Sziasztok!
Hát igen jól eltüntem nem egyszerű megoldani a géphez jutást nálunk sokan lakunk... (meg büntiben vagyok mert nem takarítok. A párom eltíltott a géptől már jó 1 éve...
) Így ha nincs itthon akkor kihasználom és jővők, de mível még mindig nics munkája sokat van itthon, viszont most egy biztonsági őr sulit csinál amit a jővő honapban fejez be, de az meg csak hétvégi suli hétvégén meg itthon vannak a sülei, így nem jutok géphez, mondjuk ma megengedte, igaz most nincs itthon mert apukájával dolgozik.
Ilid és Márti nektek gratulálok a pici lurkókhoz! Csoda szépek.
Szalamandra, Sly és Panndi nektek gratulálok a pocaklakókhoz! (És Zsu remélem nálatok is minden rendben lessz!)
A féltékenységtől én nagyon tartok nálunk 2 év lessz a kor külömbség és már most is nehéz vele 1 kicsit pelusozásnál és öltözésnél direktbe rugdalja a pocakom.
Már sok minden próbáltunk, de nem igazán hat most vagy nem érti mi van vagy nem tudom...
Tudom hogy kicsi még, de regeteg mindent megért és mond is kisebb mondatokat. Szerintem nem tudja hova rakni hogy lakik valaki anya pocakjában és vigyázni kell rá, meg e miatt nem tudok úgy játszani se már vele mint régen, meg mint mások...
Én még a sétáktól tartok én most is nehezen megyek le vele egyedül, mert ha visszük a motort akkor csak szaladhatok útána én meg hamar kifáradok és nem bírom. Sétáni meg csak egy kicsit van kedve inkáb feléreckedik kézbe mert úgy jobban látja az autókat meg mindent de cipelni se tudom sokáig, meg rugdalja is a hasamat ilyenkor sokszor a babakocsiban meg nem marad meg már.
Egyébként lassan megindult a súllya és újra nődőgél is lassan 9 kg tudom, hogy kb 1 évesen kellet volna így 80 cm és 9 kg körül lennie, de nem így lett és habár a gasztron nem derünlt ki semmi a háziorvossal azt beszéltük meg, hogy lassan elkezdük a joghurtot és az epreset imádja illetve nincs tőle semmi baja, úgyhogy szerintem mondhatjuk lassan, hogy mégsem tejalergiás a szentem!
Aztán Alexandernek 1 hónapja vettünk egy új ágyat, mert már nem tudtam berakni a kiságyba ha elaludt... Az RS-ben vettük egy kék alapon méhecskés és virágos huzatos ágyikot és imádja, habár oda kell bujni mellé hogy elaludjon, de már 1 hónapja nem cicizünk ami hiányzik, de a bujás legalább megmaradt!
http://www.rs.hu/termek.php?cs=4&al=60&term=20
Ma voltam dokinál minden rendben!
Meg volt 2 hete a terheléses cukor is tejjel és zsömlével. Éhgyomorra a cukrom eléggé alacsony volt 2,78 és utána 5,2 a védőnő azt mondta be kellet volna komálnom a 2,78-as cukor mellet...
De akkor éppen teljesen jol voltam, csak éhes max...