Új privát üzeneted érkezett!

BABA : Most már akkor Hajrá ,Ügyesek legyetek

Amina : köszönjük a tudósítást
zálika78

Baba hiradó:

"Talan holnap babazunk, a megzatvizvizsgalat utan 10 perces josloim lettek ejszaka, ma megint volt magzatvizvizsgalat. Mondta a dokim, hogy ha éjszaka nem lesz semmi, akkor holnap talan oxytocinnal inditjuk"

Monic: akkor most hivatalosan is gratula ;)

Zalika, Moni, Zsuki: pusszantas!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok csajszik!!!!!

Amina örülök, hogy döntöttetek...biztos nem volt könnyű...mi épp valamelyik nap beszéltünk róla, hogy tudnánk e ilyet vállalni... hát én még nem vagyok benne biztos. Sok puszi neked, azért nem menj el innen!!!

Zálika te MÁR 16 hetes vagy!!!!!! milyen gyorsan múlik az időőőő.

monic Danika zabálnivaló!! és mi ez a második vonalzóóóó?????

Melánia, Móni puszik neketek!!!

rólunk: begyüjtöttük a kért papirokat, a hormonjaim meg vannak zavarodva! :roll: :roll: Prolaktin magas lett, a szemete. A többi meg vagy kissé alacsony vagy kissé magas. A mult hónapban mindegyik ok volt....
Most még csak a törletekre várunk. ÉS nemsokára dec 8!!!!!!

Valamelyik nap az egyik kistáncosom anyuja (ő is ex Zádoris) nagyon ledicsérte nekem a drurat. Jól esett hallani.
Különben Szerbiában végre rájöttek hogy nem elég csak az első lombikot támogatni, januártól állítólag már a 2. is támogatott lesz. De nem választhatsz klinikát, hanem ahova kisorsolnak.... sohasem leszünk normális ország. Már majdnem elálltam a kaálitól, mert hát pénzprobléma meg egyebek... de akkor jött ez az anyuka és azt mondta hogy eszembe se jusson nem elmenni.

hát igy....

:lol: :lol: puszi mindenkinek
zsuki 75

Baba22 hirado:

"Örömmel tudatom Veled, hogy 2009.11.27-én 05:15-kor végre kibújtam anya pocakjából, súlyom 3700 g és 52cm vagyok. De a lényeg, hogy anyával mindketten jól vagyunk. Üdv: PETRA."

amina09

Petra Baba születéséhez Gratulálunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monic : Olvastam a másik topikon hogy inkább drukkokat kész még a grat. helyett ,ugyhogy itt egy adag : DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK
azért egy kicsit megvagyok sértődve hogy nekünk nem irsz a jóhirröl.
az én dokimat választottad vagy maradtál a réginél ?
zálika78

Drága Baba gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok a kis családnak :lol: :lol:

Monic gratulálok csodababához :lol: :lol:

Amina köszönjük a tudósítást

Zsuki pont a napokban gondoltam rád, hogy mi lehet a vizsgálatokkal.
A prolaktin hipp-hopp rendbejön a bromocrimtinnel
a többire is van biztos orvosság.
hamarosan beállsz a várandósok táborába :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok.

Babáéknak: Kép

I.Móni:hogy vagytok?
Monic:majd jöhetnél ide is a hírekkel.De csak ha úgy gondolod,hogy itt is elmondod nekünk a jó hírt!

zsuki:nekem is volt magas anno a prolaktinom.Kaptam rá Bromót de én azt nem birtam szedni.Így mást kaptam helyette.Stresszes vagy mostanába??? Attól lehet magas.

zálika,amina:hogy vagytok?

Kép
Kép
melánia

Köszi semmi gond mostanság már jobban elvagyunk most egy kicsit kevesebbet fájdogál a hasim most inkább feszül de nagyon
Meg Mostanság már érezni vélem azt is hogy mozgolodunk de néha akkorát melánia majd mostmár te is érezheted bizseregni mocorgálni én néha nagyobb mozgásokat is érezni vélek ,de hogy biztosan az e majd rákérdezek jövö héten az uh-n ,ja holnap 4 honap :lol: :lol: :lol: :lol:
8) 8) 8) 8)

mindenkinek puszi Sziasztok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
zálika78

SZiasztok,

Baba,

szívből gratulálok Petra baba születéséhez!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó egészséget kyvánok és sok tejcsit!

Zálika,

szégyellem is magam rendesen, hogy nem jutottam el ide a jó hírrel. Sokáig vívódtam, hogy megírjam-e egyáltalán bármilyen fórumra, hisz még olyan picike a baba, és hát spontán lett, semmilyen gyógyszeres támogatást nem kapok...
Aztán győzött a pozitívságom, úgy döntöttem, hogy nem titkolom a dolgot, hisz itt jóban-rosszban összetartunk.

Szóval a dolog úgy történt, hogy: :lol:

a szülés után kb 6 hónapos volt amikor megjött az első mensim. Utána még egy volt, és hosszú szünet következett. Én azt hittem, hogy ez természetes, biztos még a hormonok nem álltak be...
Az álmomban sem jutott eszembe, hogy terhes lehetek :oops: HIsz annyi orvos megmondta, hogy nekem nem lehet spontán babám.
Így teltek a napok, aztán múlt előtti pénteken elkezdett hányingerem lenni, mondtam apának, hogy vegyünk tesztet, amit szombat reggel meg is csináltam, és életem első + tesztjét láttam magam előtt. Kirohantam a wc-ből, mutattam apának, határtalanul boldogok voltunk! :lol: Aztán felhívtam a régi dokimat, voltam uh-n, ahol megerősítette a terhességet.
Úgyhogy most "növesztem a pocakom", és imádkozom, hogy semmi baj ne történjen.
TAvasszal akartuk elkezdeni a felkészülést a következő lombikra, hogy 2 év legyen a 2 baba között, hát most lesz kb másfél.

99%, hogy a te dokidat választom, hisz nála szültem és macimálisan elégedett voltam vele :wink:

Örülök, hogy érzed a mocorgást. :lol:

AMina,

köszönöm a titoktartásodat! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Lányok én ma ugy döntöttem hogy beoltatom magam nem játszok a gyermekem életével. a mostani tények szerint meg reggel beszélt Czeizel prof a tv ben és meggyözött beszéltem is a háziorvosomal pénteken beolt

Telozott a védőnőm is az AFP eredményem rendben van péteken megyek hozzá is az eredményért meg a beutalóért
jövö hét szerdán 19 hetes genetikai uh várom már hogy láthassam a csöpséget

Monic semmi gond drukjaim továbbra is mennek és nagyon örülök a csodás hirnek de látod hogy csodák márpedig vannak

Melánia : Mi Zu ? hogy vagytok ?

Baba : Ti is lassan othon vagytok Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok

Zsuki : mi ujság?

Amina : ti is jok legyetek

Moni persze nektek is minden jót

ÉS KERÜLJÖN EL MINDENKIT EZ A FRÁNYA H1N1

Ja és tisztán érzem hogy Mozgolodik a bébi :lol: :lol: :lol:
zálika78

Sziasztok.

Mikulásra hoztam nektek SZERETETTEL!!! MINDENKINEK HOZZON EGÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT,POZITÍV TESZTET!!!
CSOKOLÁDÉT ÉS GYÜMÖLCSÖT!!! Kép

Kép
Kép
melánia

Baba: BOLDOG NEVNAPOT! :)
hogy vagytok? Teszel fel kepeket Petra babarol? :)

Monic: tovabbra is drukk a csodababahoz! +++++++++++++++++++

Melania: hogy erzed magad?

zalika: mi mindig jok vagyunk ;) vigyazz magadra!

pusz mindenkinek!

amina09

először is BABÁnak gratulaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Monic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hát ez csodálatos hír!!!!!! fogom a csipiszt hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!!

Zálika puszi neked és a csöppnek!

Melánia, hát stressz az van sajnos... de épp most jövök a laborból, újracsináltam a prolaktint, ma normális volt!

Amina sestro slatka! Hogy vagytok, hogy halad az új hadjárat? puszika

Móni téged is puszillak!!!

El sem tudom hinni, hogy még 3 nap és Kaáli!!!! elrepült az időőőőő...és ezentúl csak gólya röpködjön a fejem fölött ahahahahhhaaaa
zsuki 75

Zsuki : nagy drukk holnapra ,Gyere majd a hirekkel .....

Már két napja megkaptam a védőoltást kicsit fáradtabbnak érzem magam de egyéb problémám nincs ( Ezt azért irom mert voltak olyan rémhírek hogy belázasodik töle az aki beadatja )

mindenkinek Puszi :!:
zálika78

Sziasztok!!!!

Na végre van egy kis szusszanatnyi időm és gyorsan-gyorsan írok Nektek! :D :D :D
Először is:
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A GRATULÁCIÓT MINDENKINEK!!!

Hála az égnek minden rendben volt,éjfélkor kezdődtek az 5 perces fájások a magzatvítvizsgálat miatt.Fél 3-kor szóltam a nővérnek,hogy talán mennünk kéne a szülészetre.Feltették a fájásmérőt 1,5 óráig,ami alig mutatott fájásokat,pedig én éreztem őket rendesen,4-kor már 3 ujjnyira nyitva voltam. Szóltak a dokimnak,aki rögtön jött is,burkot repeszett,na onnantól már keményedett a dolog lányok,de hála az égnek gyorsan kibújt a mi "kis" Tündérkénk.Mondták is a szülésznők,hogy szépen megnövesztettem a Petra babát a pocakban.De bármikor végig csinálnám,nem volt olyan vészes,vagyis én nem úgy éltem meg. hete lesz holnap,hogy itthon vagyunk ,egy "kissé" felborult az életünk,de nem bánjuk,mind a ketten elolvadunk tőle.Tejcsi az van,de néha-néha pótolnom kell neki,de igyekszem mindent megtenni,hogy csak cici legyen! Gyorsan rakok fel 1 képet,de még később is hozok ígérem!
Most csak röviden ennyi,mert mindjárt kel a Petrus és enni kéne!

Puszi Mindenkinek!!!

AMINA:
Köszi a Baba híradót!!!!Puszillak!!!!!!!

Kép
baba22

Jaaaaaaaaaaaaaaaj Baba!!!

milyen édes kis angyalka, eszem azt a csöpp orrocskáját!! és milyen időszrűen találó kis gúnyája van!!!! zabálnivaló!

holnap Szeged, Kaáli, drúr.... juuujjjj de izgulok!!
zsuki 75

ÉDES baba gratulálok még egyszer És Minden jót

Zsuki akkor ismét drukk holnapra valamiért azt hittem hogy hétfőn mégy...
zálika78

Zsuki: draga moja! za sutra +++++++++++++++++++++++++++
várunk a hirekkel!

Baba: csuuuuuuudaaaaaaa szééééép Petra babad! :) jo babazast!
(meglestem am a fotokat az iwiwen! :oops: :D )

Zalika, Melania: vigyazzatok magatokra!

L.Moni, Monic: puszi a gyerekeknek, mit hozot a miklulas? :)

Kisbuta: huh, de regen jelentkeztel..

(Mi varakozo allasponton vagyunk, januarban tel. a Zita asszonynak... :roll: :oops: )

amina09

Sziasztok.

Baba:jaj,nagyon édesek vagytok!!! Én is elolvadok!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!

Zálika:mi jól vagyunk,bár sokat fáj mostanába a fejem.

zsuki:hajrá holnap!!!
amina:ki az a Zita asszony?

És egy kép rólam nektek is: Kép

Kép
Kép
melánia

Melánia :picit irigy vagyok nekem nincs ekkora pocim :wink: :wink: :wink: :wink: majd megprobálok csinálni és tenni fel én is képet
keveset hiztam eddig mert csak 2,5 kilót stimu kezdete ota
zálika78

Zálika:én is fogytam 4 kg az elején a rosszullétek miatt.Az most visszajött de ennyi.Ma mértem magam,és én is annyi vagyok amennyi a stimu induláskor.Én is meglepődtem ma mert többre számítottam.
Ne irigykedj,én amúgy is nagy vagyok.180cm magas. :oops:

Kép
Kép
melánia

Melánia : JÓL VAN NA :lol:
Én csak 153 cm magas vagyok és 66,5 kg ,van egy kis hasim de szerintem ugyanakkora mint volt de ugy érzem hogy rugdalodzik ugyhogy csak nincs gondja .neked van étvágyad :?: Mert én még most sem tudok egy jóizüt enni (Nem is eszek sokat ) féltem is nehogy kevés legyen neki a tápanyag (de ha eröltetem akkor meg csak forog a gyomromban a kaja ) A gyümölcsök amit jóizüen eszek most Kivi a a sláger , meg a pattogatottkukorica még mindíg azt még szeretjük :lol: :lol:
HOLNAP MEGYEK UH RA kiváncsi vagyok nagyon a csöppségre
zálika78

Sziasztok,

Baba,

gyönyörű Petra baba! :lol:
Zsuki,

én is nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++

Zálika, Melánia,

nagyon ügyik vagytok, mert szinte semmit nem híztatok eddig!
AZ én esetem már nehezebb, mert +7 kg-ról indulok, ennyit nem sikerült leadnom Danika születése óta. :oops:
Ez azért zavar, mert a terhesség alatt 13 kg-ot hízhattam a magas vérnyomás miatt, és ha jól számolok akkor így most csak 5-öt :? A vérnyomásra meg nagyon vigyáznom kell, mert Danci miatt nem kerülhetek kórházba csak épp annyira, hogy a kistestvérét megszüljem.

Ma voltam uh-n, Picike 27 mm, jól van. És hivatalosan is vissza lettem minősítve egy héttel, ami lehetséges, mert szerintem is jóval később lehetett a peteérésem mint a tankonyvi 14. nap.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!!

Végre hazaértünk! Hát, naaaagyon pozitív élményben volt részem! Ez a hozzáállás jóval különbözik az ittenitől....
Drurat nagyon kellemes embernek találtam, elegendően érdeklődőnek és közvetlennek.

Szépen elbeszélgettünk, UH, megnézte az eredményeinket, eddigi miden papirt és megbeszéltük a lényeget!!!!!

1 hó fogamzásgátló, uh valamikor a ciklus közepén, és ha minden úgy megy ahogy elképzelte januárban kezdünk!!!!!! JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

és naaaaaaaaaagyon sokan voltak ma kaáliban....

puszi mindenkinek és köszi a drukkokat, működtek!!!!
zsuki 75

Sziasztok!

Zsuki :lol: :lol: :lol: ez szuper hír :lol: :lol: :lol:
Január hipp-hopp itt van és máris kismama leszel :lol: :lol: :lol:

Melánia csini a pocakod :lol:

Zálika nekem csinikével az utolsó 2 hónapban nőtt hatalmasat a pocakom.
Mikor mentem a 24. hét után cukorvizsgálatra nem akarták elhinni, hogy már túl vagyok a félidőn :roll:

Amina nagyon szorítok nektek :D

Monic szuper, hogy jól van csodababátok :lol: :lol:

Mi jól vagyunk köszönjük. Grétike még mindig a Mikulás bűvöletében él :lol: Ma megyünk egy ünnepségre, ahol még kaphat ajándékot és most a fényképezőt is viszem és fotózok 8)
Kapott amúgy a Télapótól egy szép plüss macit (állandóan azt kellett rajzolni) meg rengeteg édességet. Szó szerint egy zsákkal :lol:
Minden nap várja az adventi manókat akik hol egy kisautót, hol valami csicsát a hajába, hol ceruzát vagy épp hűtőmágnest hoznak neki. Teljesen be van sózva miatta :wink: :lol: Naponta többször megnézi a naptárt, hogy esetleg járt-e már itt a manó :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ahahahaha Móni! most néztem Grétiblogot, hát nagyon széééééép kislány!!!! és a szövegeid milyen jók!!!! jókat derültem a sztorikon!!! puszi nektek!!!
zsuki 75

SZIASZTOK AZ UH N MINDEN RENBE VOLT DE MOST NEM VOLT VALAMI JO PASSZBAN A DOKI MEG LÁTSZOLAG SIETETT IS MONJUK NAGYON SOKAN VÁRTAK RÁ 9-RE VOLT IDŐPONTOM ÉS 11 KOR KERÜLTEM BE A BABA RENBEN VAN A MIOMA UGYANAKKORA MINT 5 HETE 30MM-ES SE KÉPET NEM KAPTAM RÓLA SE NEM LÁTTAM MOST RENDESSEN ÉS AZ SE TUDTA MEGMONDANI HOGY KIFIU-E AVAGY KISLÁNY
UGYDÖNTÖTÜNK APÁVAL HOGY A KÉT ÜNNEP KÖZÖTT VALAHOL MEGNÉZETJÜK 4D VEL A CSÖPPSÉGET NEM TUDJÁTOK VÉLETLENÜL HOGY KISKUNFÉLEGYHÁZÁN HOL VAN EZ ? KINÉL ESETLEG TEL SZÁM AZT MONJÁK HOGY VALAMI SZUPER UH VAN JO DOKIVAL ÉS ARÁNYLAG OLCSÓN DE SENKI NEM VOLT MÉG OTT MINDENKI CSAK HALLOTT RÓLA NETEN SEM TALÁLOM ESETLEG VALAMELYIKŐTŐK TUD ERRÖL VALAMIT :?: :?: :?:
KÖSZI
zálika78

Zálika,

KIskunfélegyházát nem ismerem, mi Kecskeméten voltunk a Bérczi Ildikónál, 12 ezer volt a mozi, a képért külön kellett fizetni.
A félegyháziról én is csak hallottam, hogy nagyon olcsó, rengeteg képet adnak, meg dvd-t, de sajnos nem ismerem azt aki ott volt, így a nevét sem tudom...

Kép}
monic80

Monic :Köszi megvan a neve meg tel száma már beszéltem is vele jan 2 du 2 re kaptam időpontot.Tudod én félegyházán jártam középsuliba és a volt osztálytársakat megkérdeztem akik félegyháziak az eggyik gyorsan válaszolt is ők tavaly voltak nála a feleségével és csak jokat mondott rola
azt monta hogy az árban benne van a kép is meg a dvd meg hogy 1 ora hosszat nézte öket és mindent magyarázott (6500 ft most is mert megkrdeztem a dokit ) csak olyan jó legyen mint ahogy monják....
zálika78

Szia Zálika!
Mi voltunk többször is, tényleg nagyon rendes a pasi. Ha nem úgy fekszik a baba, hogy rendesen látszódjon a pofija vagy a lényeg (fiú-e vagy lány) akkor mondja, hogy sétáljatok egy kicsit, egyél valamit (csokit), hogy mozgolódjon és gyertek vissza fél óra múlva (és így sem kér többet).
6500 Ft volt 1,5 éve. Szonográfus nem orvos, de felismeri az esetleges elváltozásokat, alaposan megnézi a pici csontjait, belsőszerveit, agyát.
A kórházban a röntgen szintjén van (volt anno).
06 70 314 3014 a száma. Képeket és DVD-t is ad (benne van az árában).

Csak ajánlani tudom! Nem drága, jó a gépe, barátságos.
Nekünk mondta, hogy menjünk vissza 1 hónap múlva (mert látott agyi eltérést) és ingyen megnézi, hogy hogyan változott.

üdv! Kriszti
kriszti7777

Látom most már megvan neked is... Lekéstem...
kriszti7777

Zsuki köszönöm szépen a lánykám dicséretét :lol: (büszke)

Baba elfelejtettem megdicsérni a kicsikédet :oops:
gyönyörű baba :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Amina:
Csak lesd nyugodtan az iwiw-et,ha lesz időm rakok még fel ide is és oda is! :D Jaaaj,köszi a névnapi köszöntést!!!!!Nagyon szorítok értetek!!Pusziiiii neked!!!

Monic:
Hááááát miket olvasok itt!!!!! :D :D :D Óriási ölelést küldök Neked!!!Ezek az igazi csodák,amikor az ember nem is mer hinni benne és láss csodát,itt van!!!!Vigyázz magatokra!

Melánia,Zálika:
Csak növesszétek a pocitokat és a kilókkal nem foglalkozni!!!(Mondom én,aki 20 kilót szedtem fel és olyan lettem mint egy kis hörcsög...)De ott lesz nektek is egy kis manó és kárpótol mindenért Titeket!

l.móni:
Gréta egy kis tünemény!!!Olyan aranyosak tudnak lenni,biztos nagyon várja már a Jézuskát! :D

Rólunk röviden:
Az utolsó 3 éjszakánk szuper volt a Petrával,csak 1-szer keltünk fel éjszaka enni,erre ma felcseréltük a nappalt az éjszakával és nem hagyta anyát aludni....Kis maszat!!!Nem várok csodát tőle,csak úúúgy örültem,hogy ilyen kis ügyes angyalkánk van,de majdcsak egyszer kialakul egy napirendünk!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
baba22

Kriszti : Köszönöm szépen igen ezt a számot hivtam ,nem vette fel de kb negyed ora mulva felhivott és akkor megbeszéltük
zálika78

Sziasztok lányok!

Hol vagytok???

Sehol senki, senkivel nem történik semmi?

Mindenkit puszilok és ha esetleg nem jönnék Boldog karácsonyt is kívánunk

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Móni!!!

De igen, történik! Élvezem a havat!!! Már vagy 40 cm van az udvarban!!!!! Gyönyörű!!!

Puszik neked és mindenkinek!
zsuki 75

Sziasztok.

Én takarítgatok,ajándékot csomagolok,főzök,alszok,tervezgettem a karácsonyi menüt.Ennyi.

Veletek miújság?

Kép
Kép
melánia

Sziaszok : én már négy napja rátok sem néztem ugyanis betegek vagyunk az egész család a párom fia kezdte péteken, aztán én vasárnapra mégjobban bedurrant a torkom és hőemelkedésem lett de nem ehettem rá gyogyit hétfö orvos megvizsgált de bioparoxon meg mézes teán kivül semmi ,keddre fokozodott elküdött a háziorvos orr fül gégészhez na ő irt fel augmentint de már két napja lázas vagyok talán mosmár javulok még ma csak 1 lázcsillapitot ettem. ja és apa már vasárnap jól belázasodott mostmár talán ő is kifele megy belőle

Monic : tegnap láttalak de nem néztünk össze mire végeztél addigra meg behívtak a gégészetre (időpontot kértél az sztk ban én meg onnan kb 3 méterre áltam maszkban ) nem is biztos hogy láttál de mire kijöttem addigra meg nem voltál , legközelebb rádkiabálok habár most hangom sincs ugyhogy kiabálni nem tudok

mindenkinek puszi
zálika78

SZiasztok,

mi még semmilyen ajándékot nem vettünk, úgyhogy az őrület nálunk ezután kezdődik :oops: Persze a hó is ilyenkor esik le, hogy az autóval csúszkálhassak, de ez az én bajom, így jár az aki mindent az utolsó pillanatra halaszt... :oops:

Zálika,

nagyon sajnálom, hogy nem beszéltünk! :cry: Én a gégészet felé el sem néztem, rögtön időpontot mentem kérni, utána meg elindultam felfelé de eszembe jutott, hogy péntekre tuti nem adnak naplószámot, úgyhogy visszafordultam és hazamentem.
Pénteken délelőtt kell mennem vérvételre (persze előtte a nőgyógyászaton kell sorbanülnöm a naplószám miatt), utána a belgyógyászatra.

A héten álmodtam azt, hogy találkoztunk, de akkor meleg volt és rajtad halvány sárga ruha volt és nagy volt a pocakod :lol: :lol: Szívből bánom, hogy nem néztem oda a gégészet felé, vagy ha oda is néztem nem vettelek észre :cry:

Jobbulást neked, az augmentin nem árthat, hisz a terheseknek mindig ezt adják akkor is ha valami fertőzésük van. Én a szülés után kaptam 5 napig mivel otthon folyt el a magzatvíz.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Örömmel olvasgatom, hogy a kis pocaklakók szépen növögetnek!
A kis manócskák meg most élvezhetik a havat.

Édesek vagytok, hogy azért néha hiányoltok.
Tudjátok én már nem változok meg , rá kell jönnöm, hogy nem jó fórumozó vagyok.

Kellet volna mennem prolactin szint ellenőrzésre, de most sajnos nagyobb gondom van.

Képzeljétek már egy éve vagy több is zsibbad a jobb kezemen I-III. ujjaim, végre eljutottunk az MR-ig és kiderült , hogy a III-IV. csigolyán befelé a gerincvelő felé elferdült és az V-VI- csigolyám között van egy nagy gerinc sérv ami nyomja a gerincvelőt.

Nagy dillemában vagyok a doki azonnal elő akart jegyezni műtétre , de én nagyon kéltségbe estem.
Közölte, hogy elöl jobb oldalon felvágja a nyakam a nyelőcsövem és a gégémet meg az izmokat , ereket félre tolja , behatol a gerinc csatornába kitakarítja vissza helyezi a csípőlapátomból kivesz egy csont darabot azzal elősegíti a csigolyák csontosodását , össze lemezezi és csavarozza, és minden rendben lesz.

Ezt így közölte én még meg is kérdeztem, hogy ne haragudjon doktor , de most viccel velem, mondta nem ez komoly.

Időt kértem , hogy megemésszem a dolgot addig Schanz gallért kell viselnem.
Nem kellemes , mert nyújtja a nyakam és baromira fáj most már.

Ha esetleg van ismerősötök aki túl van ilyesmi műtéten szívesen beszélnék vele.

Ugye nem haragszotok ha nem írok mindenkinek személyesen , most nagyon magam alatt vagyok.
Komolyan már kételkedek, hogy egy GENETIKAI SELEJT vagyok.

Pusszantalak Benneteket !

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Bonya elmegyek Kiskunhalasra és kikapsz tőlem :twisted:
Mi az, hogy genetikailag selejt????
Ezt nem akarom még egyszer "hallani"
Nagyon sok embernek van gerincsérve. Egy nagyon kedves barátnőmet műtöttek is vele.
Szenvedett utána egy kicsit de a mai napig azt mondja, hogy megérte.
Ő már kiegyenesedni sem tudott olyan szinten fájt a háta és sugárzott a fájdalom a kezébe, a lábába.
Most két pici gyermek boldog anyukája :D
Majd megkérdezem tőle, hogy ráér-e most erről beszélgetni.
A kisebbik csemetéje még csak 1 hónapos :D
Nincs túl sok szabadideje :D

Zálika jobbulást+++++++
Remélem hamar rendbe jöttök.

Monic húúúú
már 11 hetet töltöd lassan :D :D

Zsuki itt is van végre hó :lol: :lol:
na nem 40 cm de szánkózni már tudtunk a lánnyal :lol: :lol:
mást se hallottam, mint: "anyucika gyorsabban, fussál. Szuper :lol: Még egyszer, mégy egyszer" :lol: :lol:

Karácsonyi ajándék megvan véve. Z-nek veszek még egy pici kis meglepit és kész.
A kézzel készültek ( mézeskalács doboz+ bele a kalács és a mandulás desszert golyó) a hétvégén készül el.
Aztán már csak csomagolni kell

KépKép
Kép Kép
l.móni

Monic : Ma du kelletvolna naplószámot kérned de nem gáz mert ha időbe mégy holnap akkor az aszisztensek gyorsan megcsinálják neked és valakivel aláiratják de a vv-n amugy sincsenek olyan sokan már ugyanis időpont van ott is de a kismamáknak nincs , meg azért itt a vv-n az is jó hogy a kimamákat soron kívül behívják ( Legalábbis engem eddig mindíg előrevettek )

na most már ugy néz ki kifele megyünk a betegségből nem vagyok lázas a torkom még mindíg fáj egy kicsit ,de mostmár trüszkölök is .azt mondta a védőnő hogyha lement a láz akkor már nem jön vissza ,nem voltam ma tanácsadáson csak felhívtam jan 7 én kell mennem hozzá azt mondta hogy nézünk szivhangot is meg beutalót ir vhova

Melánia : Mozog már ? Én már ilyekorra éreztem ? sőt jövö héten esedékes nektek az uh Is Ugye ?

az én bébim mostanság sokat mocorog most is alig hagy irni mert nagyon aktív :D :D :D :D :D :D :D
ez tök jó érzés

mindenkinek puszi ( bocsi akikre nem tértem ki de megyek pihzni )
zálika78

Kismamik: pocaksimi, es vigyazzatok magatokra! Zalika: jobbulast!

Kisbuta remelem benez hozzank, es rak egy kepet Katicajarol :oops: :lol:

Bonya: huh, most ramijesztettel, nekem a jobb labam szokott zsibbadni, par hetig, aztan abbahagyja, majd ujbol... :( Olellek draga, es bizom benne, hogy megoldodnak a dolgok!

LMoni, Monic: puszi Gretanak es Danikanak!

zsuki: neked meg drukkhegyek a 2010-es evhez, gyors pocakosodast!

Puszi mindenkinek, dupla adag, annak akit kihagytam!

amina09

SZiasztok,

Zálika,

előtte nap nem értem rá bemenni, de mivel fél 9-kor volt vérvétel időpontom bőven belefért a naplószám kérése is :wink:
Hétfőn megint vérvételem lesz ha a 12 hetes uh-t meg tudja csinálni a dokim 11+2-n (amúgy Danikának is 11+2-n csinálták), akkor az uh után mennem kell a véradóba vért vetetni a kombinált teszthez.
Nagyon izgulok, hogy fiatok vagy lányotok lesz! Te mit érzel?

Bonya,

végtelenül sajnálom a gerincsérvet. :cry: Én is hasonlóval küzdök, de nekem nem sérv hanem csomó van a csigolyáim között, egyenlőre nem lehet vele mit tenni, de néha irtózatos fájdalmam van, alig tudok megmozdulni, csak a szuri segít a csigolyák közé...

AMina,

pusszantalak téged!

Móni,

mézes kalácsot én is szeretnék sütni, még soha nem csináltam, de most, hogy Danika már van mindenképpen tökéletes karácsonyt szeretnék csinálni itthon :lol:

Kép}
monic80

sziasztok

Monic : azt hogy ki lessz azt nem érzem de hogy hancurozik azt igen
kislányt várnánk de az se baj ha mogyorói lesznek.
mondta a férjed hogy jövő héten megyek hozzátok ? majd ird meg hogy mikor jó neked (remélem addigra kigyogyulok teljesen ebből a náthából mert betegen mem megyek ) Akkor csak apa viszi a papirt (kedd-szerda)
Amugy már türhetően vagyok a torkom még reggel fáj,de viszont köhögni is sokat köhögök de ez már istenes ( ÉN MÉG ILYEN BETEG SOHA NEM VOLTAM .azt mondta anyukám hogy talán egyszer még gyerekkoromban )

Mindenkinek Puszi
zálika78

Zálika,

a kedd-szerda tökéletes, itthon vagyunk, egyedül hétfőn van ezernyi vizsgálat és a maradék ajándékok beszerzése.
Nagyon örülök neki, hogy végre találkozunk. AZért is jöttem fel a netre mert a párom épp az előbb mondta, hogy te jössz majd hozzám :wink:
Érdekes, hogy nálatok fia van a párodnak és kislányt vártok, nálunk meg pont fordítva volt, és nagyon örültünk a kukisnak :lol: Most másodszorra pedig mindegy, de azért alig várom, hogy megtudjam. A 18 hetes genetikai uh-.ra 4d-re is bejelentkezünk, akkor nagy valószínűséggel kiderül majd, Danikát is akkor tudtuk meg.

Kép}
monic80

Kép 20 hetesen
zálika78

Zálika,

nagoyn szép a pocid :lol:
AZ enyém lehet, hogy már most nagyobb, teljesen ki vagyok rajta akadva, mondjuk második gyereknél már amarabb látszik, na de ennyire... :oops:

Kép}
monic80

Monic : akkor otthon vagytok ma valamikor ?
Mikor nem zavarok ?
zálika78

Sziasztok. Kép

Kép

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?