Sziasztok, én is vagyok ám, sőt már egyszer írtam is, csak épp eltűnt és nem igen volt erőm újra irni, így mindig csak elnapoltam
! meg persze úgy alakult, hogy gyerekek megint csak betegek lettek és hát akkor nem igen tudok írogatni.
Elvileg hétfőn már újra mennek oviba, remélem legalább farsangig járnak majd. Pedig adom nekik a Vitacolant, Cebion cseppet, sok gyümölcsöt és mégis.
Kata, persze tudom akkor hogy merre laktok, a dokihoz jártam, nagyon rendes, ritka az ilyen. Voltatok Áronnal Manótanyába? Élvezte? Tavasszal mi is megyünk majd, csak most hogy betegek, inkább csak sétálgatunk. Áron jár oviba? Vagy csak majd szeptembertől?
Jami, sajnos nekem sincs járókám, nem tudtam volna hova rakni, pedig időnként hogy hiányzott...
Angéla tényleg nagyon édes, nyugis baba? Tesók nem abajgatják?
Panda, boldog szülinapot gyönyörű szép Emmácskának! Volt kis babazsúr?
A kitartó fogyókúrádhoz szintén gratulálok, hogy csinálod? A 90 naposat vagy valami egyszerűbbet? Tényleg nagyon jól belejöttél, végül is hova jársz majd edzeni?
Kismamák. hogy vagytok?
Vera, Te már lassan a célhoz érsz, Kornél hogy viseli?
Ildus, és ti hogy vagytok? Nálatok a gyerekek nem betegek? Dorka nem betegíti le kisöcsit? Nagyon régen láttalak már titeket, remélem ha kisüt a nap, újra jártok fel majd a Máltaira.
Lányok, február 17.-én lesz a Micimackó a Zöldházban délelőtt is meg délután is. Ha gondoljátok, jöjjetek Ti is, mi ott leszünk! Mi a délelőttire megyünk, biztos nagyon klassz lesz!
A másik ami még érdekelne, hogy ki hogy készül a farsangra? Jó lenne pár ötletet hallani.
További szép napot!
Ha nem megy be, mérges leszek!