Sziasztok!
Hát záporoztak a kérdések. Nevek nélkül, ami eszembe jut:
Beöntés: tuti, utána nagyon jól fogod magad érezni. Nálam ez a tisztaságérzés még 5 napig tartott!!!! Szóval mindenképp kérjetek.
Szobaárak: a tarifákat jól leírták (azt hiszem Verna?)
Verna: gratula a lánykához, én is lányos vagyok...
Pilla, szólj mindenkinek a szobáról, úgysem az fog dönteni, hanem az aktuális pillanat. De azért szólj, hogy megnyugodj!!!! Én is szóltam EZS-nek és a szülésznőmnek is, de aztán mikor élesben ott voltam, az ügyeletes szülésznő nyakára jártam, mert nem volt szabad hely először.
Mano, Ichtus, Becsi, még mindig gyönyörűek vagytok!!!!
Ja, férjkérdés. Az én férjemnél nem lehet rosszabb a tiétek sem, már ami a véres helyzeteket illeti. Szóval ő végig azt hangoztatta, hogy nem fog bejönni a szülésre. Aztán szép lassan besétált velem az UH-okra és vizsgálatokra. Sose felejtem el az arcát, amikor először meglátta, hogy alul semmi...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Nem tudom, azt hitte, hogy farmeren keresztül vizsgál a doki????
Node, mikor itt volt a pillanat, halálsápadt arccal, de bejött!!!! és ott is maradt, amíg lehetett, egyedül a burokrepesztésnél sétált ki, de onnan is visszakukucskált, hááááát lehet, hogy rosszul tette...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
(sőt előtte eljött velem a szülésfelkészítőre, és szépen bemagolta a légzéstechnikát). Szóval csak nagy a szájuk a kedveseinknek, ha ott lesz a helyzet, mindegyik be akar majd menni, higgyétek el! Ja, és készüljetek fel!
Ami fontos: szülésre vigyetek magatokkal szőlőcukrot és szénsavmentes ásványvizet, ezeket végig fogyaszthatjátok. Pláne ha valaki olyan maraton szül, mint én.
Apánál legyen minimum csoki, amit megeszik, mert nem a látványtól, hanem a nemevéstől lesznek rosszul az apukák. Ja, és Zita - az én szülésznőm - állítása szerint még soha senki nem lett rosszul a szüléstől ott, leszámítva egy nagyhangú pasit, aki hangoztatta: ő már sokmindent látott, egy kis szüléstől nem lesz rosszul. 150 kilós volt, és elvágódott. Na, mit gondoltok, mi volt a szakmája????? Igen, hentes.
Megyek lecsót főzni.