Sziasztok!
Kocos:
Én július 9., úgy hogy elég közel lesz szerintem a szülinapjuk!
Már összekészíted a kórházi csomagot? Huh, akkor le vagyok maradva.
Az espiro vector pro-t vettük 2013-as, a hordozóra még így is várnunk kell 2-3 hetet.
Én is meg akarom látogatni a gyerekorvost. De miért nem lehet az anyuka nevére írni a kencéket, hogy még előtte ki lehessen váltani, a gyereknek úgy is kb. 30 nap mire lesz taj kártyája stb.
Babaszoba már készen van?
Ági:
Sajnálom, hogy rossz élmény ért, sajnos ez az állami meg a magánrendelés között a különbség.
Most néztem meg az integrált teszt miatt készített 13. hetes uh-n látottakat, ott azt írták, hogy a méhlepény a hátsó falon, mélyen van, eléri a belső méhszájat. De azóta senki nem tett róla említést, azt sem tudom, hogy akkor ez most jó, vagy nem annyira? Ha nem problémázott rajta az orvos, akkor szerintem te se tedd!
Kamilla:
Szerintem ne hagyd magad paráztatni az orvos által, mitől lenne rosszabb, vagy veszélyesebb a lombik terhesség? Szerintem Murberék is mondták volna, ha másképp kellene kezelni ezt a terhességet, mint egy simát! Ha nem bízol az orvosodban, akkor inkább most váltsál még, nem jó állandóan paráztatni egy kismamát, szerintem magunktól is tesszük ezt eleget.
Noee:
A clostyt folyamatosan 6 hónapig lehet szedni, viszont az inszemnél is azt adnak, úgy hogy kérdezz esetleg rá, ha aggódsz miatta. Abból a szempontból biztos nem jó, hogy elég sok nőnél cisztát okoz.
Zora:
Sajnálom a történteket, azt gondolná az ember, hogy 14 fagyibabából ketten már csak felébrednek!
A rövid protokollt nem ismerem, a fogamzásgátlót lehet, hogy azért nem írta fel mert még szeretne látni egyszer, mielőtt nekikezdesz? A tablettát nem 3. naptól kell elkezdeni? Szerintem Murber úgy is mindent elmond, lehet, hogy kevesebbet, többet kell szedned belőle aszerint, hogy mikor akarja majd indítani a stimut. Reméljük, jól fogsz reagálni rá, inkább legyen kevesebb petesejt, de azok kis strammok legyenek. Az egyik lánynak 4 termékenyült meg 11-ből és most ikereket vár!
Régi:
Örülök, hogy jelentkeztél! Nálam már beindult a para, ezt az álmaimból szűrtem le, most is azt álmodtam, hogy mentem terhesgondozásra és ott tartottak, hogy valamit találtak, úgy hogy irány a műtő!
Hogy állsz a vizsgálatokkal, mikor mész legközelebb Murberhez?