Bonikám
Édes a kisfiad!!!
Az a kis drága arcocskája... Nagyon jól sikerült az első fotó! Na és a fütyis is szuper
1600 grammra becsülik a súlyát? Szép fejlett baba!
Hanna
Édes kis babszem csücsül a pocidban!!! Mondták is, hogy 1 babus, vagy csak mi látjuk mindannyian így
Meglátod, elrepülnek az első hetek, és jön a legszebb korszak: a pocaknövesztés
Fanni
A 34. hét szerintem is nagyon szép teljesítmény ikreknél. És ahogy elnézem Virivel olyan jó hatással vagytok egymásra, hogy még hetekig itt lesztek 3in1
Azért a június 27.-ét szugerálom feléd.
Zöldi
Ma hogy vagy?
Kisfóka
Várom a fejleményeket... Látszik, hogy nem vagy türelmetlen, csupán nagyon várod Grétát. De szerintem jó, hogy nem folyton azon rágódsz, hogy na mikor, na mikor... (Lilla 39+6-ra bújt ki. És nem lett óriásbébi. Csak nem sietett idő előtt jönni.)
Lányok
Én olyan nagyon élvezem a várandósság végét. Lehet, hogy azért, mert utoljár élem át, nem tudom. Egyszerűen végtelenül imádom ezeknek a napoknak minden percét. Imádom, ahogy sóvárogva néznek rám az emberek, hogy én hamarosan egy kis embernek adok életet, imádom, hogy most már mindenhol előre engednek, hellyel kínálnak, otthon, és ismerősöknél is, mindenki óv, és félt, és kényeztet, imádom, ahogy a kislányommal esténként összebújva álmodozunk, vajon milyen lesz Csabi, imádom az összes vizsgálatot, mert mind azzal kapcsolatos, hogy ő ott van belül, és hamarosan itt lesz kint, és imádom, hogy újra szülhetek, és átélhetem az izgatottságot, hogy indulhatunk, a fájdalmakat, mik előbbre visznek felé, a férjem semmihez sem hasonlítható tekintetét, ahogy rám néz majd, és az érzést, amikor rámteszik, és azt mondják: gratulálunk, gyönyörű kisfia van!
Ne haragudjatok az ömlengésért, de most ebben a hangulatban vagyok már napok óta
Véda