindent... :shock:

Viszont a CTG szerint a bébi továbbra is köszöni, jól van, fájás egy szál sem. Úgyhogy a kiírt napon, szerdán reggel megyek 1/2 8-ra a MÁV-ba vizsgálatra. Ha van nyílt/nyíló méhszáj, van esélyem, hogy apa szülinapján szülessen, ha nem, akkor meg nem tudom mi van, majd ott kiderül. Nagggyon szeretnék már szülni... :oops: :oops: Szurkoljatok, hátha arra beindul, ha már a frontokra tojik... :D

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok!

Pannaanya: Kitartás, már csak napok vannak hátra :wink: Blanka? :lol: Nem Angéla Viktória volt a terv? :D Ez is szép név :wink: És csak egy neve lesz végül? Párod megállapítása a macskáról :D :D

Pepitanna: Szuperek a képek :wink: Én Vivi után szedtem négy hónapig a Cerazette-t, utána már nem is tudom, hogy miként védekeztünk :oops: :D , de 14 hós korában kezdtük hozzá a tesóhoz :oops: :D

Bettyna: Kiváncsi leszek, hogy mennyire fog használni a málnalevél tea, meg a bogyók :D

Magunkról most nem is tudom, hogy mit írjak. Ma kicsit izé napom van, mert ma lenne anyukám 60 éves :( Gyújtottam egy mécsest nemrég, és egyik nap kimegyünk a temetőbe a héten :( Csajok jól vannak, Niki mindenhol feláll, ahol valami kis kapaszkodót talál :D Meg egy csomót dumál :D És annyira aranyos, mert az az egyik kedvenc szokása, hogy ringatja a fejét, majd ránk néz, és várja, hogy utánozzuk :D De ha mi kezdjük, akkor meg vigyorogva utánoz ő :D Vivikém ügyesen veszi a pelusmentességet, már csak éjszakára van pelusa :D Megint rákattant a gyerekdalokra, táncol, énekel, egyre több dalt tud, bár sokszor csak egy-egy mondatot kiabál bele :D:D
lamme

Sziasztok!
Csak gyorsan beugrok pár sor erejéig. Nagyon köszi a sok biztató szót, jól estek! Nem tudom, elfelejtem-e valaha, de legalább tanultam belőle...

Elég xar napokat élünk mostanában, a blogon elolvasható. Azon kívül az egész család elkapta a hányós-hasmenős-lázas nyári vírust, én 2 nap alatt 4 kilót fogytam. Brrr. Na, majdcsak rendeződünk... valamikor.

Kriszta: Eszter hihetetlen tündéri, az utóbbi időkben nagyon sokat változott a pofija, igazi kis csajos lett!

Lamme-Pepitanna csajos képek is szuperek!! Sajnos már nem nagyon lehet ilyen nyárias képeket csinálni :(

Anna: állítólag szopi alatt csak 1-féle fogigátlót lehet szedni. Én nem vagyok nagy hormonpárti, így mi más mellett döntöttünk, de ez állítólag jó! Vagy 3 hónapos injekció, de ennek az az átka, hogy az abbahagyása után 1 évig nem lehet teherbe esni, akkor meg minek, ha addig is védekezni kell.

Pannaanya: nem akarok jósolni, de szerintem Te is túlhordod majd a babát :) remélem, minden jól alakul, szurkolok!!
vumenke

Sziasztok!

Pannaanya - Hajrá!!!! Bent tutira nem marard! :lol: Én is a Honvédban voltam tegnap este! Nem hogy várni nem kellett, de a megadott időpont előtt bejutottam, így mire apa odaért én végeztem!

Pepitanna - Köszi a hasfájós tanácsokat! Igyekeszemmegjegyezni!

Lamme - Tudom, hogy lehet, hgyo hülyeség, de mintha a lányaid kárpótolni akaránának ezzel a sok "csodával" anyukád hiányáért!
Én is kíváncsi leszek, használnak-e vmit a csodaszerek!

Vumneke - Kitartás! "örökké nem eshet"

Rólunk - Tegnap megvolt az első ctg-s élményünk! Minden ok, normális. Jövő héten újra uh-gal együtt. Most hracolok időpontért, de nem veszik fel a telefont.
:evil: Na végre! Mire leírtam, felvették! Csütörtök 8.30 és 9.00. Pont egy hónappal a kiírt napunk előtt! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

ja, nem bocs, az már 25-e lesz, addig remélem nem hordom túl, mert belezöldülök!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Tegnap én is voltam az ÁEK-ben dokinknál. Először.
Hááát....Ez a sorszámtépés itt, sorszámtépés ott, majd keresd meg az ajtó felett a számodat....
:roll:
Kiborított.
Ez a túlrendezettség már már a káosz határát súrolja.
Összegezve: a véleményem pozitív. Tiszta, új, nem tipikus kórházi miliő, sem kórházi szag... (attól kész vagyok)
Dokink tök jó hangulatban volt, mosolygós és kedves volt.
Úgy vizsgált meg, hogy meg sem éreztem. Komolyan mondom, ilyet én még nem éltem át nőgyógyásznál! :shock:
Pannaanya,Bettyna: Kitartás!!! :wink:

damara

Hoztam mai alvós képeket Kép Kép Kép
vumenke

Vumenke - nagyon aranyos Aliz ahogy alszik. :D Pont azt néztem a blogban, hogy ő is mennyit változott már a születése óta.
Megállapítottam, hogy totál egyezek Alizzal csillagjegyileg mind a két részről.
Mi nekünk is öklünk a szánkban, nyáladzik, néha a ruhája tiszta nyál. Van, hogy előkét teszek rá, főleg ha tudom, hogy el szeretnénk menni valahova, és ne keljen annyiszor átöltöztetni.

Lamme - ne szomorkodj, ott vannak a csajok, ők feledtetnek minden bút. Mi volt munka nézésben?

Sz.bettyna - örülök, hogy minden rendben van, most már indul a visszaszámlálás.

Pannaanya - sokat gondolok rád, most már csak eljön a Te időd.

Pepitanna- örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok. Jók a képek. :)
Mi most az óvszer mellett döntöttünk, aztán meglátjuk. Mondjuk mi a korunk miatt már nem biztos, hogy vállalunk még egy babát, így a spirálon gondolkozunk.
Én igazából nem szeretnék hormont szedni, 13 évig hogy babánk legyen rengeteg hormont kaptam, és ez sajnos látszik is rajtam, ha nem muszáj már nem szeretnék többet bevinni a szervezetembe.

Na megyek mert még mindig alszik Eszter, de már rég fel kellett volna kelnie, egy kicsit ténykedek a szobában hát ha felkel.
toldikrisztina

Sziasztok csajok!

Amennyiben jól értelmeztem, nagy valószínűség szerint pannaanyának ma lesz a nagy nap!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá, mindent bele, nagyon szorítok nektek!!!!! :)

damara

Sziasztok!

Vumenke - Nagyon édes Alíz! Egyáltalán nem úgy néz ki, mint akit hatalmas trauma ért volna! :wink:

Kriszta - Köszi! Asszem egyre türelmetelnebb vagyok...

Damara - ÉN is hasonlképp értelemztem amit Pannaanya legutóbb írt!

HAJRÁ PANNAANYA!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Csak röviden, most jött a hír Pannaanyától: Megyünk a műtőbe...

Kép
Kép
pepitanna

Hűha! PANNAANYA HAJRÁ!!!! SZORÍTUNK NAGYON!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?