Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Kiscsillag drága! Sokkal hamarabb ki fogod heverni mint ahogy te gondolod! Jön a következő akció és akkor már arra fogsz koncentrálni! A pozitív tesztekről én is tudnék mesélni... Szinte mindegyik lombiknál volt legalább egy poz. Ezért nem szabad tesztelgetni(mondom ezt én aki olyan 4-5 teszt körül álltam meg/alkalom).

Zsuzsi, Fanni, Kavicska!
Ennek most sikerülnie kell!

Stella család!!!
Hatalmas gratula!!!! Követendő példa vagytok a szememben!KépKépKépKép

Tóth Máté!!!Kép
Üdvözlünk a kinti világban! Vigyázz nagyon anyukádra!!!KépKépKép

Renoca neked is lassan letelik a 40hétKép! Mennyi idő is az még? Izgalmas lehet!Kép

Lányok!
Nekem olyan lelkiismeretfurdalásom van hogy alig írok nektek valamicskét. Úgyhogy Zsebike nyugodtam kivehetsz a tábliból, mert sajna nem tudom garantálni hogy sűrűbben jövök. Azért jó példával szolgálnék, hátha ezzel erőt tudok önteni néhányótoknak akik, még sok minden előtt vagy után állnak. Először is! Tegnap voltunk 12. heti UH-n. Hála Istennek minden rendben a picúrokkal és már 6cm-esek. Itt egy-egy kép róluk.

Na jó nincs kép mert nem tudom feltölteni!Kép

Sokszor volt téma a pozitív hozzáállás az ET alatt. Én ehhez szeretnék hozzászólni egy kicsit. Úgy látszik én vagyok az ellenpélda. Bár a férjem mindig hajtogatja hogy engem fordítva raktak össze de teljesen. Félre ne értsétek, tényleg nagyon fontos hogy tudjunk hinni abban amit csinálunk. DE! A többedik beültetés után ez egyre nehezebb. És ezt én sem tudtam elképzelni hogy tényleg így lesz. Az elős beültetésemnél én voltma maga az optimizmus és jókedv. Aztán ahogy nőtt a beavatkozások száma én annál görcsösebb lettem és depisebb. Nem úgy általában, hanem a beültetések alatt. Mindig elkeserített az a tény hogy sokan írták hogy csak úgy sikerülhet hogy pozitívan állsz hozzá, de nekem ez már nem ment. Biztos vagytok még egy páran így. Persze megpróbál az ember felszabadultabb lazább lenni, de tudalatt ott van hogy...mi van ha ez sem jön össze? Aztán jött ez a lombikom, sírtam rossz kedvem volt, utáltam a progiszurikat, mert úgy gondoltam úgyis fölösleges. És aztán jött a telefon hogy HCG 200 fölött van. Én nem hittem a fülemnek!!!De tényleg. Igazából most kezdem elhinni azt hogy ennek még akár jó vége is lehet. Sajnos a rossz dolgok megtanítják az embert egy kicsit mindig felkészülni a lehető legrosszabra.
Na szóval ezzel a sok blabla-val azt szeretném csak írni hogy egyszer úgyis sikerül és kész(én sem hittem el). És bár nagyon fontos hogy te jól érezd magad. Attól hogy már nem tudsz benne 100%-osan hinni attól még sikerülhet. Húúúú ez elég kavarosra sikerült! Remélem ki tudtok rajta igazodniKép!
Ölelek mindenkit, és igazán szorítok ezerrel!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Tadaaam!

Csináltam egy fényképalbumot! Ott megtudjátok nézni, egyeskét és ketteskét!!!! Mindenkinek ilyen lurkókat kívánok a pocakjába!KépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kedves Zsu Kép
Azért remélem, jársz még erre és jössz, mert nekem spec. nagyon sokat adott az, amit most ideírtál. Köszönöm és persze nagyon irigykedem Kép remélem, nem sokáig!
Vigyázz magatokra!

Lányok!
Köszi a folyamatos drukkokat Kép

Tiko Kép
Igen, mára talán már jobban vagyok lelkileg, köszi. Már "csak" 8 nap a vérvételig! Én tutira nem tesztelek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsu Kép
Nagyon édik! Jó látom, hogy egyik szembe, a másik háttal fekszik a Maminak?
Mami nagyon helyes a fotón! Esküvői?
Úgy látszik, néha nem ár a profilokba pillantani Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Zsuska!
Nagyon édes formás kis manóid vannak!

Kiscsillag!
Hidd el ha kicsit kisírdogálod magad,egy-két nap alatt elmúlik a fájdalmad,és újra tudsz előre nézni.Nekem a 2. inszem után az volt a legroszabb amikor visza kellett mennem dolgozni.Kellett + egy hét hogy kicsit helyreálljon a lelkem és tudjam rendesen végezni a munkámat.Aztán jött a lombik....és újra teljesen kinyílt a világ!Hidd el tényleg gyorsabb lesz a felépülés mint gondolnád!Próbáld átértékelni a gondolataidat.Nekem ez segített.
Próbálj annak örülni ami megadatott eddig,és talán könnyebb lesz a regenerálódás.
Angel!
Az én barátnőm, akinek lombikbabája van,azt mondta,amikor csak halogattam a bejelentkezést....."ezek mind csak kifogások"
És rájöttem tényleg azok voltak!Másnap telefonáltam!Ne keres kifogásokat!Nem kell a Kaálitól félned!Csak halogatod azt amire nagyon vágysz!

Fanni!
Hogy vagy?
Fájdogál még a pocid?

Nekem múlik a náthám szerencsére.Kicsit kevésbé vagyok kómás.Szóval jobban vagyok mindenképpen.Nekem nem voltak ilyen problémáim mint Fanninak.Amint kilakoltatták a petesejtjeimet,megszüntek a haspuffadásaim.

Zsuzsa
kavicska

Fanni!

Nagyon örülök, ha egy kicsit tudtam segíteni a lelkeden!
Köszönöm a dícséretet!Kép
Egyeske szemben van és a kezecskéit az arca elé tartja! Ketteske pedig oldalt van. És igen ez a kép az esküvőnkön készültKép!! Jó régen volt márKép!
Nagyon izgulok érted!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Borsi!
Fél kilenckor nálatok, de rád csörgök, ha odaértünk a házatok elé Kép

Eszter
Kép
roxal

Zsu!
Nem veszlek ki! Ha ritkán is de gyere rád különösen kíváncsi vagyok valahogy mi együtt kezdtük és tudom hogy nagoyn megszenvedtél ezekért a lakókért. Szóval amikor csak van egy kis időd kukk be az se baj ha csak magadról írsz. Kép

Kriszta!
Hatalmas grtaula! Hát ez tényleg gyorsvonat lehetett, de lényeg hogy minden rendben.

*!
Sok sok gyógyító puszi a lelkednek. És valóban tudjuk mit érzel most és hidd el fel fogsz tudni állni az ember nagyon sok mindent elbír. Pár hónap múlva ezek már csak rossz emlékek lesznek, addig is rettentő sok kitartást kívánok.
És ahogy Zsu írta az teljes mértékben így is van. Csak én még mindig nem hiszem el hogy nekem egyszer sikerül, de küzdök, mert mást nem tehetek. Feladni soha nem fogom az biztos.

Borsi, Tiko!
Nekem is jó minden négyől. Akkor Tiko szerintem írd meg a te verziódat és mi alkalmazkodunk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska Kép
Semmi tünetem már nekem sem. Elmúlt a pocifájásom. Néha érzem a cicim és bazira elfáradtam egy bevásárlástól. Igaz, hogy utána 2 órán át főztem, attól meg nem.

Zsuzsi Kép
Te hogy vagy???
(A mensi érzés egyébként jó jel. Én az előzőnél azért sírtam, mert 1 héttel a beültetés után úgy éreztem, meg fog jönni. Aztán nem is Kép )

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csajok Kép
Nézzétek meg Krisztáék babáját!
http://tzo.fw.hu/
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

A múltkor nekem is sikerült kihalnom egy kis mozizástól,meg bevásárlástól,de a somlói galuska gyártás is betett az alvókámnakKépKépKépKépLehet hogy álommanókat kaptunk a hasunkba?KépKépKépKép
kavicska

Kavicska Kép
Nekem az alvás nehezen megy... csak a kifáradás könnyen! Én spec. jó sz@rul alszom, de ebben nyilván a derekam is közrejátszik. Vigyáznom kell magamra...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
HOgy van tényleg a dreakad? Jobb már azért?

Zsuzsi!
Tellik az idő már nem sok van hátra. Vérvételre mész, vagy teszt otthon?

Kavicska, Fanni, Zsuzsi!
Ratatok a világ szem hiába akár hogy forgatom a táblát kell az utánpótlás nagyon a zebrás részbe, szóval hajrá mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!

Teszek mindjárt fel új táblát.

Tiko!
7 körül elmegyek, de még ma mindenképp benézek hogy akkor mi legyen holnap.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi, Zsebi!

Sajna nekem sehogy nem jön össze a holnapi nap. Ma is kora reggel elindultam, most értem haza. Potyára lementem Ráckevére, holnap mehetek újra. Ráadásul asszem van egy enyhe arcüreg gyuszim, azt kéne kikúrálnom valahogy. Kép Kép Kép
Ezer bocs!!!

*!

Sejtettem, hogy azért tűntél el, mert bánatos vagy! De fel a fejjel, én 6 inszemnél éltem át ezt és még mindig bizakodom. Egész megedződtem. És itt mindenki. Szedd gyorsan össze magad, mindjárt kezdődhet a következő. Fel a fejjel!!!

Zsu!

Lehet, hogy ritkán jössz, de akkor nagyon jókat írsz. Kép

KAvicska, Fanni, Zsuzsi!

NAgyon közeleg az idő. Gondolom egyre türelmetlenebbek vagytok. Küldök babaragacsot +++++++++ és türelmet is ++++++++++++++ energia formájában. Kép

Tóth Máté Kép üdv a való világban Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Akkor gyorsan be az ágyba és kurád ki magad. Jobbulást. Sajnálom hogy nem tudunk talizni.Kép
Kép

Borsi!
Akkor mi legyen talizunk ketten vagy majd ha Tiko is ráér? Nekem jó a 16:05 a Jászain ha neked is jó. A Kaáliból merre mennél amúgy?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi!
Kép
Írtam mailt. és akkor ott majd meg tudjuk beszélni a holnapot. Kép

Lányok bemutatom a tervünket hogy milyen család szereténk is mi lenni hamarosan. Kép

Kép

Egyenlőre azonban ilyenek vagyunk!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!

Köszi a ragacsokat!
Na meg a türelemdagasztó energiákat!Még olyan messze van 12.
Próbálom lekötni magam......,pedig most van mit tervezgetni,mert sikerül házikót vennünk...de egyfolytában a pocakomban jár az agyam.
Hétvégétől elkezdek megint körmözni,majd az egy kicsit jobban leköt talán,de ott is mindenki azzal fog szekírozni,hogy mi újságKépKépKép

Tényleg tud valaki olyanban segíteni,hogy ET után mikor illik beágyazódnia a manóknak?

Tiko!Mielőbbi jobbulást neked!

Zsebike!
Ha majd javítasz a táblán,az okunk PCOS.

Krisztáék!
Annyira édes Máté!!!
kavicska

Kavicska!
vettem és már javítottam is hogy nehogy elfelejtsem a köv. firssítésnél látni is fogod. Kép
Azért hamar elmegy addig az idő hidd el nekem. Drukkolunk és akkor neked is gyorsan fog telni. Jössz vérvételre vagy inkább a teszt?
Külödöm az energiákat én is!!!!!!

Szuper hogy vettetek házat? Hol ott helyen ahol laktok vagy máshol?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu, Beuka!
Ha jártok erre írjátok meg légyszi a szülés várható időpontját és ha majd lesznek nevek akkor azt is várom sok sok szeretettel.

Zsu!
Most jut eszembe meglesem én is a babóidat és a táblába is beteszem a képeket. Kép

Zsebi (eldugulok, mert megyek el, de este még jövök. Kép, már biztos az agyatokra megyek)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu!
Még egy kérdés. Krizsától már elköszöntetek vagy még jöttök hozzá, vagy mivel neked olyan "kalandosan" indult az eleje és akkor nem tudtatok jönni hozzá már nem is voltatok nála?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Pont ma hívtam Krizsa bácsit hogy elbúcsúzzak tőle és megköszönjem, és mint mindig, tündéri volt. A beültetés óta én nem voltam nála, pont az említett "kalandjaim" miatt, de telefonon állandóan konzultáltunk, és hihetetlen mennyire képben volt állandóan. Most is mondta hogy nyugodtan hívjam továbbra is ha valami kérdésem lenne!! Nagyon jól esett! Hát hiába: Krizsa doki az Krizsa doki! Imádom!Kép

ui: Szülés várható időpontja: okt. 14.
(és köszi hogy nem veszel ki a táblából)KépKépKép

Puszilok mindenkit!:Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi!

Itt vettünk házat a faluban,csak a másik végénKép
Nagyon várjuk,hogy kettesbe(azaz minimum 3-masban)lehessünk.
Jópár éves házikó,de nem kell rajta sokat dolgozni.Jó lesz az a mi "kiss" családunknak.KépKépKép
kavicska

Nahát Kavicska Kép, házikó? Akkor ennek a babónak tényleg sikerülnie kell Kép
Valahol azt olvastam, hogy a punkció utáni 8-12. nap között, tehát akár már ma Kép is lehet a beágyazódás napja.
Azért a körmözéssel vigyázz, legalábbis ne fess lécci, mert a körömlakk és egyéb vegyszerek ártalmasak lehetnek!!!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi Kép
Köszi a kérdést. Miután már több, mint 2 hónapja voltunk síelni és azóta sem lett olyan a derekam, mint előtte volt, már hozzászoktam ehhez a fájdalomhoz. Ha nem lesz rosszabb, akkor bírom gyógyszer nélkül, de azért bízom benne, hogy valahogy majdcsak visszaáll a "rend".
Mindenesetre igyekszem kímélni és minél kevésbé figyelni rá a picik érdekében Kép

Tiko Kép
Nálam tegnap volt a krízis, pedig még csak az ET utáni 3. nap volt. Szerintem én mostantól nyugisabb leszek... remélem. De nagyon köszi a babaragacsot, az bizony kell.
Én különben magyaráztam nekik, hogy ragadjanak a méhembe mint a szunyog a pókhálóba, vagy mint a muslica a mézbe... remélem értették Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Köszi a beágyazódós választ,én is keresgéltem,de nem találtam semmit ez ügyben.
Ami a lakkozást illeti....van itthon maszkom azt mindenképpen felveszem,mert a körömport sem akarom beszívni.Porcelánt nem használok ,de aceton az fogyKépMostanában ritkán kérnek lakkozást,mert mindenkinek tetszik a Francia építés,és így csak átlátszót kérnek,az pedig szinte szagatalan,és 2 mp alatt megköt.
Természetesen nagyon fogok vigyázni a vegyszerekkel.
kavicska

Fanni!

Ezzel én is próbálkozom!Képde a muslica+ a méz nem jutott eszembeKép
Apuci is próbálja őket rávenni a tutiraKépHátha rá jobban hallgatnak.Kép
Mindig simizem őket hátha rájönnek,hogy csak jó jöhetKép
kavicska

Kavicska Kép
Nálunk Apuci csak puszikat ad és ha beszélek Hozzájuk hülyének néz Kép
Sebaj, én azért próbálkozom Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, KAvicska!

NAgyon arik vagytok és aranyosak!!! Figyelek ám, hogy miket kell majd mondanom nekem is. Kép

tiko

Helyes Tiko Kép
Bár még csak reméljük, hogy jó a recept Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Én biztos vagyok benneKép Neked egyszer már bejött, amikor a petikékkel beszélgettél. Kép

Tiko

tiko

Fanni!
CSak nyugi, aludj, egyél! A simogatással csínján, a körkörös simogatás kontraszelekciót okoz, vagyis méhösszehúzódást! de ez vonatkozik a cicire is, apát le kell csillapítani! Néha egy-egy deci bor (vörös) jótékonyan hathat!

Kép
anid

Miket nem mondasz, Anid Kép
Akkor majd nem körkörösen simizem, de muszáj simogassam őket, belső kényszer Kép
Tudom, hogy jó a bor, a múltkor boroztam is... de most egyáltalán nem kívánom, sajna.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó éjt lányok, elteszem magam holnapra, nagyon elfáradtam a sok rohangálásban.

tiko

Jó éjt, Tiko Kép
Én is megyek, nézek egy kis tv-t!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

ZsebiKép
Én is megmutatom milyen szeretnék lenni néhány év múlva:
Kép
Persze apa is van, csak ő dolgozik, hogy eltarthassa a "pici" családot.
Szóval én már úgy beleéltem magam a taliba, tehát szerintem ne halasszuk el. Megküldöm én is neked a számomat, arra az esetre ha közbejönne valami. HA nem, akkor talizunk a Jászain valahol. Az nekem is útba esik. Majd hívlak, ha végeztem. Jó így???

TikoKép
Sajnálom, hogy mégsem fogunk találkozni. De nem baj, tartunk majd egy esőnapot! Addig gyógyulj meg!Kép

ZsuKép
Nekem is megerősítés volt, amiket leírtál. Ha emlékszel, volt is erről egy kisebb vita korábban.Kép Jó ezt egy pocakostól hallani!Kép Gyere kérlek minél gyakrabban!Kép A manócskáid pedig gyönyörűek!!!Kép

Kis*!
Remélem kicsit már jobban vagy!!!

Kavicska, Fanni, ZsuzsiKépKépKép
Pihenjetek, borozgassatok és beszéljetek a picúrok lelkére, mert egyre fogy a táblában a pocakosok sávja. Többen költöz/t/nek mostanában egy sávval feljebb. Jó lenne, ha elfoglalnátok a megüresedett helyeket!!!Kép

Akinek nem írtam, annak is sok puszi!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Igen jó így, akkor ha végeztél rámcsörögsz és megdumáljuk a hol mikort?
De jó!!!!!!!!!!!!!!

Megyek mert még van egy csomo dolgom és most értem haza.

Zsu!
Szuper Krizsa bácsi mint mindig, mikor én bevérezetm anno a 2. lombiknál rólam is képben volt midnig és nagyon nagyon segítőkész volt bármikor kerestem sőt kérte hogy vasárnap is csörögjek rá ha változik a helyzet ha nem. Kép
Többen vannak a táblában akik ritkán jönnek csak azokat veszem ki akik egy jó ideje nem és még a szólongatásra sem lehet őket szóra bírni. Ugyanis ha mindig mindenkit benthagynék akkor már nagyon nagy lenne a tábla és arról nem is beszélve, hogy nincs értelme ha nem tudunk róla semmit. Amúgy nekem is fáj ha ki kell venni valakit mert a legtöbb ember hónapról hónapra jön és megszereti itt az ember a másikat. Hiába a baj összetartja a csapatot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Nagyon örülök!!! Akkor minden a megbeszéltek szerint!Kép Már alig várom, hogy találkozzunk!Kép

Most már megyek én is aludni, mert holnap 7-re megyek dolgozni. Akinek van egy kis fölös energiája, az szorítson nekem holnap, hogy rendben menjen minden a konzin, és minél előbb indulhassunk!

Jó éjszakát mindenkinek!
BorsiKép

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Nagyon, nagyon szorítok!!!!!

Zsebikém Kép
Annyira ne tegyél hátra, mert indulunk a következőre.

Tiko Kép
Jobbulást, gyógyulj meg hamar!!!

Zsuzsi, Kavicska, Fanni Kép
Továbbra is mennek a drukkok!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ez a beszéd * Kép
Nagyon örülök, hogy így bekeményítettél és gratulálok is hozzá Kép
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Kiscsillag!

De jó hogy mosolyogsz!KépKépKép
Így kell ezt csinálni!Előre a következő reményért!
Borsika!
Én nagyon igyekszem egy citromsárga csíkot lefoglalniKépUnique úgyis igyekszik ki onnan.Stella és Kriszta nyomdokaiba lépni.
Tetszik a megálmodott jövőképed!Mielőbb teljesüljön!!!!!
kavicska

Zsuzsi Kép
Hogy vagy? Hova tűntél???

Csajok Kép
Mi ez a nagy hallgatás ma?
Én holnaptól dolgozom, mert meguntam az itthonlétet és hogy szétverik a mellettünk álló épületet, meg a fejemet Kép
Részemről túl jól vagyok Kép de azért én is a citromsárgába törekszem Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Csak szépen fej -fej mellett.Én is holnap kezdek dolgozgatni.Úgylátszik azért egy hét kell az embernek a regenerálódáshoz.Én is egyre jobban vagyok,és ma pl. napközben már el sem aludtam .
Majd meglátjuk holnap a munka kifárszt-e.Bár én ülő munkát végzek itthon....és agyilag sem megterhelő.KépKépKépKép
kavicska

Jól van, Kavicska Kép
De akkor fej-fej mellett "vérezzünk" pozitívat is, jó? Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Tudod!Én minden jóban benne vagyok!KépKépKép
kavicska

Fanni

vasárnap óta nincs internet (belevágott a villám), eljöttem most egy helyre netezni.
köszi, hogy hiányoltok. mára megjött nagyon erősen. szóval szerintem ezzel ki is derült, hogy nem sikerült, de a kaáliban azt mondták, hogy holnap feltétlen menjek el vérvételre, mert állítólag volt már ilyen esetük, hogy valakinek megjött és mégis pozitív volt. de hát nagy reményeket nem fűzök hozzá. az utrot szájon keresztül kell bevennem. 7-ig itt vagyok net közelben, irjatok lécci, nem tudtam visszaolvasni, csak az utolsó napot egyelőre.

Kavicska, Fanni Ti hogy vagytok? Sokat gondolok rátok.

Kiscsillag nagyon sajnálom, tudom hogy mit érzel.

Kép
zsuzsi73

Kavicska!
Köszi a bíztatást!
Bocsi csak hogy így csak két nap után reagálok rá.
Bár úgy tűnik nálam ez az egész gyerekgyártás parkolópályára kerül, mert szörnyű dolog ért, és nagyon nehéz idők várnak rám, hogy nem nagyon tudok most pozitívan hozzáállni ehhez az egészhez.
Midenkinek kitartást, és sok örömöt kívánok!
Ha tudok azért majd néha benézek:
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Sajnálom!Akár mi is történt!
Remélem mielőbb rendeződnek a dolgok körülötted!
Természetesen várunk ,bármikor!

Zsuzsi!
Sajnálom,hogy így jártál!De hátha csak megviccelt a sors!
Nálunk egyszer a csengőbe csapott be a villám,meg a kábeltv vezetékbe.Szépen a 3 szomszédnak és nekünk is kiment a tv-nk.
Nem vagy rosszul a szájon áti utrotól ?

Én jól vagyok,tegnap és ma kicsit émelygett a gyomrom,de lehet hogy az ideg jár bennem.Olyan mintha a hasam sem lenne az igazi,de szerintem ez mind bebeszélt valami.
Persze azért dumálok nekik.Rengeteget gondolok rájuk.
Most szenvedek a derekammal,mert ma reggelre kicsit beálltKép

Remélem holnap csak jót mondanak neked!
Drukkolok nagyon!
kavicska

*!
ok. Akkor beírom hogy április és máris előrébb vagy! Helyes tetszik a lendület hogy nem hagyod magad. Így is kell ezt, csak előre és hidd el fog ez sikerülni. Kép

Kavicska, Fanni!
Azért csak lassan a munkával tudjátok úgy hogy mások is odaférjenek. Kép
Azért mert nincsenek tűnetek az nem jelent rosszat a sárga rész pedig bőven bővíthető, úgyhogy emiatt senkinek ne legyen aggálya. Kép
Drukkok folyamatosan mennek nektek!!!!

Zsuzsi!
Na ne már..........
Valóban volt már olyan akinek megjött és migis ott volt a baba, de tudom ilyenkor már nagyon nehéz hinni, nekem a 2. lombik volt így. Mégis azt mondom pihenjél igyál meg valamit este és reménykedjünk, hogy ott van. Nem adom fel én drukkolok neked nagyonnagyon!!!!!!

Borsi!

Kép

Tiko!
Remélem ma nem potyán kellett elutaznod. Gyere ha megjöttél. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi!

Én nagyon remélem, hogy te is azok közé tartozol, akinek annak ellenére sikerült, hogy +jött. Nagyon drukkolok, jó lenne, ha holnap valahogy tudnál jelentkezni.

Borsi, Zsebi!

Én is nagyon sajnálom, azért lesz még alkalmunk talizni remélem.
Borsi, mi volt a konzin????? Remélem te is hamarosan kezdesz. Várom a híreket.

FAnni, Kavicska!

Azért csak módjával dolgozzatok, ne erőltessétek meg magatokat! És csak beszélgessetek, beszélgessetek...

Lois!

Sajnálom és remélem hamar megoldódik a dolog és tudsz kezdeni!

*!

Örülök, hogy ma kicsit jobban vagy már és tudsz előre nézni!!! Kép

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?