Peni!
szerintem tök aranyos dolog , hogy már most tájékozódsz, látszik, hogy nagyon-nagyon szeretnéd az újabb babát
kérdezz csak, nyugodtan
Ricz Zsuzsát én is imádom, és őszintén sajnálom, hogy nem tudok rendszeresen hozzá járni Mayával, a mi gyerekorvosunkban kicsit megrendült a bizalmam
...de Telki túl messze van ahhoz, hogy minden pici megfázással oda járjunk, de nagyobb gond esetén természetesen Ricz Zsuzsa fogja látni, ezt már eldöntöttem.
tündéri a dr-nő, és olyan aranyos volt, ahogy drukkoltak a csecsemőssel együtt a kitoláskor
tejcsi ügy: hát abból én sem voltam "eleresztve" soha
most csodaszámba megy ez a napi 300ml amit ki tudok fejni, számomra ez rekord
engem is agitált a háziorvos, hogy szoptassak gyakran, de nekem is az a tapasztalatom, hogy attól nem lesz több ( legalábbis nekem)
szerintem ez teljesen egyénfüggő.
alig mertem kérni Telkiben pótlást, mert itt a győri H-ban leharapják az ember fejét ilyesmiért, és úgy néznek rád, mintha direkt éheztetnéd a gyerekedet, pedig én lettem volna a legboldogabb, ha olyan lennék , mint egy tejcsárda...még adnék is jó szívvel rászorulóknak, ha lenne...
Melissánál még depis is voltam a tej ügy miatt, mert mindenhol azt olvastam, hogy aki akar az tud szoptatni, és nincs olyan, hogy kevés a tej
én marha elhittem, és rossz anyának tartottam magam
most már elengedem a fülem mellett ezeket a dolgokat, talán azért is van most "több"
minden vágyam, hogy ezt a mennyiséget megtarthassam minél tovább, bár nem egyszerű napi 4x fejni, de boldogan teszem...
ja, és literszám iszom a Laktoherb teát, szedem az Urtica Urenst folyamatosan és eszem a Moremilk kapszulát (csak ne kerülne 6000Ft-ba belőle a 60db
) és napi 4-et szedek
hát, Mayácskám jó drága tejet iszik, de nekem minden pénzt megér az egészsége, talán ez a kevés tej is ad valami védelmet Neki.
Mona!
Mi akkor vittünk képet Mayáról, mikor visszamentünk a babaszűrésre 1 hónaposan...szerintem inkább postán küldj, ne e-mailben, vagy személyesen, ha mentek.
most már tényleg kíváncsi lettem a nővér nevére, légyszíves írd meg nekem priviben
ezek szerint nekem szerencsém volt, velem mindengyik nagyon rendes volt
szép napot Mindenkinek!