Boni!
Holnaptól apa feladata lesz, hogy elkészítse nekem a teát, és behozza a kórházba, hogy ihassam. Feltéve, ha az éjszaka nem megyünk be azzal, hogy megindult a szülés. Most ebben bízom, mert holnap délelőtt be kell feküdnöm.
Sajnos megint kevesbb volt a magzatvíz, egy ujjnyira nyitva van a méhszájam, a lábam már nagyon durván néz ki, így az orvosom meginvitált holnapra a kórházba. Nem örülök, de bízom benne, hogy kislányom rákapcsol, és nem kell sok időt bent töltenem.
A vizsgálat maga volt a pokol. Mióta megvizsgált a nőgyógyim, kisebb - nagyobb megszakításokkal ugyan, de folyamatosan mensis fájásaim vannak. Remélem ez jót jelent.
Drukkolok, hogy a héten megszülessen kicsi fiad!
Katica!
Jópofa a dokid. Biztosan nem volt még bedagadva a lába. Én már nagyon nehezen viselem, mondta is az orvosom ma, hogy már csak akkor fog lelohadni, ha megszülök, mert már hiába pihentetem egész nap, akkor sem lohad lejjebb. Én egyébként 2x1/2 szem vízhajtót szedek, de most már nem segít semmit.
Én 36+6-on voltam esküvőn, és 23:30-ig bírtam. Akor viszont már muszály volt hazamenni, mert a lábaim nem bírták a lógást, ill. a vacsora jelentett egy kis gondot, mert az asztalt nehezen értem el, előre dőlni nem nagyon tudtam, mert akkor nem volt kényelmes, úgy éreztem összenyomom Lilit. Ha úgy fogod érezni magad, nyugodtan menj el szerintem. majd meglátod meddig húzzátok 2 in 1.
Lányok!
Most elbúcsúzom. Kérek sok - sok drukkot:
1. hogy minél előbb megszülessen a leányzó,
2. hogy problémamentes és könnyű szülésem legyen.
Ugye nem kérek sokat?
Boni!
Minél előbbi szülést kívánok!
Búcsúzóul próbálok képeket feltenni. Amint tudok, jövök!
Lili 38+0
Lili szoba_01
Lili szoba_02
Lili szoba_03