Jótündér,
ez nagyon durva. Ne engedd, hogy így bánjon a gyermekeitekkel a férjed!!! Akármi baja, problémája van, semmi nem jogosítja fel arra, hogy a családján verje el a port. Ha felnőtt, komoly embernek érzi magát, akkor üljön le, és beszéljen veled. Remélem, nem hagyja magát befolyásolni egy haver miatt, ez egészen éretlen gondolkodásra és életfelfogásra utalna... Nem akarom őt bírálni, hiszen nem is ismerlek benneteket, csak ara reagálok, amit írtál.
nagyon sajnálom, ami veletek történt a kótházban, a betegségekkel. Hű, én aztán tudom, milyen ez, amikor csak tehetetlen vagy, tanácskoznak a gyereked felett, és majdnem megőrülsz, mert nem tudsz segíteni. Remélem, minden jóra fordul nálatok.
Szintus,
örülök, hogy a férjed rászánta magát a találkozóra. Elég bugyuta dolog lett vona egy kamaszkori eset miatt elszalasztani egy esélyt. Drukkolok!!!
Boboka,
hogy vagy??? Fejecskéd nem fáj már? Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk talizni....brühü én is...
Zaha,
neked írtam egy gyors privit.
Ige, Bobokának igaza van, nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen!!! Jól tetted, hogy elmentél fodrászhoz. Ha kihagyod, sem változik semmi, és nekünk mindnyájunknak élni kell tovább, van itt dolgunk elég.
Melcsike,
joghurtos táska...hmmm..hozzátok divatba!!!
Szegénykém, na, ezt aztán nehéz lehetett rendbehozni! Nagyon szíven találtál azzal, amit írtál: én is nevetek, mókázok, aki nem tudja, mi történt, meg sem fordulna a fejében. Közben a szívem szakad meg...
Milyen volt a talajtorna?
Hasli,
itt is nagyon télies, hideg az idő, időnként olyan helyre kis hózáporokkal, jégesővel, hogy ihaj! Meddig takarítasz még?
Tüncike,
jó volt a tali a volt kolléganőddel? Pároddal rendeződtetek?
Ma nem volt az érdeklődő a ház iránt, beteg lett.
Miért is jönne össze valami?
Még megírom gyorsan: kiakadtam a gondozó nénire, még szerdán: megyek Bencéért, közli velem, hogy volt itt az orvos, és Bencének elég pirosas a torka, ebből még bármi lehet. Majd figyeljük. Kérdem: tudok beszélni most az orvossal? Á, nem, majd jön eccercsak megint. Köhög, lázas, orrfolyós Bence? Á, nem, egyelőre kutya baja.
Na, mondom, akkor legyen szíves tolmácsolja a következőket:
- Nem járultam hozzá, hogy megvizsgálja a gyerekemet, erről senki nem értesített minket, szülőket, hogy orvosi vizsgálat lesz.
- Kb. 2 órája itt ülök az előtérben, hallom, hogy némelyik gyerek (ha akarja, név szerint megnevezem) úgy köhög, hogy a tüdeje kiszakad szinte, folyik a zöld trutyi az orrából, és az én gyerekemet kell figyelni, aki egészséges 2 órát alszik, nem köhög, eszik-iszik, orra szinte száraz, láza nincs, csak kicsit pirosas a torka????? Na, mondom, ebből aztán tényleg bármi lehet, remélem, az orvos is tisztában van vele, hogy a gyerekeknél akár fél óra alatt is hatalmas változás következhet be. Egyébként ha valami baja van, ne üzengessen, hanem hívjon fel, vagy várjon meg, és beszéljen velem.
A gondozó néni kicsit megsértődött, de akkor sem hagyom piszkálni a gyereket. Aztán rájöttem, miért akarták, hogy aggódjak: az egyik gondozó néni (a kettő közül, történetesen a Bencéé) szabira ment, és azt akarták, hogy minél kevesebb gyerek menjen most pénteken, a másiknak ne legyen sok gondja. Mivel tudják, hogy én egyelőre még nem dolgozom, mert álláskeresőbe vagyok, megijesztettek, hátha otthon maradok a gyerekkel, és "figyelem, kivárom, mi történik".