Sziasztok!
Lellének boldog hófordulót!
Katica:
a nagy tepsibe ha nagyon szorosan rakom, akkor egy tepsi lesz, de akkor nagyon szorosan kell rakni. Ha közepes méretű pogit csinálsz, akkor lesz kb. 35-40 db. Bocsi, hogy csak most válaszolok, már reggel elkezdtem öt órakor megírni a választ, de most jutottam oda, hogy el is küldjem.
Lányok, ma voltunk stúdióban, énekeltem egy csomót, teljesen elfáradtam. Nagyon szeretem a stúdiós emberkét, nagyon aranyos és szegénykét annyira sajnálom, mert gondolom nincs annyi munkájuk, hogy megéljenek belőle, ezért dolgoztak ő is meg a felesége is és a felesége cége megszűnt, ő is munkanélküli, csak a stúdiózás maradt, olyan rossz volt, annyira szeretnék segíteni nekik, de olyan nehéz, mert ötven évesen nem olyan könnyen vesznek fel valakit dolgozni. Egyébként ha tudtok valahol külkeres munkát, a felesége külker főiskolát végzett, akkor ne felejtsetek el szólni, jó?
Na, szóval remélem, ez már végre egy jó felvétel lesz, kérlek szurkoljatok nekem, hogy most ez jól sikerüljön! Annyira szeretném, ha lenne végre egy olyan igazi cd-nk, amivel be lehet mutatkozni. Annyi munkám van az éneklésbe, már csak ez hiányzik. Meg egy jó zongorista, de sajnos azt nem lehet csak úgy leakasztani a szögről. Képzeljétek el, amikor mondtam a zongoristának, hogy mikor ér rá, mert csinálunk cd-t, akkor azt mondta, hogy ő nem ér rá, ha kell menni zenélni, akkor szóljak, de erre nem fordít időt és energiát.
Ez azt jelenti, hogy nekünk (a dobosnak és nekem) kell kifizetni a stúdiót és nekünk kell felénekelni az egészet. Na, nem baj, ez van, de ha egyszer találok egy olyan zongoristát, akivel meg lehet ilyen dolgokat is oldani, akkor váltani fogok. Szóval ez most a lelki bánatom, mert olyan nehéz jó zongoristát találni, márpedig aki van, az jó és lehet vele dolgozni, tehát kénytelen vagyok vele dolgozni, pedig ez most olyan rosszul esett. Most gondoljatok bele, amikor nem tudtuk kifizetni a villanyszámlát és az egyik telefonszámlát, a hitelkártyákat is úgy fogjuk kifizetni, hogy egyik törlesztést levesszük és a másikra tesszük, hát ilyenkor nagyon sokat jelent, hogy kétfele megy a pénz vagy három. Anyuékat felhívtam, hogy ha vesznek kaját, akkor ránk is gondoljanak, mert nekünk nincs ebben a hónapban kajára, ilyenkor nagyon sokat jelentenek ezek a tízezrek. Hát ez van...
De remélem, hogy befut valami kis munkácska a férjecskémnek, mert ilyenkor szokott mindig valami kis flash-készítés vagy ilyesmi befutni és akkor keres párezer forintocskát, Jézuska mindig gondoskodik rólunk, Hála Istennek. Hát ezért nem lesz nagy karácsonyi ajándékozás nálunk, még jó, hogy Nircee adta az ötletet, hogy csináljunk egy dvd-t.
Na, ez van, de azért nem vagyok elkeseredve, mindennek oka van, biztos ennek is megvan a maga miértje!
Szantre:
milyen mázli, hogy elvitted a gyereket! Bár lehet, hogy anélkül is kifejlődött volna a babó, de azért csak jó, hogy látta szakember és segít.
Tiop:
nagyon ari a Zsani, hogy feltalálja magát, hogy másszon fel és elérje, amit akar. Látom, érdekli a mikuláscsomag.
:) Ebben a korban még minden ajándék egy kincs! : )