SZiasztok,
Baba,
szívből gratulálok Petra baba születéséhez!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó egészséget kyvánok és sok tejcsit!
Zálika,
szégyellem is magam rendesen, hogy nem jutottam el ide a jó hírrel. Sokáig vívódtam, hogy megírjam-e egyáltalán bármilyen fórumra, hisz még olyan picike a baba, és hát spontán lett, semmilyen gyógyszeres támogatást nem kapok...
Aztán győzött a pozitívságom, úgy döntöttem, hogy nem titkolom a dolgot, hisz itt jóban-rosszban összetartunk.
Szóval a dolog úgy történt, hogy:
a szülés után kb 6 hónapos volt amikor megjött az első mensim. Utána még egy volt, és hosszú szünet következett. Én azt hittem, hogy ez természetes, biztos még a hormonok nem álltak be...
Az álmomban sem jutott eszembe, hogy terhes lehetek
HIsz annyi orvos megmondta, hogy nekem nem lehet spontán babám.
Így teltek a napok, aztán múlt előtti pénteken elkezdett hányingerem lenni, mondtam apának, hogy vegyünk tesztet, amit szombat reggel meg is csináltam, és életem első + tesztjét láttam magam előtt. Kirohantam a wc-ből, mutattam apának, határtalanul boldogok voltunk!
Aztán felhívtam a régi dokimat, voltam uh-n, ahol megerősítette a terhességet.
Úgyhogy most "növesztem a pocakom", és imádkozom, hogy semmi baj ne történjen.
TAvasszal akartuk elkezdeni a felkészülést a következő lombikra, hogy 2 év legyen a 2 baba között, hát most lesz kb másfél.
99%, hogy a te dokidat választom, hisz nála szültem és macimálisan elégedett voltam vele
Örülök, hogy érzed a mocorgást.
AMina,
köszönöm a titoktartásodat!