Én is most fedeztem fel a nikicát! sajnos zárásra értünk oda és nem mentem be. Jól láttam, hogy elég pici, tehát babakocsival nem nagyon lehet bemenni?
Tegnap kipróbáltuk a kengurut. Szerencsére már most is tudjuk használni, mert fektetni is lehet benne a gyerkőcöt. El is vittem világot látni. Eddig csak a babakocsi kupoláját látta:)Annyira aranyos volt, nézelődött, figyelt... aztán felszálltam a buszra és elaludt:( Direkt azért vittem így, hogy ne aludjon, mert majdnem egész nap durmolt és féltem az éjszakától. Leszálltam a buszról felébredt
Szóval most már buszozhatunk is:))) Babakocsival nem mertem.
Egyébként annyira bevált eddig a babakocsi, hogy azt elmondani sem tudom. Fordulékony, nem ráz túlságosan, Niki imádja, szuper! Egyébként jó, hogy fordulékony, mert- ezt csak most vettem észre- rengeteg olyan ember van, aki lehajtott fejjel közlekedik és csak az utolsó pillanatban néz fel. Ilyenkor azt várnád, hogy neki egyszerűbb oldalt lépni, de nem megy egyenesen és vagy felborít babakocsistul, vagy Te kerülöd ki. A zebrákat is utálom, mert minden gyalogos a babakocsijárónál lép le, vagy lép fel a járdára. Már ahol van ilyen
Ettől függetlenül, annyit sétálunk, hogy szerintem egy centivel alacsonyabb vagyok, annyit kopott a lábam. Mindenki azt kérdezi, hogy Niki, hogy bírja a hosszú sétákat- én meg nem értem mi ezzel a probléma, hisz ő csak fekszik
)
Még egy örömhír, rááltam a mérlegre és végre 6-sal kezdődik a súlyom. Igaz még csak pár dekával vagyok kevesebb mint 70, de már ez is valami.
Nem örömhír: szülés után 6 héttel tegnap megjött a mikulás. ( szeptemberben
) igény szerinti szoptatás mellett. szerintem az, mert szorít a hasam, étvágytalan vagyok...egyebek. Mit szólsz ehhez Gólyanéni???
Szülés után két- három héttel elállt a vérzés, azóta semmi, most meg nem is barnás hanem piros. Igaz elég kevés. Vagy még nem lendült bele igazán.
Cumi! Beküldtem a gyártó nemzetközi vevőszolgálatára a képet- magyar e-mail címet nem találtam- és két nap múlva kaptam is választ. Hát reklámot nem csinálnak velünk- továbbra is nekünk kell eltartani a gyereket
- de kinagyították és kitették az iroda falára a képet.
Zsula! gyorsan gyógyuljon meg a párod, hisz mindjárt többen lesztek. Betegen hogy fog Veled szülni?
Trundike! én még csak a megérzéseimre hallgattam, semmilyen könyvet nem olvastam el. Ellenben most néztem, hogy celebanyuka Gombos Edina, őrülten fénymásol a könyvekből és mappába rendszerezi a fejezeteket, hogy ne kelljen könyvben lapozgatni, ha valamit nem tudnak.