Sziasztok!
Jumam, boldog szülinapot!
Megint röptébe írok, mert Szonja nagyon nyafi és csak cicivel lehet megnyugtatni. Álmos mind a fene, de 10 percnél többet nem alszik csak ha szopizik (inkáb csak cumizik) is közben meg kiles, hogy ott vagyok e még,....
Jucus, nekem nem volt amniocentézisem, de azért "javasolták", mert alacsony lett az AFP. Ráadásul első gyerek, plusz mint kiderült a genetikusoknál a 30 év már öreg

Ráadásul a dokim látott egy picinyke eltérést a szívénél ezért kerültem én is a SOTE-ra. A magzati szívuh-nál bebizonyosodott, hogy van egy kis eltérés, de ez még nem tuti jel, mert egyaránt van beteg és egészséges babáknál. Aztán mentem a genetikushoz. Addig már elolvastam pár topikot és bizonyos szakmaibb leírásokat. A genetikushoz már úgy mentem, hogy tuti nem lesz itt semmi. Egyébként is csak számott tudott volna mondani. Aztán a 10000:1-hez meg a 320:1-hez nagy különbség, de egyik sem 100% és ki meri megkockáztatni, hogy nemet mond egy babára, főleg hogy sokat vártunk rá. Szóval a genetikusal barátian elbeszélgettünk majd eljöttem. Bennem volt a kisördög még pár hétig, de aztán mire Szonja megszületett már totál nyugis voltam. Én az uh-nak meg a tarkóredőnek jobban hittem. És a bHCG-nek is, ami nálam jó volt. Ezért kérdeztem az uh-t, mert a Down-nak azért vannak jócskán felismerhető jelei főleg ha a súlyosabb forma. De, erről ennyi elég (így is sok lett) mert remélem hamarosan te is mosolygós és nem izgulós kismami leszel!
Mancs, köhöm, köszi, hogy ennyire egészségbolondnak tartasz, de bevallom, hogy én is félig kész barnarizst főzök. Illetve azt tudom, hogy a rendeset tovább kell főzni, talán 40-45 percig, de soha nem mérem az időt hanem kóstolgatom
Csajok a fürdőzős meg fürdőszobai képek nagyon jók!
Sasha, lám lám akkor nem néz mindneki hülyének. Tegnap a sétánk alkalmából összefutottam két ismerősel is hasonkorú gyerekekkel, de azokon látszott, hogy egyenesen hülyének tartanak, hogy én szambázom Szonjával a szélben még ők biztonságban tartják gyermeküket a négy fal között
Vuka, még meg sem jegyeztem, hogy heuréka élményem volt az egyik nyaralós kép láttán, mert én szoktam kockapókereni, de én nem tudtam, hogy úgy hívják, mert mi csak Yamb-ként ismerjük. Vagy az már lenne???
Mamac, Mancs én amondó vagyok, hogy annyira azért nem kell izgulni ettől a hozzátápitól. Túl van misztifikálva a dolog, de ha már egyszer ott vagy megy mint karikacsapás. OK, Szonja jó húsban van, de a ti hercegetek sincs az éhhalál szélén így ne fog éhenhalni ha valamit nem eszik meg és marad a cici. Eddig ahány barinőm, annyiféle elmélet, de az összes gyereke egészséges és életvidám. Azért senki sem gyárt mérget!
Ja, Szonja is mostanában visszafogta magát még gyümi terén is. Ki érti ezt?! Én meg úgy vagyok vele, hogy eszik majd ha akar. Meggyőződésem, hogy jobban tudják mikor és miért igen vagy nem mint mi.
Mi valószínűleg szombaton megyünk fesztiválozni ha apa meg az idő is úgy akarja. Aztán lehet vasárnap (is) lesz belőle.
Képzeljétek, a jövőhétre már kiköltöznek a jelenlegi lakók a házból így gyorsabban zajlanak eyenlőre a dolgok mint gondoltuk volna. Hehh, tegnap néztem függönyt Szonjának. Azok meg drágábbak mint reméltem
N.