Sziasztok!
Haslika, szorítok, hogy pénteken minden rendben legyen a kontrollon.
Kilók: még egy mondat, aztán eldugulok ebben a témában
Nem arról van szó, hogy nekem így jó, hanem egyszerűen nem tudok mást csinálni. Lackó után elkezdtem fogyizni, de nem adtam le minden pluszt és jött Niki (szerencsére).
Igyekszem egészségesen táplálkozni, odafigyelni arra, hogy mit eszem, meg néha egy kis mozgás, de ennél többet most tenni nem tudok. Szerintem sem ez a legfontosabb most (persze más kérdés lenne, ha az egészség rovására menne, de ott még nem tartunk).
Majd utána.
De tegnap jól kibeszéltem szegény szeretett mamimat, egyemmeg, pedig lehet, hogy csak jót akart:oops:
Tüncike, én is csak azt tudom mondani, amit a lányok, beszéljétek meg a dolgokat, de én is úgy látom, hogy nagyon egyoldalú ez a kapcsolat, a részedről 100 %-os, a részéről meg....
Ezeket az embereket hívja a férjuram energiavámpíroknak, hogy rád nem kíváncsi, de ha baja van akkor azonnal megtalál.
Nekem is volt ilyen barátnőm (pl. akivel tavaly összevesztem meg elbagatelizálta Lackókám elmenetelét), és tudod mit, nem is hiányzik egyáltalán, sőt, sokkal nyugisabb az életem.
Meg van még egy gyerekkori barátnőm, de ő nem mo-on él, és mikor hazajön kicsit úgy érzem, hogy azt hiszi, azt érzékelteti, hogy most boruljon mindenki hasra előtte, és ugráljuk körül, mert hazajött, és majd ő abban a pár napban amíg itthon van majd jól megmondja a frankót. Szóval ez sem az igazi már. (Ja, és nem mellesleg az ő anyukája kb. egy hónappal Lackó elmenetele után is csak annyit tudott mondani, hogy sajnálom, de jajj Istenem, jól meghíztál.... Mondom igen, most szültem nemrég....)
Viola baba gyönyörű
Melcsike, csalánkiütésed hogy van?
Jázmin, pirikéhez gratula, legalább jelzi, hogy jól működik a szervezeted.
Én is nagyon megörültem tavaly az első pirinek.
Zaha, szerintem is csak átmeneti lehet a fogcsikorgatás Vincusnál. Azért tuti, hogy ő is megérezte a dolgokat, de biztos nem lesz semmi baj.
Szinti, gyógymanók mennek lánykádnak.
Bea, Jótündér, Leda, jelentkezzetek