Új privát üzeneted érkezett!

Én csak szombaton este 7ig leszek, aztán majd csak jövő szerdán dolgozok. Dehát végül is mindegy mert ott is van netem már.

Kép

Kép
melcsike70

az a lényeg Melcsike, hogy legyen net!!!! :lol:

Beszéltem Bettivel tegnap és mondta, hogy három napig nem lesz net, én meg a szívemhez kaptam ,hogy Úristen, azt hogy lehet kibírni. :oops:
tünci28

És hogy van Betti? Mondtad neki, hogy nagyon várjuk és hiányzik? Feltétlen mondd meg neki, ha legközelebb beszélsz vele. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hu azt már én sem birnám ki hogy ne legyen. Vagyis nagyon nehéz lenne nélküle.

Kép

Kép
melcsike70

Szerbusztok kis barátnőim!

Jövök már egy kicsit én is hozzátok, vigasztalni benneteket. Nagyon szomorú dolgokat olvastam, amiket írtatok, hát, valami mindig elindítja a könny-folyamot...

Képzeljétek, Bobokával NEM tudtunk talizni, mert nekem 3 helyre kellett szaladgálnom Pesten (elk..ták a papírjaimat), du. 3-ra végeztem, még utána összeszedtem Apát és Poccancsot az Állatkertben, aztán szegény Boboka telcsizett, hogy szétmegy a feje... :( :( :(

Tüncikém,
TÜRELEM!!!! Minden rendben lesz, egy kicsit kell még várni!!!! Tényleg olyan jó kis csapat vagyunk, mint Boboka képén (én pl. a kiscsőrike szeretnék lenni, és kábé két napig csak így heverészni, olyan fáradt vagyok).
Mindjárt itt a nyár, a tavasz, tekersz még egy-két km-t, és aztán...hmm, khmmm...szóval érted...?! :oops:

Beáta,
drága barátnőd.... :cry: :cry: :cry: Éppen azt mondta egy kedves barátnőm, hogy ez a sok stressz, az adalékanyagok tömkelege tuti, hogy nagyban hozzájárul minden rossz dologhoz.
Kicsidnek utólag is boldog szülinapot kívánok!!!!

Melcsike,
Barcika a képeken is nagyon csinoska!!!! Hú...micsoda lédi lesz ebből a kiccsajból!!!! Hogy van a rokonod?

Zaha,
hát, elég bunkó ez az óvónéni... Sokat gondolok rád, és mindannyiunkra.

Haslika,
rossz lehet egyedül takarítani, ezek a szalonok olyan kihaltak tudnak lenni, ugye???? Írok majd privit, de bocsánat, nagyon fáradt vagyok ma.

Szintus,
veletek minden oké???

Betti,
nagyon hiányzol! Várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi lányok, majd holnap egy kicsit bővebben!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Csak bekukk, mert félig alszom már.

Tüncike, sajnálom, hogy ilyen rosszul aludtál éjszaka, de ez érthető is a tegnapi doki látogatás után.
Eleve már előtte is izgultál.
Remélem ma kicsit nyugodtabb éjszakád lesz.

És tényleg tessék enni rendesen, még jó, hogy Bende megmentett :)

Melcsike, neked is tessék egy nagyot aludni ma éjszaka, rád fér.

Ma nem tudtunk találkozni Lyly-al Kép
Neki is elhúzódott a dolga, amiért feljöttek, nekem meg nagyon fájt a fejem. De remélem legközelebb összejön majd :)

Nagy puszi nektek, mentem Kép

Jóccakát mindenkinek
Vendég

Lyly

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de kár hogy nem jött össze a tali. Sajnálom. :( Böliben minden rendben gondolom, Bencuska jól van hál isten, különben irtad volna ha nem. De mindig csak villámlátogatásokat csinálsz. :(

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek lányok. Nem birom tartani a fejem.

Jó éjt.

Azért jó, hogy bejelentkeztetek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Igen LÁnyok,beszéltem Bettivel,"jól" van, átadtam a puszikat...Nem tudom ,hogy mondjam..biztosan tudom, hogy hiányzunk neki, de kell most neki egy kis távolság és remélem visszatér hozzánk!!!

Lyly-Boboka, de kár ,hogy nem sikerült!!!

Boboka, hallom fájt a buksit, jaj, emlékszem még ,ezzel én is mennyit kínlódtam, kb két-három hétig járkáltam vizes borogatással a fejemen.

most azért már kicsit jobb a kedvem, még ülök itt egy kicst, aztán lehet inkább a nappaliban alszom, tévézek, hátha úgy jobb.

Lyly, sajnálom a rohangálást, dehát mi volt az?????Bürokrácia?
tünci28

Tüncike nekem is van egy kedves ex kolleganőm.Sajnos,mostmár keveset talizunk,de amikor együtt melóztunk,hát ő volt a pótanyum.
Sokat segített mindenben,jó feje van neki.Én is imádtam dumcsizni vele :D :D :D

Bobo és Lyly sajna,hogy nem jött össze a tali.Sajnálom ezt a fejfájás dolgot.Nekem ritkán szokott fájni,de az is megvisel.Hát még így napi szinten..... :?

Lyly köszönöm jól vagyunk,holnap megy a férjem egy állásmegbeszélésre.És reménykedünk és reménykedünk......... :roll:
Lyly veletek is minden ok?

Bea ha olvasol minket gondolunk rád és gyere hozzánk ha birsz,ha van kedved!!!

Kép
Kép
szintus

Tünci, írtam egy gyors privit.
Vendég

Volt ma nálunk a rokon és bocsit kért a férjemtől,hogy nem tudott segíteni.
Csak azt nem tudom igazi-e?????

Kép
Kép
szintus

Szintus!
Az nagydolog, ha bocsánatot kért, mert az az jelenti, hogy bántja Őt is.
tünci28

Boboka!!!!

EJNYESZMÁJLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Sziasztok / Jó estét lányok!

Visszatértem. :lol: Köszönöm, hogy hiányoltatok.

Most emésztem az olvasottakat.

Üdv Zaha és Szintus! Sajnálom, ami veletek történt. :(

Bea! Borzasztó, ami a barátnőddel történt. Megkönnyeztem. :cry:

Bettit én is puszilom, ezek után még inkább sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni múltkor. :(

goodfairy

Szóval, amiért "kimaradoztam" az utóbbi időben. Három napi hideg élelmet, Lányok, mert hosszú és zűrös. Előre is bocsi érte. :oops:

goodfairy

Jótündérke, szia!!!!

Tessék csak írni, ha netán addig beájulok, első dolgom lesz reggel olvasni!!!Azért remélem nem rosszhírek.... :(
De jó, hogy jöttél, örülök Neked!!!!!
tünci28

Azt még azt hiszem írtam, hogy Manónak tüdő- és mandulagyulladása volt. Nos ebből szépen kigyógyult, két hete kedden gyógyulttá lett nyilvánítva. Másnap délelőtt elmentünk a leendő ovijába "háztűznézőbe", mondta az óvó néni, hogy bárányhimlő járvány van, lehet, hogy a gyerek elkapja. Mondtam, nem való szívű, mert kapott ellene védőoltást. Na, erre csütörtök reggelre a gyerek tiszta kiütés lett, de annyira, hogy az arca teljesen feldagadt, a szemei résnyiek voltak. No, ez szép - gondoltam. Elrohantam vele anyumékhoz, merthogy Kokót vinni kellett köt. védő oltásra. Mikor visszaértem Kokóval anyuékhoz a gyereknek teljesen el volt torzulva az arca, és az egész mellkasa és háta tele volt tenyérnyi nagyságú égő vörös foltokkal. No, ebből rájöttem, hogy ez nem himlő - valszeg allergia. Dokinénihez vissza - másik gyerekkel, gyanú beigazolódott allergia. Kapott fenistil cseppet, calciumot, meg hintőport, hogy azzal szórjuk.

folyt. köv. (már egyszer elszállt, elküldöm inkább)

goodfairy

Jaaaaj, ezek nem jó hírek...Szegény Manó... :(
tünci28

Édes vagy, Tüncikém! Örülök, hogy örülsz nekem. :lol:

Szóval, kapta a cseppeket, szórtuk, amilyen gyakran lehetett, meg a kisebb helyeken kentük fenistil krémmel. Gyerek iszonyat mód szenvedett már totál felcsavartuk a fűtést is, hogy levetkőztethessük, minél kevesebb ruha legyen rajta, ne irritálja még az is. Péntek éjjel felébredt, kért inni, és mikor megtartottam a hátát, nehogy félálomba beboruljon az ágyba a pohárral éreztem, hogy éget a bőre a pizsamán keresztül is. Megmérem, 39,6 no ez már nem allergia. Hajnalban mérem, 38,6 egy fokot ment le a lázcsillapítótól, hűtőfürdőzni nem mertem. Reggel öcsémet riadóztattam, hogy máris hozza anyut hozzánk Kokóra vigyázni, Manóval irány az ügyelet (apa persze dolgozott, miért is ne). Öltöztetem a gyereket, hát látom, hogy a háta a kiütések helyén tele van szürkés-kék elszíneződéssel, úgy nézett ki, mint akit megvertek. No, ez szép gondoltam, ráadásul cipőt alig tudtam a lábára adni, mert a kis lábfejei is megdagadtak. El ügyeletre, onnan azonnal a kórházba utaltak bennünket. Itt jegyzem meg csendben, hogy az ügyeletes orvos arcán minden volt csak jóindulat nem, mikor meglátta a gyerek kékesre elszíneződött hátát. Tuti azt hitte, hogy jól elgyepáltam a gyereket. :evil:

folyt. köv. (Manó köhög, megnézem)

goodfairy

Ne már..... :shock:
tünci28

Szóval irány a kórház, ott 1 óra :!: várakozás a 39 fokos lázas gyerekkel (ja, persze az ügyelet is vártunk fél órát :evil: ), majd jön egy fiatal dokinő, megvizsgálja az üvöltő gyereket, tanácstalanul néz a nővérkére, hogy mi a fene lehet ez. Fogalmuk nincs, már hárman állják körül Manót, tanakodnak, mit csináljanak, engem faggatnak, mit evett, ivott, milyen gyógyszert kapott, mosószer, öblítő van-e új. Engedelmesen válaszolok, aztán közlik maradnunk kell, mert ez valszeg vírusfertőzés. Vesznek Manótól vért, kap intravénásan calciumot meg egyebeket. Vérvétel, injekció, gyereküvöltés, bunkó nővér, én üvöltök a bunkó nővérrel, ő észbe kap, gyerek még mindig üvölt, kaptunk egy szobát, gyerek félájult a láztól, fáradtságtól, éhségtől és erre betettek bennünket egy olyan szobába, ahol három 10-14 év közötti gyerek volt. Ezek persze le....ták, hogy az én gyerekemnek nyugalom kellene, ökörködtek, vihogtak, százhangerőn nézték a tévét, pittyegtették a mobilokat, szóval kritikán alulian viselkedtek. De szerencsére Manó egész jól viselte, és hétfőn délután haza is jöhettük, azzal a feltétellel, hogy kedden visszamegyünk vérvételre. Visszamentünk, persze akkor is vártunk 1 órát, de a lényeg, hogy túl vagyunk rajta.

Folyt. köv. (most jövök én)

goodfairy

Szóval én kedd este belázasodtam, 38,6-ra, torkom annyira fájt, hogy minden nyelésnél csillagokat láttam. Csütörtökön délelőtt tudtam dokihoz menni, akkor már úgy éreztem szétmegy a hátam és a mellkasom a fájdalomtól. Tüdő- és mandulagyula nekem is. Hurrá, párom persze Romániában melózik, mindkét gyerek hiper anyás lett a kórházi tartózkodás után, szóval a múlt hét a túlélésről szólt. Közben rettegtem, nehogy valamelyik elkapja tőlem, szegények úgy jöttek volna oda hozzám, bújtak, mint a kiscicák (érezték biztosan, hogy nem vagyok jól), én meg csak úgy tessék lássék mertem őket babusgatni, puszilni csak a kis fejüket mertem. :cry: Eredmény, Manó szombat reggelre belázasodott, nem nagyon, de ahhoz eléggé, hogy a frász jöjjön rám. Szerencsére vasárnap már nem volt lázas, csak kicsit köhög, meg folyik az orra. Már jól vagyok, de a múlt hetet nem kívánom senkinek, én ilyen beteg 6 éve épp ilyenkor voltam, remélem a következő 6 évet is kihúzom. :roll:

goodfairy

Jaj,Jótündér, ezt olvasni is szörnyű...nem is tudom egy Anya hogy bírja, ha a gyereke ilyen beteg..olyan rossz lehet nézni , ohgy alig tudsz érte tenni valamit.

most aztán 6 évig egy náthát se lássatok, azt kívánom!!!

Én pedig ezennel fellővöm a pizsit, de ezt még feltételnül meg akartam várni.

Szép álmokat

KépKépKép
tünci28

Szia Anita!
Hát ezeket a dolgokat még"elolvasni" sem könnyű,nem átlélni!
Sajnálom ezeket a dolgokat.De mostmár remélhetőleg mindannyian jól vagytok.Sok-sok egészséget kívánok a családnak!!!

Jó éjt nektek kedves lányok!
Minden jót!Szép álmokat!!! :D

Kép
Kép
szintus

Igen, Tüncike borzasztó volt. Jó éjt, pihend ki magad, olvastam, hogy nem sokat aludtál.

Én folytatom, remélem nem untok meg, már lassan velem lesz tele az oldal. :oops:

A másik, ami miatt megzuhantam a párom viselkedése. Írtam már Nektek a múltkor is, hogy nem egész olyan a kapcsolatunk, mint amilyennek kellene lennie. De a most hétvégi viselkedése miatt végképp elszakadt bennem valami.

Kezdem ott, hogy már többször előfordult, hogy Manóval nagyon kiabált, és abszolút intoleráns vele szemben. Pl. mikor fáradt és emiatt nyűgös, vagy mikor a tüdőgyulája miatt semmi nem volt neki jó, és ugye a beteg gyerek még bújósabb, és ez a korszak egyébként is nehéz, túl kell élni a hisztijeit. Szóval ő ezt abszolút nem tolerálja, kiabál vele, mikor nyűgös, vagy nyavalyog valamiért, meg állandóan azzal jön, hogy miért nem mondja meg a gyerek mi a baja. Nem érti meg, hogy azért, mert egy két és fél éves még nem tudja kifejezni az érzelmeit, nem tudja elmondani mi a baja. :evil:

Szombaton reggel mikor felkeltünk - írtam korábban - Manó lázas volt, kapott gyógyszert, de tök rossz kedvű volt. Erre párom közli, hogy öltöztessem fel őket, elmennek a pékségbe reggelire venni valamit. Én mondtam neki, hogy Manót ne vigye, mert lázas, erre leordított, hogy semmi baja nem lesz. :x Aztán a délelőtt folyamán kimentek a térre, mert ott volt a haverja a kisfiával, és majd játszanak a gyerekek. Manónak persze semmi kedve nem volt, és mikor bejöttek fel is ment a láza újra. Szóval nem érti meg, hogy a lázas gyereket nem lehet kivinni. Szombat délután aztán kiment vadászni, engem meg egyen meg a fene még betegen a két gyerekkel, ráadásul az egyik lázas a másik nyűgös, mert két napja védőoltást kapott. :evil:

Vasárnap csúcsosodott ki az egész. Délelőtt elmentek anyósékhoz a gyerekekkel, de Manó még mindig nyűgös volt, pedig már nem volt lázas. Mikor hazajöttek úgy hozta be Kokót, hogy nem volt sapka a fején, és ki volt gombolva a kabátja. Én erre megjegyeztem, hogy ezt nem így kellett volna, merthogy 6 fok van, erre leüvöltötte a fejem (2 szomszéd előtt ráadásul), hogy mi a fene baja lesz a gyereknek ezen a 20 méteren a garázstól a lakásajtóig. (Megjegyzem másnapra a gyereknek már folyt az orra) Megebédeltünk, aztán felmentem a gyerekekkel aludni, de Manónak minden baja volt, nem volt jó egyik mese sem, állandóan inni kért, Kokó meg nem akart aludni, mert bealudt az autóban, mikor jöttek haza, szóval kész káosz volt az altatás. Aztán Manó elkezdett azon hisztizni, hogy nem adtam neki inni, mert azelőtt már 7-szer ivott egy kortyot, tehát ez csak időhúzás volt, hogy ne kelljen aludnia. Erre a párom felrohant az emeletre, elkezdett üvölteni a gyerekkel, hogy fejezze be az ordítást, ettől persze a gyerek elkezdett sírni, mire párom kikapta az ágyból és mint egy őrült lerohant vele az emeletről, be a fürdőbe és a hideg vizes zuhany alá tette Manót. :evil: Én lerohantam utánuk, hogy hagyja békén a gyereket, erre elkezdett velem is üvölteni, hogy takarodjak ki a fürdőből, mert én is megkapom a magamét. Persze én próbáltam védeni a gyereket, ki akartam venni a kezéből (gyerek persze visított - szerintem a félelemtől), erre felemelte a kezét, és azt mondta, hogy utoljára mondja, hogy takarodjak ki, mert nem áll jót magáért. Felmentem Kokóhoz az emeletre, ő pedig felhozta Manót, keresett neki száraz ruhát (szerencsére annyi esze volt, hogy a vizeset levegye róla) és beletette a gyereket az ágyába. Manó szegény csak nézett maga elé, ahogy feküdt, meg fogta a kezem, egy szót sem szólt, már nem sírt, de éreztem a csuklóján a pulzusán, hogy sokkal gyorsabban ver a szíve a normálistól.

Egész délután nem szóltam akkor páromhoz, és még ő volt megsértődve, és én voltam a hülye bunkó, aki rosszul neveli a gyerekeket, és majd ő kezelésbe vesz engem is, ha nem térek észhez. Szó szót követett, sok olyat vágtunk egymás fejéhez, amit talán nem kellett volna. Este aztán megpróbált közeledni, (nem tudom mit gondolt ezek után képes lennék vele....) én pedig megmondtam neki, hogy két dolog miatt is felejtős. Az egyik, hogy megvan a pirikém, másrészt elfogadhatatlan ahogy viselkedik. Erre persze megint én voltam a hülye, aki szétzúzza a kapcsolatunkat. :( Szóval ott tartunk, hogy most kint van Romániában, holnap jön haza. Minden este beszélünk pár percet, de ott van a feszültség. Holnap jön haza, már előre félek a hétvégétől, szerintem lesz még egy meccsünk... :(

Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi változtatta meg ennyire, de nagyon más lett az utóbbi egy évben, de leginkább az utóbbi pár hónapban. Minden tekintetben más lett, más az ágyban :oops: , más Manóval, semmit nem beszél meg velem, ha valamit én elmondanék neki olyan, mintha nem érdekelné.... Már az is eszembe jutott, hogy van valakije, de tagadja.

No, most jól rátok zúdítottam a bajomat, ne haragudjatok kérlek, de senki másnak nem mondhatom el. Anyukámnak nem akarom, nagyon fájna neki, anyósnak meg azért nem, mert nekem sem esne jól, ha valaki szidná a fiamat.

Le is lövöm magam, bocsánat, hogy untattalak benneteket. :oops:

goodfairy

Jótündér!

Nem is tudom mit mondjak..remélem Lyly,Szintus, vagy valaki ahol van már kisgyerek tud valami okosat írni..ez borzasztóan hangzik..Igazság szerint azt én is sokszor, sok helyen láttam, hogy ilyen korú gyerek mellett ideges anyuka-apuka, hogy előfordul, hogy emiatt a szülők kiabálnak, veszekednek, hogy megesik, hogy rákiabálnak a gyerekre, de ilyen durváskodást nem hallottam..létezik, hogy ennyire nincs türelme valamiért, hogy ennyire durván(a zuhanyos eset) nyúl hozzá..Mert a zuhany dolog is előfordul, csak nem mindegy ,hogy közben a gyerek halálra rémül, vagy a szülő közben is higgadt marad..
Valami biztosan van a háttérben, ahogy írod is, hogy minden más lett..Próbáljatok beszélni valamikor, őszintén elmondani, hogy neked ezek nagyon nem jó dolgok..Ezt el sem tudom képzelni..hogy gyerekekkel így bánjon a férjem..Rendezni kellene, mielőbb..Mielőtt még ez a viselkedés(a kiabálás, nem beszélés) válik a megszokottá.Persze lehet valaki átmenetileg ideges, vagy terhelt, de azt meg lehet beszélni..
Húú, nehéz ez.

Többiek, mondjatok valamit!

ÉÉÉÉÉÉs,nem untatsz minket!!!!!!!! :(

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Csak gyorsan beugrottam olvasni a kávém mellett,megyek dolgozni,de mindenképppen akartam írni.

Anita!
Szörnyű ami a kisfiaddal és Veled történik,beleértve a betegségeket és a férjedet. Nem akarok itt írni Neked,de ma este ha hazértem írok Neked privit.

Szintus!
Szorítok,hogy férjednek sikerüljön a munka!!!!!!
Majd mesélek hogy állnak munka terén nálunk a dolgok / az se valami fényes :( /

Most rohanok, puszi Mindenkinek,este jövök.

Szép napot!!!!!

Bea
beátab

Jó reggelt mindenkinek!

Jó tündér

Ahogy most végigolvastam, amit leirtál, egyenlőre, még nem is jutok szóhóz. Előrször is annyira sajnálom, megint ennyire betegek voltatok. Nem értem a férjed, valami oka bizti van, hogy ennyire ingerült veletek, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszem, hogy azért mert a gyerekek betegek voltak, vagy hisztiznek. Ennyire nem veszithette el a türelmét még veled szemben is azért. Meg ennyire felelőtlen legyen, hogy lázasan kicitálja a kicsit a játszira. :shock: Még hogy te nem neveled jól a gyerekeket. Azt hiszem amikor ennyit betegeskedik egy kicsi nem is lehet mást csinálni, vele csak kényesztetni és szeretgetni, hogy kevésbé legyen nekik rossz. Amikor beteg egy kis gyerek sokkat esetlenebb és sérülékenyebb főleg ilyen pici korban. Annyira sebezhetőek.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Anita!
Erre nem is tudom mit irjak....az én férjem még soha sem volt agressziv,főleg nem Fruzsival :!:
Rám már kiabált néha,de én megtudom védeni magam,de könyörgöm az a 2.5 éves gyerek hogyan?
Ő nem is érti,hogy ez miért történik vele.Csak azért,mert beteg :!: :?:
Hisz mi felnöttek is nyügösek vagyunk,ha fáj valamink,nem egy ilyen kis gyerkőc.........
Veled kapcs.pedig erősen elgondolkodtató,amit irtál...a másik.
Olyankor szoktak a férfiak/nők megváltozni,ha valaki harmadik oldalról tömi a fejét.Remélem nem így van....

Kép
Kép
szintus

Azt hiszem tényleg le kellene ülnötök beszélni, mert hátha valami van a háttérben. Én kivánom neked hogy minél előbb jóra forduljon minden körülöttetek is. Nagyon sok ölelést küldök Jó tündér neked és a gyerkőcöknek.

Kép

Kép
melcsike70

Szoritsatok is lányok.
Ma 11 felé megy a férjem.
Már nagyon izgulok.
Ez a munka azért jó neki,mert a szakmájába vág,amit már 10éve csinál.
Nem kell őt tanitgatni.Amugy hallgatag és szorgalmas.
Jó munkás......

Kép
Kép
szintus

Kép

Jótündér, szomorúan olvasom amit írtál :cry: annak viszont örülök, hogy már azért jobban vagytok.

Férjeddel kapcsolatban nem tudok semmi okosat mondani. Gondoltam, hogy ezért is nem jöttél sokáig, már pár hete is írtad, hogy nem igazán értetek egyet a gyermeknevelésben stb.

Tudom, hogy Koko a kedvence a párodnak, de legalább egy napra nem lehetne megoldani, hogy Ti hárman: Manó, Te és párod elmenjetek valahova, hogy észrevegye Manócska értékeit is? Mert azzal, hogy Manóval türelmetlen, lehet, hogy Koko felé akarja kifejezni, hogy őrá meg milyen büszke.
De ez csak egy ötlet.

Az, hogy veled türelmetlen volt, és így viselkedett :roll: nem is értem. Mikor szíved lelked kiteszed a gyerkőcökért, a családért.
Tényleg üljetek le megbeszélni a dolgokat, mond meg neki, hogy mindenre egyedül maradtál, és ez így nem mehet sokáig.
Nagyon szorítok, hogy 3. ne legyen. Hátha csak a munkája miatt ilyen stresszes mostanában. Meg lehet érteni, csak akkor ő is értse meg azt, hogy neked sem leányálom mindennap mindenhol helytállni. Főleg, hogy ilyen nehéz pár hét van mögöttetek.

Jajj lányok, most jöttem meg a háziorvostól. Volt ott egy nem teljesen beszámítható nénike (pedig teljesen jól /tisztán/ volt felöltözve, tekintete tiszta stb. ), amikor kijöttem a dokitól elkapott, hogy van valami gyermekjáték amit játszani szokott. És elkezdte sorolni, hogy hárman vártunk a rendelőben...
És két receptet hoztam ki, ő nem játszik...
És fehér sál van rajtam ami esküvőre utal, ő nem játszik...
stb. stb. és csak mondta mondta.
Szegénykém, teljesen meglepett, de inkább sajnáltam. A végén már majdnem mérgesen mondta, hogy jól van, csak ezt akarta elmondani.
Vendég

Szintus, mennek a drukkok a férjednek meló ügyben Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt jövök én is, csak visszaolvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!

Én vagyok, csak közben teszek veszek a lakásban Kép
Vendég

Szintus

Nagyon nagyon szoritok én is melóügyben. Kép

Csak sikerülni fog. Kép

Kép

Kép
melcsike70

Szia Boboka!

Szia Zaha!

Boboka

Elmúlt a fejfájásod? Remélem ma már jól vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Nekem is valami olyasmit kellene csinálnom Boboka, amivel te foglalatoskodsz. De nincs nagy kedvem hozzá. Képzeljétek a munkahelyemen kaptunk új hűtőt és új mikrohullámú sütőt. Ezt tök nagy dolog ám, mert nem nagyon csinálnak ilyent cégek, tegnap hozták teherautóval. Valahonnan újonnan rendelték. És csak nekünk. :)

Kép

Kép
melcsike70

És ma nekem fáj a fejem egész nap már. Nem akarok gyógyit bevenni, mert igy sem nagy hatása van a syncumarnak, és sok gyógyszer változtat a hatásán. Inkább tűrök még kicsit, majd legfeljebb megint fejbemaszirozás lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Hahó........... hahó.................. lányok! Hová tüntetek?

Na most én is kicsit teszek-veszek.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Veled mi újság? HOgy vagy most?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Fejfájás elmúlt hál Istennek.

Kicsit próbálj meg besötétített szobában aludni egy kicsit, úgy, hogy friss levegő jöjjön be a szobába. Hátha elmúlik.
Vendég

Jaj lányok hogy kiakadtam most :twisted:
Képzeljétek hazaállit a férjem,hogy ő nem megy el a megbeszélt helyre,mert......valamikor szorakozott a főnök lányával(ugy 16-17éves :!: :!: :!: korában)és az apja(a főnök)kirendezte(magyarul kizavarta)a házból.
Könyörgöm,annak már 12-13 éve,jaj Istenem hát fiatalság,bolondság....áááá lányok most teljesen letörtem,hogy hogy lehet ilyen.
Nagyon mérges vagyok rá,most elment,de tudom,hogy ugysem megy el oda,de hát könyörgöm az emberek kapják a felmondásokat,utcára kerülnek ő meg válogat..... :evil:
Most mit csináljak lányok,nekem kezd elegem lenni ebböl a helyzetből :( :( :(

Kép
Kép
szintus

Szintus

Ezt nem mondod komolyan? :shock: Ezért? Lehet már nem is emlékszik rá a főnök. :?

Biztos túl fiatal volt még a lányka azért zavarta el. De az nem azt jelenti hogy most is elzavarja. Hát remélem elmegy azért, hiszen már felelős értetek is. Ha nem akkor én is mérges leszek rá. :x

Kép

Kép
melcsike70

De Melcsike ez totál komoly,csak eddig nekem nem mondta el,mert szégyelte.
És mert majd cseszegetem vele.....
Hát ha nem tesz valamit a családjáért,akkor nem leszünk túl jóban,az biztos :evil:

Kép
Kép
szintus

Melcsike, Hasli, Tünci köszi a vigasztaló szavakat.

Melcsike, mikro, hűtő, nem lesz ez sok a jóból?? :wink:
Fejfájásod múljon gyorsan!
Hát, köszi, elvagyok. Szarul. Tudod.

Hasli, amit írtál a különböző országokról, hát igen, van igazság benne, el kellene gondolkodnunk egy-két dolgon.

Tünci, a kollégádról jut eszembe, hogy velünk kapcsolatban is sokan hiszik azt, hogy halva születtek, és úgy vannak vele, hogy akkor az mégsem akkora szám...
Tesztírás :?

Lily, Boboka, sajnálom, hogy nem jött össze a tali! Remélem, hamarosan.
Boboka, ez a nénike... :shock:

Betti, remélem olvasod: amikor még nem jöttem, csak olvastalak Titeket, úgy gondoltam, hogy hasonlítunk. Én is nagyon optimista, poztitív szemléletű, küzdő típus vagyok. Most nem tudom feldolgozni,. hogy ezzel nem tudtam megküzdeni, hogy kevés volt az önbizalmam, semmit nem jelentett, hogy úgy éreztem, nem lehet baj.
Megértem, hogy össze vagy törve, és rosszul érint, hogy - ahogy Te fogalmaztad - lemorzsolódtál. Azt is megértem, hogy úgy érzed, elfogyott a bizakodásod a jövőt illetően, de tudod, az ilyen típusú emberek soha nem adják fel. Ez a szerencséjük vagy épp a keresztjük, és ezért hallgatják annyit (mint most én is), hogy dehát Te olyan erős vagy...Idő. Nem fogod feladni. Gyere vissza.

Szintus, nagyon szorítok a férjednek, írj majd, mi volt.
Bejelöllek az iwiwen jó?
Ja, és a rokontól nagyon szép, hogy bocsánatot kért. Még az is lehet, hogy tényleg nem tudott épp akkor adni Nektek.

Lily, írsz privit, hogy Téged hogyan talállak meg?

Szia Jótündér! Gyerkőcöknek és Neked is nagyon gyors jobbulást! Nagyon durva a kórházi történet, eszméletlen. Mit élhettél át...
Jaj, szegény Manó, hogy megijedhetett a zuhanytól és kiabálástól...sajnálom.
Lehet, hogy a férjedet is nyomasztja valami, vagy csak egyszerűen sok neki, hogy két ilyen pici gyerek mellett ő nem kap annyi figyelmet. Szerintem ha lenne valakije, épphogy kiegyensúlyozottabb lenne, nem?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó,Zaha jelölj be az iwiw-en :wink:
Egy kicsivel fentebb irtam,hogy milyen bunkón viselkedik a férjem :(

Melcsike hogy van az onokatesód?

Kép
Kép
szintus

Szintus, mondd a férjednek, hogy mit veszíthet, ha elmegy?
Ha emlékszik is rá a hapsi, mit mondhat neki? Legfeljebb nemet. És akkor mi van? Persze, szar, de legalább megpróbálta.
Ne futamodjon már meg ilyen hülyeség miatt, hát mit fog szólni ehhez a Fruzsi???? Ha meghallja nagykorában???

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szintus

Tegnap nem kaptam róla hireket, annyit tudok, hogy minden nap felébresztik aztán visszaaltatják. A láza lement. Lehet már bizni. 8) Remélem minden rendben lesz. Igazából tud kommunikálni, ha felébresztik, a végtagjai mozognak. Köszönöm, hogy aggódtok ti is velem.

Zaha

Ezt sajnos én is tudom, hogy a emberek ennyire érdektelenek. Nekem is Bogika 3 napos csoda volt, aztán azt várták tőlem is hogy én is 3 nap után elfelejtsem. Nem értik meg a kivülállók. Azért jó nekünk itt együtt.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?