Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajszik!

Köszönöm kicsit jobban érzem így magam. Nem kifejezetten azért vagyok rossz anya, vagy inkább nem is rossz hanem béna esetlen, mert néha kijövök a sodromból, hanem mert nincs türelmem hozzá az utóbbi időben. Néha azt kívánom bár ne lenne csak egy pár napig. Utána rögtön megbánom és ilyenkor mindig ölelgetem meg hasonlóak, de aztán újra felmerül bennem, hogycsak pár nap kéne nélküle.
Na szal bonyolult vagyok, meg lökött inkább hagyjuk

Szeee: a 10 óra nekem nem jó, mert kb. 1 óra oda az út, és Pogi vagy 9-kor kel, és akkor nem érnénk oda. Vagy máár fent van hajnal óta és nagyon nyügi. Így inkább kihagynám ha nem baj. Ha esetleg meggondolnám magam, ami nálam könnyem előfordulhat, akkor azért szólok!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Akkor viszont nincs mese, egy kis kikapcsolódásra van szükséged. Bár amíg szopizik, addig ezt nehéz lesz megoldani. De legalább pár órára nem tudod a párodra/nagyidra hagyni Pogit és elmenni vhová?

Mondjuk velünk beülni vhová?:wink: Ugye úgyis volt erről szó nemrég, Gombócka vetette fel.

Akkor lehet, hogy kedden meglátogatunk Benneteket. De nem mondon 100%-ra. Jó az nektek?

Kép
szeee

Persze az jó!!! Majd hétfőn megmondod jöttök-e és akkor tudok úgy készülni!! :) :)
Nem az apjával max 1/2 órát marad el a dédivel meg 1 másodpercet sem!! De majd csak lesz valamiváltozás. Ma egész jó kislány és tegnapis viszonylag jó volt. Szal nem reménytelen ahelyzet csak " keményebbnek" kell lennem. Nem hagyhatom hogy mégjobban a fejemre nőjön, mert hogy lesz így ksihugi? És az egy fontos dolog.
Ja és Lizus pofozkodik. Ma akkorát lekent nekem :shock:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Pedig apára kéne gyúrni egy kicsit. Mármint hogy ellegyen vele hosszabb ideig. Szerintem. Próbáld meg, hogy mindig egy kicsit több időre hagyod őket kettesben.

Nálunk tök jól megvannak ők ketten. Ha nem lát engem, de apát igen, akkor nincs probléma, vhogy el is feledkezik rólam, de ahogy beteszem a lábam az ajtón és meglát, elkezd nyüszíteni, és hozzám akar rögtön bújni :)

OK, igazából elsősorban az időjárás függvénye hogy megyünk-e kedden. Mert ráérni ráérünk.

Kép
szeee

Szeee: Meggondoltam jó 5let ez a beülösdi, mégis csak elkéne menni valamikor valahova. Kínlodjon vele csak az apja is egy kicsit. Most itt áll a lábamnál és panaszkodik. Biztos hogy valami panaszkodás mert csak ezt hallom nanana és olyan durci fejet vág. Persze mert nem veszem fel.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ma kipróbáltuk az új babakocsit élesben.
Nagggyon király!!!

Úgy tettem fel-le a 17-es buszra, mint a pinty :wink: Meg vhogy közlekedni is sokkal könnyebb vele, sokkal könnyebben veszi a bukkanókat, mint a nagyobb. Szóval tök zsír.

Melindának is teccett... :)

Kép
szeee

Sziasztok!

CSENGÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :lol: :lol: :lol:

Örülök Szeee, hogy bejött a babakocsi!
A múltkor írtad, amit én néztem, hogy nem vmi jó. Pont írni akartam, csak elfelejtettem, hogy láttam élőben...hát, nem vesszük meg az tutti!!!
Elég rozogának nézett ki.

Remélem, mindenkinek jól telik a 7 vége, mert nekünk nem. Már vagy 5. éjszaka nem alszunk....Mincsi dáridózik elég sokat...sztem a foga. Érdekes, nappal semmi baja... :roll:

pusz-pusz mindenkinek

Kép
gombocka

Hahó!

Köszönjük szépen :wink:

Sajnál a xar éjszakák miatt, nálunk sem éppen nyugodtak, most kb. 4x sírt fel, de esküszöm már megszoktam...

Igen, nagyon kafa a babakocsi, nem volt olcsó, de eddig nagyon elégedett vagyok vele, úgyhogy sztem megérte. az ülése is tágas , belefér kényelmesen az overállal együtt, mert a másik ,amit kinéztünk, a Brevi Grillo is ugyanilyen könnyű volt, meg nagy bev. kosara volt, viszont marha szűk ülése.

Anna,
Keddre esős időt jósolnak, pedig olyan jó lenne, ha el tudnánk menni...

Kép

Kép
szeee

Sziasztok!

Anna,
leírnád a pontos címeteket, ill. hogy hogyan jutok oda az Örsről?
Mikor jó nektek ha megyünk?
Nekünk inkább a délelőtt lenne jó, remélem akkor még nem fog esni az eső...

Nekünk megint iszonyat éjszakánk volt, éjféltől velünk aludt Rotyi. Ma lesz a napja sajna, hogy összetoljuk a franciaágyat a kisággyal.
Ez van.
Helyesbítem a tegnapit, ezt nem lehet megszokni :(

Kép
szeee

Szeee: Sajnálom az éjszakátokat!!! :(
A délelött jó nekünk is persze. Címünk: Gyakorlóút 28 4/16 kapucsengő Takács-Hanzli , de ha gondolod kimegyünk eléd a buszmegállóhoz!!! (csak mert magyarázásban béna vagyok, inkább összezavarodnál tőlemint odatalálnál :lol: :lol: :lol: )

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
köszi.
Akkor úgy tervezem, hogy olyan 10 körül ott leszünk. Nem túl korai nektek? Mert ha igen, akkor később indulunk.

De ha esni fog az eső, akkor nem indulunk el, remélem megérted. Úgyhogy ne készülj ám semmivel.

Megnéztem a webmapon, sztem oda fogunk találni, nem kell kijönni, köszi, ha meg nem, akkor felhívlak és eligazítást kérek.
Végül is az Árkád mellett lévő házsor, ha jól látom.
Irigyellek ám, hogy ilyen frekventált helyen laktok. IKEA, Árkád, Sugár, Istenem.... :wink: Bár asszem akkor még többet költenék, ha ott laknánk :D

Kép
szeee

Hát igen jó is meg rossz is hogy ittlakunk!Deinkább jó!
A 10 az nem korai, és persze, hogy megértem esőben én sem indulnék el.Igen az Árkád melletti utca az és majdnem alegvége a miénk! De mondom szívesen kimegyünk elétek, pl3/410-re.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

sajnálom Szeee, az éjszakát. Én megértelek! :lol:
Kivételes nálunk most nem volt cirkusz, fél9-től reggel fél6-ig aludt az ágyában(kb.2hete nem fordult ilyen elő...) 1x kelt, de cumikával visszaaludt. Reggel meg mellettem még 8-ig szundiztunk.
Most kicsit jobb, de most is el tudnék aludni.
Fene se érti ezt a nemalvásukat.
Jó bulit holnapra, majd képeket várunk ám!

Szabus, Ildikó, veletek mi újság?
Képzeld Szabus, vettem a Mincsinek én is olyan csúszásgátlós zoknit, nagyon jó. Csak most 1300 volt a kenguruban, mert már nem volt akciós. :oops: :oops: Mindegy, de tényleg nagyon jó.

puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka, hát igen, elég húzós a zokni ára, még akcióval is, de talán megéri egy-két db-ot venni, én még utcára is ráadom, mert jó meleg a harisnya felett-cipő helyett.

A nemalvás nálunk is divatos mostanság, nappal nincs gond, de este, amióta nem szopik egyáltalán, már gázos, és sokszor ébred is. Én fogakra gyanakszom, de ki tudja....

Amúgy múlthét csüt. óta négykézlábazunk, én nem tudom, hogy ez hogy lehet, de egyik napról a másikra jött rá, hogy hogyis kell ezt csinálni :lol: nagyon muris! Amúgy nálunk semmi újság, pénteken voltunk a Vadasparkban-de lehet, hogy már írtam, akkor bocs... A honlapra tettem fel képeket is.

Kép
szabus

Sziasztok!

Szeretném a segytségeteket kérni. Szeretnék elmenni a fazekas doktorhoz a magán rendelőjébe, de sajnos aki ajánlotta az nem tudja hogy hogyan lehet elérni. Nagyon megköszönném az információkat. Telefon, rendelésin idő, esetleg hogy mennyibe is kerül. Előre is köszönöm!

az email címem: izabella80@freemail.hu
bildi69

Sziasztok!

Bildi69!

Nem tudom kaptál-e privit a csajoktól,de ha nem...... én szívesen leírom a doktor úr elérhetőségét.

Cím:1191 Budapest,Üllői út 257.
Apolló Gyógyszertár

(hátul vannak a rendelők)

Bejelentkezés: 06/20 343 96 90

Én úgy tudom hétfőn és csütörtökön rendel, délután.És 7000.-ba kerül egy vizsgálat.

Szabus!
Tök jók lettek a vadasparkos képek! :wink:

Szeee!
Melinda egy kis tündér abba a rózsaszín overállba,jó a babakocsitok!
Kicsilány!Szeee! Jó bulizást nektek!
Remélem jó sok képet csináltok a minitaliról! :D

Gómbóc!
Remélem Mincsike jobban aludt,biztos a foga bántja szegénykét...

újabb képek:a 7. hetünkről.
http://pocakbaba.b13.hu/
ilgya1

Kedves Ilgya!

Köszönöm az infót. Kiderült hogy a mögötte lévő házban lakom :D Mármint rendelő mögött. Bár csak elvileg, mert az anyukám lakik már csak ott, de hetente járok hozzá. Régen oda is jártam orvoshoz, csak máshoz. Hogy mik vannak
:lol:
bildi69

Hello lányok!

Minitalinak vége!!!!

Szeee: Köszönjük a látogatást nagyon jól éreztük magunkat!!!! Remélem Melinda nem sírt a buszon hazafelé, hanem inkább bealudt! Lizus azt hittem fáradt lesz, de nem itt pörög mellettem. :lol: :lol: :lol: Kajcsizott azt most huncutkodik!!!Képeket este rakok fel és küldöm át neked is őket!!!

Ildi: A beöltöztettett kép nagyon tetszik. :D És milyen jó husban van a lányzó!!! :)

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
mi köszönjük a lehetőséget és a vendéglátást! Gyerkő meg sem mukkant amúgy hazafelé :shock: De most szopizott egyet és teljesen kidőlt. Kíváncsi leszek meddig alszik.
Nagyon bejönnek neki ezek a talik (nekem pláne), ilyenkor mindig az angyali arcát mutatja. Gyakrabban kell összejárnunk :)

Gombócka,
akkor holnap megyünk, ugye?
Remélem nem változott a program.
Leírom priviben, hogy hogy kell oda menni a Rózsa művházba, mert gondolom kocsival jöttök.

Ildikó,
Klassz, hogy írsz blogot Rékáról, ez nekem kimaradt, ami tulajdonképpen bánok is meg nem is (pont ma mondtam Annának hogy miért - remélem Te nem kaptál és nem is fogsz kapni mindenféle "kedves" megjegyzést, mert vannak ismerőseim akik sajna igen, na mindegy.)
Nekem a hordozós kép tetszik nagyon, ahol egy kicsit mosolyog :)

Én hülye nem vittem ma fényképezőt Annáékhoz, pedig volt mit fotózni :evil:

Kép
szeee

Ildikó, annyira édes még mindig ez a kiscsaj!!!! Nekem a Dávid-puszis kép a kedvencem, és a nagy fotelos!!!!

Kép
szabus

A női uralom képei :lol: :lol:

Kép Vajon ez is ennivaló?
Kép Megfésülöm a pulcsim
Kép Elhajózunk?
Kép Gugolok
Kép Bájos mosoly
Kép Kajcsi Pogi módra
Kép Kajcsi Melindamódra

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kép Joghurt kósta
Kép Jéé te is eszel?
Kép Hmm kényelmes a ez a szék
Kép Írjunk az urainknak
Kép hinta
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Hello Rotyi!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
de. nem tudtam belépni, du a Mincsinek voltunk ajcsit venni.
Látom jól sikerült a buli! Édesek a gyerkőcök nagyon!!!
Legközelebbi tali nálunk! Mindenkit szeretettel várunk!

Szeee,
jó a holnap, bár egy zombi vagyok, megint gázosak az éjszakák nagyon!!!
Szóval hogy kell oda menni?
Kocsival megyünk.

puszi

Kép
gombocka

Kicsilány!
Tök jó képeket csináltál!

Nagyon aranyosak ez a két kis hercegnő!Az egyik képen nem tudtam eldönteni,hogy ki ki az? :D És a kommentek.... :D :D :D

Nagyon jó a hintás sorozat! :wink: Olyan szépségesek!!!!
De a többin is látszik,hogy milyen jól érezétek magatokat,irigy,irigy....

Szabus!
Édes lehet a négykézlábazós Zazi.Csinálja még?

Szee!
Blog :D
Remélem nem kapok semmi extra beszólást,mert akkor vagy töröltetem a moderátorral vagy kitörlöm és átköltözök egy másik helyre...szerencsére eddig még nem volt gond,csak kedves megjegyzéseket kaptam...
olyan jó lesz később visszaolvasni,már most nem emlékszem egy csomó dologra,mi lesz 10 év múlva? Tök jó lesz visszaemlékezni,sőt tervezem,hogy kinyomtatom később.

Gómbóc!
Én se tudtam belépni tegnap egy csomó ideig,brrrr....
A tavaszi talin már mi is ott leszünk :D
Milyen ajándékot vetettek Mincsikének? :D

Bildi!
Örülök,hogy segíthettem....
Kisbabát vársz amúgy?

Megyünk Tücsökzenére nemsoká Dáviddal,Rékára anyósom vigyáz.Remélem most jobb lesz a helyzet,mert már voltunk két alkalommal,de nem csinálta a feladatokat,szégyellős,de hisztizni nem szégyell :oops:
Nálatok is ilyen szutyok idő van? :(

Ildikó
ilgya1

Sziasztok,

Ildi,
akartam írni, hogy nagyon jók a képek, szabushoz hasonlóan nekem is a puszilós kép a kedvencem. Annyira helyesek!
Ajcsikról majd később...rakok fel képeket is....
De annyit elárulok, jó dolga van a kis manónak!!!

Szeee,
mi legyen? Ebben a fos időben is menjünk???
megkaptam az útleírást, meg megnéztem a térképen is, sztem odatalálok, csak nem vagyok lyan béna, max. megyek 2 kört... :wink:

puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Na, gyors beszámoló.
Voltunk a Tipegő Klubban, a mi gyerekeink voltak a legkisebbek. Mincsi nagyon élvezte, folyamatosan ismerkedett, játszott. Melindának nem volt túl jó kedve, csak egy darabig. Igazából nyűgös volt, mert pont az alvásidejére esett, de amúgy sztem neki is tetszett volna.

Amúgy a mondókák és dalok 90%-át én nem ismertem. Meg kissé koszos volt a helyiség, ahol voltunk, de összességében nem volt rossz, sztem.

Kép Hú, de érdekes ez a valami.... Kép Itt még jókedvűen :)

Boldog hófordulót Pogi barátnőnknek!

Kép
szeee

Nna itt vagyok megint, mindenkit ágyba tettem, mert az "uram" is itthon van betegen...

Anna, köszi a képeket.
Majd leírod a sütid receptjét, amiből nem ettem? :oops: :oops: :oops:

A lányom az evős képeken úgy néz ki, mint egy malac, tiszta kaja a pulcsija, pedig esküszöm nem így szokott enni :oops:
A legjobb kép sztem, ahol Pogi integet a Rotyinak, ő meg nézi :)

Gombócka,
marha mérges vagyok, hogy elfelejtettem a rizspelyhet :evil:
Hihetetlen aranyos volt Mincsi a klubbon, asszem bejött neki :)

Ildi,
nyugi, Melinda se csinálta a "feladatokat" és hisztizett is :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

Gombóc, felismerem Mincsit a 2. képen a zokniról :lol: :lol: :lol: Nekünk is ilyen van, meg egy bordó :lol:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mi holnap megyünk. Ma viszont voltunk csajozni, az utcában lakik egy kislány, 3 hónappal idősebb Zazinál, nála voltunk vendégségben. Petra egyfolytában puszilgatta Zazit :lol: Nagyon édes volt!!!

Kép
szabus

Sziasztok!

Szabus!
Szóval csajozunk,csajozunk, pedig Mincsi ma megmentette Melindát, ugyanis volt egy hódolója, pár másodpercig....Mincsi elkergette... :lol: :lol:
Tényleg édesek lehettek, és örülök,, hogy van társaságotok, tényleg!!!

Szeee,
ja, Mincsi élvezte. Imádott a kör közepén lenni. :lol: :lol:
Meg mindenkit szemrevételezni.
Sztem is jó volt, csak aki énekelt, hát nekem annyira nem tetszett a hangja. Na, mindegy.
Tényleg, megyünk a közeljövőben, vagy szüneteltessük, amíg tényleg tipegők lesznek?

Voltunk ma anyuéknál délután. Átvittem az ajcsikat és be is csomagoltam. Jaj, én úgy izgulok. Vettünk lufikat is. Valahogy jobban extázisban vagyok, mint karácsonykor. Mégiscsak az első szülinap. Majd kiváncsi leszek, hogy Ti is hasonlóan fogtok e érezni, vagy csak én vagyok most ennyire érzékeny.
Ha belegondolok 1 évvel ezelőtt ilyenkor már kezdtem "szenvedni".
Na, jó nem untatlak benneteket az érzelmeimmel.

Még megpróbálok pár képet feltenni.
Holnap is csak este tudok jönni, mert vidékre megyünk apával megint.

Addig is legyetek jók.

Szabus, úgy szeretnélek már látni titeket is!

puszi
Szabina

Kép
gombocka

Szeee,
ne mérgelődj a rizspehely miatt!Majd legközelebb! Pl. jövő héten! :wink:

Kép
gombocka

Megyek, szétnézek
Kép

Jövök ismerkedni
Kép

Középről a legjobb a "kilátás"
Kép

Én innen nem mozdulok
Kép

Figyelj Gombóc, megrázom!
Kép

meg is kóstolom!
Kép

No komment
Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

Milyen aranyosak a gyerkők!Tök,jó hogy vitettek fényképezőt..és milyen sokan voltatok? Nálunk,hogy ilyen szar idők vannak,alig vannak például a 9 órásin...
Úgy érzem nem teljesen nyerte el a tetszéseteket. Nincs kedvetek kipróbálni a Vecsésit? Nincs messze kocsival. :D
Minden szerdán van 9-től és 9:45-től,majd 10:30 -tól torna
itt egy link:http://www.gyerektorna.hu/
Moninak nagyon jó a hangja és vannak "kicsik" is.

Szeee!
De Melinda kislány!!!Neki megengedett a hiszti!!! :wink:

Gómbóc!
Én is ugyanígy izgultam nemrég az első szülinap miatt, a következő még "rosszabb" lesz :wink:
Már alig várom,hogy mit fog szólni Mincsike :?: :D

Szabus!
Szóval Zazi már csajozik??És egyszerre két csaja van? Nemhiába :wink: nagyon jóképű a fiú :D

Kicsilány!
Boldog hófordulót Pogikának!
Kép

És akkor egy mai mosoly,álmodjatok szépeket!
Kép
Ildikó
ilgya1

Ildi,

ez a mosoly...érdemes volt ilyen korán kelni!!! :lol: :lol: :lol:
Megzabizom!
Lassan kész a nagyautónk, abba be fog férni a 2 gyerekülés, és irány Vecsés!!! :lol: :lol: Persze, ha van kedvük jönni Szilviéknek is, ha nincs akkor megyünk "egyedül"!
Köszi a megnyugtatást, hogy más is így van ezzel a sznapi kérdéssel!
Emlékszem Te is mennyire készültél!Olyan jó!

Ma megint az ágyában aludt/alszik éjjel a Mincsi. Este még hagytuk, hogy jól elfáradjon, már alig bírt mászni is... :lol: :lol: , így gyorsan el is aludt. 2x nyöszörgött, de álmában.
Most már számomra tényleg megfejthetetlenek az éjszakák.

Tegnap találkoztam az egyik b.nőmmel anyuéknál, neki 7 hónaps a kisfia, és beszédjavítóban dolgozott, szóval látott egy-két gyereket és azt mondta, hogy milyen kis értelmes a Mincsi, látszik, hogy sokat foglalkozom vele.
Most nem favorizálni akarom magam, csak ez olyan jól esett, hogy nem hiába dumálok neki egész nap. :lol:

Szeee,
majd a mondókákat begyakoroljuk, aztán nem leszünk olyan "kukák".

Ildi,
ti kaptatok vmi papírt otthoni gyakorlásra a ciniből?
Mert én a harmadát se ismertem azoknak amiket ott énekeltek, meg mondókáztak! :oops: :oops: De gondolom bele lehet jönni. :wink:

Este jövök, addig tessék sok-sok hsz-t írni!!!!

Pusz
Gombóc

Kép
gombocka

Ha-hó Lányok!
Merre jártok???

Sehol senki?
Látom már ti sem fogadtok szót! :lol: :lol:
[quote]t írta:essék sok-sok hsz-t írni

Kép
gombocka

Sziasztok!

Ildi,
ez a mosoly tényleg tündéri!!! :)

Gombócka,
én szívesen megyek Vecsésre is, naná! :lol:

Hát sztem erre időnként elmehetünk, Mincsi úgyis heteken belül elindul , aztán már ő is Tipegő lesz. Engem meg nem nagyon zavar, hogy Rotyi még nem az. Már csak azért is menjünk néha ilyen helyre sztem, mert nem árt, ha nagyobb közösségben is megfordulnak néha. (2 évesen úgyis irány a bölcsi nálunk, sajna.... :( Hadd szokja a sok gyereket...)

Mi ma rengeteget sétáltunk, meg buszoztunk (hehe, ha már így belejöttünk), mert apa beteg, úgy néz ki vírusos, mert napok óta láza is van, szóval minél kevesebbet akarunk egy légtérben lenni vele, nehogy elkapja valamelyikőnk. (Szegény... Na, azért persze elláttam teával meg levessel, stb. :wink: ). Szóval elbuszoztunk az Újhegy Bevásárlóudvarba a dm-be :lol: Nem mintha itt egy köpésre nem lenne egy :lol:
Meg találtunk egy tök jó játszóteret a kertesházak között, ott voltunk hintázni, ilyesmi.

Anna, Szabus,
hol vagytok?

Kép
szeee

Szeee,

Apátoknak jobbulást!
Reméljük, ti nem lesztek betegek!
Örülök, hogy így belendültetek csavargás ügyben! :lol: :lol:
Szóval Rotyi is nagy hintás! :lol: :lol:

Most hallom, hogy megint eltűnt egy kisgyerek. Úr Isten! Ezeken mindig úgy kibukok!

Kép
gombocka

Ja, OK, tőlem is mehetünk tipegni...

Kép
gombocka

Szeee:

Kefíres süti
Hozzávalók: 1 pohár kefír

12 evőkanál liszt

6 evőkanál cukor

2 egész tojás

1 csomag vaníliás cukor

1 csomag sütőpor

fél pohár (a kefír pohara) olaj

Elkészítése: A hozzávalókat - kivéve az olajat - mély tálba tesszük, és fakanállal vagy géppel simára keverjük. (Géppel 2 perc, fakanállal kb. 4 perc). Ezután az olajat is hozzá keverjük (1 perc). Zsírozott, lisztezett magas tepsibe tesszük. Bármilyen gyümölccsel megszórjuk a tetejét, és közepes lángon (kb. 10 percig) tűpróbáig sütjük. Kockákra vágjuk, porcukorral megszórjuk a tetéjét.

Megjegyzés:
Gyümölcs helyett a masszába keverhetünk diót, mákot, kakaót. Vagy simán megsütjük, és mint a piskótát ízlés szerint tölthetjük. Nagyon finom pl. lekvárral.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Drága Mincsike!

Nagyon sok boldogságot kívánunk első születésnapod alkalmából!Légy nagyon boldog! És minden kívánságod teljesüljön az életben!!!!

Kép

Kedves Szabina neked is jár egy virtuális virágcsokor,egy évvel ezelőtt anya lettél!Légy büszke magadra!!!
Kép
Ildikóék!
ilgya1

Ildikó!
Nagyon köszönjük. Szinte percre pontos volt az időzítésed! :lol: :lol: 7-kor született a Mincsi!
Lányok, ma már vagy 5-ször elbőgtem magam.... :oops: :oops: :oops:
puszi

Kép
gombocka

Kedves kicsi Mincsi baba direkt kivártuk az éjfél, hogy én a menyasszonyod köszönthesselek először, de sajna nem tudtunk belépni!!! :( :(
De csak kukkants be ide: www.babaszoba.hu/services/blog/alizbaba

Azért itt is szeretnénk neked és azegész családodnak sok boldogságot kívánni!

Isten éltessen sokáig!!!!
Kép
Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
köszönjük szépen, nagyon arik vagytok!
A verstől megvolt a 6. könnycsurgás! :lol:
Ma különösen érzékeny vagyok, nem ismerek magamra.
:lol:

Kép
gombocka

Hát igen nem is csodállom. Sztem én is végig fogom bőgni majd a mienkét!!
Pont azjutott eszembe hogyolyan hamar eltelt ezazegy év. Olyan kevés idő jutott arra, hogy kiélvezzük, hogy a babáink babák. Mert innentől már nincs visszaút soseml esznek azok a kis drága csöppségek akiket annyira lehetett dédelgetni, ölelgetni. Pl Lizus már most sem nagyon hagyja járja a saját útját és csak olyankor bújik amikor nyüszi. Egyre önállóbbak lesznek, észre sem vesszük és már ki is repültek a családi fészekből. Ebbe olyan rossz belegondolni!!!

Bocsi kicsit ömlengős lettem, de MIncsi vejem szülinapja belőlem is ilyeneket hoz ki. MI lesz velem árpilisban!!! :lol: :lol: :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Drága Mincsike, és Gombócka!

Sajnos nem tudok ilyen szép képeket idevarázsolni, de annál nagyobb szeretettel kívánunk boldog születésnapot mindkettőtöknek :-)!

Zazi, Szabus

Kép
szabus

Drága Zazi és Szabus,
köszönjük szépen Nektek is!

Anna,
egyáltalán nem vagy ömlengős. Már nálunk régóta nem engedi, hogy dédelgessük, puszilgassuk... :cry: :cry:
Teljesen igazad van, nagyon hamar elmegy az idő. Lassan azt vesszük észre, mennek bölcsibe, oviba....

Kép
gombocka

Sziasztok!

Természetesen mi sem feledkeztünk meg Mincsi barátunk nagy napjáról, Isten éltessen nagyon sokáig nagy boldogságban! (A többi jókívánság a nap folyamán remélem megérkezik...:wink: )

Gombócka és Csaba, nektek pedig szeretettel gratulálunk tüneményes kisfiatokhoz!

Éjjel belázasodott Melinda, kicsit bepánikoltunk, mert soha nem volt még beteg. Olyan panaszosan sírdogált szegényke, a szívem szakadt meg... Most nincs láza, adtunk neki Nurofent, de köhécsel, mindjárt megyek a gyógyszertárba gyogyókért.

Megyek is,
puszi.

Kép
szeee

Köszi Szeee!

Küldünk nektek gyógypuszikat!
Mielőbb gyógyuljon meg Melinda!
Lehet, hogy mégis elkapta apától?
A bnőm is most írta, hogy bazira fáj a torka és a gyereke lázas. :cry: :cry:

Kép
gombocka

Sziasztok,

tiszta furi, hogy a vonalzó végén már 2-es van... :lol: :lol:

Szeee,
köszi a képeslapot, nagyon kedves vagy, Mincsinek nagyon tetszett, kicsit meg is rágta... :oops:

Apa levitte a Mincsit, hogy nyugiba tudjak készülni, csak bekukuccsoltam, hátha írtatot, de nem. :cry: :cry:

Majd jövök a beszámolóval, sztem csak holnap este vagy hétfőn délelőtt, mert ma anyuéknál alszunk (első ilyen éjszaka), ugyanis holnap reggel lemegyünk a dédihez, így egyszerűbb, mert 1 kocsival megyünk, és nem kell értünk jönniük reggel. Na, szóval értitek. :oops:

pusz-pusz mindenkinek

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
Jó bulit nektek!!!
Nem emlékszem, hogy végül milyen torta v. süti lesz? :oops:

Nálunk a helyzet változatlan. Nem tudjuk megszüntetni a lázát :( 2 napja.
Egész éjjel óbégatott, most nem tudom, hogy a torka fáj (mert köhög), vagy a hasa, mert felhúzott lábakkal feküdt a hasán. Reggel beadtam neki egy Germicid-C-t, attól legnyugodott, így aludtunk 2 órát. De ma ugyanúgy lázas, lemegy a Nurofentől, visszajön, lemegy, visszajön.

Totál kivagyok.

Kép
szeee

Szeee, kitartás, sok gyógypuszi Nektek!!! Remélem, hamarosan jobban lesz Melinda. Dokihoz el tudtál menni? Nálunk pl. nincs ügyelet, csak felnőtteknek... No comment...

Kép
szabus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?