Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillagocska!
Kép
Pedig általában bejönnek az álmaim! Úgy sajnálom!Kép
Hogyan tovább? Tessék előre nézni, és startolni a következő inszemmel! Mit mond a dokid?
Küldök egy buksi-simit! Fel a fejjel!Kép

TikoKép
Elmarad a fogigátló? Miért?
Én is épp ezen gondolkodtam! HA ezt kihagyhatnám, nem kéne egy hónapot várnom hogy újra megjöjjön, előbb kezdhetnénk!

Borsi

Borsi
borsókás

* Kép Kép Kép

Tiko, Borsi:
Nem, mert csak a gépből olvasta ki, aki mondta. Majd megkérdem a dokimat.

Ma nagyon szomorkás vagyok Kép
Megyek sétálni.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fannika!

Megértelek!!!Kép Kép Kép Remélem a séta ebben a napsütéses időben kicsit jobb kedvre derít.

Borsi!

Fogi gátló nem is lesz, ahelyett kell a SUprefact. Én is pont azért örülök neki, mert nem kell még 1 hónapot várni. Kép

Tiko

tiko

Kiscsillag! Kép
Rettentően sajnálom, pedig annyira bíztam benned. Kép Kép Kép

Andi!
Nem baj, hogy csak este tudsz jönni, beteszlek a köv. frissítésnél.

Leona!
A lényeg hogy hallunk felőled. Nagyon drukkolok az orrsövény műtéthez. Azt altatásban csinálják?

Tiko!
Nagyon sok boldog szülinapot. Kép A munkahelyemen nincsenek képek így most azt nem kapsz majd este. Kép

Fanni!
Sajnos ha nem olyan szerkezetűek vagy minőségüek az embriók hogy túléljék a fagyasztást akkor nem kerülnek a fagyiba, de amit visszakaptál nagyon szépek és minden bizonnyal már vackolják magukat. Ne keseregj.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SZiasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen hülye technikai kérdésekkel bombázlak benneteket, de hogy lehet eljutni BKV-val+gyalog a bp-i Kaáliba? A címet már megtaláltam, meg nagyjából tudom hova tenni.

Köszönöm! Kép

angel37

Kiscsillag!

Nagyon sajnálom!

Angel!
A Déli pu-nál a Pizza Hut előtt felszállsz a piros 21-re és a második megálló a Kaálival szemben van.(Pethényi út)
Lejönni pedig a Kaáli másik kijáratál mégy ki az udvarból,elindulsz kicsit fölfelé,és ott az ideiglenes megálló!

Tiko!Nagyon drukkolok!
Farkasok Neked is!Nagyon rég láttalak!

Most megyek vasalni,de majd jövök olvasni!
Puszi
kavicska

Kavicska, köszönöm szépen! Kép

Még nagyon az elő-előkészületeknél tartunk, mondhatnám most barátkozunk a lombik gondolatával...

Konzultációs időpontot érdemesebb személyesen kérni, vagy elég telefonon is? Elég, ha a konzultációra viszem a zárójelentést, vagy addigra már látni akarják?
Kb mennyi idő, mire kapunk időpontot? 1-2 hónap?

Bocs a sok hülye kérdésért... Kép

angel37

AngelKép
Szerintem teljesen mindegy, hogy telefonon, vagy személyesen kérsz időpontot. Én odamentem, de csak hogy jól megnézzem magamnak a helyet.Kép Nálam elég sokat számít az első benyomás.Kép
Az, hogy mikorra kapsz időpontot több dologtól is függ. Pl. ha mindegy kihez mész, akkor akinél legkorábban van szabad időpont, ahhoz írnak be. Így akár pár nappal később is mehettek. HA olyanhoz mennél, akinek nagyon sok betege van, akkor az is lehet, hogy heteket kell várni.
A konzira érdemes minden ez ügyben beszerzett papírt magatokkal vinni, kérni fogja a doki. Lesznek még valószínűleg vizsgálatok amiket meg kell csináltatnotok, persze attól függően mitek van már.
Mikorra szeretnétek bejelentkezni? Biztos vagy benne, hogy lombik fog kelleni? VAn andrológustól is papírotok már?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Holnap este otthon vagytok, úgy fél hét után?

Eszter
Kép
roxal

Köszi Borsi, és szia! Kép

Na igen, én is szeretnék egy terepszemlét tartani...Kép
Fogalmam sincs kihez megyek, nem ismerem az ottani dokikat... ezért is gondoltam, hogy előre beviszem a zárómat, aztán döntsék el mennyire vagyok macerás (mert sajnos az vagyok egy korábbi műtét miatt) v. hogy kihez kerüljek...

Igen, sajnos lombik lesz, mert a HSG-m nem lett vmi fényes Kép

Kiskatona vizsgálat is már megvolt.

Lassan be kéne jelentkeznem, csak még nem megy Kép Egyelőre csak gyűjtöm az infókat. SZtem ezen a pár héten már nem múlik! Kép

angel37

RoxalKép
Sajnos 7-ig biztosan melózom, úgyhogy csak 8 után érek haza. De a férjem biztosan hazatalál addigra!

Borsi

Borsi
borsókás

AngelKép
Szerintem sem múlik ezen a kis időn semmi, csak annyi talán, hogy magabiztosabban indulsz neki a dolognak, ha több infód van már róla. Tehát kérdezz bátran!Kép
Én is úgy mentem be az utcáról, hogy nem ismertem senkit. De itt a lányok többsége Krizsa dokihoz jár, és csak jókat mondanak róla. Én nem hiszem, hogy előre megnéznék és leosztanák a könnyebbb és nehezebb eseteket. Ahhoz kerülsz, akihez kéred magad.Kép
Nekünk nem volt semmi papírunk, és HSG-re, számlálásra, meg 1. és 3. napi hormonvérvételre küldtek el. Nektek valszeg már csak ezt az utóbbit kell megcsináltatni indulás előtt.
Én is elég nehezen szántam rá magam tavaly ősszel, hogy bemenjek az intézetbe, de az első konzi után megnyugodtam teljesen. Éreztem, hogy a megfelelő kezekbe kerültünk, és tudnak segíteni a problémánkon. REmélem, te is így gondolod majd.Kép Tehát bátorság!

Borsi

Borsi
borsókás

FanniKép
A három manócskának nagyon drukkolok, tuti legalább egy beér a célba. Szerintem jól döntöttél.
Majd két év múlva, ha jöhetnek a tesók, csináltok még egy stimut. Gondold el mennyit fáztak volna addig szegény eszkimóbébik Kép

KiscsillagKép
Sajnálom Kép
Próbálj meg nem elkeseredni, gyűjtsd az erőt a következőre. Meglátod lesz babád Kép

wish

Orsi!
Akkor megyünk nyolc után, nem gond. Fél kilenc?

Eszter
Kép
roxal

Borsi,
köszi! Kép
Akkor kérem magam az egyik dokihoz, mondjuk a Krizsához, és akkor hozzá kapok időpontot? Jól hangzik! Kép

Hormonvizsgálatom is volt már, csak nem 3. napi... Azt tudom, hogy az kell, de hát majd leveszik! Kép

Igen, asszem, ahogy Te is, az első konzi után biztos megnyugodnék! Gyűjtöm a bátorságot! Kép

Sok sikert mindenkinek!!! Kép Kép Kép

angel37

Tiko!
Itt az ígért szülinapi kép! Mégegyszer nagyon nagyon sok boldogságot kívánok. Tudunk akkor talizni szerdán?

Kép

Borsi!
Szerda???

Angel!
Szerintem kérjél időpontot nyugodtan mostanában dömbing van én lemondtam 5-ét és már csak 19-re kaptam időpontot. Addig meg szépen gyűjtöd az infokat és ha meglátod a helyet és a dokit akit választasz biztos meg fogsz nyugodni, mert szeritem jó helyre kerülsz. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nagyon szépen köszönöm, ari vagy!!! Hát az egész hetem elég zűrös, én max. a Kaáli közelében tudnék találkozni, bemenni a városba tuti nem lesz időm.

Találkoztam Farkasok Juditjával reggel, nagyon aranyos volt!

Tiko

tiko

Tiko!

Nem is vettem eddig észre!

Boldog szülinapot!Kívánom hogy minden álmod mielőbb teljesüljön!
kavicska

Kavicska!

Köszönöm szépen!!! De szülinap nélkül a tiéd is mielőbb teljesüljön! Sőt, mindannyiunké!!!

tiko

Tiko Kép
Boldog szülinapot!

Wish Kép
Bár igazad lenne!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Neked is köszönöm! Hogy vagy? HOgy van a lelkecskéd?

Lehet, hgy ez most hülye kérdés...

tiko

Tiko!
Én fel tudok menni a Kaálihoz is csak 4-ig doglozom szóvel mire odaérek háromnegyed öt. Várjuk meg Borsi mit mond aztán döntünk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Okés Kép Kép Kép

tiko

Tiko!
Volt szülinapi torta meg minden?
A táblában te írattál már előre be szülinapot vagy ott is kell tekernem egyet?

Ha nem kaptál volna otthon tortát én most adok neked egyet.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscsillag!

Minden együttérzésem a tiédKép Próbálkoztok majd még egy inszemmel?

Angel!

Szerintem ne halogasd a bejelentkezést, én is még csak egyszer voltam, és az első konzultációra 6(!) hetet kellett várnom. Mondjuk én is a Krizsa doktorhoz mentem, lehet, hogy a többiekhez gyorsabb az út. Tőlem amúgy megkérdezte a felvételis hölgy, hogy tudom e konkrétan kihez akarok menni, sőt felírta a nőgyógyászom nevét is, -aki a Kaáliba küldött-, az enyém mellé az előjegyzésbe.

Zsebi!

Sajna szembesültem vele, hogy a táblázatban még mindig csak "Luis" vagyok, és "Krizsá-s" és semmi többKép(( Na jó nincs haragKép Majd beírsz rendesen, vagy megint "írjam le" magam?

Loislane

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Igen írd meg légyi mert ezek szerint elfelejtettem ezt javítani. Köszi és bocsi! Kép
És ti hogy haladtok hogy álltok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!
Veletek mizu? Párod már jól van?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nálunk nem történt egyenlőre semmi, ezért csak olvasgatlak titeket, írnivalóm nem sok van, innen a géptől csak küldöm nektek a pozitív energiákat...Kép
Hétfőn megyek UH-ra (ápr. 10), aztán készülünk az első inszeminációra (ápr. vége). Ezért is sajnálom annyira Kiscsillagot, hogy nem sikerült nekik az első...Kép
Szóval, én:

Loislane
Dr. Krizsa
29Kép
Kiskatonák létszámhiánya
1.inszemináció
Remélem a sorrend stimmel..
köszi:Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Köszönöm hogy megírtad mégegyszer az adataidat.
Akkor szépen haladtok ti is a cél felé. Kép Drukkolunk neked is. Hát igen sajnos nem mindig sikerülnek elsőre az inszemek lombikok, de beavatlak téged is. Én már nagyon nagyon várom hogy a topikba a sárga részbe bekerüljön valaki aki inszemes. Mert olyan még ott nincs, de hamarosan lesz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Koncentrálj!
Kriszta 71 talán most!
Majd szólok ha többet tudok!
Addig is szorítsatok Neki, biztos ügyes lesz, már ha szül!
Farkasok J

Tiko,
tényleg tiszta Tiko-típus vagy-ez pozitív jelző volt!
Remélem már megy a buli! Boldog szülinapot!

Kép
farkasok

A nevem még mindig nem stimmel!!!!!!!!KépKépKép
LOISLANE vagy LOIS. O-val, nem U-val, ha Luis lennék pasi lennékKép
De lehet, hogy mostmár inkább megváltoztatomKépKépKép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi!
Tréfával félre, én a dokinak is mondtam, hogy -bár sok csajjal találkoztam és cseréltem eszmétKép, akiknek nem jött össze spontán a bébi-, de az inszemináció senkinek sem jött össze. Biztos nem volt jó a szórás, és eléggé reprezentatív az összetétel, mert a doki győzködött, hogy higgyem el, hogy rengeteg páron segít az inszemináció.
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! Kép

Nagyon szégyellem magam, hogy egyszer csak így bevágódok ilyen hosszú hallgatás után. Nincs mentségem, egyszerűen nem ültem le a gép elé.

Kiscsillag! Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Kép
Nagyon Drukkolok a továbbiakhoz!!!

Nem nagyon vagyok képben, de úgy látom, most is van kiért aggódni! Kép

ZSUZSI, FANNI, KAVICSKA!!!
NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!

Tiko! Kép
Kép
Boldog születésnapot!!!!

Puszi mindenkinek!
Bea (10+1)

Kép
Kép
beuka

Zsebi!

Köszi a tortát, amit kaptam már úgyis elfogyott. Kép
A táblában jó a korom, már előrelátó voltam. Kép

Farkasok!

Milyen az a TIKO-s? Részleteznéd? Kép Kép

Beuka!

Köszönöm szépen! Kár hogy csak ilyen ritkán jössz!!!

Tiko

tiko

Farkasok!

Neked is köszönöm szépen, nagyon szimpatikus vagy különben!!!

tiko

Jó éjt lányok, mára kilépek.

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a jókívánságokat!!!!

Tiko

tiko

Loislane!Kép

Bár múltkor már leírtam elmesélem neked is külön,hogy hinni tudj az inszemben....
Az egyik ismerősömnek az egyik oldali petevezetője el van záródva.Persze az első inszem alkalmával az elzárt oldalon volt a 4 tüszője.És elsőre sikerült nekik!
Nekem valószínű azért nem segített az inszem,mert vagy nem is volt petesejtem abban az egy-két tüszőben ami beért az előkészületekben,vagy mint most a lombiknál kiderült több a selejtes pete mint ami használható.Szóval ne add fel !Egy-két próbát megér!Higgy benne!
Tudom ez nagyon nehéz!De próbálj pozitívan hozzáálni!
Látod vannak szerencsések!Kitudja lehet hogy itt ezen a topikon te vagy az!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Bocs a lelki masszázsért!Gyere sokat majd mi tartjuk benned a lelkesedést!
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

RoxalKép
A fél 9 már sokkal jobban hangzik. Akkor már biztos itthon találtok!Kép
Várjalak akkor?

BeukaKép
Megkerült az elveszett bárányka!
Kép
TEssék kiengesztelni egy-két UH-képpel, és gyakoribb hozzászólással!(Jól mutat a neved alatt az a 10+1!!!!KépKépKép)Puszi nektek!

AngelKép
Szerintem is érdemes minél előbb időpontot kérned, hisz úgyis jó kezekbe kerülsz. Aztán még mindig gyűjtögetheted a témában az infókat! CSak bátran előre a babókért!KépInduljatok el az utatokon, hogy mihamarabb célba is érjetek! drukkolok hozzá!Kép

Zsebi, TikoKépKép
Nekem a KAáli után szinte bárhol és bármi jó. Pontos időt ugyan nem tudok mondani, de 4 körül már biztos szabad leszek! Mi legyen?

Zsuzsi, FAnni, KAvicskaKépKépKép
Nektek továbbra is drukkolok ezerrel!

Borsi

Borsi
borsókás

Lois!
Nekem is több ismerősöm van akinek inszemmel sikerült, szóval van remény valóban. De itt a topiklakók közül még egy sincs, ezért várom már nagyon nagyon hogy legyen egy inszemes zebra is. Mondjuk itt nagyrészt mindenki lombikol.

Beuka!
Igazán jöhetnél sűrűbben is. Kép

Borsi!
Nekem 4-től bármi jó a Jászainál végzem én felmegyek a Kaálihoz vagy a Moszkávnál? Nekem tényleg mindegy döntsön Tiko, ha neked is bármi jó. Kép Ha esetleg Tikonak nem jó attól még ha gondolod talizhatunk. Kép

Andi!
Vártam rád hátha benézel éjszaki műszakban, de most úgy látom kihagytad, vagy még később fogsz jönni.

Farkasok!
Nagyon nagyon drukkolok Krisztának remélem könnyű szülés lesz.

Jó éjt mindenkinek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscsillag!
Sajnálom, hogy most nem sikerült! Kép
De ne szomorkodj sokáig, hamarosan újra belevághattok és aztán hamarosan jöhet a Mégkisebbcsillag Kép. Sajnos a mi "szakmánkban" türelmesnek kell lenni, de hidd el, hogy nem soká mi is nyerőlapot húzunk!

Zsebike!
Kimaradtam a szaknévsorból! Kép Lécci a legközelebbi frissitésnél tegyél be. Ha jól értettem, lehet, hogy Kriszta miatt is hamarosan új tábla kell?! Köszi!

Jó éjt Mindenkinek! És jó reggelt is!
Andi

Kép
bandika

Andi!
Javítottam is úgy látszik most ez nem az én napom volt táblafrissítés szempontjából.

Ha valakinek bármi nem stimmel szóljatok és javítok. Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Várjuk meg Tiko véleményét a dologról, de nekem a Moszkván és a Jászain is jó lenne.Kép Holnap pontosítunk!

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!
Különösen Kiscsillagnak kívánok ma szép álmokat, és több vidámságot holnapra!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

*Kép

ZsebikeKép
BeírhatodKép ha legközelebb frissíted, de most már csak 99Kép

Zsuzsi, Kavicska, Fanni
Drukkolok nagyon!!!!
süni_renóca

RenócaKép
Már csak kétjegyű a szám??!!KépHURRRRÁÁÁÁ!!!
Mit jelent ez időben? Mikortól lesz babaillat nálatok?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

megérkezett a várva várt sms válasz a Krisztától:

"Tegnap 22:30-kor gyorsvonatként megérkezett Tóth Máté. 3550gr, 53 cm, gyönyörű!
Mamának van egy csúnya gátsebe de mindketten jól vagyunk"

Gratulálunk nektek!
Farkasok

Kép
farkasok

Köszönöm az együttérzést!! Kép Nem tudom mikor fogom kiheverni ezt, talán soha. Kép Sokkal jobban fáj, mint gondoltam volna... Főleg, mert vérvétel elött 2 pozitív tesztet is csináltam. Kép Így sokkal, de sokkal rosszabb volt!!! Próbálok előre nézni, de már nem bízom annyira benne. Kép Sajnos, sokan tudjátok mit érzek. Próbálok regenerálódni, de még nem tudom mi lesz, talán még egy inszem, de most nagyon magam alatt vagyok! Kép

Zsuzsi, Fannika, Kavicska kívánom, hogy ne kelljen átélnetek ezt!! Drukkolok nektek nagyon, nagyon!!!

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Drága KisKép!
Itt a többség tudja, sőt egyszer vagy többször át is élte azt, amin most keresztülmész!Kép
De össze kell szedni magunkat minden ilyen pofon után. Fel kell állni, és tovább menni, egészen az út végéig, ahol téged is a babóca vár!Kép Hinned kell ebben, mert biztos hogy sikerülni fog!Kép
Sok puszi neked! Fel a fejjel!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Zsebi, Loislane, Borsi,
köszi! Kép

Tegnap arra jutottunk, hogy június elejére kérünk időpontot! Addig még tudom gyűjteni a bátorságot, még a bejelentkezéshez is kell egy kicsi...

Addig lehet, hogy fogok még kérdezni tőletek, ha nem gond! Kép

Szia Beu! Kép

angel37

AngelKép
Itt mindig találsz valakit, aki szívesen válaszol a kérdéseidre, vagy megnyugtat, ha aggódsz!
Gyere bátran, és kérdezz!Kép

Zsebi, TikoKépKép
Beszéljétek meg mi legyen holnap, én bármire nyitott vagyok. Este 9 után jövök, és pontosítunk!

Megyek, mert vár a mókuskerék! Szép napot mindenkinek!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?