jó reggelt!
Tegnap este szó nélkül leléptem, kicsit elkapott a bőgés..aztán este az ágyban elalvás előtt még hosszasan kínoztam magam.Ez a legrosszabb, mindegy ,hogy milyen hangulatban fekszem le, minden este jönnek azok a képek, emlékek.Végiggondoltam százszor -ezerszer az egész terhességemet, azokat a napokat és nem értem, hogy mit volt a hiba..csak keresem, hiába nem kellene..
Zaha, igen három és fél nap volt.ennyi.
A babáid gyönyörűek..szegénykéket látszik, hogy megnyomták.Violán is volt a fején és a hasán két ilyen lila folt, mondták ,hogy akármilyen óvatosan vették ki belőlem, lett rajta vérömleny..de egyszerűen nem értem miért nem sikerült neki.Találtam egy táblázatot a múltkor az I. es klinika statisztikáját.a 24-26. héten született babák 25 %-a életben marad..És Viola 26.heti és olyan erősnek látszott..Zalán és Melcsike Bogija is mennyire küzdött.Bár kaphattunk volna mi is több időt, bár megmutathattam volna neki mennyire szeretem...
Leda, bízom a pozitív fejleményekben..nagyon -nagy összeg?
Nem is értem, hogyan lehet ezt megcsinálni..
Boboka Boldog évfordulót!
Így nézve tényleg gyorsan repül az év..a napok viszont vánszorognak.
Melcsike, szorítok az unokatesódnak.
Jótündér jelentekzz, hogy mi van veletek, jobb a helyzet?
Hasli mesélj majd!
Szintusnak,többieknek puszi.
Nem tudom mi lesz a vonalzóinkkal, l átom legtöbbünknek nőivonalos van..
Megtallátam a mi "kezdő " időpontunkat, muszáj valamihez kötni.Az évfordulónk augusztusban lesz, eléggé távol Viola halálától, hogy ne arra gondoljak.Így akkor 151 nap van hátra..akkor talán lehetne májusi baba..
Megyek dolgozni,legyetek jók.