Sziasztok lányok, anyák!
Nem pörögtetek - könnyű volt vissza olvasni - de események azért történtek!
vumenke - Szörnyű, sajnálom!
Remélem már jobban van a lelked és Aliz baba és szépen lassan összeforr!
Oroszági, Bettina - Kicsit én is irigykedem az állapototokra!
Imádtam terhes/áldott/állapotos lenni! De dokinkhoz, azaz a kórházba és az izgalmakra már nem vágyom! Meg volt már a 6hetes kontrol, minden oké! Jöhet a jól bevált fogamzás gátlás!
Kriszta, lamme - nagyon helyesek a csajok! Nem véletlen, hogy udvarol a doktornéni! Köszi, hogy hiányoltok!
Pannaanya - ??? Megy a drukk!
Velünk minden a legnagyobb rendben! Kopp-kopp... Hatalmasat csavarogtunk! Múlt hétvégén voltunk az összes nagyszülőnél, dédszülőnél (Laci részéről még két dédmama is van, az egyiknél Panni a 12-dik!) Megvárt minket az utolsó kánikulai hétvége, így tudtam úszni a Dunában!
Igaz, 1 nappal a 6 hét lejárta előtt... Dokinak másnap bevallottam és nagyra nyílt szemekkel hitetlenkedett!
Na nem azért hogy úsztam, hanem hogy a Dunában! Megnyugtattam, hogy igazi, dunai gyerek vagyok, nálam ez minden napos, ha éppen nem vagyok terhes... Soha, semmi bajom nem volt a víztől! Majd mosolyogva együtt nyugodtunk meg, hogy nem volt korai. Strandoltam a 6 hetes lányommal! Nagyon klassz volt!
Anyukák!
Ha nem tolakodó és illetlen a kérdés, van aki a tablettás fogamzás gátlás mellett döntött? Nálam 15éves
korom óta működik és már egy-két pityergős, nyűgös éjszaka után úgy gondolom, jöhet majd egy kistesó! Tehát ez a módszer bevált.
Hál' istennek, eljutottunk úgy a 6. hét végére, hogy csak 3nehéz éjszakánk volt összesen!
Szerdán elkisértem anyukámat Bükfürdőre. Ő most ott pihizik 2 hetet. Nem tudtam itthon maradni a seggemen, így Pannival folytattuk a csavargást.
Apa utánunk jött, tegnap jöttünk haza. Panni angyalka volt ott is!
Semmi nyafogás az ismeretlen hely miatt, ettől kicsit izgultam, de 9kor jól bekajált, majd fél óra/óra "szerelmeskedés", legközelebb csak 2-3közt kért ismét és aludt tovább 6-7ig! Hatalmasakat sétáltunk! Ezt itt Pesten nem szivesen teszem... Vagy csak nem tudom még, hogy merre induljunk...
Jön a hideg, ez csak még jobban megnehezíti majd a dolgunkat! Uuuutálom!
Szept. 27. Bababörze! Mi is ott leszünk!