Most jutottam ide a végére....dde már megint tök fáradt vagyok, most még ahhoz is hogy írjak....De ezek a fesztes képek!!!! Annyira jók!!!
Na jó egy kcisit még írok, ha kusza lesz, ne hari...
Ma mi a babaruhabörzén voltunk, és nagyon nem bántam meg. Azt sajnálom, hogy feszten így nem tudtunk lenni, de azért nagyon megérte hogy kimentünk.
100 Ft-ért vettem használt, de tök jó bodykat (meg 3-400-ért újakat), meg melegítőgatyát, 1500 Ft-ért ká jó kis dzsekit )kibefordítós), új harisnyákat 200-ért, új nadrágokat 1000-ért, sapikat, kesztyűt, és egy kis szandit is 500-ért, amit Marcira már most akarok adni, hogy szokja a cipőt a lába. össz 15-16 e Ft-ból nagyjából megvan az ősz meg a tél. Télre még lesz egy nagyobb beruházás: egy gatya meg dzseki. Sajna olyat nem találtam ami jó lett volna. ami jó volt, az kicsi volt.
Ilyen szemes képet csinálok majd én is....ez tetszik!
Mancs, a hülye rokonok mindig okosabbak akarnak lenni...pedig mennyire nem azok....Időnként nekem anyámat is le kell állítanom, mert néha jobban tudja mi kell Marcinak.....
Na most eszembejutott: Voltunk pénteken Tücsökmamiéknál. Nincsenek is messze bkvval sem.Tök jó volt, Gergő egy annyira de annyira cukipofa....Állandan vonatoztak MArcival. Hol egyik mászott a másik után, aztán rá a hátára, hol fordítva. Tök jól elvoltak együtt.
Vannak képek is, de most arra már tényleg nincs erőm, majd holnap. Úgyis minjárt holnap van....
Vanília,
Ádusz tényleg olyam szemöldökráncolós képeket tud vágni!!!! Nagyon vagesz!
Hát, Petike, Livi, szilvi, és Beni egy nagyon jó kis csapat!!! Külön külön is, de amikor együtt vannak....!
Na akkor msot utoljára kérdezem, mert (kivéve két Rendicsek Csajszit: NAtasa, és GAbi - kösziköszi!!!) nem nagyon kaptam választ (hátha így észreveszitek):
NEM TALIZUNK HÉTFŐN??????
vagy ez most nem jó kérdés? Senki nem akar rajtam - és Natasán - kívűl? Király idő lesz!!!! Napsütés, no szél, és 28 fok. Ha nem jó az időpont, akkor legalább ezt mondjátok (vegyetek példát Gabiról!!!!
), de ez így nem túl bíztató érzés ám....
Ja meg a nyugati cucc:
Coolasa,
nekem is a Haribo volt az, amit mindig kértem az NSZK-ban élő nagynénikémtől, amikor jött minket látogatni.....ha külföldön voltam, akkor mi nem nyugaton voltunk hanem ezeken a helyeken: Erdély (apukám székelyudvarhelyi), Bugária, Csehszlovákia, Jugoszlávia, NDK. Szóval a nyugatról nekem annyira nem volt igazán képem. De a Haribó az nagy kedvenc volt akkor is, és most is!!!
Na most meg már foggggalmam sincs, hogy külön külön mit akartam....
Na ha eszembejut, mostmár én is jegyzetelni fogok...
Na akkor elmegyek alszizni, mert álmos is, és éhes is vagyok, és iylenkor már nem szabad enni, főleg fogmosás után......
Na jó éjt nektek.....Ha nem lesz tali, mi akkor is kimegyünk legalább a ligetbe!!!!!