Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok és nagyon bíztatlak, sirena, ugyanis:
Nekem is van IR-em és a prolaktin szintem is magas volt, ami elnyomta a progeszteron termelést, így a rendes peteérést is. Mindezt a novemberi és a decemberi vérvételeket követően december 27-én állapította meg a doktor úr a leleteim alapján. Ezt azért írom le mert fontos / vicces lesz a továbbiakat illetően.
A diéta mellett - pedig én 165 cm magas vagyok és akkor 46 kiló, most, a 16. héten is csak 47,2-t mutatott a mérleg - felírt bromocriptin tablettát (amit rögtön el kellett kezdenem szedni) és clostit, amit a következő ciklus 5. napjától. Hazamentem cukor, liszt stb. elfelejtve, bromót elkezdtem szedni és próbálkoztunk. Itt jön a poén: utólagos visszaszámlálás szerint a két ünnep között, tehát még dec. vége előtt megfogant a baba! (utolsó vérzésem november 20-án volt, egy kimaradt, a decemberi). Így a clostira sor se került, ott van 2 bontatlan doboz is a fiókban, mivel rögtön kiváltottam a 2 havi adagot előre...
Hogy minek köszönhető, minek nem, az most már titok marad!
De csodák vannak, szóval csak pozitívan és elszántan, de semmi esetre sem görcsösen!!!
Továbbra is hajrá mindenkinek!!!
Zsuzska! Bíztató a hőd emelkedése!