Köszi mindenkinek a vers- és dal ötleteket!
Katyerina,
Köszi a linket! Én is meglepődtem, de van, amit már ismerek!:-) Maja egy hős volt! Honnan veszik nekik a vért? Fejből?
Zsuzsi,
Tök örülök, hogy Olivér talált magának játékot! Apa biztos örül!
Én most vettem egy pici szerszámos-készletet Olivérnek, mert voltunk vhol, ahol csak ezzel játszott. Eszembe se jutott, hogy ilyen játék is van. Na, azóta odavan érte, felváltva dolgozik vele meg az íróasztalánál a filceivel! És tökjó, mert van benne egy fúró, ami ki- és becsavarja a hozzávaló csavarokat!
http://toystore.hu/shop/product_info.ph ... 0f46f8d&m=
Melcsi,
Kiskönyv csak lustaság miatt lett most, vérvétel se volt még, az is csak a jövő héten… Hogy megy a pizzéria? Házhozszállításotok van már? Hú, de ennék most is egy jó kis pizzát! A plüssöket én is utálom, igazi porfogók! Bár Olivér alvós kutyája is plüss. Mondjuk nem is én vettem, a gyerek meg előtúrta vhonnan és kinevezte kedvencnek.
Pompi,
Ti honnan rendelitek a kaját? Én a Teletál mellett döntöttem végül. Olivérnek mégsem rendelhetek csak salátákat. Meg leves-mániás, így engem is rászoktatott, pedig én mindig is utáltam... Ti is előző nap főttet kaptok?
Anikó,
Jó, hogy újra vagy! Engem is érdekel, miket csináltatok, merre jártatok és hogy mik történtek veletek, amíg nem voltál! Tehetnél képeket is, ezek olyan picik!
Zsebi,
Nagyon helyesek a gyerekek, tökre jó, hogy végre tettél fel képeket! Olyan sokat nőttek!
Anda,
Gratula a vizsgáidhoz, meg hogy ennyi mindent tudsz egyszerre csinálni! Én még követni is alig bírom!:-)
Wish,
Te érzed már Pöttömöt?
Kata,
Tessék írni!
Orsi,
Emlékszem, Te az Istenhegyin voltál afp-n. Én is odamegyek a jövő héten. Nem emlékszel, szabad beta-hcg-t néztek az afp-vel együtt vagy azt külön kérni kell? Csak mert amikor sok hűhó és 1 hónap várakozás után Olivérrel kiderült a rossz afp, akkor ez volt az első, amit kértek. Most elébe akarok menni a dolgoknak, még egyszer nem akarok úgy járni, mint akkor! Toxoplazmát elég egyszer nézetni vagy nem?
Képzeljétek, én tegnapelőtt határozottan éreztem Picúrt, ahogy mocorog! Olyan jó volt! Még mindig tökre hihetetlen…
Akkor csatolok egy pocakképet (most is ölég nagy…:oops: ):
Lorcsi, Kristóf, Olivér a rájasimogató alagútjában: