Sziasztok lányok!
Nekem a hétfő nem jó, a szerda meg attól függ, hogy mit mond holnap a fogorvos. Akkor lesz megint délelőtt és én csak akkorra tudok kísérőt szerezni magunk mellé (a rendelőbe Julcsit nem szívesen vinném be.) Viszont a Városliget nagyon jól esne
! De persze, ha tudok menni, akkor bárhova! Amint meg tudom, mikor kell visszamennem dokihoz, megírom.
Julcsi tegnap este 6kor megbeszélés nélkül elkezdte éjszakai alvását. Így éjfél után kapott csak tiszta pelust (fürdeni azért már nem vittem el
), és reggel kilencig, tarkítva néhány szopival, aludt.
Erre föl, ma mikor 6 körül nagyon nyüglődött, gyorsan megfürdettem, szopika, aztán gyorsan… ébren volt még kilencig. Ki érti ezeket a gyerkőcöket?
Sasha, miért nem megy a háromgyerekesdi? Talán szalad a lakás és a kert? Esetleg dél helyett 4 órakor van az ebéd? Vagy nem jut időd egy sort sem olvasni – nem is könyvből, hanem – újságból? Belep a mosni és vasalnivaló? Nem is értem mi ezen a probléma!!!
A párom ma este 8kor repülőre ült, hogy repülnek Bulgáriába. Fél 9re volt tervezve az indulás, háromnegyedkor mondtam a gyerekeknek, na, apáék most szállnak fel. Erre 9 előtt 5 perccel csörgött a telefonom, Zsolt volt. Visszafordították őket a kifutópályáról, mert vmi gond volt a repcsivel, a mérnökök átnézik mégyegszer és bővebb felvilágosítást nem tudnak adni. De legyenek nyugodtak!! Tiszta para, gondolom, mindenki besz@rt kellőképpen, de hülyéskedéssel próbálták eltussolni. Hallottam a háttérből. 9.37kor újra kigurultak, azóta még nem telefonált!!
Coolasa, Mancs, jó lehetett a mai minitalitok is, szépek vagytok a képeken a babákkal!
Dr.univ. nekem is ismerős, anno, mikor még anyukáméknál laktunk 12 éve, alattuk lakott. A mi szobánk alatt volt a „próbaterme”, akkor kezdte bontogatni a szárnyait. Hétvégén (mert akkor ráért, ugyanis még nem volt nyugalmazott), már hajnalban elkezdte a gyakorlást és komponálást (a dalok nagy része saját szerzemény!), ha meg buli volt nála – nem ritkán – akkor késő éjjelig hallgathattuk műveit
. Mancs, te már tudod, miben volt részünk, a többiek sajnálhatják
, hogy kimaradtak. Az ő neve azóta is gyakori kocsmatéma (most épp csak jupapának.)
Zsó reklamálta, hogy miért nem zsódajumam lett itt a nevem, most vagy megváltoztatom, vagy megkérlek titeket, hogy legyetek szívesek így gondolni rám. Lécci. Ha megváltoztatnám, abból csak kavar lenne.
Coolasa, lldicsi, hó végén közös szülinapi buli lesz?
Gabuska, Livi már egész profi, de a mikrofont még nem tartja teljesen jól!! Nagyon aranyos!
Mancsbá, Kórház a város szélén!!! Az milyen volt!! Azóta egyszer valahol ismételték a sorozatot, egész meghatódtam rajta.
Nekem azok a zenék nem a tízes éveimben voltak
Aztán jöttek a bluesok, itthonról Hobo sokáig, meg Piramis, LGT, most meg nagy Kaláka rajngó vagyok. Őket legalább lehet hallgatni élőben!(vajon meddig, 55 év körül vannak?)