Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Voltam védőbe.Több mint egy órát foglalkoztak velem.NNéztek vizeletet is.Rendben van.Kikérdeztek,kitöltötték amit kell,meg adtak újságokat.Rendesek voltak.Jövőhéten már ki is jön házhoz a védőm.

Kép
Kép
melánia

Melánia : ja már nálam is volt 2x is,
de akkor kaptál beutalókat is ? meg egy rakás jótanácsot ?
Kombinált tesztes Paipr van e ? vizeletet nekem is kell vinni mindig ha megyek .
zálika78

Amina naaaaaaagyon szorítok ám neked!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Jól érzed magad???
Érdekes hogy a szegedi kaális topikban szinte senki nem jár szegedre hahahhhahaaa :lol: :lol: :lol:

csak nagyon csendben merem mondani, hogy kezdek javulni egészségileg....pszt
zsuki 75

Amina DRUKK DRUKK

Zsuki : örülök hogy javulgatsz 8)
zálika78

Sziasztok!

Amina:
Sokat-sokat pihenni,nagyon szurkolok NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia,zálika:Vigyázzatok magatokra Ti is!

Akit kihagytam azoknak puszi!

Rólunk gyorsan és röviden:
Ma kezdjük a 38-ik hetet,tegnap voltunk fájásmérésen megint és én biztos voltam benne,hogy én már csak akkor jövök haza,ha megszületett a mi kis Petrusunk!Mert már érzek valamiket,főleg éjszakánként,amik egyre erősödnek,ráadásul vizesedek (jaaaajjj már nagyon el vagyok torzulva) meg játszadozik a vérnyomásom is ,ami miatt toxémia gyanus vagyok,mert ha még fehérjét találnak a vizeletemben,akkor onnantól kezdve problémás a dolog!De eddig csak vizesedés van meg a magas vérnyomás és hazaengedtek,mert semmi fájásom nincs a gép szerint!Ráadásul a dokim mondta,hogy most hétvégén nem lesz elérhető péntektől,mert a tesójának lesz a lagzija......na gondolhatjátok,azt hittem rosszul leszek,de megértem és ezen nem problémázok,csak Istenem,ne most a hétévégn induljon meg a szülésem!Jaaaaaaaaaajjjjjjjj!!!!!Úgyhogy röviden ennyi a helyzet velünk!!!

Puszi mindenkinek!!!

Kép[/quote][/quote]
baba22

Sziasztok.

Velünk minden rendben.Óriási élmény volt ma az uh.Bébike szopta az ujját és nagyon aktív volt.Apucija is büszkén vigyorgott rám. :lol:

baba:akkor most azt kívánom,hogy még ne szülj!!!! :lol:
amina:RAGASZTÓ+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

zálika:hogy vagy????
Többiek:hogy vagytok?

Kép
Kép
melánia

MELÁNIA:KÖSZI JOL VAGYOK MEGKÉRDEZHETEM HOGY MEKKORA A BÉBI ? ENGEM ÉRDEKENE . UGYE MILYEN ÉLMÉNY VOLT ? ÉS AZT LÁTNI AZ UH-N HOGY UGRÁL TÖK JO :!: :!:

AMINA : BABARAGIK EZERREL MENNEK

BABA : AKKOR EZT A HETET MÉG BÖJTÖLJÉTEK KI , DE A JÖVŐ HÉTEN MINDENT BELE.....
zálika78

Sziasztok!

Tegnap voltunk a 38 hetes genetikai UH-on,minden rendben,mondta az Uh-os nő,hogy a buksija már nagyon lent van,de ennek ilyenkor már nincs jelentősége,hiszen bármikor kibújhat.3700 g-ra becsülték a súlyát...kis pöttömke!:D Jaaaaajjjjj,mi lesz velem????Kedden ismét fájásmérés!Hááát,kiíváncsi leszek,mutat e valamit a CTG!De majd jelentkezem!

Amina:
Baba ragacsokat küldöm Nektek!!!!!!!+++++++++++++++++++++++
Majd jelentkezz azért!!!!!!

Akit kihagytam azoknak puszi!!!!!

Kép
baba22

csajok hol vagytok :?: :?: :?:
sehol senki :?: :?: :?:

velem minden ok-s
halkan mondom hogy a róka család talán elköltözött
zálika78

Haliho!

en is jelen! :)

Zalika: csak igy tovabb, hess hess rokakoma! :)

Melania: Te hogy birod?

Baba:

Monic, Moni: ti is eltuntetek... :(

pusszantas mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Vagyok én csak nagyon szét vagyok csúszva :roll:
Csodacsibe egész nap leköt, ha alszik akkor meg a háztartás vagy önző módon olvasás esetleg pihenés.
Nem jó ez a rossz idő :?

Zálika :lol: ez jó dolog :lol:
ne is jöjjön vissza :lol:

Baba párod beír majd ha megszülsz?

Amina drága drukkjaim mennek+++++++++++++++++++++++++++++++
gyönyörű karácsonyi ajándékot kívánok nektek :lol:

Bonya veletek mi újság?
Prolactin szinted rendben?
l.móni

Sziasztok.

Amina:mai napi babaragacsok mennek ezerrel!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.11.16 16:52-kor.

Kép
Kép
melánia

Amina:hogy vagy??? Pihizel???
RAGASZTÓ:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Én péntek éjjel kitacsoltam.Babyka visszaküldte az az napi menüt.Egyenlőre azóta nem hánytam.

Zálika:ment a privi.És RÓKA MONDJON LE!!!! Kezdesz jobban lenni?

baba:???? Miújság???
Monic,bonya:?????

Kép
Kép
melánia

MELÁNIA:KÖSZI OLVASTAM ÉS ITT REAGÁLOK HA NEM BAJ ,NEKEM IS VAN ELEVITEM DE NEM TUDOM ENNI MERT SZÉKREKEDÉST OKOZ VAN MÉG VAGY 70 SZEM A 100-BOL JO SOK MINDENT ESZEL ÉN CSAK FEMIBIONT MOST MÁR A 400 AST, MEG MAGNE B6-OT 4-ET NAPONTA

TEGNAP ESTE IS ÉMELYEGTEM DE VÉGÜL NEM JÖTT KI A VACSI MÁR MAJDNEM 1 HETE NEM HÁNYTAM :lol: :lol: DE NEM IS HIÁNYZIK

VAN MÁR KÖZTETETEK AKI BEADATTA A H1N1-ET ?

AMINA DRUKK +++RAGASZTÓ :wink: :wink: :wink: :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

Zálika én nem és nem is szándékozom egyenlőre
a figyelmedbe ajánlom ezt a cikket:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... c0f22c6962

nagyon jó szerintem, mondjuk én amúgy is hiszek a homeopátiában :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zálika:ennél sokkal több mindent szedtem.Most álltunk le róluk.Ezeket mind a kórházban kaptam mikor rosszul voltam.És a vitaminok maradtak.
Székrekedés:érdekes ez kire,hogy hatnak a gyógyszerek.Én például mióta kismami vagyok azóta rendeződik nálam ez a dolog.Elötte gondjaim voltak ez ügyben.
Vasat azért szedem mert vashiányos vagyok.Ez szintén a kórházba derült ki vérvételből.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Mi nem adatjuk be a H1N1-re az oltást,annyi rosszat hallok róla folyamatosan,az én környezetemben szinte mindenki ellenzi.

Amina:
Mizu veletek????????:D

l.móni:
A férjem nem nagyon van képben ezekkel a fórumokkal kapcsolatban,de ha meglesz a hercegnőnk és hazajöttünk akkor első dolgom lesz írni Nektek!Ígérem!!!!!

Melánia,zálika:
Vigyázni magatokra!Róka családnak meg HESSSSSSS!!!!!!!!!!

MI holnap megyünk CTG-re,kíváncsi vagyok mi lesz.Apró szurkálásokat érzek a derekamban,de össze vissza és nem tudom,hogy ez jelent e valamit,amúgy meg kutya bajom sincs.Már elég nehezen mozgok és a manónk előszeretettel kaparászik ott lent,ami nem kellemes néha,de amúgy hiányozni fog majd a pocakom.....Holnap meg is vizsgál az orvosom,bizakodom,hogy beindul tőle a kisasszony!De majd jelentkezem!

Puszi mindenkinek!

Kép[/quote]
baba22

Baba: huuu, mindjart 39 het :), tenyleg nemsokara kezedben tartod Petrat! (nagyon szep nev)

Irgum-burgum 8) :wink: olyat nem csinalunk ,hogy majd ha megszuletik, es majd ha hazaertunk irok!!! Vegig sok sok drukkot akarunk kuldeneni, es tudnunk kell, hogy mikor kell "koncentraltan" illetve mikor szuletett meg a kisBabad! Tehat, privibe leirom a mobilomat, es kerek szepen egy smst! :) Igy szoktuk ezt megoldani ;). Magamra vallalom a "baba22 hirado" kozvetiteset ;) :oops:

Zalika, Melania: ++++++++++++++++++++++ vigyazzatok magatokra

Rolam: csak zarojelesen irom, eloszor nem is akartam babonabol: ET+5 ota erosodo ketcsikosat tesztelek (pedig haromnaposakat kaptam :shock: :shock: :shock: ), tehat mar nem a tuszorepesztotol van. DE semmit nem akarok elkiabalni, ne gratulaljatok legyszi, hisz idaig mar eljutottam az elozo lombiknal is, de mar nem tudom magamba tartani tovabb.
LEGYSZI LEGYSZI drukkoljatok sokat, csikerositoket kerek, meg hogy jo lehyen legyen/ek a baba(k).

amina09

Amina :drukk drukk ++++++++++++++++++++++++++++
babaragacs +++++++++++++++++++++++++++++++++
csikerősítő ++++++++++++++++++++++++++++++++++
és jo hejre tapaszó ++++++++++++++++++++++++++++++
CSAK IGY TOVÁBB :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
zálika78

Amina :lol: :lol: :lol: :lol:
csíkerősítők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Amina naaaaaaaaaaaaaaaagyon sok drukk neked!!!!!!!

mi megkezdtük a papirozást...remélem lesz türelmem hozzá.

többiek puszika
zsuki 75

amina:Erős csíkokat++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Hajrá babók!!!

Zsuki:sok türelmet :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++

baba:könnyű szülést++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ki a dokid?

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Amina:
DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!
DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!DRUKK!!!
Amint lesz valami azonnal küldöm az sms-t!!!!Köszi a közvetítést előre
is!!!!!!!!!
:D :D :D

Mi tegnap voltunk CTG-n,fájás nuku,DEEEEEEE már 1 ujjnyira nyitva vagyoooookkk!!!!!Megvizsgált a dokim,mondta,hogy még rásegít erre
az 1 ujjnyira,fájt egy "picit",estére vérezgettem is,meg görcsölgetek azért néha-néha,de azóta megint minden rendben.Pénteken vissza kell mennem,szerintem megint megvizsgál és hétvégére hátha lesz valami!Istenem,csak gyorsan-gyorsan túl legyünk a nehezén!!!!!Drukkoljatok nekünk légyszi!

Melánia:
Én Kecskemétre járok a Csuka Ferihez,nem tudom,hogy a neve mondd e neked valamit,de csúcs egy doki,le a kalappal előtte!

Puszi mindenkinek!

Kép
baba22

Baba: akkor mar lassan kezdodik a visszaszamlalas! huuu de drukkolok, hogy gyors es konnyu szulesed legyen! varom a sms-t! ;)

Rolam: ma mar sokkal halovanyabb a csik... es delelott volt egy voros potyi is a tisztasagin... felek :(

amina09

AMINA : DRUKK DRUKK DRUKK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

amina:
Pozitívan!!!!!!!!Ott a két csík és nincs semmi gond a picikkel!!!!!!!!
Így állj hozzá,mert ők mindet éreznek,amit te,bármilyen kis apróságok is!!!!Nem lesz az ég világon semmi gond!!!!!Csak pihenj és akard őket nagyon-nagyon!!!!
Feltétlen jelentkezz mi van veletek!!!!

Kép[/quote][/quote]
baba22

Amina:
Mizu veled????????
Úgy izgulok értetek!!!

Kép[/quote][/quote][/quote]
baba22

Hello.

Amina:miújság??? Et hanyadik napon volt a kis vérzés?? Nem lehet,hogy beágyazódott a kicsike???
SZORITOK!!

baba:te nem szülsz még???

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Voltam vervetelen, hcg-m mara mar 0 lett :( , nem lepett meg, mert mar ket napja negativ a tesztem. Biokemiai terhesseg...

Most mar teljes gozzel az orokbefogadasra koncentralunk-lombikozast befejeztuk, de a hatterben fogok drukkolni mindenkinek!!!!!

Baba22-rol hozom a hireket!!!

amina09

((((((Amina))))))

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj Amina én ANNYIRA SAJNÁLOM!!! :cry: Nem is tudom mi jót írhatnék most. :cry:

Kép
Kép
melánia

(((((((((((((((((((((AMINA)))))))))))))))))))))))))))))
zálika78

Amina:
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép[/quote][/quote][/quote][/quote]
baba22

Sziasztok! Én nem várok babát, (2 fiam van) de gyakran olvasgatlak titeket :P
Sajnálom Amina :cry: :cry:
Baba? Megszültél már? :wink: Várjuk a hírt :shock:
kriszti7777

Sziasztok!

Jaaaaajjj,mi még ketten vagyunk a kis tündérkémmel!!!Ez a hétvége nem hozott nekünk szerencsét! :lol:
Pénteken és szombaton is mennem kellett CTG-re,amikre én azt hittem hogy fájások,azok nem azok,felvilágosított az egyik szülésznő.Már 80-as értékeim vannak folyamatosan,repkedtem az örömtől,hogy én nem érzek semmit és mégis mutat valamit a gép,erre azt mondták,hogy akkor a jó 80,ha olyanok mint a "hegyek" és nekünk hatalmas a síkság......A Petrusunk csuda jól érzi bent magát és én meg aggódom,hogy a kis 4 kg-os apróságom vajon hogy fog ott majd kiférni.....Ma megint mennem kell CTG-re,és ha szerdáig nem lesz semmi változás akkor be kell feküdnöm,magzatvízvizsgálat,infúziós tesztelés,ami szerintem az indító Oxitocin lehet.Nagyon vizesedek,fáj is kezem-lábam,nem is tudok már csak papucsot felvenni...A vérnyomásom magas,arra gyógyszert kell szednem,tehát már a végét húzom és valami hamarosan kezdődik!!!
De amint történik valami izgalmas,akkor Aminát értesítem!!!(Amina köszi előre is!!!!!Remélem jól vagy... a körülményekhez képest...)

Melánia,zálika,monic,l.móni,Amina:
Puszi nektek és légyszi szorítsatok Nekünk,hogy MINDEN RENDBEN LEGYEN ÉS GYORSAN-GYORSAN-GYORSAN TÚL LEGYÜNK RAJTA!!!!!!

Kép[/quote]
baba22

Kriszti: udv koztunk!

Baba: hat akkor nagyon nagyon drukkolok! Ne aggodj, minden rendben lesz, mert annak kell lenni! gyors , komplikaciomentes szulest kivanok,es allandoan be van kapcsolva a telefonom, hiradozok! ++++++++++++++++++++++++++

(koszi, en mar jol vagyok, megkonnyebbules is volt a dontes, elfogadtuk a helyztetet, es egyszer meg kihasznaljuk a 4-5 lombiklehetoseget is, de csak ha mar lesz egy babank :) )

amina09

Sziasztok.

Amina:úgy megölelgetnélek drága!!! Nagyon átérzem a helyzetet hidd el! És NE ADJÁTOK FEL!!! Én ajánlanám a Dévait tiszta szívvel.
Közben viszont örülök hogy jobban van a lelkecskéd!!!puszi!

baba:SZORITUNK,DRUKKOLUNK!!! És várjuk a híreket!!! Gyors és könnyű szülést kívánok!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Amina:
Örülök,hogy "jól vagy"!Általában amikor az ember megnyugszik és próbál elfogadni egy bizonyos dolgot,akkor jönnek az igazi csodák!!!De tudod:Soha se mondd,hogy soha!!!!!!!!

Rólunk:
Ma ismét CTG és ismét semmi...Én szerintem így maradok örökre,nagy pocakkal,20 kg fölösleggel,vizesen,karikás szemekkel.....Csuda jó hogy itt van velünk,de már olyan nehéz,nyűgös vagyok,fáj mindenem és ő viszont pont ezt a helyzetet élvezi!Szerdán kell ismét mennünk,múltkor azt beszéltük a dokimmal hogy mivel kezdem a 40-ik hetemet,akkor befektet,magzatvízvizsgálat és infúzió.Na ma erre kérdezem tőle,hogy akkor szerdán úgy készüljek,hogy maradok?És mondja,hogy majd meglátjuk a CTG eredményt és a vérnyomásomat (mert magas) és ettől függ a dolog.Na letörtem mint a bili füle.....Azért lenne jó maradni,mert a múltkor amikor megvizsgált nagyon elkezdtem görcsölni,fájt a derekam is és elment a nyákdugó is.Hátha a vizsgálatok megindítanák a manónkat kifelé...Tudom,hogy nem kell ahhoz kórházba menni,hogy beinduljon a szülés,már mindenki mosolyog rajtam ha meglát,hogy még mindig pocakos vagyok és mondják a házi praktikákat.....de egyszerűen én még gondolni se tudok ráááá,mikor van nekem éppen elég bajom,az ágyból is alig tudok felkelni,nemhogy még hancúrozni apával... :lol: :lol: :lol: De a másik meg az,hogy ő meg szegénykém nem is merne hozzám nyúlni most,húúúú ha látnátok, kész van az aggódástól!!!

Na majd még jövök!!!

Puszi

Kép[/quote][/quote]
baba22

Sziasztok,

mi is megvagyunk, csak Dancinak folyik az orra már egy hete, de szerencsére más tünet nincs, úgyhogy nagy harcok árán szívom neki.

Amina,

ne add fel kérlek, mert csodák mindig vannak!
Írok neked privit.

Baba,

nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz, nagyon ügyes leszel! Remélem mihamarabb megláthatod Petra babát!

Zálika,

hogy vagy? A dokiddal mennyire vagy elégedett? Ha gondolod priviben is megírhatod.

Mindenkinek puszi!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Baba : Veled vagyunk és nagyon szurkolunk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Amina : örülök hogy tovább tudsz lépni................................
zálika78

Hoztam egy-két fotót a 9 hünapos nagyfiúról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic : Danci nagyon édes, legjobban az utolsó kép teszik ahol alszik az etetőszékben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem tudok a dokimra eddig rosszat mondani csak azt hittem hogy sürübben kell uh ra menni a mioma miatt de nem , majd csak 19 hetesen kell mennem holnaphoz 2 hétre ha meglessz addigra az AFP eredmény ha nem akkor 1 héttel késöbb,ma ő adott naploszámot a vv elött de nem hivtak be a rendelőbe csak az aszisztens hozta ki a papiromat

mindenkinek drukk meg puszi
zálika78

Sziasztok!

MOnic:
Hihetetlen,hogy a ti apróságotok MÁR 9 hónapos.Repül az idő,komolyan!Nagyon tüneményes,helyes a Danci! :D

Rólunk röviden:
Ma reggelre csodálatos torokfájással ébredtem,ami párosult egy kis mandula dagadással,tehát szuperul vagyunk! :? Reggel irány a háziorvos és Septofortot szopogatok,meg teázgatunk,de nem vagyok sokkal jobban,ez is az én formám Istenem!!!Pedig tényleg vigyázok magunkra,én arra gondolok,hogy mivel már nem tudok cipőt felvenni csak papucsot a vizesedés miatt,ez gyönyörűen meghozta az eredményét....És holnap itt lenne a mi NAGY NAPUNK,de nekem az ég világon semmi bajom.Mármint fájás terén.De holnap úgyis mennem kell megint a kórházba,majd jelentkezem,mert szerintem jövünk majd haza!Na megyek,fekszem is vissza az ágyba,mert olyan nyúzott vagyok!

Puszi mindenkinek!

Kép[/quote]
baba22

Baba,

drukkolok, hogy hamar elmúljon a torokfájás! Hihetetlen, hogy végig kihordtad Petrát annak ellenére, hogy már hetekkel ezelőtt azt mondták lehet, hogy korábban jön.
Remélem azért már nem lesz sokáig a pocidban hanem hirtelen úgy dönt, hogy kíváncsi a kinti világra :wink:

Zálika,

köszi az infót. Dancival nekem a 12. hétig kellett hetente ill. 2 hetente uh-ra járnom, utána már nagyon ritkán. Olyan is volt, hogy mondtam a dokinak, hogy ugyan nézzük már meg azt a babát, hisz ezer éve nem láttam :lol: :lol:

Köszönjük a Danika dicséreteket :oops: :lol:

Kép}
monic80

ÉN IS SEPTOFORTOT ESZEK A TOROKFÁJÁSRA CSAK NEKEM MINDEN REGGEL FÁJ HOGY ALIG TUDOK NYELNI DÉLBEN MEG MÁR ESZEMBE SEM JUT, DE EZ MÁR KB 1,5 HÓNAPJA IGY VAN ÉS REGGELENTE SZOPGATOK SZEPTOFORTOT 1ET2ŐT, MOST KAPTAM RÁ BIOPAROX AEROSZOLT HÁTHA EZ JOBB LESSZ DE NINCS VÁLTOZÁS LEFEKVÉSKOR IS MEG ÉBREDÉSKOR IS FUJOK VELE 2 ÖT.
zálika78

[b]Sziasztok![/b]

Zálika párásíts a szobában, lehetséges, hogy túl száraz a levegő a fűtés miatt. Én mindig este 8-kor terítem ki a tisztát a hálóba, így párás a levegő. Azelőtt nekünk is fájt a torkunk és kiszáradt a szánk reggelre.

BABA
ilyenkor olllllyan lassan telik az idő.... :wink: a visszaszámlálás elindul.... 3...2...1..........0?[color=brown][/color]
kriszti7777

sziasztok
este tettem minden radiátorra egy két vizes törölközöt de reggelre ugyanúgy fájt a torkom eddig is volt párásitóm a szobában de most ezzel megfejeltem hátha de nem jött be

baba : Drukk Drukk
zálika78

Baba22 hirado:

"Bent fogtak a vérnyomásom miatt, de amúgy kutya bajom sincs. Ha történik valami izgalmas, akkor jelentkezem!

amina09

Baba drága hajrá, pár nap már csak :lol: :lol: :lol:

Monic Danika milyen cuki :lol: :lol:
bealvós kép a kedvencem :lol: :lol: :lol:

Többieknek puszi :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

MONIC MIT LÁTOK ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MESÉLJ ERRÖL EGY KICSIT
KISTESÓ PROJEKT JOL SIKERÜLT :?: