Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt mindenkinek!(legalàbb is nekem az van mèg! 8) )

Örület!Tegnap mèg 1 kor levelet irtam neked Anita ès most làtom,hogy elrepült ,màr megint! :evil:
Èn gyerek nèlkül ,de àtmentem ehhez hasonlon 1 picit.Sajnos mikor a partner ujjit valamit az àgyban ,ràadàsul agresszivitàssal hàrit..-a gyereket làzassan is ki viszi,vagy akarja az a sajàt lelkinyugalmàèrt teszi.Azèrt,hogy igy ne mondhasd,hogy nem jo apa stb...Valoszinüleg a màsik picid (a kissebbik ugye?)màr olyankor született amikor volt valaki bizalmasa ,vagy màr màs is;aki nagyon neheztelt ràd,fèltèkeny volt mert a te helyedre pàlyàzott!Ezàltal a pàrodatt is probàlta gyerekügyben is rossz irànyba befolyàsolni...
Èn nem tudom mi az igazsàg ,de tudod nàlam ez az àgybèli vàltozàsok tettèk fel az i-re a pontott!Mikor velem törtènt hasonlo akkor ,màr tulkèsön èbredtem fel!Akkor terhesen benyitottam az irodàjàba...-èpp az iro asztalon folyt a klasszikus jelenet....

Neharagudj ,hogy öszintèn megirom az èn vèlemènyemet!Nagyon remèlem,hogy ez csak az èn teoriàm!!!!

Ne legyen igazam!!!

Sajnos nem tudok,csak mailben privizni ezèrt irtam most itt,de ha tudsz akkor küldj nekem lètszi mail cimet!Nèha jobb ugy irni!

Kitartàs neked a hètvègèhez!Probàljàtok meg gyerekek nèlkül àtbeszèlni a dolgokat!
A legfontosabb,hogy ne otthon mert ott az emberek mernek agresszivak lenni,legjobb 1 park,vagy kàvèzo!

Puszi neked!
Vendég

Amit mèg irni akartam:A korhàzi eset felhàborito,plàne ,hogy màr a gyerekekkel is ilyen èrzèketlenek!Nagyon remèlem ,hogy mostmàr jobban lesztek,mert megèrdemelnètek màr!!!!
Vendég

Zaha remèlem azèrt kisfiad tud nèha mosolyt csalni az arcodra!
Nèztem a kèpeid az iwiw-en.helyesek vagytok nagyon! :wink: !

Szintus nem egyszerüek ezek az emberek,mond meg neki ,hogy gondoljon bele kicsit jobban a mai helyzetbe ès h nem szabad 1 gyerek mellett makacskodni!kell a munka ès kèsz!

A többit elfelejtettem! :wink:

Itt szakad a ho!Soha nem lessz ,màr tavasz..... :(
Vendég

Hasli, köszi.
Persze, azért igyekszem vele vidámabb lenni, és sokszor megnevettet. Nagy figura.

Mit csinálsz? Készülsz a versenyre?

Bea, hogy van a barátnőd? És mi lett a babával?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Én képzeld el még hónapok elteltével sem mertem nevetni szinte, mert lelkiismeret furdalásom volt miatta. Úgy éreztem, hogy nincs hozzá jogom, hogy vidám legyek. Meg hogy mit szólnak az emberek, hogy ha nevetni látnak. :?

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Most látom................ Laptetős vagy!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Zaha!

Igen is meg nem is !Most fökènt holnapra:Traviknak csinàlunk show sminket,elötte pedig szemöldök szedès,arc satirozàsi technikàkbol viszga èlö modellekel.
Nehèz lehet mostanàban neked,gondolok is sokat ràd!

Meli!Jo ,hogy az unokatesod jobban van !Örülök neki nagyon ès tovàbbra is irj mi ujsàg vele!
A nevetès pedig tènyleg kinos lehet ilyenkor nyilvànosan.Sajnos otthon nagyon furcsàk az emberek!Amit èszre vettem ,hogy ha az ember kinosnak èrzi,hogy nem tud èrtelmes mondatot,vèlemènyt mondani akkor inkàbb ugy tesz mintha mi sem törtènt volna.(mint a struccok)
Lassan ràjövök mennyire jo itt,mennyivel kevesebb itt az elöitèlet ès mennyivel több az eggyütt èrzèzès!
Persze itt is van mindennek az ellentète ...,de sokkal kevesebb...
Vendég

Mit is jelent ez a laptetö?
Vendég

Ja Melcsi, mert az emberek azt hiszik, hogy ha nevetsz, akkor már nem is fáj. Úgy gondolkodnak sokan felnőtt fejjel, mint a hároméves gyerekek: ha nem jajveszékelsz álló nap, és nem bőgsz megállás nélkül, főleg ha még nevetni is tudsz, akkor nem is vagy annyira kikészülve.
Én pl. valamelyik nap hatalmasat röhögtem, olyan igazi gurgulázóst, mert férjem mesélt egy haverjáról egy idétlen sztorit. De attól nem fáj kevésbé semmi. Ez is hozzátartozik.
Nekem amiatt van lelkifurdalásom, hogy elmentem fodrászhoz, hogy elkezdtem mozogni, hogy megnézem a Híradót. Úgy képzeli el az ember, hogy ha ilyen helyzetbe kerülne, nem élné túl, és semmi sem érdekelné, csak feküdne egész nap az ágyon, nem enne, nem aludna, nézne ki a fejéből és bőgne.
De aztán persze egy idő, a kezdeti sokk után nem így van, mert a világ, a mindennapi teendők nem engedik, hogy így legyen, hogy ilyen szinten megálljon az élet, benned, a lelkedben úgyis megállt, csak a tested és az agyad mással is foglalkozik, és attól nem fáj kevésbé, hogy csinálod a dolgodat, hogy más is érdekel. Sokszor azon veszem észre magam, hogy irányítom a gondolataimat: ha visszakalandoznak Hozzájuk, gyorsan másfelé vetetem velük az irányt. Ez sem jó, tudom, de valahogy így bírom elviselni egyelőre.

Hasli, tényleg ilyenek az emberek: inkább hallgatnak. De tökfurcsa, hogy nekem ebben a helyzetben a férfi ismerőseim - az apám barátja, az én fiú barátaim és férfi rokonaim - sokkal találóbbakat, vigasztalóbbakat tudnak mondani, mint akár a barátnőim vagy más nők, akiket ismerek. Múltkor felhívott apám egy nagyon régen látott haverja, és azt mondta: tudod, annyira szar ez a világ, hogy az Isten maga köré gyűjti az angyalokat. Ő így próbált vigasztalni. Egy szintén évek óta nem látott fiú évfolyamtársam pedig csak sírt halkan a telefonba...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hű, Hasli, és milyen fazonok a travik?

Te kezded az oldalt! Gondolom, ez a laptetősség...ugye, Meli?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szintus, bejelöltelek.
Nagyon jó a menyasszonyi kép, gyönyörű ruha!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!

Mèg nem làttam öket ,csak holnap elösször! :D

Jajjjj nekem!Halom inget kell vasalnom mèg pàromnak..A lakàs kàosz pur!Holnapra is kèszülnöm kellene..-a szomszèd biztosan beàllit aztàn 2 oràig majd a honvàgyàrol sirdogàl szokàs szerint..Szeretem öt nagyon ,de ma nem hiànyzik!
Amièrt ilyen tragikusan fogom fel az egèszet az az,hogy holnap jön apos!
Maga a megtestesült gonoszsàg mèg az ördög is sirva kèrnè tölle a receptet!
1 hètre jön adobevallàst csinàlni stb..Ö màr otthon èl ,de okosan ide van bejelentve.
Nagyon csunyàn összevesztem màr pàrszor vele,mert mindenbe beleszol,hazudik stb...
Azt hiszem elegetek lessz belölem,sokat fogok itt lenni!!! :( :)

Megyek takaritani!
Vendég

Szia ZAHA,én is visszajelöltelek! :) Aranyosak vagytok!!!

Nos jó és rossz hirek.Végül is meggyöztem a férjemet,hogy menyjen el,mert az az eset már olyan régen volt....ráállt.
Beszélt a főnökkel(aki mosolygott,amikor meglátta :wink: )és kedden menyjen el,addigra majd kiderül(vagy beborul),hogy kell-e.
De mi reménykedünk :wink:

Lányok nálatok milyen az idő?
Nálunk süt a nap és esik a hó :shock:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Köszönöm az együtt érző szavakat, Lányok, nagyon jól esik.

Hasli! Abban azt gondolom igazad van, hogy azért teszi ezt, mert jó apának akar látszani (eddig az is volt). Másrészt viszont ő egyszerűen nem érti azt meg, hogy egy gyerek, ha beteg akkor teljesen másként éli meg, mint mi felnőttek. Holott ő is nagyon rossz beteg... :roll: Az ágyban nem újítani akar, hanem egyszerűen csak magával törődik. Tudod ez a viccben is elhangzó mondat, hogy "neked is ugyanannyi időd volt..." :oops: Küldtem mail-t.

A harmadik, azt hiszem nem egy nő, hanem a haverja, akinek a házassága már évek óta romokban hever, most úgy néz ki, hogy válnak, ráadásul van egy olyan idős kisfiuk, mint Kokó. Szerintem a haverja az, aki hülyíti az agyát. Ezt abból gondolom, hogy mikor ők külön éltek 3-4 éve, akkor is volt egy hasonló mélypont a kapcsolatunkban, csak akkor még nem volt gyerek. Aztán a haverék kapcsolata rendeződött (már a mennyire) és nálunk is megszűntek a viták. Persze ő tagadja, hogy a haver van rá ilyen behatással, de szerintem meg nem véletlen az egyezés.

Most ennyi, bocsi, hogy nem tudtam mindenkinek reagálni, de Kokó felébredt és csak ennyi időm volt míg megitta a tejcsijét.

Nem tudom, mikor tudok jönni, lehet, hogy a hétvégén nem sikerül. Addig is szép napokat mindenkinek.

goodfairy

Szia Anita!

Biztam benne,hogy nincs igazam!!!! :wink:
Azèrt akkor is menjetek el eggyütt valahova megbeszèlni a dolgokat!
Talàn elmondja ö is ami a lelkèt nyomja!
Sokat fogunk ràd gondolni,legyetek ügyesek!Ja,ès nem fàrasztasz senkit!Itt mindenkinek vannak gondjai,csak mindenkinek màs irànyu!

Ui:köszönöm a mail cimet!

Ez a mi kis baromfi udvarunk ahol mindenki ki kotyoghatja magàt ...-igaz?!? :wink: :D

Szintus!Szurkolunk a fèrjednek! :wink:
Vendég

Jótündér, való igaz, hogy egy haver is képes baromira megváltoztatni egy pasit.
Ez a jobbik eset, szerintem sincs ott nőcske, akkor nagyon buta lenne férjed, ha egy ilyen szép család mellől félrelépne. (Akkor velünk gyűlne meg a baja Kép )

Remélhetőleg a hétvégén már szépen meg is tudtok beszélni sok mindent, nagyon szorítok nektek.

Hasli, nem irigyellek, hogy ennyire nem jöttök ki apóssal. De csak a férjed tudná leállítani egy kicsit. Nem tud vele beszélni, hogy ne cseszegessen folyamatosan titeket?

Tényleg, férjed hogy van?

Szintus, na látod, férjednek csak a család volt a legfontosabb és mégis elment az interjúra. Ügyi volt Kép

Zaha, amiatt ne legyen egy percig sem lelkiismeret furdalásod, hogy elmentél fodrászhoz stb. Az élet tényleg nem áll meg sajna a mi kedvünkért.
Vendég

Lányok majd jövök most megyün talajtornára. Csak le kell irnom, már túl vagyok a sokkon. Hazahoztam a Barcit kinyitottam a táskáját, amibe egy egész doboz joghurt volt beleborulva. :shock: :evil: Volt vele munkám, füzetek könyvek alja, tolltartó stb. minden joghurtos. Amennyire tudtam kitakaritottam. Hmm...... majd meglátjuk mi lesz a füzetekkel.

Majd jövök.

Kép

Kép
melcsike70

Jótündér,
ez nagyon durva. Ne engedd, hogy így bánjon a gyermekeitekkel a férjed!!! Akármi baja, problémája van, semmi nem jogosítja fel arra, hogy a családján verje el a port. Ha felnőtt, komoly embernek érzi magát, akkor üljön le, és beszéljen veled. Remélem, nem hagyja magát befolyásolni egy haver miatt, ez egészen éretlen gondolkodásra és életfelfogásra utalna... Nem akarom őt bírálni, hiszen nem is ismerlek benneteket, csak ara reagálok, amit írtál.
nagyon sajnálom, ami veletek történt a kótházban, a betegségekkel. Hű, én aztán tudom, milyen ez, amikor csak tehetetlen vagy, tanácskoznak a gyereked felett, és majdnem megőrülsz, mert nem tudsz segíteni. Remélem, minden jóra fordul nálatok.

Szintus,
örülök, hogy a férjed rászánta magát a találkozóra. Elég bugyuta dolog lett vona egy kamaszkori eset miatt elszalasztani egy esélyt. Drukkolok!!!

Boboka,
hogy vagy??? Fejecskéd nem fáj már? Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk talizni....brühü én is...

Zaha,
neked írtam egy gyors privit. :) Ige, Bobokának igaza van, nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen!!! Jól tetted, hogy elmentél fodrászhoz. Ha kihagyod, sem változik semmi, és nekünk mindnyájunknak élni kell tovább, van itt dolgunk elég.

Melcsike,
joghurtos táska...hmmm..hozzátok divatba!!! :wink: Szegénykém, na, ezt aztán nehéz lehetett rendbehozni! Nagyon szíven találtál azzal, amit írtál: én is nevetek, mókázok, aki nem tudja, mi történt, meg sem fordulna a fejében. Közben a szívem szakad meg... :cry: Milyen volt a talajtorna?

Hasli,
itt is nagyon télies, hideg az idő, időnként olyan helyre kis hózáporokkal, jégesővel, hogy ihaj! Meddig takarítasz még?

Tüncike,
jó volt a tali a volt kolléganőddel? Pároddal rendeződtetek?

Ma nem volt az érdeklődő a ház iránt, beteg lett. :( Miért is jönne össze valami?

Még megírom gyorsan: kiakadtam a gondozó nénire, még szerdán: megyek Bencéért, közli velem, hogy volt itt az orvos, és Bencének elég pirosas a torka, ebből még bármi lehet. Majd figyeljük. Kérdem: tudok beszélni most az orvossal? Á, nem, majd jön eccercsak megint. Köhög, lázas, orrfolyós Bence? Á, nem, egyelőre kutya baja.
Na, mondom, akkor legyen szíves tolmácsolja a következőket:
- Nem járultam hozzá, hogy megvizsgálja a gyerekemet, erről senki nem értesített minket, szülőket, hogy orvosi vizsgálat lesz.
- Kb. 2 órája itt ülök az előtérben, hallom, hogy némelyik gyerek (ha akarja, név szerint megnevezem) úgy köhög, hogy a tüdeje kiszakad szinte, folyik a zöld trutyi az orrából, és az én gyerekemet kell figyelni, aki egészséges 2 órát alszik, nem köhög, eszik-iszik, orra szinte száraz, láza nincs, csak kicsit pirosas a torka????? Na, mondom, ebből aztán tényleg bármi lehet, remélem, az orvos is tisztában van vele, hogy a gyerekeknél akár fél óra alatt is hatalmas változás következhet be. Egyébként ha valami baja van, ne üzengessen, hanem hívjon fel, vagy várjon meg, és beszéljen velem.
A gondozó néni kicsit megsértődött, de akkor sem hagyom piszkálni a gyereket. Aztán rájöttem, miért akarták, hogy aggódjak: az egyik gondozó néni (a kettő közül, történetesen a Bencéé) szabira ment, és azt akarták, hogy minél kevesebb gyerek menjen most pénteken, a másiknak ne legyen sok gondja. Mivel tudják, hogy én egyelőre még nem dolgozom, mert álláskeresőbe vagyok, megijesztettek, hátha otthon maradok a gyerekkel, és "figyelem, kivárom, mi történik".
:evil:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Valószinű volt ilyen szándék is benne, hogy te otthon vagy, hátha otthon fogod. De az orvosi vizsgálat igy volt nálunk is a oviban és most a suliban is. Csak úgy megjelenik a doki és vizsgálat. Nem nagyon jelentik be. Azt meg ne vedd magadra és senki ne vegye magára, hogy szégyenkezni kell ha nevetsz, mert nem kell csak én igy éreztem. Érted ugye hogy gondolom?

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, fejem ok, ma már nem fájdogált szerencsére.

Tényleg Melcsike, a te fejfájásod hogy van?

Lyly, hirdetést adtatok fel? Bocs, ha már írtad, szita az agyam. Vagy közvetítőn keresztül szeretnétek eladni? Mert azt írtad, hogy a bankot semmiképpen nem szeretnétek már megvárni, ami érthető is.

Melcsike, sikerült kitakarítani a táskát? Erről Bea esete jutott eszembe, mikor a kutyusra ráborult a massza :) Szegénykém, nagyon sokat dolgozhatott mire végzett a takarítással, fürdetéssel, de így leírva olyan mókásnak tűnt :)
Vendég

Boboka,
hirdetés is, közvetítő is. Fejecskének puszi!

Melcsike,
dehogy vettem magamra! nem olyannak ismersz te engem, szerintem. :wink: Azt akartma csak írni, hogy hasonlóan érzek én is.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Anita!
Írtam privit. Bízom benne,hogy rendeződnek a dolgaitok. Izgulok Értetek!

Barátnőmről csak annyit tudok,hogy beindult a szülés,nem tudták megállítani,megszületett a baba,de nem volt életképes :cry: :cry:
Már otthon van,a hétvégén felhívom.

Lyly!
Bölcsiben nálunk is hetente járt az orvos,minden gyereket megvizsgált, az óviban ritkábban van vizsgálat. Azt nem értem,hogy miért engedik a beteg gyerekeket be,itt ez nagyon szigorúan megy,azonnal hívják a szülőt ha beteg a gyerek és csak orvosi igazolással mehet vissza.
A nagyfiamnak volt szülinapja,nem a kicsinek,köszi a köszöntést.
Milyen területen akarsz dolgozni?

Hasli!
Sok sikert holnapra. Bocsi,hogy még nem válaszoltam az emailedre,pótolom.

Ma duracell elem van a törpéimben,még nem alszanak, itt fogócskáznak körülöttem :roll:
Apa már alszik,én is mennék mellé,elég fárasztó napjaim voltak.
beátab

Boboka drága

Hallgattam Rád! :lol: Besőtétitettem, és aludtam egy órácskát. :wink: És jobb volt.

Táska sztori: hát amikor megláttam az volt az első reakcióm, hogy elbőgtem magam. :cry: De aztán mikor már mindent kitakaritottam, már nem tűnt olyan tragikusnak. :oops: Úgy néz ki talán nem lett nagy gáz a könyvekkel ahogy megszáradtak. Nem is látszik, még nem volt ideje a joghurtnak foltot hagyni a könyveken.

Kép

Kép
melcsike70

Én múltkor nagy igyekezetemben egy fél befőttesüveg mézet öntöttem a konyhában a pultra meg a környező elektromos dolgokra... Úgy kapkodtam, kicsúszott a kezemből... De úgy van, ahogy Melcsike írja, a kezdeti ijedtség után hamar végeztem én is a takarítással :lol:

Melcsike, örülök, hogy fejecskéd jobban van.

Lyly, akkor csak összejön az eladás hamarosan.

Múltkor kíváncsiságból rámentem a használtauto.hu -ra. Megnéztem a kedvenc márkám kedvenc kisautóját, hát majd leszédültem a székről... Harmad annyiba kerül mint pl. tavaly vagy tavalyelőtt. Bezzeg most nincs egy vasam sem...
Megint azok járnak jól, akik tele vannak lóvéval...
Vendég

Boboka

Annyiból szerencsénk volt, hogy a könyvek nylonban vannak, igy csak amelyik a nyitható felével volt belerakva, azoknak a szélei kaptak. De a táska az tiszta dzsuva volt. Muszáj volt kimosnom, lehet már ráfért igy is kicsit.

Lyly

Már olyan ügyik ezek a lányok a tornán, hogy csak na. A múltkori linken amit feltettem az edző azt mondta ma a BArcinak hogy kiválló. Ma először csináltak hátraszaltót és ügyes volt. Persze nem egyedül segitett a G. bácsi nekik.

Kép

Kép
melcsike70

Látom ma már senki sem jön. Én is megyek aludni. Holnap dolgozom, biztis fel tudok azért jönni napközben is.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Ma megint dolgozok. Süt már a nap nálunk, de tök hideg van. Este 7kor megyek haza.

Tegnap este elég sokáig fent voltam. 1-kor kapcsoltam ki a tévét. Talán azért nem tudtam aludni, mert délután ledöltem? Este néztem a gyertyáson képzeljétek el. Autóbalesetet szenvedett egy testvérpár, meg a csajnak a barátja, aki mentős, a fiú testvér meg tűzoltó. A rohamkocsiba ami ment hozzájuk a testvérpár apja volt a mentő ápoló. Szegény ember. :cry: Egész életében embereket mentett és a két gyerekét meg nem tudta. Mit érezhetett amikor meglátta őket? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Szia BEtti!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Szia-szia-szia!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Szia Melcsike!
Ez egy nagyon szomorú történet,amit irtál :(
ÁÁÁÁ,ezt nem is lehet épp ésszel túlélni.......
A multkor én is felmentem arra az oldalra,amit irtál.
És amikor láttam azokat a fiatal emberkéket ott.
Nem vagyok egy síros alak,de azt az oldalt megsirattam.
És álltam ott érthetetlenül,hogy miért :?: :?: :?:
Miért kell ilyen fiatalon meghalni ezeknek az emberkéknek?????

Kép
Kép
szintus

Nos,ma már egy kicsit jobb kedvem van,eddig ellégé magam alatt voltam.
A férjemnek ajánlottak még egy állást :D
Nos,most nem tudja hova menyjen.
Legyen pék vagy autóbádogos :?: :?: :?:
Szerintetek???

Kép
Kép
szintus

Sziasztok Lánykák!

Nagyon sokat írtatok, még nem is tudtam végigolvasni.Egy pillanatra láttam, hogy Betti bejelentkezett, úgy megörültem, de aztán mégsem írt.
Kicsit később jelentkezem, de most el kell mennem a boltba,kimegyek a temetőbe is, aztán még gyors főzés, takarítás, aztán este megyek találkozni a volt kolleganőmmel.

Szitus,legyen bádogos, mert a pékek éjszakáznak....

Puszi
tünci28

Igen,az igaz,hogy a pékek éjszakáznak,de így megtudnánk oldani a Fruzsi vigyázását,nem kellene neki bölcsibe menni :D
Mert én is elszeretnék menni melózni,kell is,akarok is,nem vagyok egy itthon ülös tipus és a pénzre pedig nagyon-nagyon szükség van :?
Nos majd megirom a kedves párom döntését :roll:

Kép
Kép
szintus

Tünci

Sok-sok puszi Violának!

Betti

Hiányzol nekünk és nagyon-nagyon sokat gondolunk Rád! Kép Azért jó hogy olvasol minket.

Szintus

Ez nagyon jó hir.
Kép
Először várjátok meg melyik a biztosabb, és az sem megvetendő ahogy Tünci irta, hogy nem kell éjszakázni. Ha meg mind a kettő tuti lesz akkor férjednek melyikhez lenne kedve?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Szintus!
De jó,akkor már tuti lesz munkahelye férjednek.

Melcsike!
Megint hétvégén dolgozol? :(
Ma én is megyek,igaz csak délután.
Nem jöttök Győrbe?
Nem látlak msn-en azóta se :(

Olyan szépen süt a nap,de sajna elég hideg van. Mikor lesz már végre tavasz?????

Olyan lusta vagyok,annyi dolgom lenne,de nem bírom rászánni magam :roll:
beátab

Hmmmm.......... :evil: Írtam egy csomót és egy enterrel az egészet eltüntettem. :oops:

Bea

Szoktam fent lenni, de rejtve. És annyira megszoktam hogy nem jelentkezek be, hogy nem is gondoltam rá, hogy nem látsz. :oops: Akikkel szoktam beszélgetni már megszokták. Van olyan akivel nem szeretnék beszélni, és azért nem szoktam bejelentkezni, de letiltani meg nem akarom, mert nem akarok bunkó sem lenni. Ne hari ezért. De igérem ha látlak fent beköszönök hozzád és tudunk dumcsizni. A győri út még kicsit várat magára, mert a férjem kocsival jár dolgozni és anélkül nem szivesen megyek. De mindenképpen szeretnék talizni veled. Ha nincs ellenedre cseréljünk telószámot és ha hirtelen jön hogy megyek arra, akkor tudnák szólni neked. A hétvégi munka meg igy azért jó nekem, mert hétköznap sokat vagyok otthon és ez jó igy BArci miatt. A férjem meg nyugodtan tud menni dolgozni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi!

Oh már én is annyiszor jártam úgy,hogy eltüntek az írásaim,olyan bosszantó tud lenni.

Ja értem,akkor miért nem látlak :)
Nekem is volt olyan akivel nem akartam beszélni és ha ott volt gyorsan elrejtőztem :wink:
Priviben elküldöm a számomat.
Én azért nem szeretek hétvégén dolgozni,mert akkor tudunk csak együtt lenni mindannyian,hétközben csak a rohanás van,mindketten dolgozunk. Nálunk szerencsés a helyzet, anyukám megy általában a kicsikért az óviba,Kyrát ő viszi jazzbalettre,jobb esetben én tudok menni érte.
Jó korán kezdte Barci táncot. Nálunk 4 év volt a korhatár,Kyra akkor kezdte a Marina T.S.E.-ben,pár hónap után egy olyan edzőt kaptak aki nem tudott fegyelmet tartani,csak ugrabugráltak a lányok, ezért jobbnak láttam,átvinni máshova. Egy színházi táncos tartott balett és jazz alapokat oda vittem át. Itt nagyon jól megtanulta az alapokat,szeretett is oda jári. Aztán ősztől megint gondunk lett,mert én munkahelyet váltottam és mivel ide csak én tudtam elvinni,mert messze volt anyuéktól,ismét váltani kellett,amit nagyon sajnáltunk. Közben a Marinában visszakerült a régi edző,így mi is visszatértünk. Azóta itt táncol Kyra.
beátab

Én is küldöm majd a telószámom priviben. A Barci középsőben már táncolt. Ő a Pulzus tse táncol, de igazából még nem volt ő sem ott korban, de ügyesnek látták és igy maradhatott. Mert a csoport társai is ott táncoltak, igy voltak neki ismerősei. Most még a régi barátnői közül még ketten táncolnak vele, de már a többiek is barátnői, ebben a formációban már két éve táncolnak. 8-an vannak a formációban. Talajtornára is négyen járnak a csapatból. Azért jó nekik, mert lehet már jövőre lesznek acroelemek a koreográfiában és itt jól megtanulják az alapokat.

Kép

Kép
melcsike70

Hello lányok!
Gyors bekukk.
Ma megyünk bulizni!
Üdv.és puszi mindenkinek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Szintus

Érezzétek jól magatokat. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, megjöttem a barátnőzésből, nagyon jó volt, két órát beszélgettünk egy pohár víz felett, a pincérlány biztos nagyon boldog volt! :lol:
Olyan jó volt, pedig olyan ritkán találkozunk,de mégis úgy beszélgetünk mindenről, mintha minden nap együtt lennénk.

Szintus jó bulizást és majd szólj, hogy döntött a férjed!

Bea,Melcsike, találkozzatok mindenképpen, a gyerekek is jól ellennének biztosan!Látom sok a közös pont!

Melcsike, megirigyeltem a joghurtos sztorit..Délután el akartam tenni a tartás öntetes tálkát, ehelyett megreptettem..ripityára tört, a fal is olyan lett, minden..párom rám néz, megszólal:hááát, még ettem volna belőle..majd vigyorogva feltöröltük édeskettesben.. :lol:

Bea!
Együttérzek a barátnőddel, remélem tudsz majd segíteni neki, remélem van bárki aki segít neki .... :cry:

Zaha!
A fájdalom-nevetés téma..:emlékszem, amikor Viola halála után először felnevettem, utána olyan rosszul voltam..nem akartam elhinni, hogy bármin is nevetni tudok, mikor a szívem meg megszakadt..és tényleg legtöbben azt hiszik, ha nem sírok egész nap, akkor el is felejtettem.Pedig, ha tudnák..Ha ott lennének a mélypontoknál, amikor még ugyanúgy bömbölve sírok, mint azon a napon.
Érdekes viszont, hogy nekem is először egy szinte idegen férfi tudta normális kimutatni az együttérzését..(az asztalos, aki hónapok óta dolgozott nálunk és látott terhesen, meg utána is.)

Ez a laptetőség fórumos körökben azt jelenti ,hogy Ő lesz a következő kismama... :wink:

Jótündér!
Tudtatok beszélni az uraddal,szerinted sikerül megbeszélni vele?

Lyly!
hm, amennyire emlékszem az iskolában velünk is mindig így volt, sose tudták anyuék, mikor kapunk oltást, meg ilyenek...na, jó az már régen volt, de mégis, mért olyan nehéz szólni a szülőknek??????

Boboka, hogy vagy?

Leda?

Vittem ma szép kis cserepes virágot a temetőbe, az egyik koszorú helyett, remélem nem fagy meg, olyan hideg van és még hidegebb szél fúj..
ÉÉÉÉs holnap kimegyek egy nagy zsákkal és összeszedem a szemetet, mert a szél elhordta és most a gyereksírok melleti kerítésen mind fennakadt és két hete úgy van és tovább nem tudom nézni és szólok a papnak is, hogy a temetőgondnok miért is van?????????????

KépKépKép
tünci28

Csajok vagyok, csak nagyon ki vagyok borulva..

Képzeljétek, hogy az otthoni számlánkról levettek egy nem kis összeget csalók interneten keresztül, amit rögtön észleltem az sms miatt amit a bankom küld. Felhítvam a bankot rögtön, akik közölték, hogy nincs lekönyvelve még, de sajnos elutalják a pénzt, utána tegyek panaszt és majd kivizsgálják 120 nap alatt. Ordítottam velük a telefonban, hogy mi az, hogy elutalják a pénzt, nem hagytam jóvá, csalás történik és még nem is segítenek? Közölték semmit sem tehetnek, majd hétfőn könyvelésre kerül az összeg és én utána panaszoljak náluk.. Értitek ezt? Annyir aki vagyok! Van valakinek iylen tapasztalata?

Kép
leda2002

Sziasztok!

Leda

Hu ez nagyon felháborító, de sajnos a bank nem fog segiteni.
Mondanám hogy nagyon sajnálom, de ez most nem nagyon segit rajtad. Én nem tudok neked tanácsot adni, velem még ilyen nem történt szerencsére. Szoktál interneten kártyás vásárlást csinálni. Vagy hogy jutottak a számlaszámodhoz. Vagy esetleg több embernek a számlájához nyúltak és véletlen te is köztük voltál? Az otthoni az magyarországi bankot jelent? Ha már elutalták, akkor tényleg csak annyit tudsz tenni ,hogy feljelentést teszel. De ez nem lesz gondolom egyszerű, és a végeredményt sem tudni mi lesz, vagy hogy mikor lesz.

Tünci

Szegény férjecskéd elöl elröpítetted a tartárt? :? Remélem csinálsz majd alkalmasint neki helyette. :lol: Nálunk úgy néz ki a könyvek szerették a joghurtot, mert megtudták emészteni, nem látszik rajtuk semmi. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Leda!

Én még ilyet nem is hallottam, hogy csinálják?Internetenm keresztül, vagy hogyan?De azt hiszem tényleg, majd feljelentést kell tenned a rendőrségnél és így fogják kivizsgálni..nem értem a banknak nincs erre szabályzata, hogy valamilyen módon leellenőrizzék a tranzakciót??

Esetleg Milike, vagy Zaha tud erről valamit,már úgy értem a jogi oldaláról?

Bea, Boldog Névnapot!

KépKépKép
tünci28

Bea Boldog névnapot!!!! :D :D :D

A tegnapi buli jól elmúlt,semmi feszültség nélkül :)

Nagyon fincsi kaják voltak!Nyám-nyám :)

Tünci épp ma született meg az én kedves régi kolleganőmnek az első onokája :) Majd felhívom késöbb,igaz már nagyon régen beszéltünk :wink:

Leda sajnálom a történteket!

Puszi lányok!Mi a mai menü?Nálunk az anyós főz :wink:

Kép
Kép
szintus

Szintus

Igy könnyű :lol: Nálunk húsleves, rántott csirkemell és hasábburgonya lesz

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!!

Nálunk tarhonyás hús volt ma ebédre.

Léda!
Nagyon sajnálom a bankos dolgot,én már hallottam hasonlóról,igaz régebben,azóta már változtattak a dolgokon. Az én bankomnál csak engedélyezési kód /amit sms-ben küldenek/ beadása után indítják az utalást. Úgy tudom ez már minden banknál így történik. Nem értem Nálad mi történhetett.

Szintus!
Én végül nem mentem el a lányokkal,majd legközelebb ha lesz ki vigyázzon a kicsikre és a férjem is tud jönni.
beátab

Bea boldog nèvnapot kivànok neked!!! ;-)

Szèp napot mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Helló csajok, csak gyorsan bekukkantok, aztán majd este megpróbálok jönni.

Leda, figyelj, azonnal tegyél feljelentést a magyar rendőrségen (a bank székhelye vagy az elkövetés helye szerinti helyi rendőrkapitányságon, úgy gyorsabb) akár emailben is! Vagy ha van itthon olyan rokonod, barátod, menjen be, és mondja jegyzőkönyvbe, ha esetleg Te leírod neki, pontosan, mikor, hol és mi történt, azt adja át a rendőrségen.
A banknak azonnal le kellene/kellett volna állítania a tranzakciót, amikor jelezted, hogy Te vagy a számla jogosultja és nem kezdeményeztél utalást. Így ha elutalják vagy már elutalták a pénzt, kártérítési igénnyel léphettek fel a bankkal szemben (sajnos nem a büntetőeljárás keretein belül, hanem külön polgári perben, mivel nem a bank a terhelt).
A lényeg a minél gyorsabb intézkedés, elsősorban azonnali feljelentés!
Gépközelben leszek, ha kell segítség, írj akár privit, meg tudom adni a számomat is, és beszélhetünk telefonon, ha akarod.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kedves Beáta!
Boldog névnapot kívánok egy saját fotóval! :D

Leda,
hű, a mindenit! Úgy tégya, ahogy Zaha írta, és gyorsan, gyorsan!!!!

Tüncike,
nálatok is repülő csészealjak vannak?! :lol: Az édeskettes feltörlés viszont nagyon tuti, elképzeltem! :lol: Örülök, hogy jót beszélgettél, biztos, hogy rád fért. A pesti tartózkodás az új főnök miatt lett elnyújtva, mert nem ért be, amikorra kellett volna, éppen egy órát vártam rá, aztán mondtam a volt kolléganőnek, hogy én nem érek rá itt tovább várni, ők mondták, mikor, hány órára jöjjek, én utazok több mint 100 km-t, és annyit sem érdemlek meg, hogy pontosan jöjjön az elbocsátó szép üzenetet aláírni az új főnök??? Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?