Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú, de tetű lassú ez a babanet!
Ti meg jó sokat írtatok!

Kutyafüle! Mégegyszer gratula! :D

Kitten! Nagyon szép lett babó szobája! A függönyt én is meg akartam kérdezni... de már megtették előttem. A képekkel meg ne szerénykedj, tényleg nagyon jók lettek! Nekem is a zsiráf tetszik a legjobban. :wink:

bbj Judit! Én viszonylag gyakran csinálok máglyarakást, mégpedig azért, mert én a megmaradt kenyeret is bele teszem. Bizti furán hangzik, de nem rontja el. Úgyhogy ha ránk marad a kenyér arra használom el. Szóról szóra az a recept van meg nekem is amit Katlina bemásolt. Tuti recept!

Katlina! Én is nemrég gondoltam rád, hogy milyen régen jelentkeztél! Azt hittem a suli foglal le. Én már elkezdtem kidolgozni a pedagógia szigorlat tételeket... :roll:

Hmmm tegnap volrunk strandon (tiszaligeti). Volt még szúnyog, de napon nem igazán támadtak. Nagyon jót pancsoltunk Balázzsal. :D

Már várom a holnapot, apa jön haza! :D

Olga

Kép
juhaszolga

CSákó!

Judit!
Köszi a rágást!!!!!!!!! Ez kell most már értem....amúgy meg jól figyelem az oldalon a változásokat......örülök ha elolvasom és petyegek vmi.....t.... :lol:

Köszi...akkor majd szétnézek.....neten néztem szőnyeget de a rd. padló ki sem merte írni az árat.....

Évi!
Első. Na fasza...szóval dúródni kell mindenhová....igen sokszor van sok olyam asszisztens aki jobban tudja a dolgokat még az orvosnál is......ez van......Én a ma a TBnél fogtam ki egy ilyen hölgyet :twisted: ......Csak én ám megjegyzem a fejeket....és aztán jöhet az én utcámba......Még az nst-n van egy hölgy....:)))

Sztem nem rászorultság kell az ingyenességhez hanem indokoltság......mert ugye nem anyagi hanem eü. alapon nézik......De már meddig tartott volna az államnak.....hát nyilván pár millióba.... :evil:

fanna3

Hali!

Eztet találtam:

"Október 1-től a szülők kérésére valamennyi 1 évnél fiatalabb csecsemő- és kisgyermek térítésmentesen kapja meg az oltást - tájékoztatott az Egészségügyi Minisztérium sajtóirodája. Jövő év végére így már valamennyi 2 évnél fiatalabb gyermek ingyenesen lesz beoltva a pneumococcus ellen. Ezen kívül szintén a szülők kérésére az 1 évnél idősebb, de 2 évnél fiatalabb, egészségügyi okok miatt veszélyeztetett, a szakmai egyeztetések során meghatározott rizikócsoportokba tartozó kisgyermek is térítésmentes pneumococcus elleni védőoltásban részesülhet, valamint minden 2 és 5 év közötti veszélyeztetett kisgyermek 70%-os támogatás mellett juthat hozzá a vakcinához."

A piros részt ajánlom figyelmetekbe. (Én emeltem ki. ) Micsoda reklámfogás! Ez szerintük EGYENLŐ azzal, hogy 2 éves kor alatt ingyenes... :evil: Na de örüljünk ennek is.

Katlina! Szépek vagytok! De nagyfiús már Robika!

Judit! De jó cipik!

Dorka! Szabi zabálnivaló! Labdán én is vajúdtam, bekötve az oxitocin, CTG rajtam, az mindig lecsúszott... De nekem is nagyon jó volt a labda!

Kitten! Igen, a szemérmességet le fogod vetkőzni... :lol: Mi újság egyébként?

Frissek:

Kép

Kép Gondolkodom...

Kép Csücsöri

donkoaniko

Szilbee, most nem tudom, hányas bakancs maradt (vízlepergetős és tényleg!!! nem ázik be), de este megpróbálom megkeresni. Most megyek a TB-hez, aztán edzés, úgyhogy csak este felé tudok válaszolni!

Évi és
Kép
csongianya

Kitten: Nem apás szülés lesz? Akkor egy parányit jobb a helyzet...

Balwin: A kádat én is kipróbálnám, Rékával nem lehetett, mert burokrepedés után már nem szabad...asszem...

Dorka: Tünemény SZabi!

Judit: Hű, az a kettes számú csizma gyönyörű!

Prevenár: Ja, 1 éves kor alatt ingyen. De ez már kb. a 4. változat, amit nyilvánosságra hoznak. Hogy aztán ez a végleges e....

Évi: Hát remélem, ami most megy nálunk, nem tart 3 éves koráig... "amoda " reagálva: Én már arra is gondoltam, hogy apahiánya van. Fürdetésre vagy arra sem jön haza Apa.
jaimee1

Anikó: Jaj, de szép ez a lány! :D Ugyanilyen kalapunk van, csak fehérben! :D Na és a gatyesz is ismerős! :wink:
jaimee1

Évi! Nekünk leginkább béleletlen gumicsizma kéne. (Norbitól még maradt ránk bakancs 2-3 pár.)
szilbee

Sziasztok!

Hú, de nehezen aludt el Kata. Mostanában (ezen a héten eddig), dél körül hazaértünk és gyorsan elaludt és nyomta 2-2,5 óráig. Most nem akart aludni, csak hisztizett. Végül megebédeltettem, és úgy tettem le.

Kutyafüle: Akkor mostmár hivatalosan is grtaula.

Balwin Judit: Jó az új avatarod. Igen, a Pöttyös Pannában vannak új cipők. Használtat én sem nagyon vettem még.

Fanna: Örülök, hogy túlvagytok rajta. Melyik osztályon voltatok? Sima gyerekosztály?

Évi: Ismétlem, Csongi nagyon ügyes. Meg Te is, hogy nem hagytad Magad meggyőzni.

Katlina: De jó, hogy írtál. Nagyon szépek vagytok. Sokat változott Robika, és te is nagyon csini vagy.

Anikó: Dorka baba gyönyörűséges. Nő Ő is, mint a gomba. Most született.

Szilbee: Egy-két hét pihenőt én is el tudnék viselni, de a fele ebből is az elmaradt házimunkákra menne, aztán talán maradna egy kis idő pihenni is.

Körkérdés: Nektek mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésről természetes szülésnél? Egyik barátnőm októberben szül, és kérni fog. És kiakdtam rajta, nekem eszembe nem jutoot volna kérni.

Niki

Kép
Kép
csni

Mire sikerült elküldenem a hsz-t, fel is ébredt.

Niki

Kép
Kép
csni

Szió!

Kitten...úgy gondoltam......már ha még lesz időd nekem pepecselni......köszi szépen!!!!!!

Niki.....hát a gyereksebészeti műtő a folyosó végén van.....azt nem is néztem milyen osztály...1 em. Judit????

ÖÖÖÖÖ.....én érzéstelenítést csak szülés közben akartam kérni...illetve megpróbálkoztam vele....tudtam hg nem lesz a válasz...de hátha.... :lol: Előtte nem jutott az eszembe......én úgy voltam vele hg szeretném érezni.....mivel meg voltam győződve róla hg a szülés nem fáj....így nem is féltem..../nem mondta senki..... :shock: .........csöppet hülye vagyok mi...../ :roll:

Jaja csatlakozok a pihenős csapathoz!!!!!!!!! Eszméletlenül jól esne egy 2-3 nap aktív pihenéses wellnesshétvége....... :? jól indítok munka előtt mi????? :wink:

fanna3

Judit! Ez lakkcipi?????? SZép......bár én nám tudnék benne menni.....van egy bordó lakkom....de sikerált kicsit venni...és sosem volt a lábamon.....van táska is hozzá????

Méz ügyben mikor jövöl?.......mer ugye majd napközben mán nem lesz jó...... :oops: 8) :D

fanna3

Ahoy :)

Nyah, jóóóó belehúztatoke!

Anikó, deszépjány ez a Doroti :lol: Tündérke a kissapiban is :)
Prevenár...hásztákúvaéletbe... najó, akkor majd valamelyik nyugdíjas a családban "megkapja" az oltást :twisted:

Katlina, mijabaj? Robika szépen fejlődik :D Jó sok mindent mond már :)

Judit, dejók a csimmák! Meg a cipőd is :D Én akartam lennivolt grafikus.

Jaimee, nekem is burokrepesztésem volt, de aszonta a dokim, hogy amíg tiszta a magzatvíz, lehet kádazni - repedéstől/repesztéstől függetlenül. Esetünkben a szülésznőn múlt a dolog (kedves volt, meg minden, de a kádat nem akaródzott neki beüzemelni a kedvemért...csak az időhúzás ment a témában); meg rajtam is, persze...mert nem erőltettem eléggé a dolgot :? Ha nekiállok hisztizni, valszeg vajúdhattam volna a kádban. Legközelebb szülésznőt is fogadok, ez már biztos :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Hát most csak nagyon szűken!

Köszönjük a bókokat! :D

Ditke!
Igen, lassan-lassan megyek dolgozni, egész pontosan Szonját novemberben szokatom és ezt kővetően kezdek.

JUdit!
Visszavárnak? Hát nehéz ügy mert nem igazán egyszerű ez. JAnuárig van szerződésem, addig biztos de, hogy azután mi lesz még nemtudom.
Szeretnék vegyes mézet kérni. HA erre jáérnál majd valamikor.
NAgyon tetszenek a csizmák és cipők. Olyan dögösek!

Balwin!

Aranyos vagy! Köszönöm, a szülinapi megemlékezést! :D
Amúgy igen, növesztem a hajam de a fogyás nem nagyon sikerál.

Kitten!

Igazán nagyon bájos szobácska! NAgyon hangulatos!

Niki!

Igen, a Városmajor úti bölcsibe megy Szonja. Anyukád melyik csoprtban van?

Katlina!

De nagy már Robika! Kész kis pasi. :D

Anna!

Örülök, hogy túl vagytok a dolgon!

phpBB: Kép
kati74

NA mondjuk nem is lett olyan nagyon szűkös de még annyi mindent szerettem volna.

kati74

Ezt még mindenképpen akartam!!!

Kutyafüle!
Nagyon örülök, hogy ott van a kis babácskád!

kati74

holnap mézkörútra is megyünk, aki kér, írjon már, és akkor bevisszük. oylan 4-5 körül.
továbbra is vegyes, selyemfű, akác. 1/2 ,1 kg-os kiszerelésben.

Anikó!
Doroti nagyon cuki, a csücsörítős is menő kép, nagyon!

Olga!
gondoltam, hogy Rád számíthatok máglyarakás ügyben! Te olyna sok mindent megsütsz, miért pont ez maradna ki!
Nem féltél magatokban, Peti nélkül?

Fanna!
azt hiszem, hoyg az az osztály ahol a alsó/felső légúti betegek vannak, és igen első em. vége a műtő

a cipő lakk, igazából tégla szín, van hozzá ilyen színű Daniel Ray-em, bőr, de már nézem a hozzá való táskát is! találtam is, még kacsingatok vele. nem magas, 7 cm-es a sarka, egyébként az az ideális sarokmagasság, úgyis kicsi vagyok.

ma jött meg egy irha kabi, nagyon csinos, még kicsit fogyni kell bele, de remélem meglesz a télre! na olvasok vissza elfelejtettem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
ja de tüni Szabi is! nekem ő is sokat "férfiasodott"

én is elszoktam a magassarkútól, de ha megyünk valahova akkor általában azt húzok. februárban pedig már meló, szóval 1-2-t be kell szerezni előre is...de sztem az irodában az asztal alatt ott fog figyelni a kis papucskám is!

pihenés. na ja. apától ígéretem van egy kis pihenőre októberben most arra gyúrok lélekben! de ha elmennek sétálni, hol rendet rakok, hol vasalok, pihenésre nem jut idő, és már itthon is vannak...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Na, átnéztem a cipőket. Van egy 26-os magas szárú őszi, egy 27-es őszi félcipő (szerintem ugyanakkorák), egy 26-os nagyon jó állapotú bélelt bakancs és egy 27-es ami használt, de oviban játszatni tökéletes.

Találtam egy 27-es gumicsizmát, de rémlik, hogy van kisebb is, az valszeg anyuéknál, majd rákérdezek.

Évi és
Kép
csongianya

Tuttam, tuttam......... holnap spec. fél 5re menek fodrászhoz......szóval a körből kiesünk:(((((( Mikor jöttök megint.....vagy kinek viszel még aki a közelben van és átugorhatok.........????

7 cm?......hááát.......én még tanulom az ebben való járást.......mindig is irígyeltem a pöttömöket, szépen mutat rajtuk a magassarkú......!!!!!

Mikor nyit a buszpályás C und Á?

fanna3

Judit!
Ment Pü.! Bocsi, hogy csak most, de ritka car du-ánunk volt.. :? :(

Ja találkoztam Virággal. Nincs netük, de jól vannak!

Évi! Esetleg küldenél róluk képet?
szilbee

Dicséreteket köszönjük,bezsebeltük :wink:

Hát mélypont szerintem a nyári bezártság,az építkezés nem haladása,a sok egyedüllét......úgy minden összejött
De már vége!

Szabi nagyon aranyos,sokat vátozott!

Anikó!
Doroti nekem tiszta Faragó,nem kifejezetten az apukálya hanem az a család és a vonalak!Nagyon szép kislány!

Én szeressem a kissebb sarkú cipiket,csak alkalom nincs nagyon rá,itthon a melegítőhőz meg jó a sportcipe is :wink:

Érzéstelenítés!
Hát valahogy én is úgy voltam mint Fanna,úgy gondoltam nem lehet rosszabb mint egy havi görcs,hát rosszabb volt de a másodiknál sem kérnék,így nem tudok nyilatkozni,nekem is labda jött be

Buszpályát úgy olvastam ha minden igaz akkor októberben nyit pont az üzletek miatt csúszik a nyitás

Kép

Kép
katlina

a c und a-nak már meg kellett volna nyitni aug 20 de okt 10 vagy 15-t tudunk mi is!

a mézkihordás csúszott jövő hét csütre, ha valaki szeretne, addig még gondolkodhat

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ótóbuszpálya: a buszpálya rész szept. 1-től nyitott volna, az üzletek meg okt. 10-én. De mivel az üzletek még nincsenek kész, és a kivitelező még ott tárolja az üzletekhez szükséges szerelvényeket, cuccokat, nem nyit meg 1-én. Majd okt. 10-én. Monnyuk engem a buszpálya része érdekel a legkevésbé :mrgreen:

Judit, mi is az Árkádos meg a Market Central (vagymi a 4-esnél) -os Cundába szoktunk menni :) Sztem a soproniba mostanában nem jutunk el... :roll: :D :|

Dorka, nagyon édes Szabi a pizsijében :D Alvás előtti, vagy utáni a kép?

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Judit! Nem, nem féltem "egyedül" itthon, nem volt rá időm! :lol: Ahogy a gyerkőc elaludt szunnyadtam én is. Azért a venezia be volt tolva a bejárati ajtó elé! :mrgreen: Azta, szóval februárban te is kezdel! Hacsak apa rábeszélőkéje rá nem beszél a harmadik babóra!

Érzéstelenítés: én is csak szülés közben kezdtem el kérni, de már késő volt... Egyébként azt mondta a szülésznő, hogy nem szeretik, mert az anyuka nem érzi a tolófájásokat. nekem mindegy lett volna, mert nem volt így se, úgy se tolófájásom... De ha mégegyszer ilyen szituba keverednék, azért jóval előtte rákérdeznék Zoboki dokinál. Kádazni én is akartam, de persze épp akkor volt felújítás, így a betegfelvételi + beöntés is a kádas szobában volt... Labda nekem szart sem ért...

Más téma: tegnap lemaradtam a House elejéről. Hová lett a csapata? Nem úgy volt, hogy csak a néger lép le? Bár nekem szimpi az a dokinő is aki a sürgősségin segített neki. Tiszta Cameron.

Magassarkú: szülés óta én sem szeretem már őket, pedig előtte csak azt hordtam. Lehet azért mert nem hordok (meg ugye én novemberben szültem, akkortájt se előtte se utánna nem kellett nagyon magassarkút hordani), de iszonyú hamar és nagyon elkezd görcsölni a nemlétező vádlim. :roll:

Na akkor a haramadik prevenárt csak ki kell csengetni novemberben... de jó! :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
haha akadálymentesítés...

Dr hose. nem mondták, nem voltak benne, de nem felmondtak? már én sem emlékszem, lehet az évadzárót le kellene tölteni, és újra nézni!

már akartam írni, én úgy voltam, hoyg csak egyzser menjek fel arra az ágyra, én onnan le nem jövök, majd csak a gyerekágyon. labda kád, eszembe sem jutott, csak a kérdés, hoyg hoygan mászok én fel arra kurv@ magas ágyra emelő nélkül! mintha az Aconcaguát kellett volna megmászni!

Ja holnap jön fényképészbácsi, kitalálta Misi, hogy menjünk el, egy helyi rönkös játszótérre, januárban bent volt, májusban kint, most már uncsi minden téma. valami ötlet?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szülés: Labda? Jeeeeee! Imádtam. Vagy már írtam? :oops: Felmerült ugyanakkor bennem, (szülés közben is, azóta is többször) hogy valaki használja/-ta a bordásfalat vagy a kötelet??? Az mire jó?

Én utáltam fekve szülni, a szülőágyat is utáltam, amint lettek fájások. Amíg nem voltak, addig szupi volt. :D Ha lehetne, inkább ülve szülnék. Vehetne a kórház egy szülőszéket... :?

Fájdalomcsillapítás meg...nekem eszembe sem jutott. Át akartam élni, milyen az. Hát sikerült, de jó volt nagyon....így utólag meg minden nappal jobb. :lol:

Kati: Akartam írni, nagyon szépek vagytok!

Kata: ???? Legalább egy kis füstjel, vagy valami...jól vagytok?

Niki: Jövő héten APa elhozná a tortás tálat. Otthon lesztek? Vagy toljuk még? Az almaszezonig még ráér. :wink:

AKartam még valamit, de nem tudom mit....

Ja igen, Judit, akkor februárban meló? :shock: És szeptembertől meg suli is?

Olga: Máris tanulgatsz a szigorlatra? Hol kaptatok végül szűrőt?
jaimee1

Ja, meló, abból a 26000-ből nem megyünk nyaralni... de csak 8-12-ig, aztán Letivel jövünk haza, itthon eszik/alszik addig én tanulok. legalábbis így tervezem.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall!

SZerintem rövid leszek...

Balwin! Tök jó az avatarod.

Érzéstelenítés: Nem tudok hozzászólni... lévén császi volt. :(

Judit! Hogy repül az idő! Hamarosan melózol... Mostanában engem is sokat foglalkoztat a dolog... Meg hogy tanulni kéne, de mikor? Gondolom szervezés kérdése, de nekem eddig még az se sikerült, hogy egy angol könyvvel leüljek olvasni.

Katáékra én is kivi vok. Hívnám is őket, de szerintem még Pisti otthon van szabin, így úgy vok vele, had élvezzék ki a kis családi együtt létet... Jó is az! :D

A buszpályát már én is várom! Legalább vmit nem csesznek el ebben a városban.. remélem legalábbis!

Ja és hát azért vhol megnyugtató, hogy nem csak én vok így kipurcanva, bár örömmel nem tölt el (!), hogy más is... csak már kezdtem azon agyalni, hogy hol cseszem el a dolgokat, hogy nem bírom a strapát. :roll:

Rólunk: Dévnek bújik a felső bal foga. Már felszakadt ott az íny. Én elkaptam Levente torokgyuszkóját!
Na de azért van jó dolog is...! Levente (végre) ragoz... legalábbis elég gyakran javítja ki saját magát! :shock: :D Ez se volt rá jellemző korábban. Személyes névmásokat is használ, meg ilyenek... mindent próbál utánam mondani és addig mondja (önszorgalomból) , míg nem ejti ki jól! Ennek nagyon örülök. :D

Pusz!
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, tegnap rájöttem, hogy apa elvitte a feltöltős elemeket az fényképezőjével (amit a házassági évfordulónkra kapott :wink: ) nekem meg nincs itthon elem a gépbe. Ma megpróbálom beszerezni és majd felrakom a cipőket.

Én is úgy hallottam hogy október 10-e körüli buszpálya nyitás lesz, mert nincsenek kész az üzletek.

Fájdalomcsillapításról nem nagyon tudok nyilatkozni, én nem akartam. Ennek fő oka, hogy rohadtul féltem, hogy a gerincembe szúrnak, inkább bírtam a fájdalmat. Nos, abban igaza van Jaimee-nek, hogy napról-napra, évről-évre kisebb volt visszatekintve a fájdalom :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee, én is elkaptam Törpétől, túlélésre hajtok ma, holnaptól már van Apa is.... :cry:
Örülök, hogy Leventének ilyen gyos ütemben meglódult a beszédfejlődése!!! :)
Dévnek is lassan akkor elmúlnak a nyűgibb órái!
A fáradtság meg.... dehogy Te rontasz el valamit!!! A min. 1-2 hét sztem minden anyukának igen-igen jólesne.... Asszem a spektrumon van ilyen műsor, hoyg Apát itthon hagyják a gerekekkel boldogulni, anya meg welness-szállóba vonul, pihenni... Én mondjuk nem eltétlen egy gyerek néküli magányos pihenésre vágyom... de egy nagyszülős nyaralás mondjuk jó lenne, akik besegítenének a napi rutinba...

Fájdalomcsill.: én is úgy tudom, hogy itt normál szülésnél nincs gerinc-érzésteleítés. Ha valaki úgy gondolja(kellő felvilágosítás után), hogy szeretne kérni, akkor sztem kaphatna fájd.csill.-t. Nem vagyunk egyformák, más a fájdalomküszöbünk stb. Én sem kértem-kaptam.

Bordásfal: sztem az ágy mellett is meg tudod csinálni, amit a bordásfalnál akarsz... Pl. nagyon sokat segített nekem, hog amíg bírtam, a fájásoknál az ágyba kapaszkodva leguggoltam.... A gravitáció nagyon kellett segítségnek, és bejött! Kb. 1 órán kersztü én bizti ezt csináltam, aztán labda, aztán ágy...

Olga, Apa mingyáá itthon! Mi aza Venezia? Ülőgarnitúra??? :oops:

Anikó, de drága Doroti, csudaszép ölelnivaló kislányka!!! Milyen nagyot nőtt ő is!!!

Köszönjük a dícséreteket mi is...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: babakocsi, te. :lol:

Jaja, én is kapaszkodtam az ágyba....veszett izomlázam lett utána. :shock: :shock: :shock:

Szülés után meg remegtem, mint a nyárfalevél. Teljes testemből. Azt hittem a sokktól, de azt mondta a szülésznő, fokozott izommunka miatt. Vagy valami ilyesmi. Szóval asszem rosszul nyomtam.

Szilvi: Gratula a ragozáshoz. És a fogacskához is. :P A gyuszival jobbulást!

Hát még pár álmatlan éjszaka....és én is kipurcanok.....Hol vannak már a fogacskák?????? Azt mondta a sógornőm, hogy a lánya 11 hónapos koráig fogatlan volt. Onnan tudja, hogy addig szopott.

Morgen, amúgy! :D
jaimee1

Jaimee!
Grétinél én is remegtem, de sztem nem a rossz nyomástól. a 3.-ra lett meg Gréti szóval nem húztam, én azt mondanám, hoyg a kimerültségtől. Letivel nem vajúdtam szinte csak egy 1,5 órát annyira gyorsan meglett, és ott is hármat nyomtam, nem vett ki belőlem annyi erőt, így nem is remegtem, pedig vártam.

hát én el sem tudtam volna képzelni, hogy járkáljak! hihetetlen nekem, nektek meg a fekvés! és érdekes ez a gravitáció, én egyikkel sem kaptam oxitocint, és mégis gyorsak voltak, még fekve is... vagy tudták, hyog az anyjuk nem tűri a sz@rakodást.
a barátnőm húga 8-10 évesen kérdezte meg egyszer tőlem, látván a pörgésemet, hoyg én iylen gyorsan születtem? :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Akinek nem "jár" az Egyszervolt.hu-s hírlevél..

http://egyszervolt.hu/fesztival/

Remélem már megcsinálták a Zöld Péter játszóteret is, mert akkor apjukat is rá tudom venni, hogy ugyan menjünk már el!

Dorka! ááá szerintem még sokáig nyüszi lesz Dév... A másik (vagyis 4.) is készülődik... :roll:

Erika! érdekes.. én nem érzem szopi közben a fogait Dévnek! (Leventénél se éreztem...)
szilbee

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni.Nagyon gyönyörűek a gyerekek,olyan jó nézegetni a képeket.

Kutyafüle:Nagy hatalmas gratuláció nektek.És azt hiszem mi ismerjük is egymást.Azt hiszem egy suliba jártunk(Mátyás),egyszerre jártunk a templomba jegyesoktatásra.Ahogy írtad a házassági évfordulótokat beugrott,hogy mi azért nem tudtunk megnézni titeket,mert akkor jöttünk haza nászútról.(Remélem nem baj,hogy erről írtam.)
Én is Zobokinál szültem és én is csak ajánlani tudom.Szuper jó orvos,mint szakmailag,mind emberileg.
Vigyázz nagyon magatokra!

Velünk minden rendben,zajlik az élet,újítgatjuk a házat,persze Gabika segítségével.Már én is elkezdtem aggódni,pedig még odébb van a november 24,akkor kezdjük a bölcsit és nagyon nem várom,de vissza kell mennem dolgozni.Meg fog szakadni a szívem,de majd hozzászokok.

Kitten:Itt a célegyenesben hogy érzed magad?Lassan lehet értetek is szorítani.Most úgy megkívántam újra kismama lenni.

Kép
pné rami81

Rami!!!
Igen ismerjük! :lol: Csak a neved olvastam el,még az üzidet sem,és már be is ugrott kit rejthet.:) Igyekszem vigyázni magunkra.
Ti már ilyen nagyok vagytok?????? :shock: :shock: :shock: Mentek bölcsibe???Istenem,de telik az idő!!!!! Lesz kistesó?Terveztek?
Szilbee!!Jobbulást nektek!!!!Azért remélem nem vagytok nagyon rosszul!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

hali,

Jaimee, a "babakocsi, te" üzit nem éééértem.... :oops: ma különösen gáz az agyam, 28 felé akar szakadni a fejem ... Mire gondoltál???
Remegésre én nem emlékszem, vagy is DE!!!!!! amikor szülés után próbáltam fogni, meg pár falatot magamba diktálni úgy fél óra múlva, akkor éreztem!
nektek is rosszul alakulnak az éjjelek??? Tudom, hogy olyankor a "majdcsak kibújnak a fogacskák" elérhetetlen messzeségbe vesznek...

Rami, jó, hogy újra írtál!!! Melyik bölcsibe mentek?
Sejtem, milyen nehéz szívvel gondolsz a novemberre.....

Judit, Szabi nem igazán akaródzott kibújni, nem kapkodta el a dolgot, szal nekem azért kellett a grav., hogy táguljak is, meg Törpe is haladjon... Meg jó nagy is volt, biztos ezért is küzdöttünk. a szülésznő azt mondta, simán császár is lehetett volna belőle....

Kép
Kép
dorkáék

Szilvi:
[quote]E írta:rika! érdekes.. én nem érzem szopi közben a fogait Dévnek! (Leventénél se éreztem...)

Ja...hát azt nem is mondta, hogy megharapta volna.... :D
Pontosan nem tudta megmondani a "sógornőm", hogy mikor lettek fogacskák a gyerekeknél, ennyi rémlett neki csak, hogy amíg szopkak, addig sehol semmi fog nem volt....Na ezt megmagyaráztam. :mrgreen:
jaimee1

Ja télleg! Én is remegtem "szülés" után, mint a nyárfalevél... Úgy rémlik Betti is ott volt akkor. No de én mástól remegtem... nem a megpróbáltatástól. Viszont amit mondani akartam ezzel kapcsolatban egy érdekesség, hogy anyum úgy tudta rövid időre elmulasztani a remegésem... vagy inkább rázkódásom, hogy maszírozta az orrgyökömet. :shock: :lol: Tök fura volt, de hatott.. pár másodpercre... egészen addig mi ki nem ürült belőlel a cucc, amivel altattak.

Ja és köszönöm! Igyexem gyógyulni! 8) Alig várom hogy apjuk hazaérjen és bevehessem végre az Aspirin +C-met. :?

Dorka! Hát tényleg nem volt Szabinak vmi sietős...! Bezzeg most! :wink: :lol:

Na menek.. Dév hív...
szilbee

Dorka: Veneziára gondoltam. :wink:

[quote]& írta:quot;majdcsak kibújnak a fogacskák" elérhetetlen messzeségbe vesznek...

Hát ja, ez nagyon így van. De most legalább aludtunk, ha nyugtalanul is....éjfél és 8 között.

Rami: Nehéz lehet a bölcsis beszoktatás... :(
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee! ha nem akarom, hogy összecsapjanak a hullámok, akkor muszáj már most elkezdenem tanulni, amit csak tudok. Előreláthatólag csökkenek a tantárgyaim, kb.12-14 lesz, plusz a két szigorlat. :roll: Szűrőt meg séta közben találtam, a Fehér kereszt patikával szemben a Baross uton van valami elektronikai bolt. Soha nem volrunk még ott. Olyan sötét, koszos helynek tünik (az is). Meg egyébként papír-írószernek tünik, mert évek óta ugyanazok a színes kartonlapok vannak dekorácíóként az ablalkban. Szóval csak azért mentem be, mert megakadt MOST a szemem rajta, hogy Pelgrim forgalmazó és szaküzlet. Na hoppá, pontosan ez kell nekem! Aha. Univerzális vacakot tudott adni öszát forintért. Addig nem bánt ha ki kell dobni mert sz@r, csak a konyha ki ne gyulladjon. Majd apa szemrevételezi, ha hazajött ma.

Szülés után én is remegtem. De ez a megfesztített izommunka nem jutott volna eszembe... :oops:

Ramiiiiiii! Nem próbálos meg mégegyszer beilleszteni a vonalzódat? Nekem olyan rossz, hogy nem látom! :oops:

Éjszakáink nekünk is extra sz@arok mostanában. hetek óta legalább 4x felébred. Olyankor kiabál átt: Anya, anyaaaaaaaaaa! vagy Anya, tea! :lol:

Szilbee! Most teljesen bele tudom érezni magam a helyedben, hogy mennyire örül anyai szíved Levente egyre szebb beszédének. Balázs is olyan sok mindent mond, amit hall rögtön mondja vissza.

Ma voltunk boltban (ő akart menni délelőtt 10kor), na először: Tojás! (Kinder). De csak az a vacak műanyag borítású volt (amiben ropog két golyó, nem szertejük, kanalazni kell, stb...). Aztán észrevette a nyalókát: Ezt, ezt! Mondom neki jó, de csak egyett. Na sikerült is 5ből egyet beletennie a kosárba. Na a lényeg, hogy kibonton neki (na mondom mindjárt jól ráharap), de nem! Kidugta a kis nyelvét és hozzáérintette a nyalókát! Aztán mondta, hogy finom! Utánna hazafelé már annyira belejött, hogy a nyalóka fejét beledugta a szájába! :shock: Most őszintén, ezt honnan tudta, hogy hogy kell nyalókázni?

Olga

Kép
juhaszolga

Olyan sok hiba van benne, de én nem javítgatok most. Bocsi... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Balázs jobban halad!! Levente 3 évesen merte egyáltalán a nyelvével illetni a nyalókát! :lol:

Úristen! :shock: Dávid kajabál nekem, hogy "Ánnyá! Ánnyá" ... :shock: :lol: :lol: Ez már első szó???

Menek is!
szilbee

Jó estét!

a Móra bölcsibe fogunk járni,a gondozónők nagyon aranyosnak tűntek,bár csak a szülőin találkoztunk.12-en lesznek,tipegő csoport lesz,szóval minden babó nagyjából egyidős.De akkor is rosszul vagyok a gondolattól,hogy ott kell hagynom egy idegen helyen.Tudom neki fele akkora probléma sem lesz,mint nekem,mert igazán gyerekek közt érzi jól magát,bár akkor is 2percenként kiabál,hogy anya-anya és ott nem leszek ott.Lehet ezt egy kicsit hülyén fogom fel,de elég nehezen viselem a változásokat.Azt mondják az első pár hét a rossz,aztán megszokja az ember.

Kutyafüle:Nem egyenlőre nem tervezünk tesót,egy évet biztosan visszamegyek dolgozni,hogy egy kicsit helyrerázódjunk,mert egy pár hónapja költöztünk,most csinosítgatjuk a házat,szóval most már határaink végét súroljuk,úgyhogy januártól nekem is indul a taposómalom.De majd egy-két év múlva meglátjuk,hogy be merjünk e már vállalni egy kistesót.

Olga:Ha a párom szabad lesz egy picit megpróbálom,mert magamtól nem akar sikerülni.(nagyon hülye vagyok hozzá és a múltkor is ő csinálta.)

Kép
pné rami81

Hali!

Nagyon tetű a babanet mostanában.

Szilbee: Gratula Dávid anyaszerűségéhez és Leventének is. Jobbulást Neked!

Jaimee: Mikor jönne a férjed? Szombat du ki akarnk sétálni a Szapári utcára, de egyébként itthon vagyunk.

Olga: 12-14 vizsga? Durva. Nekem a max. 7 volt, de én azt már nagyon sokaltam.

Dorka: Szabi cuki. Előszőr nem láttam a párnát, beleolvad a szőnyegbe.

Judit: Napszemüveged itt maradt.

Remegés: Én is remegtem Dorcsi születése után, de én is a kimerültségnek tulajdonítottam.

Érzéstelenítés: Azt mondta a barátnőm, hogy csak két dokinál lehet igénybe venni. Állítólag a szolnoki orvosok eléggé elzárkóznak tőle. Én sem kértem volna, több okból is: szerettem volna érezni, hogy fáj, féltem volna, hogy a baba kapbelőle, féltem volna a gerincszuritól, stb. Nyilván megvan az oka a fájdalomnak, egyszerűen hozzátartozik a szüléshez-születéshez.

Niki

Kép
Kép
csni

Azt hiszem végre sikerült a vonalzó,egy pontot ítram be,amit nem kellett volna,de észrevette a párom.

Kép
pné rami81

Szilbee!
ha még akarsz gumicsimmát, akkor a tezsveszen van sesame streetes 500-ért a kisfiúknak 26-27-es lábra.

Judit,
Kép
Kép
bbj

jó reggelt,

Rami, igen, látszik a vonalzód, végre! :)
a Móra környkén laktok?

Jaimee, mostmár értem, mia Venezia.... :oops:

Szilbee, gratula Dév édes szavához!!! :)
JObban vagy? Én egyre inkább dögrováson, ma már láz, fáj mindenem... Áldom az eget, hogy SZabi nem lett lázas, ő talán kifelé jön a megfázásból! Apa meg allergiás, 100-as zsepik naponta fogynak...

Kép
Kép
dorkáék

Betegeknek jobbulást!

Dévnek gratu! és tényleg azt mondta? nem semmi pasi, jó korán!

Rami!
üdv újra itt! miért pont nov. 27?
miért nem amikor a kettőt tölti?

elhiszem, hyog depis vagy, ha már rágondolsz. én is, éppen a múlt héten egy sütögetésen egy nőci, húú akkor már viszed, de miért, mondtam is neki elég lelkiismeretfurdalásom van még ezért a 4 óráért is, nem hoyg még ő is mondogassa! Gréti nem járt ugye, és szegény Letikét meg muszájból vinnem kell, olyan szörnyű!

megy valaki ma a Szapáryra?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Dorka:Az Ispánon laktunk,de 8 hónapja kiköltöztünk Újszászra.Álmunk volt egy kertes ház,de Szolnokon sajnos nem tudtunk volna ilyen jó állapotút megfizethető áron megvenni,meg a rokonság nagy része is újszászi,szóval ide költöztünk,de azt már most tudjuk,hogy nem itt akarunk megöregedni.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Én is jobbulást kívánok a betegeknek!

Mintha Balázsnak is hőemelkedése lenne. És persze apa is ezerrel küzd az allergiával. Kint németben meg semmi baja nem volt.

Judit! Mi 3 körül megyünk a Szapáryra. Hátha még belefutunk valakibe... mondjuk Szilvi? :wink: Fogadni mernék, hogy Levente és a férjed majd szembejönnek velünk, te meg Dévvel sehol... :roll: Ja, és gratula Dév "anyázásához"! :lol:

Rami! Végre, végre van vonalzód! Azta, majdnem egyidősek (kis túlzással) a fiaink! Héééé, viszont Letivel egy nap eltéréssel születtek!!!

Akartam valami körkérdést feltenni, de elfelejtettem. Éjszakára az éjjeliszekrényre oda kellene készítenem egy jegyzettömböt, tollat... csak úgy jönnek az ihletek!

Ja Fanna! Hogy van Nimi? Indiszkrét kérdés: Honnan vetted észre hogy baj van Nimi szerszámával? Csakmert mi Balázsnak nem húzogatjuk. És az elején van egy kicsi bőr, ami piros. Pisiléssel nincs gond, van is, és nem is fájdalmas neki. Nálatok hogy volt?

Kaptam hítlevelet a pneumo oltásról, ha érdekelne valakit, bár tudom Anikó is másol be ide:

http://www.hazipatika.com/services/news?nid=20408

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?