Sziasztok!
De béna vagyok
vagyis inkább mérges....most hova lett a hsz-m? Igaz nem volt sok,de lagalább írtam.....
Na szóval ezzel a kérdéssel is elkéstem, látom a kuki volt a téma
(ismételten
)csak megnyugtatni tudlak Gómbóc én is,hogy ez természetes dolog náluk,emlékszem erre konkrétan én is,hogy be voltam tojva annak idején,és tényleg ahogy jött úgy el is múlt náluk,felfedeznek,miért pont azt ne vegyék észre?
nem fiúból vannak véletlenül?
A huzogatást azt én is ajánlom,de nekünk csak egy éves kortól kellett és minden pelenkázáskor,persze fürdésnél is. /és természetes az a fehér trutyi nekik ott a bőr alatt/
a kétéves kontrollon mutattam a doki bácsinak nem mondott semmit rá,pedig csak félig jön le neki a bőr
és azt olvastam erről,hogy kétévesen már teljesen le kéne,azt mondta,hogy visszatérünk rá....mondjuk én még olyan gyerekről nem halottam,hogy normálisan lejött volna és ne lett volna próbléma /a körülmetélést kivéve/ szóval készüljetek lányok!Velem az élen,itt lesz egy pár nehezebb menet.
Artúr baba már igazi egyéveshez méltóan viselkedik
látom fogakkal ti sem vagytok elengedve
Nagyon jó a szerkója Mincsikének!
Ősszel is nagy kedvenc volt a játszótéri hinta...
Hogy van a pocid? Találtál szereket?
Milyen nagy lett már Melinda is,te jó ég!
Mikor én láttam még csak ekkora volt.
nagyon édi!
és azok a világító kék szemek.......
Nagyon ügyesen áll,lassan akkor szaladhatsz utána te is...
Kicsilány!
Mi a konkrét próblémád?
min kellene változtatni?nagyon röstellem magam,de erre nem emlékszem,hogy valamit rosszul csináltál volna????
köszi ,hogy leírtad a kutatást,de végül is mit néztek,mi volt a lényege? mit vizsgáltak? Hogy melyik a legérdekesebb téglalap egy ekkora gyerek számára? Ez egy játékfejlesztő cég????
Tényleg jó lesz majd személyesen talizni veletek is!Majd összehozzuk hamarosan
Szabus!
Én a doktor úrnál szültem,de volt egy hétvége amikor tanfolyamra ment és a biztonság kedvéért bemutatott a helyettesének,sose lehet tudni alapon. /akkor izgultam az angol vizsga miatt
/
szerencsére Réka babi nagyon helyes volt az anyukájával,de a történetet innentől ismeritek
Ez tényleg jó volt ez a gugli
Én is pont most rendeltem három könyvet a Libritől????
igaz ezek inkább gyereknevelés és társai kategória....a Da Vinci kód azóta is ott figyel az éjjeli szekrényemben,pedig direkt nem akarom a filmet sem megnézni
igaz nem is tudnám mikor..
ezeket az esti szopinál olvasgatom leginkább,de azt se mindig tudom.
Majd számoljatok be milyen volt a Tipegő klubban!
Jó éjt!
Ma mindkét gyerekem extra nyugodt volt. Remélem nem vihar előtti csend