Sziasztok!
Ma hallottam, ANTSZ-es forrás!
A pesti Honvéd Kórházban, nem hogy a szülészeti osztályt nem adták még át, de egyenlőre az egész új épületnek nincs használatbavételi engedélye sem!
Ez kb. májusi költözést jelenthet!( A hivatalos még mindíg a márc. 5.)
Majd kiderül, de az informátor megbízható!
Ma voltam a dokimnál, meglepetésemre csak CTG-t nézett!( Közben nyomkodnom kellett egy gombot ahányszor moccant a Picinyem.......hozta a formáját, doktor bá is megjegyezte!!!)
Azt hittem ellenőrzi a méhszájat, UH stb. (Voltam 4D-n a 30. héten, akkor a Szabados doktornő azt mondta 36 hetesen lesz mindenképp Uh vizsgálat, de a dokim most azt mondta, hogy már csak akkor ha "itt az idő", addig már "belső" vizsgálatot sem végez.) De akkor most nem tudom, miből kalkuláljuk hogy előbb vagy később jön-e a babszink. Persze ezeken a dolgokon akkor kezdtem filózni miután eljöttünk!!
"Nagy pocisok"! Nálatok sem voltak ilyen vizsgálatok?! Nektek pl. milyen gyakran van vizeletvizsgálat? Mikor volt UH, stb.?
Ha még elcsíplek benneteket itt a küszöbön,
remélem tudtok súgni! Bár, ha jól látom ti már nem szeretnétek a gép előtt múlatni az időt, ezt teljesen megértem és továbbra is szoritok nektek!
A Szandra már írta azt hiszem, hogy a párja majd tájékoztat minket ha megtörténik a nagy esemény, Elike ez rád is igaz? Megtudjuk mielőbb az örömhírt?
Beha! Tudtad, már az elején, hogy megint kisfiad lesz, vagy ez csak olyan mende-monda, hogy a fiúk tök másként viselkednek és inkább az a helytállóbb, hogy ahány terhesség annyi féle?! Engem mindenki azzal etetett az elején, hogy nagyon "fiús" a pocim (mondjuk magamtól is meg voltam gyözödve róla, hogy nekem csak fiam lehet....)
Kati!
Neked mikor kell legközelebb menned a Hunka dokihoz? Mondta már, hogy mire számits a következő vizsgálatnál? Szinte "egy idősek" vagyunk, úgyhogy kiváncsi vagyok nálad mi lesz?! Írtad már ,hogy kisfiad vagy lányod lesz-e?
Mindenkinek kívánom a legjobbakat, apropó hallottátok, hogy elkezdődőtt az arany disznó éve?!!! Mi, mázlista anyukák vigadjunk , csupa jót várhatnak a pöttömjeink a kínai asztrológia szerint!!
Na nem mintha e nélkül bárkinek kétsége lett volna!!!
Vigyázzatok magatokra, pusszantás
Kisera