Új privát üzeneted érkezett!

Na azért.
Zaha:a kávétól összefolyt a nyál a számban!Nagyon széééép.
jázmin20

Na megint itt,pedig mennem kellene a pàrom-mal ma x helyre,de most mondtam le.

Zaha itthon a kapszulàs kàvè elfogyott ès a kotyogosba valot meg nem zàrtam le rendesen kb 1 honapja! :( ....-ès màr annyira felcsigàzott ez a kàvè dolog!Nem kaphatnèk èn is?!Ja ès a cicàt csèsze nèlkül! :wink: :oops:
Szinti nàlatok akkor most elèg izgi a dolog igaz?Kert-tel màr megvagytok?
Pici Fruzsinàl pedig mondjanak le a szunyogok!Itt olyan furcsa,egèsz nyàron 3 szunyog +- aztàn slusssz!Mikor tartjàtok a szülinapot?

Elike köszönjük èrdekes dolog ez,màr sokat gondolkoztam èn is a kiprobàlàsàn!

Meli mi ujs a làbad-dal,javulgat màr?Barci-val??? :roll:

Boboka hol vagy??? :wink:
Vendég

Na megyek 1/2 4-re dokihoz...-remèlem utàna nem lessz rosszabb a kedvem... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek ki ül itt mellettem, ide is engedem, hogy egy kicsit írjon magáról:

Hellooooooo!!!!!!!!!!!!!

Jaj,annyira szuper itt,remélem Nektek is annyira jóóóó hétvégétek lesz mint nekem itt Bettinél!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Tünci

Na ugye milyen jó nekem itt mos?!
Jaj, és holnap nyit itt a borfesztivál is, amire kilátogatunk a vendégemmel.......

Puszi nektek.

Betti
Kép
betti0412

Tünci+Betti:érezzétek nagyon nagyon jól magatokat!!!
De jó, hogy Ti együtt hétvégéztek most!Igyatok finom borokat és legyetek vidámak. :wink:
jázmin20

Hasli a szülinapot 31.-én tartjuk,a keresztelő+szülinap(a rokonoknak)
pedig junius 7.-én lesz!
A kertem már félig-meddig kész,de várom majd anyumat és közösen
befejezzük!
Nálunk rengetega a Szunyog!Akkor kezdik már elpusztitani őket,amikor alig vannak... :shock: :(

Tünci és Betti én akkor hiszem el,hogy együtt vagytok,ha tesztek képet magatokról közösen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Akár priviben is..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Egyébként érezzétek jól magatokat,lyányok!!!!!! :D :D :D
Nekem is jó 7végém lesz,ma jön a maglódi rokonunk hozzánk(anyumékhoz).Vasárnap pedig anyum szülinapja lesz!

:wink:

Pussszzziiiiii..... Kép

Kép
Kép
szintus

Helló!

Zaha

Köszönöm amit nekem küldtél. :lol:

Szinti

Ma jól vagyok. Köszönöm a kérdésedet. Remélem jól sikerül a szülinap! :wink:

Tünci, Betti

Jó kis meglepit szereztetek. Valahol sejtettem, hogy valami különleges utazás lesz, mert igen titokban tartottad Tünci, hogy hova utazol. :wink: Remélem együtt sikerül egy kellemes hétvégét összehoznotok.

Betti hogy vagy?

Irjatok ám azért hogy milyen programot csináltok meg minden. Ok? Képet tényleg csináljatok ám ha lehet.

Mi megyünk talajtornára mindjárt, de majd este feljövök.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj lányok és holnap lesz az utolsó verseny Barciéknak ebben az évadban. Délelőtt 10 órakor. Most kivételesen nem kell utaznunk itt lesz nálunk a városban.

Kép

Kép
melcsike70

Köszi mindenkinek a szíves fogadtatást! :) Nagyon kedvesek vagytok!

akkor eddig Zaha az egyetlen császáros itt, ugye? hjajj, kár, hogy neked is 1 évet mondott a dokid :( Nem értem miért mondanak egyszer ennyit, egyszer annyit.. vagy ez orvostól függ?
én már olyat is hallottam (nőgyógyásztól!), hogy a 6 hetes kontrollra gyógyultnak minősül a heg, és az első rendes menzesz után lehet próbálkozni! Azért ez meg túl lazának tűnik... /nekem semmi sem jó :wink: /

Rólunk röviden: a kislányunkat decemberben veszítettük el. Egy rutin CTG vizsgálaton nem találták a szívhangot. Iszonyúan féltem, remegtem, amíg átküldtek uh-ra.. és ott csak annyit mondtak, hogy nincsenek életjelek. Akkor ott meghaltam...... úgy éreztem, megnyílik alattam a föld :cry:
Egy óra múlva már a műtőasztalon voltam. Nem is fogtam fel mi történik velem, velünk. Amikor kivették, mondták, hogy a köldökzsinór négyszer(!) tekeredett a nyakára.

hát, tulajdonképpen ennyi. :cry:

Ő (volt) az első és (ez idáig...) egyetlen gyerekünk.

Iszonyúan hiányzik.
:cry:
franka

Jo estèt Franka!

Akkor a december nàlunk eggyezik,nàlunk 29.-kèn àllt meg a szivecske. :cry: Tudod nekünk szerencsènk volt ,mert közeli rokon az orvosunk,igy minden kicsit "jobban"alakult,màrmint ami a mütètet stb... illeti.M az orvos szerint a mütèti eljàràstol,szinvonalàtol ès az anya szervezetènek èrzèkenysègètöl is függ!Pl: mi rögtön utàna probàlkozhattunk 4 hèt utàn,nem kellett volna menzit sem vàrni ès az eljàràs is 1 teljes uj fejlesztèsü volt amivel a mèhfalam stb... abszolut nem sèrült.Persze nem egyszerü ezt megmondani mièrt ilyen eltèröek az orvosi vèlemènyek! :roll: Biztosan a terhessèg elörehaladottsàga is sokat befolyàsol rajta meg a csàszàrozàs is...
Nekem ma nagyon sokat eszembe jutott a mi babànk is...-rozsàt ültettem
a fehèr angyalka rozsa mellè 1 lilàt.Lassan bimbozik!Tünci Kaptam neked is eggyet,majd viszem! :wink:
Nèzegettem a rep jegyeket,lehet mèg juni elött megyek 1edül is 5 napra,mert otthon most tul sok törtènik meg anyut szerdàn mütik is epèvel. :(
Olyan üressèget èrzek most magamban ...-nem gondoltam volna ,hogy ennyire mèlyre is tudok jutni.... :( Tegnap pàromra is olyan csunyàn "ràförmedtem".... :( :oops:
Na megyek holnapra fözök,mert este mikor hazaèrek indulunk is vissza koncertre.Majd mèg jövök!
Meli leszel?
Vendég

Tünci, Betti èrezzètek jol magatokat!Azthiszem most mindannyian picit fèltèkenyek vagyunk ràtok! :oops:

Legközelebb ide gyertek!!! :wink: (komolyan! :wink:)

Szèp estèt nektek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, zűrös hetem volt,nem volt időm írni,de néha olvasgattalak Benneteket.

Betti, Tünci!
Jó szórakozást Nektek, érezzétek jól magatokat egymás társaságában.

Melcsi!
Hogy vagytok?
Állatkert: jövő héten szerda, szombat déleután, vasárnap egész nap jó lenne nekünk

Hasli!
Nagy baj történt Nálatok? Nekem is elmondod?
Megnéztem a sminkes fotókat,gratulálok,nagyon ügyes vagy,totál átváltoztattad a lányokat. Meg voltak elégedve?
Képzeld tegnap volt sminkelés nálunk az ütletben és engem is sminkeltek, készült fotó,de nem túl jó, Kyra fotózta, de azért megmutatom.
Kép
Kép

Szinti!
Fruzsikának gyors gyógyulást!

Zaha!
Köszi az infót,bocsi,hogy nem válaszoltam,állandó rohanásban vagyok. Ma kaptam levelet a bíróságról,de még nem tudtam elmenni érte a postára.
Jobb napokat és hangulatot kívánok Neked!!!
Alig várom,hogy megismerjelek Téged és a kisfiadat.

És persze mindenkit nagyon szeretnék megismerni,gyertek minél többen a talira!!!!

Holnap még jövök,remélem :roll: ide is érek.

Jó hétvégét!
Bea

Ja, Franka szia, sajnálom ami Veled történt, mesélj nekünk,beszéld ki magadból a fájdalmadat.
beátab

Sziasztok

Kicsit elmaradtunk. Torna után lementünk a játszira és fél 10 kor jöttünk haza.

Bea

Most igy hirtelen nem tudom melyik nap, de valahogy összehozzuk.

Nagyon jó a smink.

Hasli

Te mint profi mit mondassz?

Franka

Mennyi idős volt a babátok?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Bea!

Ment 1 mail ès 1 privi is!!! :wink: Vàrom a vàlaszokat! :wink:
Vendég

Meli a smink-kel kapcs jo,de tudnom kellene hozzà milyen volt a ruhàja akkor Beànak,milyen alkalomra kèszült(esti,nappali vagy csak ugy?!?)
Igazàbol picit elneheziti a szemet ès picit erösnek talàlom!Magàt a zöld ès bordos barna szinvilàgot nagyon jonak talàlom!Ez persze,csak az èn vèleményem! :wink:
Irtam Beànak ,hogy viszem a kofferemet,ha sok idönk lessz szivesen megmutatom az èn elkèpzelèsemet!Persze,csak ha kedvetek van? :wink:

Megyek holnap suli 17:30-ig aztàn Beyonce koncert 20:00h -tol....-hosszu lessz! :)

SZÈP ÀLMOKAT,ÈS KELLEMES HÈTVÈGÈT KIVÀNOK NEKTEK!!! :wink:
Vendég

Hasli

Igaz hogy erős ez a smink, de szépnek látom. Ez csak egy bemutató volt gondolom Beáéknál az üzletbe , semmi konkrét alkalom.

Talán összehozhatnánk együtt egy szépségszalont. :wink: Tied lenne az arc, enyém a kéz és a láb. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

jó éjt

Kép

Kép
melcsike70

Haslikám,hát engem is kisminkelhetnél!Váo,koncertezel holnap?De-jó,de-jó!Jó szórakozást!!!

Melcsike pedig megcsinálhatná a körmömet(ha jól értettem
ezt csinálod :?: :wink: :oops: )

Bea,jól látom vonalzókat cserélsz?

puszi és jó éjt!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Hasli!

Holnap írok Neked,köszi az emailt és privit.

Jó éjt!
beátab

Szinti

Pár évig csináltam. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Franka, ne keseredj el. Itt van Boboka, akik fél év után próbálkozhattak, és most boldog kismama. De ő majd elmondja inkább, hogy is volt ez.
A kórházban volt egy lány, aki a császáros szülését követő három hónapra teherbe esett. A dokija azt mondta, nem túl jó, de ez van, megoldják, csak a természetes szülést felejtse el.
Megkérdezhetem, hány hetes voltál? Gondolom, már a vége felé, ha ctg-ztek. :(

Elike, köszi a választ. Majd talán egyszer.

Hasli, tessék:
:) Kép
Mi volt a dokinál?
Hátha a koncerten kicsit ki tudod tombolni magad, és utána picivel jobb lesz.
Biztos gyönyörűek a rózsák. Már az enyémek is kinyíltak.

Bea, állati jó ez a smink!
Látom, újak a vonalzóid.
Mizujs a Danival? És férjed melóhelyével?
Én is várom, hogy találkozzunk. :)

Tünci, Betti, Ti aztán tudtok élni! :D De jó! Érezzétek jól magatokat, és legyen jókedvetek, ok?
A borosflaskát pedig jól húzzátok meg! :wink:
Betti, remélem, jobban vagy.
(Amúgy 5 évig Szegedre jártam, én is nagyon szerettem)

Szinti, boldog szülinapot anyukádnak!
A férjed anyukája hogy van?
És hogy vált be neki a melóhely?

Melcsike, szorítok a Barcinak, majd írd meg, mi volt.
Én is bejelentkezem akkor egy kis kéz- és lábápolásra, ok? :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Nagyon szoros a napirendünk Bettivel,úgyhogy csak nagyon gyorsan bejelentkezem.

Már annyi mindent csináltunk, ami nekem kb egy hónap alatt szokott megtörténni,este megyünk borfesztiválra,hajnalig beszélgettünk!!!!!!!!

Franka!

Nekem is császár volt a 26.héten.Az orvosomtól tulajdonképpen megpróbáltam a múltkor kikönyörögni a 8-9 hónapot, azt mondta szó sem lehet róla,egy év muszáj,de jobb lenne a két szülés között két teljes év...aug elsején született Viola, az orvosom azt mondta legkorábban most aug próbálkozhatunk, de jobb lenne, ha csak télen esnék teherbe...
Nagyon sajnálom ami veletek történt...

Puszi mindenkinek

KépKépKép
tünci28

Megint ezüstöt táncoltunk. 8) Barciék az örök II. :lol: De ők ennek is úgy tudnak örölni. Én is. :wink:

Megyek éjjelre dolgozni, majd meglátom, onnan benézek.

Pusz mindnekinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Hasli!
Válaszoltam.
Jó szórakozást a koncertre,szívesen elkísérnélek :wink:
Melcsi jól gondolta csak bemutató smink volt,nem alkalomra és nem a ruhámhoz készült /fekete kosztümben voltam/,aztán egyből jöttem haza. Nekem tetszett,mert más volt mint a megszokott,de azért nem mászkálnék így az utcán :wink:
Úgy alakult,hogy az időpontra beírt lányok mindegyike szolíd sminket kért és emiatt a sminkes hölgy nem tudott kibontakozni,hát én bevállaltam egy kissé feltűnőbbet. A fotó csal,a valóságban zöld és lila árnyalatok voltak. Ellestem a csaj technikáját és tegnap hasonló színekből csináltam magamnak egy hétköznapibb,hordható sminket,az is jól sikerült. Abban el mertem menni vásárolni :D

Zaha!
Dani már majdnem mindent elvitt itthonról,május eleje óta nem alszik itt,ritkán jön sajna,telefonon szoktunk beszélni,remélem tanul,hétfőn vizsgázik. Bízom benne,hogy a vizsgák után többet látjuk,nagyon hiányzik nekünk,a kicsik is sokat emlegetik.
Férjem dolgozik, most elég sok munkájuk van,már beleszokott a szerelői munkakörbe. Külföldi munkalehetőség után érdeklődik több felé,ő nagyon bízik benne,hogy valami sikerül neki,az biztos,hogy anyagilag jobb lenne...........de nem tudom én bírnám-e.....

Melcsi!
Nagyon ügyesek ezek a csajok!!!!! Gratulálok nekik!!!

Ma végre jó idő van, grilleztünk délelőtt,nagyon fini ebédünk lett.
Rakok fel képet ,meg a kiskertemről is amit Kyrával csináltunk.
Kép a készülő ebéd

Kép és a kis virágos kertünk

További jó hétvégét!
Bea
beátab

Gratula Barcinak az ezüsthöz!!!!!!!

ÜGYES KISLÁNY!!!!!

Tünci-kép???????????????????????? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaha köszi anyum nevében a köszöntést! :wink:
A párom anyukája egyfokkal jobban van,de nem jól,sajnos.....
A hemoglobinja csak 76 neki :shock:
Volt Szegeden a nőgyógyinál(ugyanis neki méhnyakrákja van és oda jár kezeltetni magát)és ott nincs változás,valami más baj lehet......
A férjemnek a melóhely ok,tetszik neki :D és így nappal velünk lehet.....

puszi,kellemes hétvégét!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert nemrég jöttünk haza, de megyünk is gyorsan moziba. Csak egy gyors puszi mindenkinek :)

Zaha, köszi a kávét :lol:

Tüncike, jó hétvégét és nagyon sok puszi nektek :)

Franka, nagyon sajnálom, ami veletek történt :cry:

Én is császáros voltam, tavaly június 27-én született meg a kisfiunk a 31. héten.
Először a doki nekünk is egy évet mondott, aztán kiegyeztünk a fél évben, és mivel szépen gyógyultam (testileg is meg mondhatni lelkileg is összeszedtem magam) egy két nappal a fél év letelte után elküldte nekünk Lackó a kistesót.

Eddig semmi probléma nem volt az előző császár miatt, doki is mondta, hogy a heget majd csak a harmincvalahanyadik héttől nézi. Persze sok pihi kell és vigyázni kell magunkra.

Nagyon szorítok nektek. Egy a fontos, szerintem is csak akkor lehet belekezdeni, ha lelkileg már úgy érzi az ember, hogy készen áll Ő rá.

Puszi mindenkinek, lehet, hogy már csak holnap jövök
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de nem voltam jól az elmúlt 2 hét alatt. Előszőr is megtudtam, hogy a keresztfiamat (akit úgy szeretek mint a saját gyerekemet) és a barátját elütőtte egy autó a járdán, a barátja meghalt, a keresztfiam lába tört, gerince, de szerencsére él. Ez nagyon kiborított.
Közben kiderült, hogy hólyagfertőzésem van, ami valszeg már 5 hete tart, most jutott eszébe az egyik orvosnak, hogy kezelni kell SOS, mert súlyos következményei lehetnek. Mától antibiotikumon vagyok s agyon aggodom magam?
Hasli mi volt a dokinál, mert egyébként mi a baj, elmondod?
Tünci nagyon huncut!!! :)
Melcsike mi van az unokatesoddal? Lehet írtad, nem volt erőm mindent végig olvasni.

Képzeljétek a dokim egy nagyon helyes, fiatal nő, aki elmondta nekem tegnap miután majdnem elbőgtem magam, hogy mennyire aggodom és, hogy mi történt az első terhességnél, hogy teljesen megérti, sajnos előfordul sok esetben és még a választ sem tudjuk meg.. neki is a 27héten egy kislánya halt meg, soha nem tudta meg az okát.... annyi annyi mindenkivel előfordul :(
Zaha jobban vagy?

Kép
leda2002

Leda

Hu ez nagyon szörnyű, szegény keresztfiadék. :cry: Mennyi idősek ? A gerinctörés mennyire súlyos? Tud majd rendesen járni? A járdán elütni embereket, hát hol vette az az ember a jogositványát. Valamelyik búcsúban lőtte?

Remélem hamar meggyógyulsz és nem lesz semmi baj. Nem vetted észre előbb a hólyagfertőzést?

A dokidnak is van egy angyalkája. :cry: Hát tényleg most már az ember soha nem tudhatja, hogy ki mit hordoz a szivében. Borzasztó!

Az unokatesóm most elég stabil tegnapelőtt hazaengedték. 19-én megy Rehabilitációra. Meg kell tanulnia újra járni. Bekötöttek egy csövet a bőr alá, amivel az agyvizet a hasnyálmirigybe bevezetik. Jók most már az esélyei, csak nagyon oda kell figyelnie már magára.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

Keresztfiam 17, barátja 18 éves volt. Szerencsére a gerinctörés "jó", járni jár, már amennyire tud a gipsztől.. lelkileg viszont szegény eléggé megviselt. A sofőr száguldott lakott területen, belement egy másik kocsiba, amitől feldobodott a járdára, beszélgető diákok közé.

Semmi tűnete nincs a fertőzésemnek, csak a vízelet mutatott ki vért és baktériumot. Amiért mérges vagyok, hogy ezt már 5 hete tudták a kórházban, de nem hívtak fel, hogy szednem kell valamit rá, és tegnapi gondozáson megint ugyanaz lett az eredmény és most észbe kaptak..

Az unokatesodnak nagyooooon örülök!!! Ez nagy hír, hogy haza mehetett.. Fiatal és biztos fog a rehabilitáció sikerülni.. És mire kell neki a legjobban vigyáznia? Étkezés stressz? Vissza tud majd még menni dolgozni?

Kép
leda2002

Haho! :shock:

Koncert klassz volt (Beyonce)!

Majd valszeg este irok bövebben!

Szini!Fruzsinak Boldog születèsnapot kivànok!!!!!!

Pusz mindenkinek! :wink:
Vendég

Hasli Fruzsi szülinapja 10 nap mulva lesz,
holnap anyuméra megyünk(vagyis ma..... :lol: )

Eddig néztem az euroviziot,jó volt és aranyos kölyök,az aki nyerte... :D

[quote]E írta:lőször is megtudtam,hogy a keresztfiamat....

Nagyon sajnálom!Ez borzasztó!!!!! :( :( :(
Hólyagfertőzésből jobbulást,átéltem én is.....
:?

Kép
Kép
szintus

Leda

Akkor nálatok is vannak felháboritó dolgok az egészségügyben. Ott van náluk a terhes nőnek a fertőzést igazoló lelet és nem foglalkoznak vele különösebben. Ha netalán valakivel baj történik emiatt akkor a felelősségre vonás hogy müködik?

A Z. fizikai munkát már nem végezhet, mert nagyon kell vigyáznia magára. Egy újabb agyvérzést már nem birna ki, annyira roncsolódtak neki az idegszálak. Vagy valami ilyesmit mondtak. Tehát a stresszet is kerülnie kellene (de ki tudja manapság?). De azt hiszem a legnehezebb az lesz neki, hogy meg kell birkóznia a szinte semmit tevéssel, mert ő hozzászokott, hogy külföldön 10-12 órát dolgozik naponta. Na ennek most vége.

A keresztfiadnak örülök hogy " igy megúszta" a barátját nagyon sajnálom. :cry: Számukra most kezdődik, kezdőhetne az igazi élet. :(

Hasli

Nagyon el vagy varázsolva :wink: :lol: Beszámolót várjuk!!!!!!!!

Szinti

Jó szórakozást!

Fruzsi rendbejött? Puszilom!

Tegnap mi is kaptunk meghivást ebédre, anyósom névnapja lesz. Ma az lesz a program.

Ja és talán délelőtt egyet pihizek. 2kor kapcsoltam le a tévét, 4kor kapcsoltam be a gépemet. Jó sokat aludtam. :evil: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Valamikor hajnalban keveredtünk haza a borfesztiválról.....Tünci megállapította, hogy arcizomláza van a sok nevetéstől, kisebbfajta társaságunk hozta a formáját.
Viszont most van egy kis macskajaj, nagyon nem akarunk reggelizni, a kv is csak nehezen..... :D :D

Betti
Kép
betti0412

És hát a 11.-es busz valószínű nem viszi haza, jobb is a busznak :D , így elmegyünk megnézzük a forma 1.-es red bull versenyt a város utcáin, ilyen közel sosem lesznek úgysem.

Betti
Kép
betti0412

És Tünci volt motorozni is...vannak tanusító képek, hogy a nem ülök fel rá az életben állapottól hogy lehet eljutni a 160.-al repesztünk a pályán állapotig....... :D

Betti
Kép
betti0412

Tünci és Betti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Tünci, Betti, kérünk szépen priviben képeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, nagyon szép volt a sminked, és a tegnapi ebéd is nagyon jól nézett ki :lol:

Hasli, mi volt a dokinál pénteken?

Melcsike, gratula a nagylányéknak :)

Bocs, ha valami kimaradt, de elég szita az agyam :oops: :oops: :oops:

Pusz mindenkinek
Vendég

Tünci hazament......... :( :( :( :(

Betti
Kép
betti0412

Tüncike, tessék írni, ha hazaértél :)

Betti, örülök, hogy ilyen szép hétvégétek volt Tüncikével :)
Mikor költöztök?
Vendég

Ma 9 hónapos kicsi Bogi. Kicsit eltört a mécses. Nem nagyon megy most az irás.

Tünci

Örülök, hogy jól érezted magad Bettivel.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt!

Az orvosnàl vègül nem lett semmi,holnap megyek,mert sürgös esete volt(komplikàlt szülès utolag megtudva)!Jöttem is vissza!
A koncert szuper volt,pedig nem a legnagyobb kedvencem.Hihetetlen profizmus,amerikàs,Barack Obama-s bejàtszàsok :o,de tènyleg klassz volt!A suliban is jo volt.1 kolumbiai lànyt sminkeltem ,majd rakok megint fel kèpeket!
Szintus neharagudj elnèztem,gondoltam,hogy fèlre èrtettem! :oops: :wink:
Leda szörnyü ami törtènt ,nagyon sajnàlom ès sok -sok eröt kivànok a keresztfiadnak!Nagyon nehèz lehet most neki lelkileg... :( Az egèszsèg ügy meg dühitö,màr semmi sem szent! :evil:
A velem kapcsolatosakat meg küldöm priviben!Meg többieknek is akarok vàlaszolni! :wink:
Betti ,Tünci akkor jo volt a hètvège ezek szerint igaz...-örülök neki èn is?
Betti veled mi ujsàg,sokat dolgozol mèg mindig?
Vendég

Jo èjt Meli!

Nagy nagy ölelès neked!
Vendég

Leda, nagyon sajnálom a keresztfiad barátját :cry: Úristen milyen szörnyű lehet most a szüleinek :cry: :cry: :cry:
Keresztfiadnak is sok erőt kívánok.

Melcsike :cry: Ő már boldog kis Angyalka, hidd el, nem rossz neki, nagyon szép helyen vannak :)
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Az út viszontagságos volt, de végre itthon vagyok, de nagyon fáradtan..

Először is holnap alaposan átolvasom a napokat, mert most csak gyorsban olvastam..
Leda, nagyon sajnálom, szörnyű dolgok történtek, már aggódtam, olyan rég írtál,én is kaptam antibiotikum kúrát, valamikor az első harmadban volt egy húgyuti fertőzés, azt mondták inkább a gyógyi, mint a fertőzés, pár nap alatt rendbe is jött, a köv. vizsgálat már jó volt.

A hétvége:
Mindenképpen teszek majd képeket, de egyet-kettőt egyeztetenm kell Bettivel előtte.
Az érzések:
Sírtam, amikor elbúcsúztam Tőle..az együtt töltött idő alatt pedig végig nevettünk..Elég volt pár óra, hogy a szívembe zárjam Bettit és a férjét örökre..Ha valami oknál fogva soha nem találkozhatnánk többet, akkor is annyi élményt és jó érzést kaptam tőlük, hogy sohasem tudom elfelejteni.Most még képtelen vagyok normálisan megfogalmazni az élményeket,érzéseket,túl sok, ülepednie kell..most megint majdnem sírok.. :)
Sóhajtozom hatalmasakat,mondanám is, meg nem is tudom hogyan mondjam.

Emlékeztek, hogy az elmúlt héten mennyit szomorkodtam a barátnőm miatt, hogy elveszítem..lehet hogy tényleg ez lesz,de most egy kincset találtam.

Betti!!!!
Ha valaha ennek csak a századát visszaadhatnám Neked...
Remélem valamikor kiérdemlem, hogy igaz barátodnak érezz engem!!!

Jó éjt,megyek picsogni... :cry: egyszerűen túláradnak az érzések...

KépKépKép
tünci28

Melcsike..gondoltam ma rátok..vigyázz magadra.
tünci28

Melcsike,sajnálom!
Ölellek téged!!!!!!!
szintus

Tünci de jó,hogy jól érezted magadat!
Tudod,ezek a vajdasági emberek mind ilyen klasszak!!!!
Nem túlzok,ezt komolyan mondom!
Vendégszeretők,nem fukarak ez a vérük(n)ben van!
:wink: :wink: :wink:

Ma nálunk is volt vendég(násznagyom)ő egy nagyon klassz
ember!Mindég örülök,amikor hazalátogat hozzánk!
Szóval azt nagyon birom benne,hogy őszinte,nem nagyzós,rendes!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Tüncike, dolgozol ma? Várunk ám motoros képeket is, ha vannak :lol: :lol: :lol:

Szinti, örülök, hogy jól sikerült nálatok is tegnap a vendéglátás :)

Fruzsi hogy van?
Vendég

Jázmin, remélem valamivel jobb a hangulatod, olvasom, ohgy szomorúan teltek az elmúlt napok.

Bea, nagyon csini az a smink!
Nagyfiad sajnálom, elhiszem, hogy hiányzik, kívánom, ha kitombolta amgát a nyáron, később visszataláljon hozzátok!

Zaha, mégsem teszed fel az avatart?

Boboka, pihenj ebben a kánikulában!

Melcsike, újabb gratulációk Barcinak!

Szinti, Fruzsi teljesen rendbe jött?

Leda, írj, ha rendeződtek a dolgok..gyógyulgatsz??????

Lyly, jobban vagytok?

Hasli, koncert?képek?

Lányok ne felejtsétek a találkozót!

Többiek írjatok!

Nemsoká megyek haza, de szerintem csak este jutok géphez, felteszem a képeket is,jó?

Kitaláltam, hogy az egész hétvégét fejezetekre bontom és aki akarja elolvassa, aki nem nem.. :D

Franka, írsz nekünk?Bármi érdekel, amit elmondanál..és kérdezz Te is, ha gondolod, hogy segíthetünk!

KépKépKép
tünci28

sziasztok lányok (és asszonyok :wink: )!

köszönöm mindenkinek a válaszokat!
37 hetes volt a kislányom.
nincs most sok időm netezni, de majd jövök még este. Csak gyorsan átfutottam, amit írtatok, és örülök, hogy vannak "jó hírek" is, ami a második császárt illeti. Én is ismerek olyan anyukát, aki a műtét utáni második(!!!) hónapban teherbe esett,nem volt semmi gond, sőt még az orvos is azt mondta, hogy csupán annyi a teendő, h figyelik a heget az utolsó hetekben. hmm.....
Tünci nem értem, miért emlegette neked a két évet a dokid.. az rengeteg! vagyis nekem annak tűnik. persze nem tartozik rám :oops:
Bocs, hogy ennyire nyomulok itt ezzel a témával! nyilván keveseket érint, de pl engem nagyon :roll: :oops:

Minden lehetséges érintettet erről kérdezgetek, és a fellelhető irományokat is elolvastam a császárról... kicsit bekattantam :shock: :lol:

pussz mindenkinek és szép hétfő estét!!!!!!
franka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?