Sziasztok!
Jaimee! ha nem akarom, hogy összecsapjanak a hullámok, akkor muszáj már most elkezdenem tanulni, amit csak tudok. Előreláthatólag csökkenek a tantárgyaim, kb.12-14 lesz, plusz a két szigorlat.
Szűrőt meg séta közben találtam, a Fehér kereszt patikával szemben a Baross uton van valami elektronikai bolt. Soha nem volrunk még ott. Olyan sötét, koszos helynek tünik (az is). Meg egyébként papír-írószernek tünik, mert évek óta ugyanazok a színes kartonlapok vannak dekorácíóként az ablalkban. Szóval csak azért mentem be, mert megakadt MOST a szemem rajta, hogy Pelgrim forgalmazó és szaküzlet. Na hoppá, pontosan ez kell nekem! Aha. Univerzális vacakot tudott adni öszát forintért. Addig nem bánt ha ki kell dobni mert sz@r, csak a konyha ki ne gyulladjon. Majd apa szemrevételezi, ha hazajött ma.
Szülés után én is remegtem. De ez a megfesztített izommunka nem jutott volna eszembe...
Ramiiiiiii! Nem próbálos meg mégegyszer beilleszteni a vonalzódat? Nekem olyan rossz, hogy nem látom!
Éjszakáink nekünk is extra sz@arok mostanában. hetek óta legalább 4x felébred. Olyankor kiabál átt: Anya, anyaaaaaaaaaa! vagy Anya, tea!
Szilbee! Most teljesen bele tudom érezni magam a helyedben, hogy mennyire örül anyai szíved Levente egyre szebb beszédének. Balázs is olyan sok mindent mond, amit hall rögtön mondja vissza.
Ma voltunk boltban (ő akart menni délelőtt 10kor), na először: Tojás! (Kinder). De csak az a vacak műanyag borítású volt (amiben ropog két golyó, nem szertejük, kanalazni kell, stb...). Aztán észrevette a nyalókát: Ezt, ezt! Mondom neki jó, de csak egyett. Na sikerült is 5ből egyet beletennie a kosárba. Na a lényeg, hogy kibonton neki (na mondom mindjárt jól ráharap), de nem! Kidugta a kis nyelvét és hozzáérintette a nyalókát! Aztán mondta, hogy finom! Utánna hazafelé már annyira belejött, hogy a nyalóka fejét beledugta a szájába!
Most őszintén, ezt honnan tudta, hogy hogy kell nyalókázni?