Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szintus!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hű, Tünci, laptetős vagyok... :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!

Köszi Leda nevében is a gyors segítséget, ogndoltam, hogy Te tudsz valamit mondani.

Az a laptetős dolog városi mendemonda..sajnos nekem nem jött be.. :cry:

Szép így a vonalzód, látom kicsit sötétítettél a színen és jól látszik a koruk...

Ma sokat gondoltam valamiért épp rátok...mert nektek is még mennyi minden miatt újra, meg újra meg kell küzdeni azzal, hogy elmondjátok..Nekiálltam az adóbevallásnak és nem tudom, ohgy a babakötvény összegét hová kell írni, mert be kell vallani, amit örököltünk a kisbabánktól..és eszembe jutott az egész procedúra, rakosgattam a papírokat, ezt nem szeretem, mert kezembe került a b.jegyzőkönyv, meg a ....meg a hagyatéki tárgyalási értesítő....szívből remélem ,hogy mihamarabb túljuttok ezeken, talán Neked van kollegád, aki ezt lebonyolítja..mi a többiekkel heteken át leveleztünk telefonáltunk a hivatalokkal, mert senki sem tudta mi a teendő...Neked még szinte most történt..Én nem is tudom, hogy bírtuk ki, sokszor nem értem... :cry:
Ah, nem is tudom mit akartam ezzel..Csak annyi, hogy gondolok rátok a Kicsikéidre is és rád is... :cry:

Lyly, nagyon szép az a kép!Szeretem a lilát...

KépKépKép
tünci28

most olvasom, ohgy a hónap végén megszűnik a nőivonal.hu oldal..akkor valószínű annyi a vonalzóknak is, pedig az tudott egyedieket... :cry:
tünci28

Sziasztok!

Hasli! Neked is köszi!
Hogy sikerült a sminkelés. Mesélj!

Lyly!
Gyönyörű,szépséges a fotó,nagyon köszönöm!

Tünci!
Te csinálod a bevallást? Ügyes vagy!
Az enyémet könyvelő csinálta,már vissza is kaptam a pénzt,el is költöttem,befizettem egy csomó csekket,vettem ruhákat a gyerekeknek,meg elmentem kozmetikushoz.
beátab

Helló lányok!

Lesz valaki most este? Ma egész délután csavarogtunk. Voltunk anyáméknál, meg elvoltunk apósomat köszönteni. De már azért jó hogy itthon vagyunk. Olyan hideg van ma is. Sosem lesz tavasz már. :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsi,én még vagyok egy kicsit.
Hideg volt itt is,délután voltak kint apával a gyerekek,jól össze is fagytak.
beátab

Én is vagyok, gyermeket fektetek aztán jövök.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok4

Bea, nem idén nem csinálom meg, van egy barátnőm, majd Ő, mert most van benne mindenféle, nem akarom elrontani, mert fizetnem kell a biztos, de nem mindegy, hogy mennyit.

Olyan vacak napom van.Megpucoltam az összes ablakot, meg mostam,az ebédet összecsaptam ,aztán nem csináltam semmit.már napok óta a tornát is mellőzöm...
Nem így kellene eltölteni egy napot.Egész délután filmet néztem, meg neteztem, a párom is a gép előtt ül.Nincs semmi baj, mégis olyan értéktelennek érzem a napot..az egész életünk ilyen most..hiányzik belőle valami, ami miatt mindent érdemes..hisz tudjátok.. :cry:
Így meg csak vagyok, de néha magam sem értem, hogy minek...
tünci28

Tünci!
Ezt Neked küldöm.

Kép
beátab

Itt vagyok!

Olyan rossz hireket kaptam. MOst jól kibőgtem magam.

Kép

Kép
melcsike70

Az unokatesóm kapott egy agyhártya, meg tüdőgyulladást. Most telejesen steril szobába tették, nincs jól. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Mi baj, Melcsike?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bea, köszi..utálom magam, amikor ilyen semmirekellő vagyok.Tudod, ilyenkor arra gondolok, hogy mit szólna Viola, ha látná, hogy az anyja így elhagyja magát, hogy egész nap semmit sem csinál,csak bámulja a négy falat...

Melcsike, csak nem az unokatesód?
tünci28

Jaj, most látom...nagyon sajnálom...
De még jóra fordulhat, nem? Bár ez az agyhártyagyulladás rosszul hangzik...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Húú,ez nem jó hír...de mitől lett tüdőgyulladása,a fekvéstől?Vagy kapott valami fertőzést?
tünci28

Betették egy hatágyas szobába, ahova mindenkihez futkároztak és valószinű fertőzést kapott.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem is értem, hogy lehet hogy ilyen műtét után egy héttel beraknak valakit egy ekkora kórterembe ahova ilyen sok ember bemehet.

Kép

Kép
melcsike70

Oh ez nagyon rossz hír :(
De hogy lehettek ilyen felelőtlenek,ilyen nagy betegek berakni ennyi ember közé,micsoda feleltlenség :shock:
beátab

ezt én sem értem Melcsike..nem tudom orvosilag mi indokolt mi nem. :shock:
Az egyik férfi kollegám mondta a minap(nem egy észlény, különben nem mesélné el az ilyen intim dolgait a nő kollegáinak),hogy begyulladt a derkán egy szőrtüsző, de annyira elhanyagolta, ohgy tájogos lett és most úgy néz ki megműtik és (kitisztítják a mélyebben lévő szöveteket a gennytől)kb egy hétig kell bennt lennie a kórházban..

És fennakadt a szemem.hogy pénteken este fél tízkor felvágják a hasam, elveszítem a gyermekem és kedden fél nyolckor reggel kész a zárójelentésem....három és fél nap,nem több!!!!!!!!!

MI INDOKOLT VAJON ORVOSILAG??????????
tünci28

Tünci, ilyen napok is kellenek. Vagyis hát nem kellenek, de vannak...nekünk is, ezelőtt is...Violád pedig tudja, miért vannak ilyen időszakok is...
Nagyon jól esik, hogy gondolsz ránk. Ma (vasárnap??) hozta a postás az értesítést a hagyatéki tárgyalásról. Én kihagyom, a férjem megy el.
Sikerült átvarázsolni a gépre a képeket, ma egész nap őket nézegettem. El tudom képzelni, hogy meg lehet tanulni együtt élni majd ezzel, de hogy kevésbé fájjon valaha is, azt nem.
Laptető...tárgytalan. :cry:

Bea, én is boldog névnapot kívánok Neked.
Tudtál beszélni a barátnőddel? Sokat gondolok rá.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, ez tényleg nagyon durva, ilyen állapotban lévő beteget egyáltalán más betegek közé tenni.

Tünci, 3 és fél nap összesen, ennyi volt????

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Ezt még én sem tudom, hogy 7 hónap után sem, hogy lesz e olyan hogy kevésbé fájjon. Mindig kicsit jobb, akkor egyszercsak visszatér.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha!
Köszi!
Nem tudtam még beszélni a barátnőmmel,írtam neki ma sms-t,hogy írjon ha hívhatom,de nem válaszolt :( :( :(
Zaklatni nem akarom,kivárom,míg ő jelentkezik.
Képeket én is megnézném..........esetleg,küldenél?
beátab

Vasárnap levél? :shock: Nekem sem kellett hálisten végigcsinálnom. Olyan kegyetlen és durva dolgok történtek igy is, hogy még igy is sokszor elég volt.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Képek? A babákról? Ne hagyjál ki légyszi.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Még nem értem rá mindent visszaolvasni, de amint lehet pótolom.

Leda, nagyon sajnálom, ami történt. Remélem minél hamarabb rendeződik a dolog. Bankot meg minél hamarabb feljelenteni.

Bea, nagyon boldog névnapot kívánok :wink:

Ma nem tudok nagyon jönni, ma vagyunk egy éves házasok Kép , úgyhogy férjecskével pihizgetünk egy kicsit :)
Olyan, mintha most lett volna. Pici Lackó még itt volt a pocimban. Így utólag nagyon gyorsan eltelt ez az egy év.

Puszi mindenkinek, holnap jövök
Vendég

Sziasztok lányok!
Én is csatlakoznék hozzátok!
Melcsike sajnálom a rossz híreket.
Felelötlenség egy ilyen legyengült szervezetet ilyen szobába tenni!

Mikor lesz már tavasz?Elegem van ebböl a hideg időböl.....

Kép
Kép
szintus

Boboka Boldog házassági évfordulót!!!!!

:D :D :D

Kép
Kép
szintus

Boboka!
Köszi!
Boldog évfordulót Nektek!!!! Kép
beátab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zaha 2009.08.17 11:53-kor.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Boboka, én is gratulálok Nektek! Jó ünneplést!

Igen, Melcsike, képzeld, hallottam, hogy valaki óbégat egy ideje, kinézek, aztán a postás áll kint ma délután, hozza a levelet...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Boboka

Boldog évfordulót nektek.

Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig”
Madách Imre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.22 21:43-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Nagyon édesek. :cry: Köszönöm, hogy megmutattad.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!
Vendég

Zaha! Nagyon szivet szorongatoak ezek a kèpek ,a jelen tudatàban!
Köszönjuk,hogy megmutattad!
Vendég

Zaha!

Köszi a képeket!
Nagyon édesek a picik!!!!
beátab

Többieknek pedig szimpla puszi! :wink:
Mesèlni valo volna böven,de nagyon fàradt vagyok.Nemrègen jöttem a takaritàsbol... :(
Vendég

Zaha aranyosak a picik!

Kép
Kép
szintus

Hát, szívesen csajok.
Lassan lelépek, jó éjt mindenkinek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Hasli! :D

Kép
Kép
szintus

Bea a sminkelès szuper volt,majd mesèlek!
Holnaptol intenziv Hair stylist kurzusra kell mennem,amihez koràn kell kelni.Megyek is! :(

Jo èjt mindenkinek! 8)
Vendég

Jó éjt Zaha!
Aranyos a gyerkőcöd.Megnéztelekaz iwiw-en! :wink:

Kép
Kép
szintus

Én is megyek aludni jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt!
beátab

Zaha nagyon köszönöm a segítséged! Háromszor beszéltem a bankkal, könyörögve, hogy állítsák le a tranzakciót, hiszen csak hétfőn megy ki a pénz, de azt mondták, hogy nem tehetik meg, meg kell várnom, hogy a pénz kimenjen utána tehetek panaszt és majd 120 nap múlva elbírálják. Borzasztó!!! Panaszt tettem a banknál teleofnon és panaszt tettem emailen is és amint kimegy a pénz a megadott formanyomtatványon panaszt teszek megint.. Nem értem ezt az eljárást!!

A bankom a VI kerületben van. Azt mondod, hogy a VI ker. rendőrségre bárki az ismerőseim közül bevihet egy feljelentést a bank és ismeretlen elkövető ellen az én nevemben? Mert nem találok semmi email címet a neten a rendőrségnek ahova én is elküldeném!

Nagyon köszönöm.. Annyira fel vagyok háborodva, hogy el sem tudom mondani..

Kép
leda2002

jó reggelt!

Tegnap este szó nélkül leléptem, kicsit elkapott a bőgés..aztán este az ágyban elalvás előtt még hosszasan kínoztam magam.Ez a legrosszabb, mindegy ,hogy milyen hangulatban fekszem le, minden este jönnek azok a képek, emlékek.Végiggondoltam százszor -ezerszer az egész terhességemet, azokat a napokat és nem értem, hogy mit volt a hiba..csak keresem, hiába nem kellene..

Zaha, igen három és fél nap volt.ennyi.
A babáid gyönyörűek..szegénykéket látszik, hogy megnyomták.Violán is volt a fején és a hasán két ilyen lila folt, mondták ,hogy akármilyen óvatosan vették ki belőlem, lett rajta vérömleny..de egyszerűen nem értem miért nem sikerült neki.Találtam egy táblázatot a múltkor az I. es klinika statisztikáját.a 24-26. héten született babák 25 %-a életben marad..És Viola 26.heti és olyan erősnek látszott..Zalán és Melcsike Bogija is mennyire küzdött.Bár kaphattunk volna mi is több időt, bár megmutathattam volna neki mennyire szeretem... :cry:

Leda, bízom a pozitív fejleményekben..nagyon -nagy összeg? :(
Nem is értem, hogyan lehet ezt megcsinálni..

Boboka Boldog évfordulót!
Így nézve tényleg gyorsan repül az év..a napok viszont vánszorognak.

Melcsike, szorítok az unokatesódnak.

Jótündér jelentekzz, hogy mi van veletek, jobb a helyzet?

Hasli mesélj majd!

Szintusnak,többieknek puszi.

Nem tudom mi lesz a vonalzóinkkal, l átom legtöbbünknek nőivonalos van..

Megtallátam a mi "kezdő " időpontunkat, muszáj valamihez kötni.Az évfordulónk augusztusban lesz, eléggé távol Viola halálától, hogy ne arra gondoljak.Így akkor 151 nap van hátra..akkor talán lehetne májusi baba..

Megyek dolgozni,legyetek jók.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci, pedig burokban vették ki őket, és tényleg nagyon vigyáztak rájuk is, mint Violádra.
Két nap nagyon kevés, elhiszem, hogy rettenetesen fáj, de gondolj arra, hogy Neki így volt jobb, hogy minél kevesebbet szenvedjen...iszonyatos volt látni a Zalán szenvedését, amikor már mindenből maximális adag gyógyszert kapott, és mégsem..
Nagyon szeretném hinni, hogy tudják, érzik, mennyire szeretjük őket és mennyire elmondhatatlanul fáj a hiányuk.
A május szép hónap...

Leda, ezt még elfelejtettem a priviben, hogy az a legcélszerűbb, ha leírod a feljelentést, elküldöd az ismerősödnek, és ő bevviszi. Át kell, hogy vegyék, elvileg bárki tehet bármilyen tudomására jutott közvádas bűncselekménnyel kapcsolatban feljelentést akkor is, ha nem az ő sérelmére követték el. Így ha szívóznak, az ismerősöd akár maga is jegyzőkönyvbe mondhatja.
Valószínűleg adathalászok voltak, többek között banki oldalakon tevékenykednek, és minden olyan helyen, ahol megadod a számla- vagy kártyaszámod...óvatosnak kell lenni.

Csajok, szerintetek normális az, hogy a császár után lassan 8 héttel még mindig vérzek? Nem sok, de élénkpiros és szinte folyamatosan szivárog. Ijesztő dolgokat olvastam a neten. Volt valakinek ilyen?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!

A vérzéssel menj vissza a dokidhoz, ez már elég sok idő,nekem kb 6 hét alatt teljesen elmúlt, 8 hét múlva megjött az első menzesz is..lehet hogy már az???
A lochia fokozatosan egyre kevesebb és barna- rózsaszín volt,nem élénkpiros.Mindenképpen kérdezd meg a dokid, nehogy valami bennt maradjon.Bár császárnál könnyen kitisztítják a méhet, csaknem maradt benne semmi.
tünci28

Szia Zaha!
Az én tanácsom is az,hogy menyj vissza a dokihoz,szerintem nem épp jó,hogy még mindég vérzel.
Én 4 hétig véreztem,(császár után)7 hétre rá pedig megjött a menzesem,ami rengeteg mennyiség volt.
Voltam vele dokinál,megvizsgált,semmi baj sem volt,azt mondta,még mindég tisztulok.

Tünci jó munkát.A párom holnap este kezd a pékségben.Hát ez maradt meg neki.A másik munkahelyre nem kell....így éjjelenként magam(a lányommal)leszek,de muszály lesz kibirni.Heti 1 szabadnap.
De a munka kell,mert ne mondjam már hányan kaptak itt az utóbbi időben felmondást.Rengetegen....

Hasli én is kiváncsi vagyik,hogy milyen volt a sminkelés.Szép lehet ezzel foglalkozni.Már aki tehetség benne,mert mondjuk én nem lennék az :roll:

Melcsike hogy vagy?Dolgozol ma?
Lyly hogy álltok a ház-eladással?

Puszi lányok!!!! :)

Kép
Kép
szintus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?