Új privát üzeneted érkezett!

Nem merek sokat írni, mert nekem is kaki a Babanet most...

férfibarátunkat illetően: akkor jó. Kép

Hát 3.nap eleve adott (mensi 3.napja, de még 4.is belefér), a 14.nap nemtom minek, mert ahhoz elég az UH (szerintem lombikos ciklusban van nagyobb jelentősége, hogy mennyire érettek a peték: ösztradiol, BMC-ben szokták nézni), és valóban, UH-n ha be van lőve a pé időpontja, akkor rá 1 hétre kell nézni a progit, ami lehet adott esetben akár a 19., akár a 25.nap is. Azt érdemes lehet nézni. A barnázás magasabb prolaktin és alacsonyabb progi miatt szokott előfordulni.

Norka
s_norka

Nóri!
Köszi! Kép
Akkor felhívom mostmár mindenképp megnézetem uh-val kb. időben a peteérést aztán jöjjön az az progi prolakin szint kíváncsi leszek a végeredményre. Kép

Borsókás!
Nem vitás hogy az ülőmunka sokat ronthat, de azért ezt konkrétan akkor merném kijelenteni ha előtte lenne paapír hogy jó volt. De én nagyon remélem hogy nálatok megoldódik a probléma ezzel a műtéttel és már lombikozni sem kell. Kép

Mentem aludni. Kép

Wish!
Küldöm az energiát a kicsiknek már biztos siekrült a randijuk. Szépen fognak növögetni halanpra mire a mamijuk telefonál. Kép

Viki!
Neked pedig mega drukkok holnapra aztán gyere mielőbb a jó hírrel. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, hozzánk is beírhatod, hogy a lombik a kiskatonák miatt van.

Már csak 3x2 szurka és mehetek tüszőlesre pénteken Kép Mivel nincs dokibácsi a héten, ezért Kováts drnőhöz fogok menni. Remélem minden rendben odabent és növögetnek a tüszők. Én nagyon bíztatotom a petefészkeimet Kép

Mka
Vendég

Mka! Kép
Küldöm a növesztő drukkokat!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!

Bea

Kép
Kép
beuka

ZSebiKép
Bárcsak igazad lenne!Én annyira nem bízom benne, már egy kis létszám-emelkedéssel is elégedett lennék. De ha a lombikra sem lenne többé szükségünk, akkor azt hiszem örömömben körbetáncolnám a világot.Kép

Én is elköszönök, mert a zuram is besorakozott a géphez.KépSzép álmokat mindenkinek!Viki!Neked különösen!Kép

Kép
Borsókás(aki azért gyakorolja a táncolást!Kép)

Borsi
borsókás

nekem is lassú....

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kellemes szépséges Képocskát minden kedves leányzónak! Kép

Zsebikém Kép
Oké, hogy Krizsa küldött az immunológiára, de mi az??? Nekem fogalmam sincs. Kép Milyen vizsgálat és mit mutat meg? Vérvétel???

Mniki Kép
Nekem az inzulint nem nézték. Pont egy hét múlva megyünk papával vissza. Kép

Beuka Kép
Aranyos vagy, hát azért bízom benne, hogy annyira nincs nagy baj!!! A Keresztszüleimnél voltunk a hétvégén Debrecen mellett. Kép Nagyon jóléreztük magunkat! Kép Veled mi újság? Vizsgálatok vannak?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jaj, a lényeget majdnem elfelejtettem. Voltam tegnap az eredményért és jó lett a pajzsmirigyem! Kép Kép Hurrá!!! Kép Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!
Igen vérvétel a férfiaktól kb 6-7 kémcső a lányoktól 14 kémcső. Ne legyél rosszúl elég durván hangzik,de ez van.
Sok mindent megnéznek itt a összeférhetetlenséget, hogy van-e tormozis hajlamom és még a jó isten tudja mennyi mindent. Csütörtökön megyek akkor részletesen leírom. Kép

Szuper, hogy jó a pajzsmirigy működéséed!!!!!!!!!!

Kép Megyek készítem a reggeli teát most keltem fel. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!
már jó régen írtam, de olvasgatlak benneteket.
Szóval itt vagyok a háttérben meghúzódva :-)
követve az eseményeket!
olvastalak Zsebi
ez a peteéréses dolog, amikor a hüvelyváladék olyan amit írtál, az azt jelenti, hogy azon a
napon kell együtt lenni? vagy ez csak előre jelzi, hogy a következő 2-3 napban fogamzóképes az ember?
byby
byby

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Crys! Mivel érintett vagyok Leiden-ügyben, kérdeznék vmit: hetero vagy homozigóta formában mutáns az allélpárod. Nagyon nem mindegy. Én heterozigóta formában hordozom, ami simán jelentheti azt, hogy sohasem fog előjönni (a terhesség, a fogamzásgátló tabl. és a dohányzás előhozHATJA). Az emberek 5%-a hordozza ezt a hibás gént, és sokan sohasem tudják meg. A 400-as Clexane adásával valamennyire kivédhető a trombózis, de nem 100%-osan. Szóval ez lehet egy indok a vetélésedre és az enyémre is (anno), de semmiképpen nem bizonyított tény. Nem magamtól vagyok ilyen okos, hanem a hematológus főorvos magyarázott el mindent, persze ennél sokkal részletesebben. Elmondta, hogy vállalhatom a 300db heparint a terhesség során, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem vetélek el, és ha nem kapnám sem jelentené azt, hogy veszélyben vagyok. Szóval elég nehéz ügy ez. Én mindenesetre vállaltam a szurikat, baromira fáj, mostmár egyre jobban. Azért is fura nekem, amit írtál, hogy nem kaptál megfelelő mennyiséget, mert a Clexan-ból több féle változat van, és abból csak a 400-as adható kismamáknak, mert ez az egy nem jut át a méhlepényen. De most jut eszembe, hogy te lehet, hogy Fraxiparine-t kaptál, amit nem ismerek.

A Szabolcs utcában a Dr. Nemes nagyon profi (és kedves) a témában, szerintem beszéljetek vele.

Puszi
reno
28+4
renoka

Byby!
Tessék kivszem az embert ideglenesen a táblából és megkerülsz! Örülök, hogy itt vagy velünk. Kép

Amelyik könyben itthon ezt annó olvastam ez van szó szerint írva:

"A petefészek-hormono nemcsak a méhnyálkahártyára hatnak, hanem más szervekre is így pl.: össztrogén határása változást észlelünk a méhnyakban és a küvelyben is. A méhnyakcsatorna számtalan mirigye által termelt, üveges, folyós méhnyaknyák termelődése fokozatosan megnő és a nyálka egészen addig higabbá válik, amíg az ösztrogén kiválasztása el nem éri a tetőpontot. Mihályt megtörtént a peteérés, a méhszáj bezárul, és a nyálkatermelés megszűnik.
Így az ondósejtek petérés közben természetesen könnyebben jutnak elfelé. A nő testében hónapról-hónapra minden arra készül, hogy a kedvező feltéeleket teremtsen petesejt és az ondosejt találkozásához.
A méhnyak által termelt nyákot azonban nem szabad öszetéveszteni a hüvelyváladékkal amit a hüvely szexuális izgalom hatására a közsülés megkönnyítése érdekében választ ki."

Ti most éppen hogy álltok a lombikkal? Jó lenne sűrübben tudnál írni, mert engem érdekel mi van veled!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!
Kép
ZSebiKép
Mi már túlvagyunk a reggeli teázáson. Most, hogy a párom betegszabin van, és én csak délre megyek dolgozni, nagyon kényelmesen telnek a délelőttök.
Gondolom nálatok is hasonló.Így szép az élet.Ennek a műtétnek is vannak jó oldalai.Kép

VikiKép
Továbbra is mennek a drukkok!GYere mihamarabb a jóhírrel!Kép

Kis*
Hurrráááá!NAgyon jó, hogy rendben a pajzsiműködésed. Nálunk az ikertesómnak és a nővéremnek is alulműködik, tudom milyen rossz ez. Nekem szerencsére rendben van a dolog.

WishKép
Gondolom ma már telefonálhatsz. Kíváncsian várjuk, hogy iparkodnak a manócskáitok!Szorítok, hogy mind a 9 gyorsan, szépen beinduljon!!!!

Borsókás

Borsi
borsókás

szia!
sehogy :-), most jegelem a dolgot,
bízom a spontánban. Szóval most nem lombikozunk,
az első félévben tutira nem.
köszi az infot, ezek szerint amíg van ilyen nyúlós nyák addig kell akciózni, miután megszűnik
már eldurrant a tüsző?.
byby
byby

Zsebi,

Ez tök jó, hogy beírtad a táblában, hogy kinél mi a gond, így ránézésre meg lehet tudni, nem kell anníit vissza keresgélni.

Zsebi, Orsi,
tegnap utána már nem voltam gép közelben. 10 körül volt az FSH. Amikor az 1. lombik megcsinálták a hormont, a doki azt mondta, hogy kicsit magas az FSH, de azért elkezdjük. Szóval az összefügg, hogy a magas FSH miatt volt csak 1 petesejtem? Csak azt nem értenm, hogy miért kezdtük el az 1. lombikot, ha rosszak voltak az eredményeim? És ha megint ilyen magas lesz, mit lehet csinálni? Gyógyszer leviszi?

Tiko

Pontosan így vagyok vele én is, ha lenne rá garancia, hogy 3 éven belül gyerekem lesz, megnyugodnék. De ez a bizonytalanság nagyon rossz. Én akkor is sokkal nyugodtabb lennék, ha mondjuk 5 évvel fiatalabb lennék, nem sürgettetném ennyire egyik lombikot a másik után, de hát tudjuk, hogy az esélyek mindig egyre kisebbek ahogy öregszünk.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Viki drága várunk a jó hírekkel!KépKépKép

Wishnek meg mennek a sugibugik! Jelentkezz mihamarabb!!!

Zsebi!

Igen beadtuk a papírokat a Magórához, de azóta se semmi. Ez egy komolytalan alapítvány, amely felelőtlenül válalta be ezt a hatalmas, és még megoldásra váró, feladatot. Szerintem...

Kiscsillag!

A babatémával kapcsolatban: nekem is sokáig fájt, de azért ha adódott az alkalom szívem mélyén mégiscsak élveztem hogy megfoghattam őket és karomban tarthattam a világ egy kis csodáját. Szerintem kár ennyire elszeparálnod magad a gyerekektől. Lehet ha meglátogatnád a barátnődet, egy hatalmas korlát nyílna meg benned! Nem bántásból írtam, csak segíteni akarok. Én is megjártam már a hadak útját. 4 éve próbálkoztunk már!

És ma nem bírtam ki!!! Bekunyeráltam magam egy UH-ra!!! Találtunk egy iciri piciri petezsákocskát. Nem is vártam! Csak azért mentem el hogy megnyugtassam magam hogy nem lett semmi baja a picúromnak a galád vírus miatt. A munkahelyemen nagyon gáz a szitu! Nagyon sokan hiányoznak már 2 hete és nagy szükség lenne rám, de a sok vírus meg betegség miatt nem merek bemenni. Ezért is akartam egy UH-t hogy tudjam van miért itthon maradnom.KépKépKépKép

Puszi mindenkinek
Zsu

Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok Lányok!

Segítsetek nekem.... Long protokollon vagyok, a Suprefact után 31 napra meg is jött a vérzésem, már a Gonal-t is szúrom magamba, de ami még soha életemben nem fordult elő velem, az az, hogy immár nyolcadik napja vérzek, holott nekem max. 3 napig szokott tartani. Okozhatja ezt a Suprefact, vagy a Gonal? Krizsa szabin van, nem akarom őt zavarni, hátha közületek valaki járt már így, és tudtok valami megnyugtatót mondani nekem.

Köszi,
Éden
Éden

Éden!

Ha Krizsa doki nem, akkor más orvos tud segíteni az intézetben. Sőt az ápolónők is mindig segítőkészek! Szerintem próbáld meg felhívni őket. Sajnos én nem tudok ebben segíteni.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuzsiKép
Engem az bíztat mindig, hogy jó kezekben vagyunk. Tudjuk, hogy probléma van, de megtaláltuk hozzá a segítséget.Előbb, vagy utóbb sikerülnie kell.Egyszerűen nem lehet másképp, nem adhatjuk fel a reményt.Kép
Amikor nagyon magam alatt vagyok, az szokott eszembe jutni, amit Szmatona doki mondott az első beültetés után: VAnnak petesejtek, vannak kiskatonák, amik meg tudják termékenyíteni őket. ICSI kell hozzá, de működik a dolog. A megtermékenyített petesejtek elkezdenek osztódni, növekedni. Most már csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk, kivárjuk azt az embriót, amelyik minden szempontból alkalmas arra, hogy megtapadjon, és tovább fejlődjön. Ez pedig meglesz, csak idő és türelem kell hozzá!
Nálad sem lesz ez másképp. Biztos vagy benne, hogy a 10-es FSH nincs a felső határérték alatt?Én nem tudom sajnos. Ha túl magas, én sem igazán értem, hogy miért indult el nálad a stimu...Nem kérdeztél rá a dokinál?

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!
Igen mi is általában tízig megreggelizünk és még itt lustizunk. Kép

Byby!
Én is így értelmeztem a dolgot, nekem most szombattól tegnapig látványosan volt ma már nem volt észrevehető, de azért talán még ma is ráhajtunk. Kép Most én is nagyon elszánt lettem a spontán téren. Kép

Zsuzsi!
Nikié az érdem ő vetette fel, hogy nem e írnám be. Kép
Sajnos én nem tudom hogy ezt lehet e gyógyszerrel szabályozni, de szerintem mindenképpen összefüggőtt a magas FSH a kevés petesejttel. legalábbis a tábla szerint akkor te nehezen vagy stimulálható!!!!

Viki!
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Látod mi tudtuk ezt hogy minden renben. Mostmár tessék megnyugodni és le.... a munkahelyet Ti vagytok a legfontosabbak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Éden!
Én ne jártam még így! Szeritnem igen is zavard hívd fel hogy ilyenkor mi a helyzet!
Neked is nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Borsókás!
Ez nagyon szívetmelengető írás volt. Kép Még a könny is öszsefütott a szememben. Remélem a mi kis drágáink is a 4. lombik alatt szeretnének itt maradni és végre egymásra találunk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsuKép
Annyit gondoltam rád mostanában. NAgyon jó, hogy jelentkeztél!Kép Örülök, hogy a picurkád ilyen erős, és nem győzi le az a gonosz vírus.Kép
NAgyon jól teszed, hogy nem mész dolgozni. Persze, nagy szükségük van rád, de a babócá/i/dnak nincs szüksége a bent tomboló betegségekre, stresszre. Ennyi év szenvedés, kinlódás, várakozás után nem szabad kockáztatni azt a pici kis csodát aki a pocakodban növekszik.
Szerintem maradj otthon addig, míg nem érzed biztonságosnak a munkábaállást!Kép

ÉdenKép
SAjnos ebben én sem tudok segíteni!Biztos nincs semmi baj, de telefonálj be a Kaáliba! HA nincs is Krizsa, egy másik doki biztos fog segíteni. Ha mást nem is, de megnyugtat, hogy nincs semmi baj!Kép

B.

Borsi
borsókás

Éden,

Én is long protokollon vagyok, és nekem sem múlt el a Mikulás rendesen. Felhívtam Krizsát még múlt hét pénteken és megkérdeztem tőle a dolgot. Azt mondta teljesen normális. Nincs semmi gáz. Nekem a mai volt a negyedik Gonal-os napom, és még mindíg volt egy ici-pici barnaságom, de mióta a Gonal megy, folyamatosan csökkent a mennyiség

Mka
Vendég

Zsu!
Nézegetve a táblát már csak a 4. lombik siker nem volt eddig épp itt volt az ideje. Azért ha belegondolunk tényleg mennyi időt küzdünk egy egy babáért hihetetlen hogy elrepül az idő. Mi is már három éve ezen az ügyön dolgozunk. Kép

Viki!
Már biztos tudod az eredményt, remélem minél hamarabb jelentkezel, bár lehet csak holnap lesz belőle mert otthon nektek sajnos nincs net. Mindenesetre én küldöm a drukkokat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi Kép
nekem 12es állandóan az FSHm, Kr. doki rázta a fejét, hogy ez annyira nem jó, de lett 11 petesejtem. Ezt írtam tegnap is.
Nem annyira fekete-fehér minden.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!
szuper hírek!!!

Éden Kép
long protokollon lehet ilyen, elég gyakori. DE! szerintem azonnal hívd fel Krizsát, zavard, hiszen ő az orvosod. Kérdezd meg mi legyen. Azért fontos, mert a transzferhez kell a nyálkahártya!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

Mikor én ezt kérdeztem Krizsától, hogy mi lesz így a nyálkahártyával, megkérdezte tőlem hallottam-e már olyanról, hogy méhen kívüli terhesség? Ott hol a megfelelő nyálkahártya? Szóval igen, ez sem olyan egyértelmű...no para.

Éden,
Szerintem is a legmegnyugtatóbb, ha felhívod Krizsát. Ha mond valami érdekeset kíváncsi lennék rá...

Mka
Vendég

Mka Kép
persze, hogy nem...
engem is érdekel, hogy mit mond erre a szitura. Nekem egy bnőm a bmc-ben járt így, neki a decapeptil okozott vérzést, mint utólag kiderült, de vérzés mellett is csináltak transzfert.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VikiKép
Nagyon izgulok értetek!!!Kép

Borsi
borsókás

Mka,
jó hallanom, hogy másnál is előfordul ilyen, talán akkora nagy bajom nem lehet.
Úgy látom, hogy mi napra pontosan egyszerre vagyunk a stimun, nekem is ma van a 4. Gonal-os napom. Lehet, hogy egyszerre megyünk leszívásra?

Zsuzsi,
a magas FSH nálam pl. abban nyilvánul meg - egyébként állandó 13-14-es értékem van-, hogy a maximális napi 300 NE Gonaltól is eddig a 2 lombikom alatt max. 5-7 petesejtet tudtak leszívni. Én hozom a tankönyvszerű, nehezen stimulálhatóságot. Most is azon izgulok, hogy legalább annyi petesejtem legyen, hogy egyáltalán a lombikot folytatni lehessen. Már egyszer nekifutottam a 3. lombiknak, de le lett állítva, mert összesen 1 db tüszőm volt, annak ellenére, hogy maximális Gonal adagokat kaptam.

Zsebi,
köszi, hogy szorítasz nekem, Rád mindig lehet számítani.

Éden
Éden

Éden, Borsókás, Orsi,

köszi, hogy segítettetek. Amúgy amikor először voltam lombikon, semmit nem kérdeztem, mert nem is értettem, hogy miről van szó, annyira tudatlan voltam. De most, ha holnap meg tudom az FSH értékét, legalább tudok mit kezdeni a számmal. Éden, ezzel az értékkel semmit nem lehet csinálni, hogy alacsonyabb legyen?

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
az fsh-vel igazán semmit sem. DE! akkor egy kis csodatörténet. Van bnőnk akinek 21es az fsh-ja állandóan, tehát ő a lombikban is max. 1% esélyt adnak neki kategória, Kr. doki meg is mondta neki. Ez történt 3 éve decemberben. Õ januárban spontán babás lett, most pedig 36. hétben van a kistesóval.
Szóval tényleg bármi lehet Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi,
Én úgy tudom, hogy semmit sem lehet tenni ezzel, ez adott, és gyógyszer sem viszi le. Nálam Krizsa doki kipróbált 3 különböző protokollt is, és eddig a long volt a "legsikeresebb". Én meg nem tudok mást tenni, mint reménykedni, hogy ezúttal is lesz legalább 5 tüszőm, és iszom a vörösbort (mint minden Krizsa páciens:-)).

Éden
Éden

Éden Kép

Akkor fel sem hívod a dokit?
Én nagyon sokáig, 15 napig kaptam a suprefactot, mire elkezdődött a stimu, szerintem nekem ez (is) nyújtotta a vérzést...

Hát ez meglehet, hogy egyszerre megyünk punkcióra.
Te mikor mész tüszőszámlálásra?
Nekem pénteken kell mennem, akkor dőlhet el mikor lesz a punkció.

Mka
Vendég

Mka,
nem zavarom a dokit, hadd síeljen.
Ez érdekes, amit írtál, nekem is 15 napig ment a Suprefact, ami kicsit meg is nyújtotta a ciklusomat, lehet, hogy emiatt van mindez.

Pénteken reggel megyek tüszőnézőbe Kovács doktorhoz.

Éden
Éden

Éden
Kép Kép Kép

Péntek reggel én is ott leszek, csak én Kovats drnohoz megyek.

Mka
Vendég

Mka, ÉdenKépKép
Lehet, hogy egyszerre lesz a punkciótok is. Akkor ti kéz a kézben babásodtok majd. NApra egyidősek lehetnek majd a babócák!Kép De szép lenne! Nagyon drukkolok hozzá mindkettőtöknek!Kép

B.

Borsi
borsókás

SziasztokKép
Három embrikénk lett, holnap megünk értük. Remélem kitartanak még úgy nyolc hónapig Kép

wish

Wish Kép
Ez szuper hír!!! Gratula!! És mennek a drukkok továbbra is!!! Gólyahírt szeretnék!!! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

JAjj de jó!Már holnap mentek? Akkor szépen osztódnak!NAgyon ügyesek vagytok!Gratulálok!
Mennek a drukkok továbbra is, hogy 9 hónapig maradjanak ott anya pocijában!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Bzsuska : gratulálok a petezsákhoz ! Gondolom 21-én már szívhangot is látni fogtok !!

Kiscsillag : örülök, hogy jó lett a pajzsmirigyed, ezt ki lehet pipálni Kép

Wish : éljen a 3 embrike !!! Drukkkkk hegyek mennek neked KépKép

Tőlem ma levették a vért (5x szúrtak 30 percenként) és nem durrant szét a vénám + holnapra készen lesz az eredmény Kép

mniki

Éden!
Azért a házipálezst se hagyd ki a repertoárból ki tudja az sem árhthat napi egy kicsike. Kép
Én mindenkinek lelkesen szorítok, mert utodm milyen nehéz úton haladunk és csak becsülni tudok itt mindenkit hogy ennyi kudarc után tudunk egymásért izgulni és mindig felállni és menni tovább. Kép

Mka, Éden!
Drukk hegyek mennek nektek!!!!!

Wish!
Nagyon durkkolok neked és a kicsiknek. Most is meg lesznek vágva?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Igen, most is fogunk aha-t kérni.

Szerintek a pálesz helyett jó a Baileys, vagy ragaszkodjak Zsu pálinkás receptjéhez, az azért töményebb.

wish

ZsebiKép
Klassz a javított tábla, nálunk a kiskatonák félig rendben voltak ("csak" 24 óráig éltek Kép), inkább nálam volt a gixer: nehezen volt peteérésem... Bár sosem fogjuk megtudni, nem-e az volt a baj, hogy én akkor is a 14. napon próbáltam apát elcsábítani, amikor 32-34 napos ciklusaim voltak... Kép

Puszi

Unique
32+5

KépKép
unique

WishKép
Szuper hír, hogy három babótok van! Mindhármat visszakéritek?

KépKép
unique

Wish!
Nem tudom de úgy néz ki nagyon egy húron gondolkodunk mert a Baileyst még én is megiszom ha arról van szó a pálinka elég durva de ha ez kell a sikerhez. Kép Szerintem a lényeg hogy ellazuljunk és erre bármelyik alkohol jó lehet. Nekem annak idején a konyakot preferálta Krizsa!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nvikinek ma kell tesztelnie????? Kép
Juuuj!! És hol van a hírekkel????
Nviki hol vagy????? Kép
Remélem zebrásodsz!!!! Kép
Hajrá!!! Hajrá!!! Drukkok mennek!!!
Ilyet szeretnék látni!!! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi,
köszi, hogy betettél a táblába. Ha már ott vagyok, beírhatod, hogy nálunk az ismeretlen eredetű meddőseg esete áll fenn. Ja, és hamarosan 36 leszek... :-((

Wish,
szorítok a babáidnak, hogy jól belédkapaszkodjanak. Ezt az estrofen nevű bogyót mire kapod?

Éden
Éden

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?