Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok!

Gondoltam, hogy szólók, lehet, hogy kevesebbet fogok ide jönni hozzátok, mert már nagyon sokan vagytok és nem is nagyon vagyok képben, hogy kivel mi van, valamint megszaporodtak a BMC-s topikon a lányok, amire én tul.képpen vártam november óta. Úgyhogy mint közelebbi sorstársaimhoz, átpártolok.

Persze azért foglak titeket is olvasgatni, mert megkedveltelek benneteket és kiváncsi leszek, hogy kinek sikerül meg ilyesmi, és persze kívánom mindenkinek, hogy előbb vagy utóbb, de nagyon-nagyon-nagyon boldog anyuka legyen.

Remélem nem haragszotok meg ezért...

Puszi

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kagyló!!!

Nagyon drukkolok!!! Azzal egyetértek, ha akar úgyis megtapad, függetlenül attól, hogy mit eszünk, vagy iszunk. Ha meg nem akar, akkor hiába próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni.
Reméljük eljött a te időd és megtapad és rendesen feljődik a babóca. Kép

Zsebi, Nóri, többiek!

Pé-vel kapcsolatban. Én a nyákot csak néhány hónapja vettem észre, de nem sokat segít, mert azt továbbra sem tudom, hogy előtte, közben vagy utána kell belehúzni. Kép
A lombik előtt a melleim nekem is nagyon fájtak, még oldalt is alig tudtam feküdni. De most a lombik utáni első ciklusban a nyákon kívül semmi jel. Persze azt sem tudom, mennyire zavarodott össze a ciklusom. Hamarosan kiderül.

Tiko

tiko

Lányok! Kép
Nagyon rosszul vagyok, majd meghalok úgy görcsölök! Kép Meglátogatott a miku. Ennek most egy kicsit örülök, mert szombaton mehetek a vérvételre. Kép De alig bírok itt ülni a székemen, úgy érzem mindjárt elájulok! Kép Addig húzta, míg ez lett belőle. Kép

Beuka Kép
Miért döntöttél végül úgy, hogy nem szólsz? A rengeteg vizsgálatot hogy oldod meg?

Zsebikém Kép
Lécci írd be mellém is a kiskatonákat.

Tiko Kép
Eladtam végül a házat! Kép Kép Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!Kép
Hurráááá!Most biztos nagyon fáj, de nagyon jól döntöttetek a ház ügyében!
Ejnye, ez a mikuka!KépJobbulást a hasidnak! De végre indulhatnak a kivizsgálások!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Beuka
Február 21-én hányra mész a kaáliba?

Tiko
Neked most fog először megjönni az első lombik után, nem elkeseríteni akarlak, csak a saját tapasztalatomat megírni, hogy ne ijedj meg, ha nálad is ez lesz, szóval, nekem az első menszi olyan fájdalmas volt és olyan erős, hogy azt hittem belehalok. olyan érzés volt, mintha kést döfködtek volna belém. én nagyon megijedtem, hogy most mi van, de állítólag ez normális. Sok melód van?
Felnéztél amúgy már azokra a könyvelői fórumokra, amiket írtam?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Lányok
A punkció vagy a transzfertől számoljuk a napokat?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Norka : húú, most nagyon sokat segítettél nekem !!! Én nagyon gyakran szenvedek ún. hónalj irányból mellfájdalommal, de többnyire csak az egyik mellem oldalán. Szóval ez az ösztrogéntől van ? Lehet, hogy ezt is érdemes lenne megnézetni lombiknál, vagy hülyeség ? Ált. mensi előtt 2 héttel kezdődik, de volt már úgy, hogy középidőben, majd elmúlt.

Kagyló : mikor kell tesztelned ?

Kiscsillag : jobban van már a pocid ? Nekem a meleg vizes borogatás illetve a Cataflam jön be ilyenkor. Szombaton drukkolok neked, reméljük könnyen tudnak vért venni Kép

mniki

Mniki
2 hét múlva

kagyló

Niki, nálam ez tipikus középidős cicifájdalom, nem utána van. Nekem még anno a Szabolcs utcában mondta az asszisztens nő, voltunk olyan bizalmas viszonyban, hogy neki is szokott lenni ilyen, és ez az ösztrogéntermelődéstől van.
De gyere már át a Családinetre, mondd már milyen lett a terhelésesed. Kép
s_norka

Ja igen, tipikusan a mell egyik, külső oldala, hónalj irányból, nekem ovuláció előtti napon pl. már ez nagyon erős szokott lenni. Illetve szokott volt, mert mostanában nincs. Kép
s_norka

Kagyló : transfertől szoktuk Kép Már, aki addig kibírja KépKép

Meglett a terheléses vércukor+inzulin eredmény, este megyek érte.

mniki

Mniki
Bele számít hány naposan kapod vissza?

kagyló

Zsuzsi!

A nemsikerült lombik után +jött már egszer, az is jó erős volt és fájt a hasam eléggé. De van rá jó gyógyszerem. Attól függ honnan nézzük, hogy első vagy második.

Nem vagyok egy nagy fórumozó, csak olvasgattam/gatom a könyvelői fórumot.

Én kész vagyok a febr.15-i bevallásokkal, már csak alá kell iratni és beadni. Te hogy állsz?

Tiko

tiko

Borsókás Kép
Tegnap jól kibőgtem magam, de az is lehet, hogy a mensi miatt voltam annyira érzékeny. Kép Most nem bántom, hogy így döntöttem, aztán lehet mikor ott leszünk és alá kell írni meggondolom magam... Ki tudja, amilyen hangulatember vagyok.
A hasim köszöni a gyogyit! Már kicsit jobban vagyok, de fél óránként kell cserélnem!

Mniki Kép
Köszi! Kép Kicsit már jobban vagyok szerencsére!! Neked könnyen lement az öt szuri?? Nem volt semmi probléma? Drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid!! Te szedsz amúgy most rá valami gyógyszert???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko

Milyen gyógyszert szedsz, ha fáj a hasad?
Igen, arra gondoltam, ami közvetlenül a lombik után jött meg. én olyan fájdalmat éreztem, mint még soha.
Én is kész vagyok mindennel. az áfát is elküldtem már (havi áfásak vagyunk)

Kép
zsuzsi73

Kiscsillag : hát, most könnyen vettem a szurikat, a nővér ügyes volt és két vénából megúsztam, igaz, az uccsó már fájt. Nem szedek gyógyszert, mert nem vagyok cukorbeteg, ez a PCO-m miatt kellett Kép

Kagyló : nem szoktuk beleszámolni, a dokim mindig azt mondja az ET után, hogy 14 nap múlva teszt, bár én mindkét alkalommal már mentem a 11. 12. napon vérvételre. A márciusinál a 13. napon megyek és nem tesztelek, ez tuti Kép

mniki

Mniki
Én sem fogok tesztelni a 14. napon, ha megjön akkor felesleges lenne. Ha meg nem akkor 2-3 napot várok mire tesztelek.Az a biztos!

kagyló

Mi ez a nagy csönd kérem szépen??? Kép
Mindenki csucsukál??? Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kagyló, Tiko!
Ebben én is azt mondom tök mindegy mit eszünk ha akarnak ottmaradnak az apróságok, itt az ami nem mindegy, hogy ha nem sikerül, de én tudom minden tőlem telhetőt megtettem akkor legalább könnyebb elfogadni, mintha még hozzátettem volna azzal, hgoy nem ittam elegett nem ettem elég fehérjét. Kép

Niki!
Én meg eddig mindig a 12-13. naponmentem vérvételre, mondom biztos a 13 miatt nincs szerencsém, szóval a legközelebbinél elmegyek a 11-12. napon. Kép remélem ez a csere bejön mindkettőnknek!

<font color="ff0000">Wish híradó!
Fájdalmas volt a transzferje, valamiért nem igazán akart a méhszájon bemenni a szonda, szóval megkínozták egy kicsit, de ma már jobban van pihen ritkán fog jönni. Két kicsi manót kapott vissza. Nagyon drukkoljunk nekik, hogy ezuttal sikerrel járjanak!!!!</font>

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém
Így van! Amúgy valahol meg van írva, hogy kinek mikor jön el az idő, hogy anya legyen!Bíztos vagyok benne, hogy a picikénk majd kárpotolni fog minket azért a sok szenvedésért amin keresztül mentünk.

kagyló

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést és a bíztatást mindenkinek!
Zsebi! Ha "beférek" a táblába, szívesen maradok Kép
Műteni azért kell, mert rettentő csont-porc mindenféle gabalyok vannak az orromban (extra orrsövényferdülés). Eddig allergiával kezeltek, de mivel össze-vissza ellentmondó vizsgálataim voltak, s nem hatott semmi, kerestem egy újabb dokit - innen ki nem megyek, míg ki nem deríti mi a bajom - szöveggel. Már egy éve alig kapok levegőt, úúúúúnom! Õ végre csináltatott egy CT-t, azon látszottak a melléküregek... Na, szóval ez van. Nem is vagyok allergiás, amit én már gyanítottam...
Most ismét rohanok, remélem, hamarosan érdemben is vissza tudok olvasni.
Szép napot!
leona

Wish : nagyon drukkolunk a két picikédnek Kép Pihizzél sokat !

Leona : úúú, sajnálom az orr-dolgot. A barátnőmet 2x műtötték, de azóta sem kap levegőt és nem allergiás. Egy életre elcseszték az orrát, spray nélkül létezni sem tud.
Nagyon gondold meg, hogy kinek a keze alá fekszel ! Ez nem paráztatás, de inkább 1-gyel több doki lásson !!!

Zsebikém : csere megbeszélve KépKép

mniki

KagylóKép
Nekünk anno úgy mondta a doki, hogy transzfer utáni 3. napon van a beágyazódás (3 naposan beültetett embriókkal).

Szerintem a transzfer után két héttel nyugodtan tesztelhetsz, mert akkor már mindenképpen ki kell mutatni a tesztnek, de azért mégis csak a vérvétel a biztos.
Drukkolok!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok,

Farkaskoma az egy hete végzett mandulaeltávolítás után jól van, inkább jobban van.
Ma voltam kontrollon, gyógyul a seb de még nem tökéletes.
A műtét (műtétek-mert 3 szor kellett meglátogatnom a műtőt a bevérzések miatt) egyébként nem volt fájdalmas, de utána az szar.

Leona, a mandulaműtétem során találkoztam sok orrsövény - polip műtött emberrel, akik nagyon meg voltak elégedve a Budai Irgalmasok kórházában végzett fül-orr-gége osztály munkájával. Illetve azért jöttek oda mert szakmailag nagyon jók (Szlávik Marietta- Koppány Judit - Toth András- Gyetvay oszt. vez főorvos ).
Fordulj hozzájuk bizalommal, ha elbizonytalanodnál, vagy kérd ki az ő véleményüket is.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Stella9
Köszönöm. Akkor holnap lesz a harmadik napom. Hú! Egész nap ágyban vagyok, jaj csak sikerülne.

kagyló

Farkaskoma : óóó, sajnálom, hogy kompikációs volt a gyógyulásod ! Gondolom nem aludtál sokat a kórházban KépKép
Drukkolok nekted a spontán bébihez, Juditnak is szorítunk hétfőre !!

Kagyló : hát igen, a napokban beágyazódik a Kiskagyló KépKép

Úgy néz ki, az inzulinszintem nem lett jó, de majd Norka segít kibogozni az értékeket és akkor megírom mire jutottunk Kép A vércukrom rendben van. ez a tetves PCO KépKép

mniki

Niki!
Remélem azért nem nagy galiba ez az inzulin. Miben okozhat gondot, vagy azt be lehet állítani?

Mi ma megjártuk a Szabolcs utca immunológiáját, aki kérdezte hogy ott mit néznek annak mostmár pontosan meg tudom írni

szóval nézik azt hogy van e trombozisra való hajlamom, azt hogy a szervezetem termel-e ellenagynagot az esetleges fogantatás ellen (nem tudom szebben leírni) valamint azt hogy a párom és én összeférhetőek vagyunk vérileg. Kép Március 20-án megyünk az eredményekért. Kép Illetve minketten kapunk papírt a vércsoportunkról is. Mint kiderült az enyém 0 RH+ a páromé A RH+.

Erről is lesz már papírunk, remélem előbb utóbb már sikerrel is járunk baba ügyben.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi!

Na a havi áfával még nem vagyok kész, meg sem kaptam még az anyagot, holnap hozzák. Akkor te is nagyon ügyi vagy. Jövő szerdán akarok menni a tb-be bevinni a NYENYI-t,mert úgy okoskodtam,hogy minden könyvelő akkor csinálja az utolsó simításokat és nem lesznek sokan.
Lányok, bocsi a más témáért. Kép

Szóval a gyógyszer neve, amit szedek: Naphrosyn. Ez igazából rheumára van. Még a középiskolában írta fel a doki egy osztálytársamnak, aki fetrengett minden hónapban. Sajna csak receptre lehet, de ha beveszek egy szemet, nyoma sincs a fájdalomnak.

Zsebi!

Teljesen igazad van abban, hogy ha megpróbálunk mindent úgy csinálni, ahogy mondják, ill. gondoljuk, hogy jó, akkor nem tehetünk magunknak szemrehányást, ha nem sikerül.

Kagyló!

Nagyon drukkolok!!! Tesztet szerintem ne csinálj, ha kibírod, mert engem is félre vezetett. Inkább menj vérvételre.

Tiko

tiko

Sziasztok!

Kiscsillag! Kép
Asjnálom, hoyg ilyen fájdalmakkal jött meg Kép. Jó tetted, hoyg eladtad a házat, és biztos jót tett az a sirás is!
Nem tudom miért döntöttem úgy, hogy még nem mondom el. Megpróbálom húzni amedidi csak lehet. amíg van szabim azt használom, vagy beszélek a dokival, hogy írjon ki.

Zsuzsi! Kép
21-én délután 2-re kell mennünk!

Zsebi! Kép
Tök jó, hogy csináltattatok ilyen vizsgálatot! Én nem is tudom milyen a vércsoportom Kép
Akkor Neked nagyon jó a vércsoportotd, nem?

Wish! Kép
DRUKKOLOK NAGYON

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Nem olyan régen találtam rá erre a fórumra és csatlakoznék hozzátok, ha nem lenne gond. A páromnál találtak rendellenességet( nem érik be sperma).Február 27-re kaptunk időpontot a győri Kaáliba,már nagyon izgulok,de nem tudom mire számítsak. Valaki leírná nekem részletesen, hogy mi fog velem történni?
rzsuzsika

Beuka!
Azt nem tudom, hogy mennyire jó ez a vércsoport arról már ne szólt itt a fáma. Kép De mintegy négy órát töltöttünk az intézet falai között egy kicsit már fáradt is voltam, nem érdeklődtem. Kép
Nem lettem rosszul a 14 kémcső vér levételétől, de azért egész délután kába voltam és baromira fájt a fejem szeritnem ettől.

Zsuzsika!
Üdvözlünk körünkben. Én úgyan a pesti Kaáliba járok, de szerintem az első konz. ugyan az mindenhol. Semmire ne számíts ami fáj. Bementek amilyen papírotok van vigyétek mindet aztán szépen megbeszélitek és az eredmények függévnyében döntenek hogy lombik vagy inszem. De ahogy írod nektek lombik lesz, mert az inszemhez 12 millió jó sperma szükségeltetik. Hát ennyi. Esetleg ha van még olyan vizsgálat ami kell az induláshoz azt elő fogják írni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Kép
14 kémcső! Hát nem csodálom, hogy kába voltál, és fájt a fejed. Én tuti beájultam volna!

Zsuzsika!
Üdv!

Kép
Kép
beuka

Zsebi!

Az iszonyat sok! Tőlem a legtöbb 6 kémcső volt, de már azt is alig bírtam. Mondjuk rosszul nem lettem, csak már fájt a karom. Neked most nem fáj?

Zsuzsika!

Üdv a csapatban! Kép Konzultációtól ne félj, csak beszélgetés lesz először. Meghallgat a doki, megnézi az eddigi leleteket, esetleg elküld újabb vizsgálatokra.

Tiko

tiko

Zsebi!

Köszi a bíztatást és a segítséget! Azt tudjuk, hogy a páromnak herebiobsián kell átesnie. Nagyon kiváncsi vagyok rajtam milyen vizsgálatokat végeznek el.
rzsuzsika

Zsuzsika!
Kell rákszárés Aids vizsgálat, hepatitisz, aztán kell elvileg átjárhatósági (de ezt valamiért nem mindenkinek csinálják) aztán kell 3. napi hormon és talán ennyi. Kép

Tiko!
Dehogynem zsibbadt az egész karom meg a helye is fájt, de nem lilult be és az ápolónéni nagyon kedves volt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányokKép
Csak gyorsan beköszönök!Most csak ennyire futja. Szörnyű volt a mai nap, elég sokat melóztam, semmire nem volt időm. Tisztességes lefáradtam, és a fejfájás sem akar elhagyni engem.Kép
Úgyhogy most beülök egy kád forró vízbe, és kikapcsolom az agyamat!Kép
Azért van egy jó hír is a mai napra:elkészült a párom cisztáinak szövettana, és rendben van. Újabb nagy kő esett le!
Minden petinövesztőnek és transzfer után pihengetőnek mennek a drukkok!Kép

Borsókás(akinek ma víznapja volt, és kibírta!Kép)

Borsi
borsókás

Borsókás!
Kép
Le a kalappal, hogy kibírtad a víznapot. Ez igen. Gratulálok. A fejfájás meg kerüljön mostmár el. Lehet azrét van mert nem ettél nem? Pihend ki magad és várunk!!!!!
A párod eredménye miatt pedig nagyon boldog vagyok. Szuper. Alakulnak ám a dolgok látod!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi mindenkinek a fogadtatást. Jó megbeszélni ezeket a dolgokat. Remélem egy kis idő múlva én is hasznos tapasztalatokkal gazdagítom ezt az oldalt.
rzsuzsika

Borsókás!

Gratula a víznap kibírásához! De jó,hogy a szövettani eredmények jók lettek!!!Kép

Zsebi!

Lényeg, hogy túl vagy rajta, holnapra már biztos jobb lesz.Kép

Tiko

tiko

Szia Zsuzsika,
A páromnál tavaly ápr-ban csináltak herebiopsziát és hálistennek találtak is "anyagot", amiből már a harmadik lombiknak megyek neki márciusban.
Három topikkal lejjebb van a Kaális férfiak fóruma, ott a férjem Wolves néven fut, ha esetleg a párod internet közelbe kerülne és lennének kérdései a dologgal kapcsolatban akkor kérdezzen tőle nyugodtan. Vagy ha ez nem működik, akkor kérdezz te tőlem, ha tudok szívesen válaszolok.

Mi amúgy a BMC-be járunk, így a férjemet az ottani andrológián műtötte a Kovács doki.

Sok sikert Nektek!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kép

Jó reggelt.
Sajnos ma van az utolsó szabis napom. Olyan gyorsan eltelt. Kép
Délután utazunk és csak vasárnap jövünk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém Kép
Én kérdeztem, hogy mit néznek az immunológián. Nem semmi az a sok kémcső! Kép Juuj! Ügyes voltál nagyon!!! Most azt nem értem, hogy miért kellett ez az újabb vizsgálat? Én azt hittem ennyi lombik után már túl vagytok minden vizsgálaton és (sajnos) várjátok a következőt. Vagy ezeket meg kell ismételni néha? Vagy ez most valami új?

Borsókás Kép
Hogy te milyen kitartó vagy!! Nem semmi hallod! Hogy érzed leadtál már pár kilót??

Beuka Kép
Neked ennyire gázos a munkahely?? Nem lennének megértőek?

Rzsuzsika Kép
Kép
Te is nagyon félős vagy? Mert én sajna igen, én 2 évig bejelentkezni sem mertem. Kép Aztán volt olyan, hogy bejelnetkeztem, de nem mertünk elmenni. Most már kicsit bánom azért, de a lényeg, hogy az első lépésen túlvagyunk. Szerintem az a legnehezebb. Utána már megy minden mint a karikacsapás. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kép
Nem ezeket a vizsgálatokat nem kell ismételni. Most voltunk először. Tudod azért amikor elkerül az ember egy meddőségi központba x problémával feltételezzük, hogy amúgy minden működik. Aztán ahogy nem sikerülnek a lombikok szépen jönnek a vizsgálatok. Ilyen a lapar is azért mert sperma gond van nem fognak kés alá fektetni, csak ha már egy két lombik nem sikerül Krizsa doki konkrétan a harmadik után már nagyon ajálja, de én az első után beválltam. Ez volt tudomásom szerint az utolsó ami még hiányzott igaz kicsi az esély, hogy bajt találjanak, de nem bánom. Legalább erről is lesz papírunk, hogy rendben minden. Kép

Megyek muffint sütni!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka

Azért kérdeztem, mert megyek én is, de én 11-re.Szóval nem valószínű, hogy összefutunk, bár ki tudja, várakoztam én már ott több mint 2 órát is.

Tiko

Naphrosynt szedek én is.

Zsebi

Én is szoktem muffint sütni, imádom, hogy 5 perc alatt össze lehet a hozzávalókat keverni.
Hova utazol? Biztos irtad már, de nem emlékszem.

Tegnap voltam vérvételen, a hormon miatt, de nem értem rá az eredményt megvárni, viszont nagyon kiváncsi vagyok az FSH szintemre.Kérdeztem, hogy felhívhatom-e őket az eredménymiatt, s azt mondták, hogy majd 2 hét múlva, ha jövök UH-ra, majd akkor megtudom. De miért nem mondják meg telefonon?

Kép
zsuzsi73

Zsebikém Kép
soha életemben nem sütöttem még muffint Kép nagyon főző-sütő vagyok, de ez valahogy kimaradt. Megdobnál valami tuti finom, sosem elrontható recepttel?

puszi. Orsi

Talival most mi a helyzet?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggeltKép
Kép
Aludtam kb. 10 órát,és most már egész használhatónak érzem magam.KépRáadásul ma csúsztatom a túlóráim egy részét, tehát nincs meló.Kép Nem soká indulok intézni a párom betegszabis papírját, és megnézem a csizma-leértékeléseket is. Szóval nyakunkba vesszük a várost!

ZsebiKép
Én is úgy érzem, hogy jól kezdenek alakulni a dolgok. Megjegyzem, már épp ideje.Kép
Nem semmi ez a lecsapolás, te szegény.Igyál sok folyadékot, hogy minél előbb pótlódjon a "veszteség"!
Még egyszer őszinte részvétem a hétvégi programért!KépKItartás!!Kép

KisKép
Ez életem első diétája.Engem is meglepett, hogy ilyen jól bírom, és hogy működik a dolog!
Nemcsak hogy érzem a lepotyogó kilókat, de minden reggel ráállok a mérlegre is.Pontosan 5 kg-mal vagyok ma könnyebb, mint kezdéskor. Igaz, hogy ez már a 4. hete, hogy nyomom az ipart!Kép
HA még egyszer ennyi lemenne, már abba is hagynám!

JA, és ma fehérje nap van, úgyhogy gyros-evést tervezek!!!VAn egy kedvenc helyünk, amit eddig nélkülözni kellett, most meglátogatjuk.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsuzsi Kép
azért nem tudtak most semmit mondani, mert azt tegnap befűzték a kartonodba, és 1 perc alatt nem tudják előásni. Köv. alkalommal mikor mész, akkor elő lesz készítve. Ezért van, hogy ált. aznap tudnak infót szolgáltatni, vagy legközelebb, ha időpotod van.
Persze a HCG vérvétel egy másik kategória, arról másnap is adnak infót, gondolom ott marad a dokinál az anyag.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebikém Kép
Jó muffin sütést! Én is imádok sütni. Tényleg nagyon fiiiinom és egyszerű. Kép Nagyából értem a vizsgálódás okát. Kép Azért remélem a következő már tényleg sikerül nektek!! Nagyon, de nagyon szorítok!! Kép Tényleg hova utaztok? Én sem emléxem. Kép

Orsikám Kép
Írd be a keresőbe (google), hogy muffin receptek és ott az elsőt amit kiad nyisd meg. Ki is nyomtathatod! Én kinyomtattam és már egy párat meg is sütöttem. Kép Nagyon finom!!! Jó sütizést! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Orsi!
Én ezt szoktam mostanában készíteni:

Hozzávalók: 12 db-hoz
20 dkg. finomliszt
1 zacsi sütőpor
1/2 teáskanál szdabikarbóna
10 dkg. csoki(vagy tetszés szerinti mennyiség)
kb. 6 dkg. durvára vágott mogyoró v. dió, v. mandula
1 tojás
12 dkg. cukor
10 dkg. ráma margarin
0,4 dkg. étolaj
2,5 dl tej.

A sütőt az egész elkezdése előtt kapcsold be 180 C-ra. Zsírozd ki a formákat és lisztezd be vagy tegyél bele muffin papírt. Kép

Keverd össze a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a csokit, a diót, majd a tejet tedd hozzá.
Egy másik edényben a tojást keverd ki a cukorral, vajjal, olajjal.
Aztán a két tálat keverd egybe és máris rakhatod a formákba.
Nekem pont két evőkanál jut minden muffin formába.

Helyezd a sütőbe aztán 10 percig süsd 180 C utána vedd egy kicsit lejjeb, majd még 10 percig sül. Ha megvan zárd el a sütőt, de soha ne nyisd ki mert összeesik a süti. Kép

Ha már nagyjából kihült a sütő (kb. 10 perc) kiveheted és kiborítod. És tálalod!

Zsuzsa, Kiscsillag!
Anyósékhoz utazunk Borsod megyében, szóval kijut a hóbóbl. Kép
Azért remélem nem lesz olyan gáz. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
köszi Kép Kép ki is próbálom ma. Most dobtam be a kenyeret, utána még jön egy rozsos a sütőben, ha elkészül a kovászom, és valamikor még ez a muffin is, bár első körben azt hiszem 1/2 adagot sütök majd, mert a 12 db nekünk talán sok.... bár a fiaim ismerve nem is biztos.

Hozzánk _jönnek_ anyósék. Nem is értem, miért, 2 hete voltunk ott... nem szoktunk mi ilyen sűrűn találkozni. Mind1, így legalább csak pár óra lesz a találka.

puszo-

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?