Sziasztok!
Millye, nagyon boldog szülinapot Andrisnak! A videó tényleg nagyon jó. Hogy mennyit nőtt ez alatt az év alatt!
Gratulálok a kis szívtipróhoz.
A bogyók, cseppek, szuszpenzió, semmi nem működik, de rájöttünk, hogy itt már nem hasfájásról van szó. Egyszerű hiszti, de sokszor akkor sem jobb, ha kézbeveszem. Most is a kiságyban üvölt, de már 2 órája nem tudom csitítani sehogy sem. Persze ő meg aztán végképp nem képes megnyugodni magától, elaludni meg főleg. Szóval most azt játsszuk, hogy beteszem a kiságyba, amikor már semmi nem működik és hagyom sírni. Időnként kicsit csitul, van, hogy rövid időre el is alszik, de ilyenkor a következő etetésig nincs nyugi. Elég kiborító, de próbálok kitartani. Egyszer csak vége lesz.
Mulan, mielőbbi teljes gyógyulást a betegeknek és kitartást Neked. Mindjárt itt a tavasz, lehet majd a napocskán feltöltődni.
Szonce, Ádámnak is nagyon boltog szülinapot. Ez a tortás kép tényleg zabálni való. A képeket még nem tudtam megnézni a kis hisztigépem miatt, de csak lesz már rá időm!
Kriszta, gratulálok a szakdogához és Bogi ügyes fejlődéséhez is. Annyira aranyos a képen. Nagyon szép a kis pofija!
Kubu, utólag is boldog névnapot! Remélem, jól megünnepeltétek! Nálunk hétvégén nagy ebéd volt, mert a tesóm is Zsuzsi.
Remélem, lassan azért csak javulnak a rosszullétek és könnyen megy majd a tanulás.
Epercsipet, gratula a döntéshez! Az én dokim Szuromi András, nagyon szívesen ajánlom. A MOM Parkban van magánrendelése és a Jánosban tartja a kismamagondozást. Nagyon figyelmes, mobilon többször kerestem a terhesség alatt, 1 alkalom kivételével mindig elértem. Türelmes, minden butának tűnő kérdésre válaszol és maximálisan odafigyel a baba és a mama egészségére is. Nem töm gyógyszerekkel, vitaminokkal, homeopátiás gyógyszereket használ és gátvédelemmel szülnek nála a kismamák. Engem minden alkalommal berendelt a kórházba, amint valami apró jel bármi rendellenességre utalt, befektetett a kórházba, amikor a 28. héten kiderült, hogy nem működik a méhlepényem megfelelően és minden nap legalább egyszer benézett hozzám, hogy minden rendben van-e. Sokkal nagyobb esélyem volt a császárra, mégis sikerült 4 óra alatt természetes úton, gátmetszés nélkül megszülnöm Bogit. Szóval csak jót tudok róla mondani.
Tatyi, remélem, azóta nem jött ki újra a gyomorfájás és Milán arcocskája is gyógyul! Szegényke, biztos nagyon sírt.
Zita, szoktam hasra fektetni, de nem mindig hajlandó úgy elaludni, van, hogy belenyomja az arcát az ágyba és úgy üvölt. Elég ijesztő és nagyon ki van készülve utána, de legalább elfárad.
Viszont, amikor sikerül hason altatni, akkor nagyokat alszik, szóval próbálkozom.
Mi már 2 órákat szellőztetünk, a héten pedig szeretnék le is menni Bogival, ha az időjárás is engedi végre és nem lóg egész nap az eső lába. Jó lenne már sétálni vele egyet. A levegőn egyébként jókat alszik. Vasárnap megmutattuk a párom mamájának is végre, teljesen odavolt az unokájától, de annyira gyenge, hogy nem bírta tartani a picit.
Vasárnap már 3140 gramm volt Bogi és kb. 50 cm! Csak pislogok, mennyit fejlődött, pedig még csak 1 hónapos.
Bogi 10 percet szunyókált, de most megint rázendített és aktuális a következő evés, megyek megnyugtatni és megetetni.
Kati