Sziasztok!
Aranyosak vagytok csajok, hogy nyugtattok Niki fejlődésével kapcsolatban
Kicsit túlzott volt, hogy a könyvekben lévő fejlődésre hivatkoztam, mert én is tudom, hogy nem szabad abszolút alapnak tekinteni, mert minden gyerkőc más ütemben fejlődik, és a "később" vagy "másképp" sem jelent feltétlen bajt, csak tudjátok, amikor az embernek a saját gyereke "késik" vagy "másképp", akkor hajlamos az aggódásra
Damara: Rambo
:D:D
Vumenke: Szerintem egy nagy hülyeség, hogy kéthónaposan 5x kellene ennie a gyereknek. Jól néznénk ki, ha életkor alapján lenne meghatározva, hogy hányszor lehet enni egy nap
Én ahányszor éhesek a csajok, annyiszor adok nekik. Sőt, én soha nem is számoltam, hogy egy nap mennyi étkezés jön ki
Zavarba is jöttem egyszer emiatt, amikor néhány hónapja kérdezte a gyerekorvos Nikiről
De nem harapta le a fejem
, elmondtam nagyjából, neki az elég is volt
Szuper a játszószőnyegetek
Nekünk is pillangósunk van
Milyen édesen elpilledt rajta Aliz
Kriszta: Tök jó, hogy minden rendben volt a dokibácsinál
Megértem, ahogy most a kistesó kérdéséhez álltok. Tényleg nagyon hosszú ideig vártatok rá, érthető, hogy szeretnétek "kiélvezni" a létét
Ráadásul Eszter ténylegesen nem lesz egyke, mert ott vannak a nővéred fiai, lesz neki gyerektársaság
Igen, még szopizik Niki
Amilyen nyögvenyelősen indult, meg voltak hullámvölgyek, nem hittem volna, hogy idáig kihúzzuk szopival
Nem tudok konkrét számot mondani, hogy hányszor szopizik, mert ő mindig is a többször kevesebbet szopizás híve volt
Ami biztos, hogy ha éjjel felkel (általában egyszer), akkor szopizik, meg a reggeli ébredéskor is, illetve lefekvés előtt. Napközben meg ahogy esik. Van, hogy csak egyszer-kétszer, de van, hogy négyszer is.
Még iszom a Laktoherbet, de hatása már nem sok van a tejtermelésre, viszont egyrészt kicsit lelkileg megnyugtat, hogy teszek valamit, másrészt én szeretem ezt a teát
:D
Eszternek nem csináltak szülés után hasi uh-t? Nekem mindkét lánynak volt hasi és koponya uh még a kórházban egy-két naposan, így nem kellett őket később vinni. Soha nem hallottam, hogy nem szabad ennie előtte a babának
Hol csinálták? Végülis a lényeg, hogy rendben van minden
Ne szabadkozz, hogy vágysz egy kis romantikázásra!! Teljesen érthető
Igaz ötpercenként azon fogtok agyalni, hogy vajon mi van otthon
:D, de sokat számít néhány gyerekmentes órácska
Oroszági: Melyik fajta állványos fürdetőre gondolsz? Ami lehajtható és akkor fürdőkád, ha felhajtod, akkor pelenkázó, és alatta van egy polc pakolni? Vagy arra, ami egy X alakú állvány, ami összecsukható vékonyra, és ha kinyitod, akkor beleteszed a hagyományos kiskádat? Én utóbbira szavazok. Nekünk Vivinél az előbbi, Nikinél az utóbbi volt kölcsön. Az első változat szerintem pénzkidobás, ráadásul tök sok helyet foglal, csak nagy lakásba (fürdőszobába) való. De mi pl. Vivit kéthós korától a nagykádban fürdetjük, csak eleinte használtunk egy "maci" ülőkét
Ezt egyébként már újszülött kortól lehet használni.
Okina: Szerintem se nézd csak úgy szimplán a feljött kilók számát. Nekem mindkét lánynál ugyanannyi jött fel, de más-más ütemben. Nikinél pl. az első időkben jött fel több, a védőnő is csak lesett kb. félidőben, hogy hogyhogy ennyit mutat a mérleg, mert ahogy végignéz rajtam, sehol se látja, csak a hasam nőtt, az is normálisan
Tali: Szerintem a Meki olyan fura
Inkább az IKEA
De mindegy végülis, a lényeg, hogy talizzunk
Úgy irigyellek titeket, hogy ilyen sűrűn találkoztok a dokinál. Kéne valami nőgyógyis ürügyet találnom, és mennem nekem is
:D:D:D