Új privát üzeneted érkezett!

Lazarus,
nagyon köszi a kimerítő választ! Kép

Ha a közjegyzőt tényleg nem érdekli a közös állandó lakcím, akkor asszem az a megoldás lesz. Ha igen, akkor bejelentem magam az önk.-nál a mostani lakásba.

Drukk Neked, és Mindenkinek: tüszőkért, tesztért, ami épp soron van, azért! Kép

angel37

Angel

én az önkormányzathoz mentem be igazolásért és egy fillérbe se került, és ugyanolyan hiteles az is. ugyanazon a napon, előtte pedig bejelentettem a közös lakcímet, mert nekünk se egyezett. aztán a kutyát se érdekelte, hogy még csak 1 napja volt közös címünk, az igazolás kiadásakor.

Fanni, kavicska
nekem semmi bajom az utrotól.
Fanni, ez jó döntés volt!!!

Kép
zsuzsi73

Angel,
még valami eszembe jutott, nekem oda kellett vinnem 2 tanut, és csak ott irhatták alá.

Fanni, Kavicska

a visszaültetéstől számítva mikor jön meg a menszi, amennyiben nem sikerül?

Kép
zsuzsi73

Fanni! fenyegetö vetélés miatt kaptam mind a 2t, söt még HCG szurit is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok korán ébredők!Kép

Anid!
Köszi a drukkot!Choragon szurit kapok,de azt is csak a beültetés napján 1 ampullát
(CSütörtök) ,szombat,hétfő,szerda 1/2 ampulla.
Fanni!
Nagyon drukkolok nektek!Remélem tényleg ilyen szép marad az idő,mert jó lenne nekünk is kicsit sétálgatni,ha apa felébred az éjszakai műszak után.Jó lenne kicsit kimenni Adonynál a szigetbe sétálni,de szerintem már víz alatt van.
Holnap tervezzük,hogy elmegyünk csavizni,meg kell néznünk a Jégkorszak 2-t Kép(Csak hogy szokják a gyerekekKép ),be kell vásárolnunk ezt-azt.Sajnos ez nem oldható meg a természetben.
De valami ünnepi ebédet nekünk is meg kellene ejteni holnap.
Zsuzsi!
Ha nem sikerül akkor amíg nyomod a progeszteront nem jön meg......NA DE UTÁNAKép
Persze ez nem ránk vonatkozik,mert ahogy neked nem jön meg ,nekünk sem fog!
Ugye Fanni!?
Na és Kiscsillagról nem is beszélve!
Holnap lesz a nagy nap!
kavicska

Fanni, Zsuzsi, Kavicska, Kiscsillag!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon drukkolok nektek! Használjátok ki a jó időt egy kis laza sétára!

Tiko

tiko

Zsuzsi Kép
Van, akinek megjön az Utro mellett is és van, akinek nem. Nagyjából a ciklusunk szerint működünk azért.
De ne is gondolj ilyen szörnyűségekre!

Kavicska Kép
Örülök, hogy jó a kedved!
Voltatok sétálni?
Mi csak picit sétáltunk, mert van némi túlstimus tünetem, szóval csak lassacskán andalogtunk inkább.

Tiko Kép
Aranyos vagy, köszi!

* Kép
Ma úgysem fogsz aludni, ha holnap tesztelsz... nagyon várunk a hírekkel!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Nem voltunk sétálni,mert apa nekiállt kocsit mosni,és meg somlóit gyártani.
Jól ki is döglöttem tőle.
Kicsit elkezdett fájdogálni a hasam,de pihenésre mindig jobb ,így hanyattba vágtam magam.

Most elteszem magam aludni,de holnap jövök,mert alig várom mit ír Kiscsillag.
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Sziasztok!

Néha bekukkantok, de hál Isten olyan sok egy napi termés, hogy sajnos nem tudom végigolvasni.Kép

Fanni, Kavicska, Kiscsillag, Zsuzsi!
Drukkolok Nektek nagyon!

Stellaapa biztos nem haragszik meg ha bemásolom ide az üzenetét, mert nagy dolog történtKépKép, azaz két nagy dologKép.
"APUKA LETTEM!!!!!
Stella tegnap 22.20-kor szülte meg gyermekeinket Pécsett a Megyei Kórházban!
Tamás Botond 3110 grammal,48 centivel,a mindösszesen 1 perccel "lemaradó" Tamás Olivér 2760 grammal, 49 centivel "mérlegelt"!
Mindketten egészségesek,igazi tökös srácok!
Sajnos Stellával volt egy kis probléma,ezért jöttek oly hirtelen a skacok!
De erről majd késöbb írnék!"

Mi is megkaptuk a Gólyahír Egyesülettől az új sorszámunkatKép, képzeljétek már csak 100Kép. Úgy örülünk.

Szép vasárnapot mindenkinek.

Üdv: Süni
süni_renóca

Renoca Kép

Köszönjük szépen a jóhíreket!
Remélem, azóta Stella is jól van!
A drukkokat is köszönöm!
A 100. nagyon szép szám, remélem hamarosan Ti jöttök!

* Kép
??????????????????????

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, én nem gondolok szörnyűségre, csak azért kérdeztem, mert, ha tuti, hogy megjön abban az esetben, ha nem sikerül, én szívem szerint vérvételt se csináltatnék. ha ott mondják, hogy negatív, az engem sokkal rosszabbul érintene, mintha megjönne. hogy vagy amúgy?

Kiscsillag

várunk nagyon, hogy mizu.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
Köszönöm, jól vagyok. Tudod, nekem még csak a 2. napom... az 1. hét könnyű, a 2. a nehéz!
Volt már olyan is, akinek rendesen megjött és mégis terhes volt... így szerintem azért érdemes elmenni vérvételre. Amúgy pedig nem fog megjönni, mert terhes vagy Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

*ocska Kép
Tűkön ülök!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kis*
én is tűkön ülök Kép

Kép
zsuzsi73

Sziasztok lányok! Kép
Köszi, hogy vártatok! Nagyon aranyosak vagytok! Kép És köszi a sok-sok drukkot!!!
Az a helyzet, hogy még nem mondhatok nektek se jót, se rosszat!! Kép Most jöttünk a Kaáliból vagyis már ebédeltünk is, szóval voltunk vérvételen és holnap lesz meg az eredmény. Kép Addig még nem tudok semmit. Azért drukkoljatok még holnapig ezerrel lécci!!! Kép
Mindenkinek nagy nagy pusssssssz, holnap jövök!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

* Kép
Jól tettétek, hogy felmentetek. A vérvétel a biztos!
Nagyon nagy drukkok holnapra!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kiscsillag!

Akkor még 1 nap izgalom. Tesztet nem is csánáltál? Bocsi, hogy nem jöttem előbb, gondoltam ám rád csak most értünk haza.

FAnni!

Milyen tüneteid vannak? Remélem jól vagy! Igyál sokat és egyél sok fehérjét!!!

Zsuzsi!

SZerintem vérvételre mindenképp menj el, ahogy Fanni is mondta. De sikerülni fog, ne aggódj.
Én ugyan azt mondom, az első hét egész jól telik, a második az iszonyú.
Mikor kell tesztelned?

Tiko

tiko

Sziasztok!

Kiscsillag!
Mit izgultam itt érted!Erre alig hazajöttünk a csavargyárból feljöttem megnézni az eredményt.....Kép
Sebaj ez legalább tuti!
12-én én is bemegyek ,mert 14-ig kibírni.....Én már most nagyon zizi és türelmetlen vagyok.
Megnéztük ma a Jégkorszak 2-t.
Kikapcsolódásnak nagyon jó volt.Most meg lehet hogy bedobjuk a dvd-be a Szörny Rt-tKép
Kicsit fáj a fejem,rég mászkáltam ennyit,kicsit kipurcantam.Itthon mozgok én(két alvás közt) Kép
de sokan voltak a Camponában.
Megyek pihizni!
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!

12-én hányadik napon leszel? Elhiszem, hogy zizi vagy, én is már előre félek...

Én is voltam ma a Camponában. KépDél körül, gyrost vettünk. Lehet, hogy láttuk egymást? Kép

Pihizz sokat!

Tiko

tiko

Lányok!

Holnap reggel megyek UH-ra, drukkoljatok nekem, hogy minden rendben legyen!!!

tiko

Tiko!

Mi délben éppen a moziban voltunk és küzdöttün a helyért,A 10-es teremben ,ahova tegnap megrendeltük a legjobb jegyet(legfelül,legközépen)elromlott a hangtechnika.Áttereltek minket a 11-es terembe,ahol örültünk,hogy jobb oldal szélről tudtuk nézni a Jégkoszak 2-t.
Hol szoktatok gyrost venni?Mi is dobtunk egy ünnepi gyrost,mi mindig a Kerkira-ban vesszük.Igaz a sarkiban még nem kóstoltuk.De imádom Görög országot....így oda húz a szívem.
A Campona közelében lakotok?

Uh?Most dől el mikor kezdtek pontosan?Vagy már csak egyeztetés ?Nagyon drukkolok!Biztos minden rendben lesz!
kavicska

Kavicska!

Mi a sarkinál ettünk, mindig ott szoktunk. Kép
Viszonylag közel lakom hozzá, de a Kaálihoz közelebb. Kép

Első Uh, gondolom most dől el,hogy hogy kezdünk és mikor. Nem tudom mi lesz, drnő azt mondta, hogy áprilisban menjek a 10-12. nap között UH-ra és kezdhetjük a következőt.
Remélem rendben lesz.

tiko

Tiko Kép

Drukkok mennek holnapra.
Én is kérek szépen, mert holnap tudom meg, lett-e fagyibabám.

Akkor holnap 3-unknak is izgi nap lesz!

Tünetem még nincs, illetve csak hamis tüneteim vannak, mert még be sem ágyazódhattak a kicsikéim. Azért a kovi ubit már nagyon kívánom Kép de ez csak pszichés.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Megnyugodtam,hogy nem csak engem kerülgetnek egyfolytában a gondolatok!
Holnapra neked is drukkolok!Reméljük ügyeskedtek a manók!

Kiscsillagért is drukkolunk!

Na elmegyek mert a férjem már alszik,én meg megfagyok a gép előttKép
szerintem már lila a lábujjamKépKépKépKép

Sziasztok!
Jó éjszakát!
Zsuzsa
kavicska

Fanni!

Köszi, én is drukkolok!!! Kovi ubit én is szoktam kívánni, ugyanis nagyon szeretem Kép
Hogy vagy amúgy?

Holnap mindenképp jelentkezz!!!

Tiki

tiko

KAvicska!

Jó éjt, szép álmokat!

tiko

Tiko Kép

Jól vagyok, köszönöm. A pocim még érzékeny és puffadt, enyhén feszül a cicim, de ezek még hamis tünetek a Choragontól és azért is, mert a ciklus második felében járok. Az 1.lombiknál a 9. napon volt az első igazi tünetem! Szóval még ráérek Kép
Megyek, megnézem a doktor szöszit, biztos rém ökörség, de remélem, megnevettet Kép
Jó éjt! Persze, jelentkezem és várom a híreket!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Sztem szórakoztató, jó tévézést!

Tiko

tiko

Szia Tiko,
Akkor találkozunk!
piros táska!
Farkasok J
ui. nekem sincs időpontom úgy hogy korán ott leszek

Kép
farkasok

Sziasztok lányok!
Megint csak egy villám-bejelentkezésre futja! Most értünk haza anyóséktól, rendesen lefárasztottak.Kép

KisKép
Miattad siettem rögtön a géphez, de látom, hogy még nyúzod kicsit az idegeinket.Kép PErsze érthető, anno én se teszteltem, inkább bementem vérvételre.
Holnapig milliószámra küldöm a drukkjaimat nektek! Mikor telefonálsz be? Délelőtt gépközelben leszek, írj ha megtudsz valamit!!!!!Kép

FanniKép
Téged a Kaáliban várnak majd az eszkimóbaby-k, ez nem is kérdés.Kép Ne is aggódj miattuk!Kép
Jól van a gerinced? Gondolom pihizel sokat! Neked is mennek a drukkok az ágyazáshoz!Kép

TikoKép
Holnap lesz a szülinapi UH? Jól emlékszem? Minden rendben lesz, majd meglátod! Szorítok neked is!!Kép

Én ma egy picit magam alatt voltam, de az én drága páromnak lassan már sikerül felkaparnia!Kép(LAssan már profi lesz benne!!) Mikubácsi szerencsésen megtréfált ebben a hónapban, már-már elhittem, hogy velem is megtörtént a csoda. Nem így lett.Kép
Egy hetes barnázás után mégsem jött meg, elmúlt. 3-4 napig bizakodtam, erre ma mégis befutott az öreg, 5 nap késéssel, persze irtózatos görcsöléssel.Kép Hát ez van, még várnunk kell!
Így természetesen szerdán is csak konzi lehetséges, nem UH, ahogy reméltem.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Mikut sajnálom, nem képes minket elkerülni, de remélem már nem sokáig jelentkezik!
Jól emlékszel, köszi.

Farkasok!

Holnap talizunk??? Vslamit mondj magadról, ne csak a piros táskát!!! Hajszín, testalkat. Egyedül mész? Én fekete rövid hajú vagyok, átlagos testalkatú, fekete táska lesz rajtam, a többit még nem tudom. Kép
8 körül odaérsz? Kihez is jársz?

tiko

Stella családnak!
Hatalmas gratula remélem Stella már jobban van. Átlesek mindjárt a másik topikba hátha ott lehet olvasni róla.

Reni!
Nagyon nagyon jó híre a 100-as sorszám-. Beírhatom a táblába?

Kiscsillag!
Alig vártam hogy hazaérjek és megnézzelek, de holnapig akkor izgulunk érted tovább.

Fanni!
Szerintem jól döntöttél. Nagyon drukkolok neked!!!!!

Zsuzsi!
Neked is mennek a durkkok!!!!!!!!

Borsi!
Tudom milyen rossz érzés ez. Főleg ha még tréfálkozik is a miku. Kép

Farkasok!
Inszemet beszéltek meg a Kaáliba? Tessék majd elmesélni, de jó ismét lehet értetek is izgulni. Kép

Kavicska!
Nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok neketek. Kép

Kép

Zsebi (majd még frissítem a táblát!)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Hát, ha már így eszembe jutott, akkor hagy köszöntselek már fel ma este!Kép
Azt kívánom neked, hogy a következő szülinapodon már csak két szoptatás, és peluscsere között legyen időd elfújni a szülinapi gyertyákat!Kép
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!!!

Elteszem magam holnapra, korán kelek ugyanis!Kép

Ha hazaértem jelentkezem!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Tiko

tiko

Húúhha!
Most lebuktam, nem olvastam végig alaposan a hétvégi termést!Sorry!

Stella, Stella-apaKépKép
Szeretettel gratulálok nektek a két fiúcskához! Remélem Stella már jobban van!Kép
Várjuk a képeket a srácokról!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko!
Ha fakasok már nem jönnének nekik volt a profiljukban kép nézd meg hátha ott van még és akkor tuti megismered. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi, ez nagyon nagy segítség volt!!!!

Jó éjt, sziasztok.

tiko

Szép álmokat mindenkinek!Kép
TikoKép Holnap várom a híreket a kezdésről!

Borsi

Borsi
borsókás

Kép
Kép
Kép

Akinek a neve mellett ott van a ? jel tessék jelentkezni mert szomorú doglokat kell különben véghezvinni. És a babások táborában is van egy pár ember akinek már érik a kérdőjel! Kép Kép Kép Ne szomorítsatok el hogy ki kell venni embereket a táblából főleg a babás részt fáj megrövidíteni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép!

Kiscsillag! Nagyon drukkolok, hogy holnap ++++++++++++++ hírekkel gyere! Ügyi vagy, hogy kibírtad teszt nélkül, úgyis a laborban mondják a tutit.

Fanni! Biztosan jól döntöttél, a női megérzések nem hiába vannak! Neked is drukk holnapra a fagyibabákhoz! Meg persze a pocisokank is!

Borsókás! Nekem sem volt semmi bajom a bromotól, pedig volt idő mikor 4*felet kellett szednem. A tájékoztatót olvasva alig mertem elkezdeni, de szerencsére kellemesen csalódtam. Most már csak felet szedek minden nap.

Zsebi! Szeretnék bekerülni a táblába. Ígérem, még ha későn is, de jövök rendszeresen! Az adataim: Kaáli, dr. Kováts; 33; PCO; 1.lombik és remélem, kezdünk ebben a hónapban, 10-én megyek uh-ra.

Stella!Ismeretlenül, de szívből gratulálok a két nagyfiúhoz!

Andi

Kép
bandika

Jó reggelt lányok!
Kép

KisKép!
Ma benne voltál az álmomban, és extra boldog voltál!Kép NAgyon-nagyon izgulok értetek!Kép Kérlek gyere azonnal, ha megtudsz valamit!!!!

NAgyon szép, mosolygós napot mindenkinek!

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Kedves Zsebi!
Én vagyok, csak nagyon ritkán tudok benézni Kép
Az orrsövény műtétem májusban lesz, ha kell második is, az ősszel... Így sajna a lombik még messze. Most a gondolattal sem foglalkozom, be vagyok tojva a műtét miatt. Hát ez van...

Kiscsillag, én is drukkolok és kiváncsian várom a JÓ hírt!

Puszi mindenkinek, Leona.
leona

Lányok!

Nem maradt fagyasztható embriónk Kép

* Kép
Remélem, Te jó hírekkel jössz!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Drága Fanni!Kép
Annyira sajnálom! Olyan szépen indultak mindannyian!Kép
De most már koncentráljuk energia-csapatainkat a pociba kerültekre!Kép Ezerrel küldöm nekik a ragacsokat, hogy jó időre ne is juthasson majd eszetekbe szomorkodni a fagyik miatt!KépFel a fejjel!!!

Kiscsillag?Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

FAnni!

Nagyon sajnálom és nem is értem, hogy hogy lehet. Kép De sebaj, a visszakapott embrikék megágyaznak és szépen ott is maradnak veled hosszabb ideig. Kép

*!

Merre vagy? Mikor telefonálsz? Várom a jó híreket!!!

Már meg is jöttem a Kaáliból. Minden rendben, 12-én kezdem a Suprefactot, 20-án kell mennem UH-ra. CSinált még a drnő rákszűrést is. Nagyon boldog vagyok!!!

Köszi a drukkokat!

Tiko

tiko

Borsi Kép
Köszönöm, aranyos vagy!
Mostmár tényleg csak abban bízhatok, hogy a pocimban lévők épek és egészségesek és velem is akarnak maradni! De olyan hülye rosszérzéssel ébredtem, sokkal nyugisabb lennék, ha maradt volna a fagyasztóba is embrike Kép

Tiko Kép
Egyébként én sem értem. Kép Meg azt sem, hogy miért nem tették őket a fagyasztóba még pénteken? Akkor még +6-an voltak!!!???

Szuper, hogy hamarosan kezdhettek Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
NAgyon gyors voltál ahhoz képest, hogy nem volt időpontod sem!Kép A hírek pedig szuper jók!
Ez azt jelenti, hogy mindjárt kezdetek, bő 1 hét!!!!Kép
Ugyanazt a protokollt csinálod majd? Legutóbb is ezek a szurik mentek, mint amiket most felírt a drnő?

Borsi

Borsi
borsókás

FanniKép
Nem kellene ezen rágódni, de én is kíváncsi lennék rá. Miért nem lettek lefagyasztva akkor, mikor megvolt az ET? HA jól emlékszem, szép érettek voltak már akkor mindannyian.
Nem kérdeztél rá mi történt? Leállt volna az osztódás?

Borsi

Borsi
borsókás

Lányok! Kép
Kép

Tiko Kép
Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!

Nagyon sajnálom Kép Kép , de fel a fejjel!!! Köv. hónapban újabb inszem?
Köszönöm a jókívánságokat.

Borsi!

Suprefactot kaptam az előzőnél is, de ott fogigátlóval kezdtem és csak később kellett elkezdenem szúrni magam. Gonal-ból is picit többet fogok kapni, azt mondta a drnő. Úgy számoltuk, hogy punkció április vége, vagy május eleje.

FAnni!

Tényleg, nem kérdeztél rá, hogy mi történt?

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?