Sziasztok Csajok!
Hú de régen voltam itt! Próbálok utána olvasni mi történt, amióta nem jártam errefelé, remélem mindenkivel minden OK!
Viri!
Köszi, hogy kerestél! Egy párszor próbáltam írni, de mire befejeztem volna a mondani valómat, akkorra mindig elszállt az oldal, volt amikor még sírtam is emiatt. Mostanában egyre érzékenyebb vagyok.
Szóval feladtam, aztán meg nem tudtam jönni.
Köszi a kérdést, eddig három db 4-esem van. Még három vizsgám van hátra, és meglesz az első évem! Már nagyon várom.
Nagy nagy gratula a vizsgádhoz!!!
Fanni!
Nagyon szép babaszobát varázsoltatok a fiúknak! Június 27-én lesz a 10 éves házassági évfordulónk. Az én szívemhez ezért áll közel ez a dátum.
Remélem holnapra jobban leszel.
Kisfóka!
Helyes kis pocid van!
Olyan szép vékony mamik vannak itt, hogy én nem is mernék képet feltenni magunkról.
Katica! Véda!
Itt vagyok, és remélem most már jövök is rendszeresen.
Az új kismamiknak gratulálok!
Zöldi!
Üdv a lányos anyukák táborában!
Véda!
Gyönyörű ez a nagylány!
Boni!
Örülök, hogy minden jól alakult veletek!
A lámpát hol vettétek? Nekem nagyon tetszik!
Mi ezt a babkocsit vettük meg, 3 in 1, és ugyanez a szín:
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2720
Gyönyörű a kisfiad! A 30. héten 1600 gramm? Remélem az én baby-m is hízott a UH óta.
Nálunk sajnos nagyon sok rossz dolog történt az elmúlt három hétben, de hála Istennek törént egy pár jó dolog is. (A rosszakat nem részletezem.) Nemsokára keresztszülők leszünk, kifestettük a leendő gyerekszobát, holnap elkészül a parkettázás, kedden kérek ajánlatot gyerekbútorra. De ami a legfontosabb 3 hete voltunk 4D Uh-on és megláttuk a mi pici bogarunkat. Majd próbálok képet is feltenni. Kislány lesz, minden mérete a korának megfelelő volt. 979 grammra mérték, és azt mondták 3400 gramm körülire saccolják a születési súlyát. Nagy lábon fog élni, mint az anyja, 5,4 cm volt a talpa akkor.
Nevet még nem tudok mondani, mert bár nekem Lili a favorit, és apának is tetszik, ő még vacilál, mert hát nevet egy életre választunk a gyereknek.
Íme a képek:
Kislányunk_27. hetes pofija
Itt már látszik
Csak ritkán tudok jönni, mert csak este tudok gép elé ülni, amikor apa hazaér a laptoppal, de sokszor már nincs kedvem, és erőm se leülni a gép elé. Azért próbálok jönni, és próbálok naprakész lenni.
Jó éjszakát, és szép álmokat mindenkinek!