Új privát üzeneted érkezett!

Fruzsi mára már picit jobban van,nem lázas!
De enni sajna még alig akar! :(
No,de reméljük majd az is javul neki!
A fülecskéje még mindég fáj....

Zaha ilyen ultravákony az én barátnőm!
És mit mondjak?Szerintem nem is olyan szép az!!!! :? (bocsi bocsi a nagyon vékony lányoktól)

Kép
Kép
szintus

Melcsike jó munkát!!!!Lábacska?

Tünci szerintem te egy csini csajszi vagy és kész!
Elárulhatok valamit?A férjemnek is ez a véleménye!!!:)))))

Zaha igen bulizunk,31-én és 7-én is!
31.-én a barátok jönnek,7-én pedig a rokonság és akkor kereszteljük is a kis Fruzsit:)

Kép
Kép
szintus

Nem tudom, Jázmin, csak úgy érzem, most nagyon szomorú vagy. Együtt vagyunk szomorúak, jó?
Úgy értem, neheztelsz-e rá, hogy nem jelentkezett, mikor kellett volna, vagy hogy nem nézte meg, ahol laktok, ilyesmi.

Tünci, igen, ez így tökjó lenne szerintem. Csak ha kedved van, akkor foglalkozz vele, és majd kiforogja magát a dolog. És jó esetben észbekap időben.

Szintike, én egyfolytában ültetgetek, locsolok, gazolok, ilyesmi. Ma éppen pázsitszegfűt ültetek ágyásba, és százszorszépet meg a fű közé.
Mit tervezel Fruzsinak, milyen mulatságot?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na amig megirtam ezt a kicsi hsz-emet mennyit irtatok! :shock:

Jázmin

Ezen az önkinzó dolgon is túl kell esned. Nálam még most is előfordul ennyi idő után is.

Szinti

Az első szülinap. 8) Az egy jó nagy torta jár! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Lábam még fájdogál, de ez titok. Mert ha megmondom egyből elhurculnak a dokihoz. Ez még sem csallán volt. Mert az erei fájnak úgyérzem. Azért volt begyulladva. Akkor megnézettem, hogy nem e trombozis, de mondták hogy nem. Igy meg valahogy meg vagyok. Majd veszek rá kenőcsöt, azt amit reklámoznak nálunk, gyulladásra, izomfájdalomra, stb. jó mindenre.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, igen, az évforduló biztos nehéz lesz. És az összes...

Melcsi, sokszor én is ezt érzem, hogy direkt kínzom magam. Akarom, hogy fájjon, akkor is, ha épp nem fájna.
Az orvosok a kórházban, ahol szültél...mibe kerül egy szót kimondani? Vagy csak úgy Rádnézni, hogy érezd a részvétét?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Amikor nekem volt a vetélésem én egy nagyon rendes dokit fogtam ki!Persze,hogy potyogtak a könnyeim,amikor megnézett uh-n és azt mondta itt már semmit sem lát!
De azzal vigasztalt,hogy lesz még egészséges babám,ne sirjak hisz az ő anyukájának is volt kettő,mielött ő meg a testvérje megszületett volna!Nagyon jól estek a szavai és mondanom sem kell,hogy persze a nevét és a pofiját sem felejtattem el!
Amikor pedig megszültem Fruzsit,egyszer csak jön ez a doki(ő volt az ügyeletes)mondanom sem kell,hogy amikor megláttam megint elsirtam magam!A hormonok,a sokk és a múlt hatására......

Kép
Kép
szintus

Zaha:a lelkembe látsz! :wink: Nem vagyok formában.
A barátnőm?..érdekes ügy, azóta sem hívtam, hogy akkor beszéljünk vagy találkozzunk.Valahogy nem érdekel.Annyira rosszul esett, hogy ennyire nem érdeklődött az esküvőm után, akkor sem, amikor decemberben kiderült, hogy babánk lesz, aztán amikor megtudta a betegséget és a tortúrákat...szóval nem akarok vele találkozni.Meg ő most teljes esküvő lázban ég, én nem tudok vele örülni, szóval másfelé ment az életünk...Lehet meg sem érti, hogy miért nem megyek a lagzijába.(aznap lesz, amikorra ki voltam írva Jázminnal)
Én is egyfolytában a kertben lógok, ha végeztem bent. :wink:
jázmin20

Nálunk ma egész nap esik az eső :evil:.

Nekem képzeljétek el az unokaöcsémnek a felesége Bogi szülinapjára van kiirva. Múltkor újságolta a nagynénim. Talán örülnöm kellett volna neki. :(

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike:én sem örülnék a helyedben.
jázmin20

Tavaly májusban az esküvőjükön még én voltam kismama. Igy is rossz lesz hogy akkor lesz mindig a babának szülinapja, de legalább ne 17-én lenne. Remélem egy-két nap csúszás lesz ide-vagy oda. Bár ez engem igy sem vigasztal, csak ne ünnepeljenek mindig Bogi szülinapján. Ja és persze 27-nek sem örülnék, amikor meghalt Bogika. Végül is nem tehetnek róla, csak bizom a sorsban.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, gyorsan tesz veszezni, nagyon édes az a baba.

Egyébként tök furi ez a babanet, az este még nem láttam azt a linket, csak ma reggel :roll:

Hasli, kérek én is privit. Mi történt? Legalább nagy vonalakban írd le lécci, nem jó ilyenkor őrlődni.

Tüncike, én emlékszem, hogy amikor Lackóm elment, rá nem sokkal egy kedves barátnőm postán elküldte az asszonyok álmában síró babák c. könyvet. Le sem bírtam tenni.
Azután csak ilyen és ehhez hasonló történeteket olvastam.
Kicsit talán könnyebb volt elfogadni a történéseket úgy, hogy tudtam, nem vagyok egyedül. Ha másnak sikerült felállnia, nekem is fog sikerülni.
Aztán szép lassan elmaradt az ilyen történetek olvasása.
Most Jázmin is ebben a fázisban van.

Amúgy a topik elejére még én sem merek visszaolvasni. Szerintem ahhoz több idő kell nekünk még.

Nekem volt olyan barátnőm, aki eljött volna Lackó temetésére is, meg utána is találkozni akartak velem, de inkább bezárkóztam egy pár hónapig. Valahogy nem esett volna jól senkivel sem beszélgetni akkor.
Így utólag nagyon nagy hála nekik, hogy megértettek.
És ők nem kimondott gyerekkori barátnők, bár már őket is ismerem vagy 10-11 éve 8) (kérdés, hogy mi számít még gyerekkornak??? :) :) :) )

Szinti, akkor tessék csak csinosítgatni a kertet :)

Zaha, a dokimban próbálok megbízni. Azt megtanultam, hogy bármire kíváncsi vagyok, azt csakis magamnak kell kijárnom. Ugye Lackó nem nála született. Még mindig minden alkalommal megkérdezi, hogy mi is volt előzően (persze ennyi kismamából nem csoda, hogy nem emlékszik rám).
Én kérdeztem rá, hogy nem kell e vasat szednem
az afp-eredményt úgy toltam az orra alá, hogy ugyan nézze már meg
a következő császárral kapcsolatban is kérdeztem, annyit mondott, hogy az előző heget kivágja (bocs, hogy így írom), hogy majd csak összesen egy heg legyen, bár nem tudja, hogy az mennyire gyorsan fog úgy gyógyulni. Nem akartam mondani, hogy tőlem aztán lehet két heg is, csak rendben legyen minden.

De ezeket arra fogom, hogy sokan voltak, és kapkodott.

Úgyis duplán elmegyünk vizsgálatokra.

Bocs, ha valamit kihagytam.
Vendég

Tüncike, hogy-hogy hidegben kevesebben mennek vásárolni?
Vendég

Boboka, igen, biztos nagyon elfoglalt, nem is lehet elvárni, hogy mindig mindent tudjanak, mindenkire emlékezzenek, pláne, hogy nem is nála szültél.
Az asszonyok álmában síró babák nekem is sokat segített. Kétszer is végigolvastam, már nem nagyon forgatom. Egyedül a fránya bűntudat, amin ez se segít.

Melcsike, megértelek szülinapügyben.

Itt is nagyon szar az idő, percek kérdése és esik. Nem baj, már végeztem odakint, vasalni kéne. De előbb egy kávé!

Ja, és Tünci, akkor küldenék egy képet mailben, átméretezed, hogy jó legyen avatarnak?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:egy kávéra engem is meghívhatnál! :wink:
jázmin20

Örömmel! Hogy parancsolod?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tejjel és mézzel!
köszönöm! 8)
jázmin20

Tessék parancsolni! Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha: :D

Kép
jázmin20

Zaha, persze küldjed és otthon megcsinálom este..

olvasok ám, de mostanra jobb az idő és tele van a munkahelyem.

KépKépKép
tünci28

Szintus!

Azt nem is írtam, hogy mennyire örülök, hogy jobban van már Fruzsi,biztos hamar megjön az étvágya is, csináld meg neki a kedvencét!
tünci28

Hasli

Mi van veled? Ird meg mi a baj.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!

Most gyorsan írok, hogy aztán ne pánikoljatok, hogy hová tűntem pár napig! :lol:
Szóval holnap még dolgozom, lehet, hogy onnan még be-benézek, de aztán pár napig nem leszek netközelben.Remélem privátokkal nem tartozom senkinek,Hasli és SZeder még nektek írok,Bende drága Te meg tudod, ugyi?????? :wink:

Boboka,Neked meg főleg szeretnék írni ,de az is lehet, hogy holnap felhívlak.

Puszi mnidenkinek, vigyázzatok magatokra és egymásra!!!!!!!!!

ZAHA,küldtem a képet!!!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Várunk vissza gyorsan-gyorsan. Addig is légy jó. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Szinti

Fruzsi remélem már jól van.

Lyly

Hiányzol ám. Jelentkezz!!!!

Hasli

Nagy puszit és ölelést küldök.

Bea

Lassan aktuális lehetne az állatkert!

Többieknek is puszi. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, Te dolgoztál? vagy ilyen korán keltél?
Hogy van a lábad?

Jázmin, Neked jobb a kedved?

Been, jó rég voltál...meg Bea is, meg még egy páran.

Itt nagyon szar az idő, esik és állati hideg van. Nekem meg olyan f...a kedvem van, jó lenne behúzni valakinek.
Tippek? :wink:

Puszi mindenkinek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Behúzhatnál itt néhány "embernek"..
Tegnap volt egy olyan otromba ember este, még alig tettem túl magam rajta, erre reggel 09.01-kor "bammegolással" kezd itt egy kedves hölgy...szóval jöhetsz..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Zaha, nagyon jól nézett ki a tegnapi kávé, én is kérek :lol:

Tüncike, priviben megírod nekem, hogy hova mentek? :wink: Ha már nem lenne időd rá, akkor nagyon jó utat és pihit kívánok nektek. Kapcsolódjál ki amennyire csak tudsz, és a bammegoló hülye embereket sz@rd le nagyívben.
Persze tudom, ez nem olyan könnyű, de akkor tényleg hívd oda Zahát, hogy jól bemosson nekik
:lol: :lol: :lol:

Lyly, néhány sor erejéig legalább jelentkezz néha. Nagyon nagy puszi nektek.

Haslikám, hogy vagy?

Mindenkinek pusz

Ma este nem tudok jönni, majd csak holnap 8) , de addig vagyok :)
Vendég

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Tegnap volt egy olyan otromba ember este, még alig tettem túl magam rajta, erre reggel 09.01-kor "bammegolással" kezd itt egy kedves hölgy...szóval jöhetsz..

Tünci Drága! Ne is törődj velük! Ezen a fórumon - sajnos - mindenki tudja, hogy nagyobb problémák is vannak az életben, mint néhány hülye ügyfél.
Amikor szemben állnak veled, képzelj rájuk nyúlfület, vagy elefántormányt, vagy valami hasonlót, hogy mókásabbnak lásd őket, és bólogass mosolyogva... (egy állatra, ugye, nem lehet haragudni, az az ösztönei szerint cselekszik) Te úgyis leveszel a lábáról minden ordítozót a kedvességeddel, hogy meg ők mit mondanak, azzal ne törődj! Vagyunk itt elegen, akik szeretünk, no meg otthon is akad. :wink:

(és a hülye ügyfél sem RÁD haragszik - hanem a cégedre, vagy a gyártóra, vagy csak neki is van valami baja, ami miatt érzékenyebb és könnyebben felhúzza magát -, csak pechedre éppen te állsz ott előtte, rajtad csapódik le a dolog)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aarnika 2009.05.14 14:23-kor.
aarnika

Aarnika :lol: :lol: :lol:

Esküszöm,ha majd melózok és kiakasztanak az emberek,akkor
kiprobálom ezt a módszert!!!
Annyira jó.......és tuti müködik is :lol: :lol: :lol:

Boboka örülök,hogy minden rendben veletek! :D :wink:

Zaha én is néha olyan szívesen behuznék valakinek....de lehet,hogy az csak abban a pillanatban lenne jó,késöbb megbánnám a tettemet...gondolom te is.....

Lányok itt ma türhető az idő,de ha ti irjátok,hogy ott esik nálatok,akkor holnapra mi is várhatjuk...sajna :?

Tünci jó utat!Merre mész te csavarogni?(bocsi,ha nem)Várunk vissza!!!!:)

Melcsike Fruzsi még lábadozik,beteges még szegény!
Már láza nincs,de fogdossa a fülét...az fáj még neki!:(

Kép
Kép
szintus

Puszi mindenkinek, írjatok sok-sokat, hogy legyen mit olvasnom, ha hazajöttem!!!!!!!

minden távollevő jelentkezzen, ha jobban lesz!

Haslinak,Lylynek,Jázminnak: legyenek jobb napok lányok!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Még új vagyok itt a fórumon. Elolvastam az első néhány oldalnyi hsz-t, sokszor "veletek együtt" sirattam a babáitokat.. :( néha olyan volt, mintha a saját gondolataimat, érzéseimet olvasnám :-( :( :(

Az én kisbabám 5 hónapja angyalka.
Császármetszéssel született és azért "jöttem", mert erről szeretnélek titeket kérdezni. Biztos van közetetek is néhány "császáros" (?) Nektek mit javasolt az orvos, mennyi idővel a műtét után jöhet a következő baba?
Nekem először minimum egy év kihagyást javasolt, aztán amikor sírva mondtam neki a varratszedésnél, hogy én azt nem bírom ki.... akkor 5-6 hónapra módosította :? Annyira nem tudom, hogy mi legyen! :(

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalatotokat, véleményeteket!!
franka

Franka:sajnálom! :cry:
A lányok közt van több császáros és ők fognak neked segíteni.pl.Tünci.
Én is úgy tudom, hogy 1 évet javasolnak az orvosok, de majd a lányok leírják a saját tapasztalataikat én sajnos ebben nem tudok segíteni.
Ha gondolod mesélj magadról, mi történt veletek.
Olyan szomorú, hogy új nevet látok. :cry:

Zaha:talán ma már jobb lesz a hangulatom, tegnap a mélypontot elértem, egy pohár vörösborral kisírtam az összes könnyem.
Na és kivel bunyóztál végül?
jázmin20

Sziasztok lànyok!

Ma 2 fokkal jobb,de mèg mindig dühöngök 1-2 dolog miatt! :(

Köszönöm szèpen a priviket nagyon aranyosak vagytok ès nagyon jol esett!!!
Vàrom ,màr ,hogy vègre talàlkozzunk!!!! :wink:

Franka nagyon sajnàlom ami törtènt!Üdvözöllek közöttünk ,bàr jobb lenne 1 màs tèmàju topikban! :(
Nekem nem volt mèg annyi idös a babànk,de biztosan többet tudnak mondani a lànyok(pl:Boboka azthiszem)!
-,ha gondolod mesèlj rola ,szivesen meghallgatunk!

Tünci èrezd jol magad akàrhova is mèsz!Azèrt majd àrulkodj hol voltàl!
:wink:

Többiek???
Vendég

Jàzmin nèha sajnos a siràs az eggyetlen ut a siràshoz sajnos...-remèlem 1 picit jobb ma!

Szèp napot neked!!! (mondjuk most igy ez picit hülyèn hangzik!)
Vendég

Hasli:köszi, már szebb egy fokkal.Nem hangzik itt kérem szépen semmi hülyén. :roll:
Inkább neked legyen mostmár szebb napod és kevesebb dühöd.
jázmin20

Sziasztok csajok!

Franka, nagyon sajnálom... :cry: leírod, mi történt Veletek?
Nekem is egy évet mondott a dokim, de azt is mondta, hogy ez csak a fizikai gyógyulásra értendő. Ő azt tanácsolta, hogy akkor vállaljuk a következő babát, ha ezt egy kicsit kihevertük már. De tudom, van itt olyan, akinek a dokija csak fél évet mondott, majd megírják a többiek. Úgyis Te érzed, mikor állsz rá készen.

Hasli, de jó, hogy jelentkeztél. Akkor lassan-lassan alakul a helyzet?

Jázmin, örülök, hogy Neked is jobb egy picikével.
Tegnap végül nem ütöttem meg senkit... :lol: de a szülőin nagyon viszketett a tenyerem, hogy bemossak egy anyukának, aki kicsivel komolyabban vette magát a kelleténél

Szinti, hogy van ma a Fruzsika? Puszi a fülecskéire.

Tüncike, kedves ügyfeleid virtuálisan kaptak egy-egy óriási maflást!
Várunk.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Boboka, ez a fincsi soktejes a Tiéd és Nikié:
Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Jó hogy már mindenki kezd helyre jönni. A mélypont után tudjátok csak felfelé lehet jönni. :wink:

Jázmin, Hasli

Jó hogy már jobban vagytok. Kép

A szokásos ölelésemet küldöm nektek.

Franka

Én is üdvözöllek. és nagyon sajnálom hogy te is egy Angyalka anyukája lettél. :( Én nem tudok mondjuk mesélni, mert természtesen szültem, de Boboka és Tünci tud neked tanácsot adni. Ha tudsz mesélni, elmesélnéd a történeteteket. Hogy vagy lelkileg, volt segitséged hogy el tudd viselni a fájdalmat? Ha van kedved irjál róla.

Kép

Kép
melcsike70

Most néztem a hiradót a tegnapi hideg után nyarat mondanak! :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsi, hogy vagy?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:te tartottad a szülőit vagy csak mint résztvevő voltál jelen?
Kávét nekem is!!! 8)
Melcsike:köszönöm! :wink:
jázmin20

Szióka lányok!!!!

Franka sajnálom :(

Zaha kapok én is ebböl a kávébol??? :wink: :wink: :wink:
Hogy vagy ma?Düh elszállt? 8) :lol:

Melcsike ma nálunk is 31fokot mondanak!
A mikor Fruzsi született már nagyon meleg volt...akkor is 31-32fok!
Azt hiszem most is lesz annyi a szülinapján(remélem)
Hogy vagyó ma?

Hasli örülök,hogy jelentkeztél!Puszikállak!!!

Jázmin te is melózol?

Mi igen,itthon!Nagy gőzzel készülönk a bulira!

Köszi a jókivánságokat Fruzsinak,hatott!
Már egészen jól van a kiscsaj!De reggelre a kicsi arcát megcsipta7!helyen a szunyog....
:(

Kép
Kép
szintus

Jázmin, én csendben meghúzódtam a sarokban... :wink:
Jaj, de annyira hülye vagyok, mert elvállaltam, hogy elmegyek kísérőnek a Vincusék csoportkirándulására a Tropicariumba. Csak az a baj, hogy aznap is ott voltunk, amikor megtörtént a baj. Nem bírok elmenni oda azt hiszem, így lemondom inkább. Nem gondolkoztam.... :(

Szinti, akkor a gyógypuszik inkább a Fruzsi pofikájára mennek!
Hát, ma már nem vagyok dühös, csak olyan semmilyen. :?

Lassan mennem kell vissza dolgozni, június 1-től. Nehéz lesz.

Elike, köszi az ajánlót. Hallottam már erről, de leírnád, mi történik pontosan?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szintus:én dolgozok, mindig innen garázdálkodok, otthon nem nagyon kapcsolok már gépet, eleget ülök itt napi 9-ben előtte.
jázmin20

Zaha:mond le inkább, ne háborogjon a lelked...te milyen területen dolgozol?
jázmin20

Szinti, Jázmin:

Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ezt pedig Haslinak és Melcsikének: Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jázmin, az lesz. Nem biztos, hogy harminc gyerek előtt kell szembenéznem a démonaimmal.
Írok privit.

Zaha

Kép
Kép
zaha

miért nem enged írni ez a ..... :twisted:
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?