Sziasztok,
Kicsit elmaradtam, összejöttek a dolgok a munkahelyen is, picit megbetegedtem, és lelkileg is kicsit most gyenguszabb vagyok.
Zsu, nekem privben írhatsz nyugodtan,főleg hogy milyen lett a babaszoba színe
Gabci,
örülök hogy elmúlt végre a kis tűszőmaradvány, akkor februártól szorítok nagyon!
Évi,
én a prolaborban csináltattam 3 pontosat, kb. 8000-ért.a Lehel térnél vannak. hamar kaptam időpontot.Az eredménnyel meg Koppány Viktóriához mentem, ő Major Judit kolléganője valamelyik magánrendelésen. Én tb-re mentem a Szent Imre kórházba.
Edina,
nagyon erős csaj vagy, néha én szégyenlem magam hogy még csak az elején vagyok és már most néha teljesen kiakadok.Nagyon örülök hogy megint erőre kaptál!Ne add fel soha!!
Most pl. azért félek nagyon mert úgy jártam mint Lexi, csak én nem kaptam semmien gyógyszert, amiért nem lett volna ovum.
Szóval elkezdtem a DEi ovutesztet, és semmi, de még a hőm se ment fel azóta.
.Egyre jobban fáj a ball oldalam.Tojásfehérjézés 1 napig volt csak nagyon kevés, pedig nekem mindig van 2-3 napig .Folytattam az ovu tesztet az utolsó után is, mert volt egy be sure ovu tesztem, gondolam hátha picit csúszik. Ma már a 15cn. vagyok és semmi.folyamatosan 36,5-36,4 a hőm.Elkezdett fájni a cicim is.Azt hiszem nem csinálok több tesztet.
Igazság szerint azért tört el megint a mécses mert tavaly pont januárban volt ez velem...és kiderült cisztám van.Próbálok pozitív lenni, mégis nagyon rossz érzésem van.
Hétfőn megyek a 2.vv-re.
Lexi tőled megkérdezték , h az ovuteszt pozitív volt-e?
Mindenkinek szurkolok nagyon, akik már elkezdték azoknak hajrá, a februárban kezdőknek pedig türelmet a várakozáshoz!
Eszkimó, gratulálok a kis hercegnőkhöz, csodaszépek!