Sziasztok!
Most direkt lemértem, egy teljes órája olvasom a hsz-eket, amikről lemaradtam! Nem semmi!
Köszönjük a dicséreteket Boti fotóival kapcsolatban! Örülök, hogy tetszettek!
Prücsök!
Megpróbálom bemásolni majd ide a linket, de sajnos béna vagyok, ezért irtam le elsőként az album cimét. De mindenképpen megpróbálom majd!
Jól nézhettek ki Blankábval, ahogy vadmotoros stilusban tolod végig a kocsi tetején! Biztos tetszik neki, a babák szeretik a szabálytalanságokat, ezt már észrevettem!
JA, visszajelöltelek!
Ági!
Örülök, hogy pozitiv dolgokat mondtak a nevtanban! Biztos megnyugodtál. Van egy ismerősünk, akiknél 1 év van a gyerekek közt és ott a nagyobbik - aki pont ma két éves! - teljesen kifordult magából,mikor megszöletett a tesója és kizárólag az apját hajlandó elfogadni, az anyját elutasitja.
Nekik is azt tanácsolták, hogy az anyuka menjen el kettesben valahová a nagyobbikkal minél többször. Ezt megpróbálták és azóta a gyerkőc sokkal kezelhetőbb. Addig bántotta is a testvérét, erről azóta leszokott és már hajlandó az anyjának is szót fogadni.
Sára!
Igen, az jól nézett ki az esküvői asztalon, hogy a protokoll szerint szépen elrendezett poharak közé bevágtunk egy maszatos cumisüveget és egy répapürés kis kanalat!
Azt hiszem, nekünk se nagyon jön össze a délelőtti séta! Én megpróbáltam, de ott kezdődik, hogy Boti 9-kor reggelizik, mire mindenki elkészül már 10 óra. Ha nincs teljesen kész az ebéd, akkor azt is még gatyába kell rázni, úgyhogy nyugisabb a délután.
Nagyon ügyes Vince, hogy ilyen gyorsan megtanult járni! Gratulálok! Ez most már egy új világrend, meglátod! Abba se akarja hagyni a togyogást, ugye?
Na, majd megnézzük a tudományát a játszótéren!
Az Önkormányzat mögötti térre jártok? Mi igen. Majd egyeztessünk!
Renáta!
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! Nagyon rendes a doki a kismamákkal, én végig úgy éreztem, mintha a pótapukám lett volna!
Hülyén hangzik, hogy ezt mondom, de amikor letelt a 9 hónap, Boti megszületett és a hathetes kontrollt is megjártam - vagyis nem kellett többször menni hozzá- nekem olyan hiányérzetem volt!
Ha jól emlékszem, holnap indultok, ugye? Nagyon jó utat kivánok érezzétek jól magatokat!
Brigi!
De jó, hogy irtál! Örülök, hogy jól vagytok és gratulálok a kutyusoknak! Akkor a Jézuska hozza a házat!
Mi is megyünk Mikulás ünnepségre, azt hiszem, jövő héten!
Ez apósom munkahelyén lesz, ami a Természettudományi Múzeum. Kicsit izgulok, Boti vajon hány ritka növényt fog örökre megsemmisiteni az ünnepség alatt!
A Mikulás intézményét már elmeséltem neki, nagyon figyelt és mondta, hogy nincs, nincs! Márminthogy nincs itt a Mikulás!
Egyébként most állandóan ezt mondogatja és folyton bújócskázik! Bemászik a függöny mögé, közli, hogy nincs és akkor meg kell őt keresni!
Gabek!
Lett egy új nézője a Minimaxnak Boti személyében! Meg van őrülve a Thomas gőzmozdonyért, egész nap sihuhuzik és várja a mesét! Már azt is megtanulta, hogy mi a reklám szignálja és mindig azt hiszi, hogy na, most akkor jön a mozdonyos mese!
Ez persze nem azt jelenti, hogy naphosszat a tévé előtt ül, csak éppen megjegyezte , hogy van ez a mese és most azonnal látni akarja.
Arra gondoltunk, hogy hirdetik a kismozdonyt meg sineket, meg mindenféle kiegészitőt a Minimaxon, hogy ez lesz a karácsonyi ajándéka. Ezt meg lehet venni a Minimax bolthálózatban? Hol vannak ilyen boltok?
Hát, most megyek, mert mindjárt ébredés van és lejárt a mosógép.
Sziasztok!
Kinga