Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Haslika, szorítok, hogy pénteken minden rendben legyen a kontrollon.

Kilók: még egy mondat, aztán eldugulok ebben a témában 8)
Nem arról van szó, hogy nekem így jó, hanem egyszerűen nem tudok mást csinálni. Lackó után elkezdtem fogyizni, de nem adtam le minden pluszt és jött Niki (szerencsére).
Igyekszem egészségesen táplálkozni, odafigyelni arra, hogy mit eszem, meg néha egy kis mozgás, de ennél többet most tenni nem tudok. Szerintem sem ez a legfontosabb most (persze más kérdés lenne, ha az egészség rovására menne, de ott még nem tartunk).
Majd utána.
De tegnap jól kibeszéltem szegény szeretett mamimat, egyemmeg, pedig lehet, hogy csak jót akart:oops: :oops: :) :) :) :)

Tüncike, én is csak azt tudom mondani, amit a lányok, beszéljétek meg a dolgokat, de én is úgy látom, hogy nagyon egyoldalú ez a kapcsolat, a részedről 100 %-os, a részéről meg....
Ezeket az embereket hívja a férjuram energiavámpíroknak, hogy rád nem kíváncsi, de ha baja van akkor azonnal megtalál.

Nekem is volt ilyen barátnőm (pl. akivel tavaly összevesztem meg elbagatelizálta Lackókám elmenetelét), és tudod mit, nem is hiányzik egyáltalán, sőt, sokkal nyugisabb az életem.

Meg van még egy gyerekkori barátnőm, de ő nem mo-on él, és mikor hazajön kicsit úgy érzem, hogy azt hiszi, azt érzékelteti, hogy most boruljon mindenki hasra előtte, és ugráljuk körül, mert hazajött, és majd ő abban a pár napban amíg itthon van majd jól megmondja a frankót. Szóval ez sem az igazi már. (Ja, és nem mellesleg az ő anyukája kb. egy hónappal Lackó elmenetele után is csak annyit tudott mondani, hogy sajnálom, de jajj Istenem, jól meghíztál.... Mondom igen, most szültem nemrég....)

Viola baba gyönyörű :)

Melcsike, csalánkiütésed hogy van?

Jázmin, pirikéhez gratula, legalább jelzi, hogy jól működik a szervezeted.
Én is nagyon megörültem tavaly az első pirinek.

Zaha, szerintem is csak átmeneti lehet a fogcsikorgatás Vincusnál. Azért tuti, hogy ő is megérezte a dolgokat, de biztos nem lesz semmi baj.

Szinti, gyógymanók mennek lánykádnak.

Bea, Jótündér, Leda, jelentkezzetek 8) 8) 8)
Vendég

Igen Boboka a legfontosabb tènyleg,hogy minösègit egyèl Jo izzel +sèta amennyi jol esik,a többivel meg rà èrsz kèsöbb foglalkozni! :wink:
Babaàk elmenetelèvel kapcs:Nem is èrtem ,hogy egyaltalàn ilyen "dolgokkal" ,hogy lehet ennyire semlegesen viselkedni....,mint nèhàny ismerös stb...!
:roll:

Ez a külföldröl hazajöttem dolog nàlunk is megvan,az 1-ik olaszban èlö pàrom unokatesojànàl!Elvan magàtol àjulva ès mindenhol "ki van magàval"!
Èn ,ha otthon vagyok azt onnan lehet tudni ,hogy mindenhol itteni csokival üzletelek! :D :oops: Pèldàul 1 tàbla csoki=2 turorudi vagy màkos guba,valami ilyesmi! :D :D :D :oops:

Jàzmin,jo hogy piri megjött!Akkor màr ezzel is közelebb vagy igaz?

Zaha a csikorgatàs szerintem is elèggè elterjedt dolog piciknèl ,biztosan csak àtmeneti!(remèlm!)

Meli tènyleg a làbad?

Bea,Leda?????

Anita végleg eltüntèl???? :roll:
Vendég

Kép Tünci remèlem lessz ilyen is a macseszok között!;-)
Vendég

Szisztok!

Képzeljétek begépeltem egy csomó sort, aztán felpillantottam és ni:nem is villog ott a kurzor..kezdem előről. :lol:

voltam APEH-nél, illetékhiv-ban, nézelődni, lejártam a lábam.
Csináltattam számítógépes talpvizsgálatot, mindkét bokám "süllyedt", enyhe gerincferdülésem van ,ezért erősen balra terhelek, csinálnak nekem spéci talpbetétet.

akartam venni egyhalásznadrágot, vmi fura divat van, olyan mint a török bugyogó, de nem mertem megvenn iegyedül, hátha az uramnak nem tetszik, ez még olyan új fazon.

Boboka,kilok:
Figyi, nem is a súly számít ám, mert a lényeg, hogy ne legyél formátlan.Én pont megméretőztem az előbb(mert a ruhapróbáknál időnként sikítani tudtam volna),63-64 kilo vagyok, de annyira kövérnek látom magam..hihetetlen aránytalan vagyok szerintem.lehetnék 57 is ,az se lenne jobb.TE viszont formás vagy és punk-tum!

Haslikám!
Ez olyan szép, hogy erre gondoltál, de azt a virágot neked szánta vki..Azzal viszont örömöt szereznél, ha teljes -virágos pompájában lefényképeznéd és majd feltennéd, hogy mind lássuk,jó??!!!!

Dokihoz,drukk!!!!

Macsok.. :lol: Nemsokára előkerítem őket, már kb két hetesek.

Jaj, tisztára elérzékenyültem, olyan önzetlenek vagytok, olyan sokat adtok így a távolból is!!!!!!!!!!!!!!

A babát a szülinapjára szeretném venni(meg azértmertcsak),de még csak neten találtam, de a postaköltség ugyanannyi lenne, mint a baba,lehet megpróbálom a mi beszállítónkon keresztül.

Boboka, nem válaszoltál!visszaadnám a könyvecskét, ha visszafogadod,jó???
Valahogy a szívem mélyén úgy érzem, hogy nekem nem elsz rá szükségem!

Zaha, írjál majd,jó?

Szinti, jobban van Fruzsi?????

Reggel hívtam a barátnőm, menjünk sétálni, beszélgetni..azt mondta nem tud jönni, mert elvitte a férje az autót..mondom:gyere busszal,15 kilométer Fehérvár..mire ő:Busszzzaaaaaaal?????ÁÁÁ,nem ,majd máskor..mért akarok vmit?
mire én:áá,nem csak beszélgetni..
mire Ő:ja, akkor semmi fontos...

Hát ez van csajok...

KépKépKép
tünci28

Mèg irok most aztàn porszivozok ès kèszülök ,mert este megyünk vacsizni a szülinaposom-mal!
Tünci pont 1 oràja magyaràzta a növèrem kislànya ezt a gatyot amit làttam is utàna 1 üzletben!Ö most ezt kèri szülinapjàra! :)
A viràgot azota mondtam a szomszèdomnak (70 èves nèni) ès azt mondta ,hogy akkor küld neked is! :o :wink: Nagyon tündèri teremtès,mèg a hobby kertjükben is kaptam helyet a cukkinijaimnak!
Sokat mesèltem màr rolatok neki ès mindig mondja ,hogy imàdkozik mindannyiunkèrt!

Na itt mindjàrt leszakad az èg ,most nèztem a radar kèpeket a legfelsö szin jelzès van most! :shock: Szerencsètlen epreim meg viràgaim ,màr ez megy 1 hete!!! :x

Apropo!Milky te teljesen eltüntèl pedig ugy örültem ,hogy van itt valaki!!!
Nincs kedved elökerülni?!? :wink:
Vendég

Ja Tünci a baràtnöd meg szègyelje magàt!A fèrjednek igaza van ,tènyleg ,csak energia vàmpir ez a nö ès csak magàval van elfoglalva! :evil:
Vendég

Hasli látom ma jó passzban vagy! :wink:
Annyira leríl az ember irásábol,hogy milyen a kedve!
Ezt neked,te kis macskaimádó: Kép

Én is nagyon szeretem a cicákat :wink: :wink: :wink:
A férjem meg kutyapárti,a lányom is az lesz,
így én magam maradok a cicaszeretettel :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Köszönöm a jókivánságokat,de a majdnem egy évesemnek
fülgyulladása van! :cry:
Kapott szirupot,sok folyadékot kell innia,az orrát leszivni,
a lázát mérni és ha magas,akkor kupot kell adni neki 4-6 óránként!
Most alszik a kis mókus,annyira kifáradt az éjjeli muriban......
Azt mondja a dokinéni(nagyon kedves),hogy ez biztos valami telepátia,hogy megjelentünk!
Miért-kérdem,
-Minap gondoltam rátok,hogy a Fruzsi már régen volt!
KÖSSZZ!!!!(gondoltam)
Ja és Fruzsina csak egy van Temerinben,az pedig az én kislányom!
Én voltam a második Szintia,1 valaki megelözte anyumat! :lol: 8)

Kép
Kép
szintus

Szia Szintus!

Igen ma jobb a kedvem! :wink: Nem jo hir,de legalàbb nem vèszes igaz?Remèlem hamarosan meggyogyul!

:wink:
Vendég

Sziasztok!!!
Huh már megint gyorsan sikerült visszaolvasnom. Büszke vagyok magamra!

Örülök, hogy nagyjából jó kedv uralkodik erre felé. Ma voltam fogdokinál (ez lenne a kötelező szűrő vizsgálat, csak hát khm khm, most jutottam csak el...) és azt mondta, hogy teljesen rendben van. Egy helyen van valami kis jel, hogy ott talán vmikor kialakulhat vmi. :roll: Azt mondta miért nem vittem a fiamat is, minél előbb megszokja a dolgokat annál jobb. Remélem ezt örökli tőlem, hogy 3 fogamat tömték be életemben és már krisztusi életkorban vagyok.

Boboka: nem számítanak a kilók! Illetve igen, csak soha nem a kismamának. Engem azzal nyaggatnak, hogy nem híztál semmit. Az is unalmas ám!!! Te sem, én sem tehetünk róla.

Zaha, néztem az iwiw-en a képeidet és annyira aranyos, kedves arcod van. Gondolom régebbi kép, de én így látom. Én fiam is csikorgatta egy időben a fogát, de mostanában nem vettem észre.

Zsuzsi nagyon klassz helyen laktok!!!

Jázmin és Been köszi az útmutatást!

Hasli??????

Tünci jó szórakozást a hétvégére!

Melcsike! Csináljatok aranyhal tenyészetet...

Szinti, jobbulást a kiscsajnak, édes a dokinő. Mondd meg neki legközelebb ne gondoljon rátok!
hettuli

Hasli, jó szórakozást estére!

Szinti, jó fej lehet a dokinőtök, de ezen az áron inkább sose találkozzatok!

Hettuli!
Ne hagyd le a vonalzókat! :D
Én már úgy izgulok,Te is????? :wink: :lol: Azért még egy kicsit tudunk várni, annyira ne siessen!!!

Csajszik nem ám lejáratni akarom a barátnőmet, vagy magamat isteníteni ,hogy én milyen szuper vgyok Ő meg nem..nagyon sok éven át mindig mindent meg tudtunk beszélni.Egyáltalán nem volt gond, hogy úgy fordult hozzám, mint egy nővérhez, tanácsokat kérni, vagy tapasztalatot cserélni...cvak most igazából már elhaladt engem, Ő van előrébb.Hamarabb ment férjhez, hamarabb volt baba, ezért azt gondoltam ,ha nem is lesz ezentúl Ő a pátyolgatóbb, de legalábbis egyenlő felek maradhatunk a barátságban...És nagyon-nagyon szeretem, hiszen része az életemnek!!!Nem csak Ő, hanem az anyukája, nővére ,gyereke is!!!
Egyszerűen nem tudom elképzelni ,hogy nem veszi észre hogy mennyire hiányzik..Tudom én, hogy a rohanó élet, meg minden, nem is kívánom ,hogy miattam elhanyagolja a családját,de azért...áááh, na értitek..csak nem akartam hogy azt gondoljátok, hogy bántani akarom Őt a háta mögött..szerettem volna tudni ,hogy más is küszködik e ilyennel...

KépKépKép
tünci28

Tüncike, ilyenekre ne is gondolj, hogy neked már nem lesz szükséged a könyvre!!! IGENIS lesz még szükséged rá!!! Ha nem is rózsaszínűre, akkor majd kékre, de ezt előre úgysem tudhatjuk :)

Szóval maradjon csak az a könyvecske, ok? És több bizakodást kérek :) :!: :wink:

Hettuli, tök jó, hogy ilyen jók a fogaid.

Hál Istennek az enyémek sem rosszak, de azért tömni már kellett egy párat.

Tüncike, ha ennyire nem szeretnéd elveszteni a barátnődet, akkor tényleg le kell ülnötök beszélgetni, hogy egy idő után ne csak a negatívumok jussanak eszedbe, ha találkoztok.
Vendég

Szinti, Fruzsinak jobbulást kívánok :wink:

Hasli, férjuradnak boldog szülinapot kívánok, és finom vacsit estére :)

Melcsike merre van?
Vendég

Itt vagyok!

Ma is még borogattam a lábamat. Már sokkal jobb. Külsőleg már nem látszik semmi, csak érzékeny. De már jóóóóóóóó! ( még szerencse, mert az uram, már maszek dokit keresett, hogy vigyen.)

Kép

Kép
melcsike70

jaj,jaj, Boboka, úgy értettem, hogy a rózsaszínűre..valamiért ezt érzem,de nem baj, csak egy érzés.Ha biztos vagy benne, akkor marad,oksi, értettem. :)

Melcsike is itt van már. :wink:

KépKépKép
tünci28

Hasli

Én is boldog szülinapot kivánok a párodnak. Bár még nem tudtam visszaolvasni, de most látom Boboka irta. Tehát a hir igaz! :wink:

Szinti

A kis különleges nevű csajszikának jobbulást. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Holnap eső lesz. :( Mert fáj a fejem.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ma is az van..kimentünk locsolni a temetőbe, aztán mire odaértünk szakadt az eső..érdekes, hogy a hatalmas öreg fák alá behúzodva meg lehet száradni..megvártuk míg elállt.olyan tipikus nyári eső illat volt, ezt szeretem.
tünci28

Hozzánk akkor éjjel fog jönni az eső. :roll: Én is szeretem az nyári zápor utáni illatot, csak az előtte lévő fejfájást nem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok,

Elnézést a zavarásért, csak Tüncinek hoztam valamit:
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... gory=10008
Vendég

bacilivi

Üdvözöllek. Tünci ennek nagyon fog örülni biztos.

Kép

Kép
melcsike70

Én is érzem a hideg frontot. Reggel már nyomott a fejem, aztán szerencsére egész nap jó volt, most megint egy kicsit kezd fájdogálni, de ha fekszem akkor azért jobb.
Vendég

Boboka

Nézed a feleségeket?

Kép

Kép
melcsike70

Megyek lyányok aludni, mert holnap dolgozom.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Persze, hogy nézem Melcsike :lol: :lol: :lol:

Meg az utána következőt is :lol: :lol:

Jó éjt neked
Vendég

Jó reggelt!

Megyek dolgozni! De majd jelentkezek.

Boboka

Én is nézem a másik sorozatot is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt lànyok!

Fèrjem nagyon szèpen köszöni a köszöntèst!!!Nekem is jol esett!!! :wink:
Aranyosak vagytok!

Bacilivi ,de joooo! :wink: Kedves töled! :wink:

Tünci nekem baràtnöd-del nem panaszkodàsnak tünt!Inkàbb vivodàsnak,kètsègbeesèsnek.Szerintem kièrzödik a hsz-eidböl ,hogy te szeretnèd mèg ezt a kapcsolatot sokàig fenntartani ,mert fontos neked!Remèlem sikerül is rendbe tenni a dolgot! :wink:

Hettuli lèccci nevet is kèrünk!Olyan kivàncsi vagyok màr!Aztàn ,csak most kapcsoltam,hogy növèrem-mel eggyidösek vagytok (szerintem korban is!)!Fogügyben meg èn hasonlitok ràd leszàmitva 1 balesetet! :oops:
Az egèszsèg üggyel kapcs meg ,màr szolni sem èrdemes ...-katasztrofa ami otthon van!Sajnos kevès a kivètel,ès oda meg bejutni nehèz!

Meli van esetleg mèhpempö,vagy aloe vera levèl otthon?Valamelyikkel kellene kenegetned!Tènyleg jok föleg a pempö!Pàrom uncsi tesoja hozott multkor pempöt ès tènyleg szuper!

Szinti azèrt Fruzsiröl lassan jöhetne 1 kèp akàr priviben is!

Tünci a cicusokrol is!Màr ugy vàrom! :wink:

Zaha,Bea?

Lyly küldtem mailt!
Vendég

Helló csajócák!

Itt vagyok ám, és terveim szerint ma egész nap be-be fogok nézegetni.

Vincusék elmentek hajókirándulni, én sem megyek sehova, bent meg a kertben tervezek tenni-venni, közben visszaolvasok, elmesélem, mi volt a dokinál, és reagálok is.

Ez a terv. 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!

Kertezek èn is aztàn sminkelès,takaritàs! :wink: Jövök majd ma èn is nèha! 8)
Vendég

Szia Hasli!

Mit csinálsz a kertben?
Engem is kisminkelhetnél... Milyen cuccokat használsz?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na szóval.

Hétfő este elmentem a saját nőgyógyimhoz. Beszéltünk kb. egy órát az egészről. Lényeg az, hogy azt mondta ő is, hogy nem fogjuk már megtudni, miért, de felejtsem el, hogy a hányás meg a fogyás vagy negatív gondolatok miatt. Ő is azt tartotta a legvalószínűbbnek, hogy túlfeszült a méhfal a kettős terhesség miatt (ráadásul nem tudom, mondtam-e, az ő feltételezése szerint nem egyidőben fogantak, hanem kb. egyhetes eltéréssel), nem bírta tartani őket. Megnyugtatott, hogy a kórházban, ahol "szültem", mindent elkövettek (ő beszélt az ottani orvosommal), de azért elmondta, hogy az ő szakmájukban a rengeteg per miatt első az önvédelem, aztán a szakma, majd hátul kullog az emberség. Ezt én is így tapasztaltam, és valahol értem is. Mondta, hogy hosszú idő, és kiheverni nem fogjuk teljesen, majd egy következő baba kicsit háttérbe tolja ezt a fájdalmat, de csak akkor vágjunk neki, ha helyükre kerülnek a dolgok. Mondtam neki, hogy a klinikán azok az orvosok, akik előtte beszélgettek velem, próbáltak segíteni, utána nem szóltak hozzám, még azt sem mondták, sajnálom. Erre annyit mondott, hogy ez egy sikerszakma és férfiszakma. Na igen...De az ő első szava az volt, hogy nagyon sajnálja és annyira szomorú...pedig ő sem az a típus, aki a könnyeidet törölgeti, magamban sokszor csak dr. House-nak hívom, mert elég cinikus, hangulatember és mísz néha, de tőlem már bármit csinálhat, én imádom.
Utána kicsit megnyugodtam.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tegnap meg elmentem a pszichodokihoz, és megbeszéltük, hogy nem megyek többet. Mondtam neki, hogy minden egyes alkalom után napokig kegyetlen szarul vagyok, nem tudom, hogy a beszélgetések miatt vagy hogy be kell mennem a klinikára. Mondta, hogy úgy érzi, most már hegednie kell a sebeknek, ne tépjük fel újra és újra, bármikor hívhatom, nyitva az ajtó, de most már ő nem tud mit tenni. Kaptam tőle egy képet, két kis pihés madártoll egymással ellentétesen fekszik egymás mellett...Olyan volt kijönni, mintha befejeztem volna egy iskolát, rossz is, mert elengedik a kezem, jó is, mert nem kell többé odamennem.
Aztán a hazafelé úton szirénázva elhúzott mellettem egy koraszülöttmentő...és akkor kitört belőlem valami állati zokogás.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na most már eldugulok és visszaolvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, drága,egyáltalán ne dugulj el..még én ism ost olvasok vissza, ma laza nap van, hideg van és nem jönnek az emberek.

Tegnap mikor jöttünk haza a temetőből, valamiért arra gondoltam, milyen lesz majd aug elsején kimenni..mit mondok ott a sírnál..Boldog Szülinapot Kislányom???
És akkor alig sikerült visszatartanom, ohgy ne zokogjak fel az utcán mindenki szeme láttára..

Később este azzal kínoztam magam, hogy olvasgattam a koraszülésről, hogy mi okozza, mik a kockázati tényezők..ilyenkor olyan nehéz elfogadni, hogy SEMMI sem volt..viszont az előzmény miatt már nagyobb az esély rá..áh, ez sosem lesz jobb.

Drága Zaha, nem is tudom mit mondjak..ennyi idő után látom be, hogy abban nagyjából igaza van másoknak, hogy talán-talán, ha kiviselünk ezutéán egy terhességet, akkor tudunk leszámolni a bűntudattal, félelmekkel..
De a gyász nemigen lesz más..

Jázmin, hogy vagy??????

Bacilivi!!!
Nagyon-nagyon köszönöm, ez eszembe sem jutott hogy megnézzem a tesz-veszen!!!

Melcsike
Jó munkát!

KépKépKép
tünci28

Lànyok èn most innen eltünök!

Olyan dolgok törtèntek otthon amit itt nem szivesen irok a nyilvànossàg elött!!!
Nagyon szomoru vagyok ès szivesen könnyitenèk a bànatomon,de nem nyilvànosan!!!Ugy èrzem megörülök a tehetetlensègtöl....:-88

Majd valamikor jövök!

Minden jot addig is mindenkinek!!!
Vendég

Boboka, de jó, hogy minden ok Nikivel. Akkor a dokitokkal elégedett vagy, igaz?
Mi ez a könyvecske? bocsi...

Tüncike, barátnőtéma: volt egy, még a gimiből. Mindent megdumáltunk, a legintimebb dolgainkat, számíthattunk egymásra. Úgy éreztem, ő a legjobb. Aztán egyszer megmondtam neki a véleményem valamiről őszintén, és belehalt a kapcsolat. Én is hibáztam, mert felhánytorgattam neki régi dolgokat, amiket vagy akkor kellett volna megmondanom vagy soha. De ettől függetlenül nem kellett volna így alakulnia, ezt ki kellett volna bírnia a barátságunknak. Már nem bánom.
Nekem nagy szerencsém van a barátaimmal, barátnőimmel, a legtöbbjük iskoláskori, de van köztük később köttetett barátság is. Olyan, aki előtt nincs titkom, aki a legsötétebb énemet is ismeri, egy van, a gimiből: a világ leghűségesebb, legodaadóbb barátnője, aki mindig, mindig ott van. Akkor is ott lenne, ha eltaszítanám, és ez a nagy dolog. Van egy pár még, akiket nagyon szeretek, akikkel ritkábban találkozom, de akkor ugyanott folytatjuk, mindig ott vannak, ha baj vagy öröm ér. Most is törődtek, törődnek velem, ki-ki a maga módján. És látjátok, már megint azt gondolom, hogy én ezt meg sem érdemlem.
Amit a barátnődről írsz, azzal kapcsolatban azt gondolom, hogy ha megmondod neki, mit gondolsz, ott véget ér a történet. Az emberek nem szeretik elviselni az ilyesmit, nem is tudják helyén kezelni, inkább kioldalognak szép csendben az életedből. Kivételes érzelmi intelligencia kell ahhoz, hogy másképp legyen. Ne várj tőle semmit, csak adj. De csak akkor, ha jólesik. Ha már az sem, akkor tényleg nincs értelme túl sokat törődni vele. De talán ha nem direkt megoldást választanál, hanem csak mondjuk "lazábbra vennéd a figurát", nem emésztenéd magad rajta, ha kedved van, felhívod, ha nincs, nem, kicsit elmaradoznál mellőle, talán észbe kapna, és rájönne, hiányzol neki. Mert ilyen barátnőt ritkán osztanak ám.
Ha meg nem veszi az adást, az az ő balszerencséje. Itt vagyunk Neked mi.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, ne csináld!!!!!!!!!!Írd meg privátban!!!!!!!!!!!
tünci28

Hasli, írj privit légyszi, ha itt nem akarod elmondani!
Kérlek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci:itt vagyok én mindig, csak csöndben. :roll: Olvasom vissza mindenkinek egyesével a történetét..kínzom a lelkem.
Nagyon vérzek sajnos, de az nyugtat, hogy működik a szervezetem.Amúgy dolgozok.
Te milyen területen dolgozol?

Hasli:sajnálom... :cry:
jázmin20

Boboka:jajj, nem írtam Neked, ne haragudj...de olyan jó, hogy minden oké Nikivel!Nagyon örülök, komolyan!!!
jázmin20

Hasli sajnálom :(
Ha akarsz beszélni róla irj privit!
Puszikállak és egy ölelést küldök!!!!

Kép
Kép
szintus

Szinti, hogy van ma Fruzsibaba?
Tehetnél fel képet (mondom én, a nagy fényképhumbug)!

Tünci, ilyen babát én is vennék, nagyon édes!
Hol zsákmányoltad?
A Violababa pedig tünemény! (A Fifiből van, igaz?)

Jázmin, éljen piri!
Megharagudtál a barátnődre?

Kilóktéma: olyan fura, hogy ugyanaz játszódik le, mint Vincénél: szüléskor minden lement, aztán szoptatáskor pár kiló fel, majd le. Most hiába nincsenek itt a picikéim, mégis híztam, szerintem a szervezet dolgozik tovább annak ellenére, hogy elapasztották a tejet. Tudja a dolgát...
De tényleg nem szabad foglalkozni vele, nem ennek van itt az ideje. És az is szörnyű, hogy az az ember, aki ultravékony, és szülés után két héttel soványabb, mint előtte volt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jázmin, Jázmin, de szomorú vagy...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, igen közben azon is gondolkodtam, hogy hagyom eltávolodni.Egyszer egyszer próbálkozom majd találkozni vele..Ha pedig este 9 kor hív, mert panaszkodni akar, akkor csak olyan időben veszem fel a telefont, ha kedvem lesz..aztán meglátjuk...
tünci28

Zaha:hogy érted, hogy megharagudtam e a barátnőmre?
És miből érzed, hogy szomorú vagyok?A lelkem kínzásából?Hát igen...néha szaggtom, nem is értem miért.
jázmin20

Zaha a lelkemből szoltál a barátnős témában!
Valahogy én is ezt gondolom!
Amikor már meguntam,hogy csak én hivogattam a csajokat
ide-oda,akkor alábbhagytam és nem jelentkeztem senkinek!
Azután lassan mind felhivott,irt sms-t....

Mit működtök a kertben?Nekem is rohamosan kell,mert a vonalzomon is irja,hogy 14 nap múlva szülinap!
Nemsokára jönnek a barátok és barátnők felköszöntani Fruzsit!

Kép
Kép
szintus

Szintus:lesz kerti parti a (mindjárt) nagylánynak?
jázmin20

Jázmin, szia, jó hogy jöttél..ne vedd magadra most még a mi fájdalmunkat..még én sem tudom visszaolvasni ,mert azokba kicsit belehalok..

Munka:kereskedelem....

Zaha,a másik baba ANNA Club Plush, sok helyen kapni.
Igen a Fifiből.

KépKépKép
tünci28

Tünci

Ez igy van ahogy leirtad. Sosem lesz más. :cry:

Zaha

Szerintem Dr. House nagyon korrekt ember. Látod nálam tök sokat hibáztak, de még a 6 hetes kontrollra is kétszer mentem vissza, akkor sem értek rá hogy megvizsgáljanak, mégsem mondta senki nekem hogy sajnálom. Na mindegy ez a M.móvári kórház. Bár itt sosincs semmi rendben.

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli, hát hallod, nagyon szerencsés vagy a fogaiddal tényleg.
Nagyon kedves vagy...az egy ötéves kép.

Tünci, úgy érzed, hogy inkább egy kislegény leselkedik Rátok?
Az biztos, hogy az, hogy máshol tartotok az életben, kicsit eltávolíthat, de ha az ember emlékszik a régi önmagára, és valamit megőriz abból, akkor nem szabadna így alakulnia.

Melcsi? Fejed? És a lábad?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?