Hű, megint nagyon sokat írtatok!
Megpróbáltam visszaolvasni...
Zsófi, nagyon izgultam miközben olvastam a soraid, de nekem szerencsém volt, mert hamar kiderült, hogy végül örömteli hír lett a vége!!!
Nagyon örülök, és drukkolok, hogy minden rendben folytatódjon!!!
Vigyázz magatokra!
Dekata, drukkolok! +++
Ruzsoma, sajnálom hogy kórház lett a vége a hányásnak...
Szerencsére a babák jól vannak!
Remélem hamarosan elmúlnak a rosszullétek. Szerencsére, nekem csak hányingerem volt egyszer sem hánytam, de a hányingerre nagyon bevált a gyömbér tea. A gyömbér gyökeret alaposan megmostam, nem hámoztam meg, mert a héja alatt van a legtöbb hatóanyag állítólag, 8-10 nem túl vastag szelet gyömbért leforráztam 1 liter felforralt vízzel és letakarva 20 percet állni hagytam és utána ízesítettem citrommal és mézzel, de várj még 20 percet, hogy hűljön a tea, mert a citromnak nem tesz jót a hő. HA van kedved próbáld ki. Ha több karika gyömbért teszel bele erősebb lesz. Nekem segített.
Kamilla, sajnálom hogy a rossz idő beleszólt a nászutatokba.
Edina, bizony nemsokára itt az idő!
Salsera, náluk a protokoll a betöltött 36. héttől írja elő a CTG-t amit csak jövő hét csütörtökön töltök be, így Nekünk még nem kell menni, de már megtörtént a vvétel és a vizelet vizsgálat. A tenyésztés is a 36. hét után lesz, szerintem a következő találkozásunkkor veszi le.
Most már egyre nehezebb, nem alszom jó, húz le a hasam, sajnos a bkv-n nem nagyon adják át a helyet...
Ég a gyomrom, na de nem panaszkodom, mert tényleg csak a várandósságom végére jöttek ezek elő.
Ezt a kis időt már fél lábon is kibírom!
Mindent beszereztünk, mindent kivasaltam, bőrönd bepakolva.
Ha tanácsolhatok valamit... ne az utolsó hónapra hagyjátok a babaruha vasalást, mert én már csak a bárszéken ülve tudtam vasalni, mert szúrt a hasam ha álltam. Sőt elég sokszor szúr már.
Sokat gondolok a szülésre, de nem félek ami furi, mert iszonyatosan féltem tőle...
Vigyázzatok Magatokra!
Szép hétvégét Mindenkinek!