Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, elírtam, 2,5 dkg élesztő.
Anyu fél kg. túrót szokott beletenni, ha valaki jobban szereti sok túróval, akkor tehet bele fél kg-t is.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Katica,
Levinek is volt egy kis hőemelkedése a Neis V-tól de adtam neki lázcsillapítót és utána kivittem a levegőre,igaz akkor tavasz volt.
Mi jövő héten kapjuka 15 hós oltást,azán a Neis 3-at.
Remélem most nem fog lázasodni.

Mennem kell,csak emiatt ugrottam be,igyekszem majd jönni,de teljesen egyedül maradtunk Levivel karácsonyig és egy csomó dolgom van. :(

Kép
mano83

Sziasztok!

Verna,
részvétem!

Jaj lányok, ma voltunk tanácsadáson-oltáson Ronival, persze Bogi is jött, kiidegelt rendesen, valahogy ma elhagyta az összes agyát! Már majdnem ott tartottam, hogy rá kell üvöltenem... :oops: Persze miért is ne, 9.30-ra kellett menni, ezért ma kivételesen úgy kellett Boglárka őfelségét 9-kor kiráncigálni az ágyából. Máskor meg már fél 7-kor ugrál a fejemen. Alig bírtam felöltöztetni-megetetni-stb. Roni szerencsére egy tündér volt, 8-kor megkajált, szépen felöltöztettem, aztán tök türelmesen kivárta a sorát. És persze baromira rohantunk, hogy odaérjünk. Amikor picurom megkapta az oltást, csak pislogott és vigyorgott a dokinénire, meg se nyikkant! Ja, és a méretei: 6020 gr és 63,5 cm. Csöppség... :D :D :D
Dokinéni meg elbúcsúzott tőlünk, dec 31-el nyugdíjba megy, 59 évesen és pacemakerrel már elég volt neki. Tökre megértem, de szomorú vagyok miatta, mert egy iszonyatosan jó szakember megy el. A helyére egy dokibácsi fog érkezni, majd januárban már őhozzá megyünk.

Most ennyi, ebédidő van, reklamál a kicsi...
Sziasztok!
andibab

Sziasztok!

Verna!
Részvétem a dédi miatt! :(

Pilla!
Tök jó az a matricás oldal, nagyon tetszik!!

Piroska!
A diótól szerintem semmi baj nem lehet, max a máktól. De nyugodtan próbálgasd a kajákat amit csak megkívánsz, mert mindenkinél más lehet a bibis kaja. Ettől még ne foszd meg magad az élvezetektől. Didri úgyis jelez ha nem tetszik neki vmi!
:wink:

Tiop!
Zsani nagyon édes, szegénykém hogy elaludt a földön!! Végül mentetek oviba???

Giga!
Pocakfotót régen láttunk már! :roll:

Képzeljétek, tegnap voltunk kistesó ügyben érdeklődni, és január végén lesz a fagyi-embrióink beültetése. Úgy izgulok már most és egyre inkább várom is!

Na lépek, mert ezer a dolgom.

KépKép
tüccs

sziasztok!
Hááát Zsanit nemkeltettem fel,hanem elkeztem felöltöztetni,félig fel is kelt,de ahogy betettem a kocsiba,már aludt is tovább!egészen addig aludt amíg hazaértünk!!!!!fél 8 után indultunk és negyed 10-re értünk haza!!!!Bevásároltam nyugisan!Sőt amikor levetkőztettem még akkor is aludt így betettem a kiságyba,ott még 10-15 percet szundizott!Álom kór jött rá!!!! :D Biztos most alussza ki a betegsége allatt nem aludt éjszakákat+nappalokat! :wink: :D

Pilla!
Nehogy megedd Zsanit akkor mi marad nekem?????? :lol: :lol: :wink:

Verna!
Nagyon sajnálom a párod nagymamáját!!!!!Beteg volt,vagy hirtelen jött ?? :cry: Várom aképeket! :wink:

Katica!
szerintem nyugodtan kiviheted!!!!!!!!!Olyan szép idő van kint,és nincsen hideg!!!!!!!Hőemelkedéssel kilehet menni,hiszen volt,hogy én lázasan vittem orvoshoz Zsanit!!!!!!!(nem volt időm várni) :oops: Jól betakargatod és már indúlhattok is!Nem túl hosszú időre,de nyugodtan menjetek!az oltástól lehet hőemelkedése!De az is lehet,hogy lappang benne valami! :roll: :? Igen amikor elküldted a hozzászólást mi már oviban voltunk! :wink: :D

Nézzétek Zsani felfedezte,hogy az éjeliszekrényt a gyerekszobába
eltudja tólni és így elér mindent amit szeretne!
Így kezdte!
Kép
Gondolta pihen egy kicsit!
Kép
Végűl,odatolta a játékospolc elé,és megmutatta,hogy mit szeretne!
Kép

szép napot mindenkinek! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tüccs!
Lehet,hogy hülye vagyok,de a fagyi-embrió,az fagysztott -embrió???
:oops: :oops: :? :? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Bejelentkeztünk holnap délelőttre Márkkal állapotfelmérésre egy dévényes szakgyógytornászhoz. Remélem minden rendben lesz és nem kínozzák meg nagyon szegénykémet.
Sajnos apa nem tud velünk jönni, úgyhogy elég nagy gondban vagyok, hogyan vigyem el a gyerkőcöt, mert két busszal kéne menni és a babakocsit gyerekkel együtt nem tuom feltenni a buszra. Ha apa el tud előbb szabadulni a munkahelyéről, elmegy a Brendonba és megveszi a legkönnyebb (!) sportbabakocsit amit talál! Már annyira bosszant, hogy nem tudok egyedül kimozdulni a Manóval, ha buszra kell szállni. :evil:

Tiop, Zsani annyira okos és ügyes már, hogy csak lesek :shock: :wink:

Tüccs, elég durván hangzik ez a fagyi-embrió :roll: :oops:

Giga, én is szeretnék már képeket a pocaklakóról és a nagylányról is!!

Susy, mi újság veletek? Sikerült dokit találni a Flórban? Remélem igen!

Ichtus, én is szeretnék abból az anyagból, ha lehet. Ez a címem: szantre@mir.hu

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre:
van itt a szomszédban egy bababolt és ott van sportbabakocsi, ami összesen 7 kg. és kb. 40.000 ft. Csak ha érdekel.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Bocsi, 34.900 ft.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tiop+Szantre!
Még a múltkori lombikos akciónkból maradtak sejtecskék és lefagyasztották őket. Ezek a fagyibabáink. Majd januárban megpróbálják "felengedni" őket, és ha minden jól alakul csak akkor ültetik őket be. Semmi őrdöngősség nincs benne, viszont hogy vannak, spórolunk egy rakás pénzt és időt és hormont nekem.

Szantre, majd mesélj mi volt a gyógytornásznál én már nagyon kiváncsi vagyok. Apával úgy beszéltük meg, hogy karácsonyig kap időt Dóri a mászásra, utána visszük szakemberhez csak. Én úgy látom, hogy ha van motivációja (pl játék) akkor mozdul és küszködik és kb fél métert tud haladni a célért előrefelé. Csak baromi lusta és nehéz megfelelő motívációt találni neki. Így mindig valami "tiltott gyümölcsöt" rakok elé. Körbe-körbe viszont kiválóan kúszik. :roll:

Tiop!
Hát Zsanit sem kell egy kis ravaszságért a szomszédba küldeni!!! :D

KépKép
tüccs

Piroska, köszi, de most nézte a párom a munkahelye melletti bababoltot (Minimano) és ott is látott jókat kb 20ezerért. Nem valami márkás, de a célnak megfelel.

Tüccs, akkor kb akkor fogantak a fagyi-bébik, mint Dóri? :lol: :lol: :lol:
Remélem belehúz egy kicsit a csajod! Márk pl. nagyon szeret az üdítős üvegekkel játszani, a távirányítókkal, kulcsokkal meg a körömlakkokkal :wink: Légy kreatív! :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Verna: Részvétem!

Giga: Valóban rég látuk már a pocaklakót!!!!!

Nálunk karácsonyi ajándék naptár lesz mindenkinek, végre találtam egy helyet ahol csinálnak 53 lapos asztali naptárat.

Mi is ma voltunk dokinéninél súlymérésen, 9740 gramm és 81 cm a picurka!
Annyira aranyos volt, mikor hallgatta a dokinéni a hátát meg a mellkastá mondtam neki (ponból), hogy kiabáljon bele a sztetoszkópba, és ő elakarta venni, majd miután letette a dokinéni elvette és beleüvöltött, hogy bababababababa. Hát úgy nevettünk, hogy még kint is megkérdezték hogy mi történt!

Kép
tami2900

szóval poénból mondtam csak rosszul írtam.

Kép
tami2900

Sziasztok!

tüccs,
remélem a kis "hibernáltak" rendben lesznek, és hamar jön a tesó! Hajrá! :D

tiop,
Te nem kapsz frászt amikor Zsani feláll az éjjeliszekrényre? Én rendesen infarktusos leszek, amikor Bogi ilyesmit művel... Nem semmi idegeid vannak, hogy még fényképezel is közben...

Ilyen masnikat gyártok a karácsonyfára, ezek lesznek piros gömbökkel egyetemben felpakolva rá (illetve, ha megérik, akkor még mézeskalács-figurák is tervbe vannak véve felaggatni :roll: )

Kép

A szalagot az IKEA-ban vettem, ezervalamennyiért 18 méternyit...

Pápá!
andibab

tami,
nem is olyan picurka az a picurka... :lol: :lol: :lol:
andibab

Verna!
Részvétem a dédi miatt! :(

Tüccs!
Akkor most ha minden jól megy mikorra is jön majd a tesó?

Tiop!
Tényleg nagyon rafkós a csaj! Annyira aranyos ahogy a küszöbön alszik!

Tami!
Nem semmi méretek! :wink: :shock:

Oké-oké-oké! Majd ha a lány felébredt csinálunk friss képeket, és felteszem! :)

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Tiop, Kati, köszi a válaszokat. Végül is nem mentünk ki a doktornéni javaslatára. Mikor 38,4 lett, adtam neki lázcsillapítót, remélem leviszi, és holnapra elmúlik. Előbb nem akartam.
Tiop, annyira jól el tudod kapni a pillanatokat a fényképezővel!!!szuper Zsaniról ez a sorozat!!!

Kati
, sajnálom, hogy mostanában ilyen ritkán tudsz jönni. Remélem, hamarosan megint gyakrabban leszel.

Verna, részvétem!!Sajnálom a férjed családját. Biztos nehéz lehet most nektek.

Piroska, ebből a mennyiségből kb. hány db, vagy tepsi pogi lesz? Csak azért kérdezem, hogy egyből dupla mennyiségnek fogjak-e neki. Majd jönnek a tesókáim, akkorra akarom sütni.

Andi, szép lett a masnid.

Tüccs, biztos nagy most nálatok az izgalom kistesó ügyben. Szurkolok, hogy minden jól menjen!!!
Most kerestem vissza a naplóból, mert nem melékeztem már rá pontosan, hogy Sára is 8,5 hónapos volt, mikor elkezdett kúszni. Nem is mászni, hanem kúszni. Addig meg "csak" forgott. Úgy változtatta a helyét, hogy odagurult a tárgyakhoz. Ha Dóri is eléri a célját, amikor akarja, ott nagy gond nem lehet!!Írod is, hogy halad előre. Mikor elkezdett Sára kúszni, onnan a mászás már hamar jött.

Giga, várjuk a képeket! :D

Susy, mi újság veled mostanság?

Lédi, milyen az új munkahely? Hogy vagytok?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tiop, nagyon jó a sorozat Zsaniról. :lol:
Szonja felfele nem mászik csak a lépcsőn... :roll:

thenus

Szantre, az állapotfelmérésen még nem... de utána, mint ahogy írtam, az első alkalom nagyon kegyetlen lesz. Én végigbőgtem az egészet.

Most végeztem már végre Lelle Adventi naptárjával és végre készen lett az Adventi koszorú is, majd jól megmutatom, csak tele van a fényképezőnk, de majd intézkedek.

Megyünk délután Mikibuliba, már úgy várom és olyan izgatott vagyok!!!

Aludjatok jól!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jó reggelt!

Télapó! Télapó!

Ha a zsákod legalján van a hó
szívesen várunk még néhány napot,
azalatt bőven megtalálhatod.
Itt kopog, ott kopog
Itt kopog, ott kopog
megérkezett Télapóka hopp!

Hull a hó

Hull a hó, hull a hó, mesebeli álom,
Télapó zúzmarát fújdogál az ágon.
A kis nyúl didereg, megbújik a földön:
"Nem baj, ha hull a hó, csak vadász ne jöjjön!"
Parányi ökörszem kuporog az ágon,
Vidáman csipogja: "Süt még nap a nyáron!"

Télapó itt van

Télapó itt van,
Hó a subája,
Jég a cipője,
Leng a szakálla,
Zsák, zsák, teli zsák,
Piros alma, aranyág.
Két szarvas húzta,
Szán repítette,
Gömbölyű zsákját
Száz fele vitte.
Zsák, zsák, teli zsák,
Piros alma, aranyág.

Pattanj Pajtás, Pattanj Palkó

Pattanj Pajtás, Pattanj Palkó
Nézd már nyílik ám az ajtó.
Kinn pelyhekben hull a hó,
S itt van, itt a Télapó!
Meg-megrázza ősz szakállát,
Puttony nyomja széles vállát.
Benne, dió, mogyoró,
Itt van, itt a Télapó!
Oly fehér a rét, a róna,
Mintha porcukorból volna,
Nagy pelyhekben hull a hó,
Csakhogy itt vagy, Télapó.

Hull a pelyhes fehér hó

Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el kedves Télapó!
Minden gyerek várva vár, vidám ének hangja száll.
Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró,
Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó!
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja.
Cukrot, diót, mogyorót rejteget a zsákja.
Amerre jár reggelig, kis cipőcske megtelik.
Megtölti a Télapó, ha üresen látja.

Hegyen, völgyön mély a hó

Hegyen, völgyön mély a hó -
lassan lépked Télapó.
Ősz szakállán dér rezeg,
Messzi földről érkezett.
Kampós botja imbolyog -
Puttonyába mit hozott?
Mindenféle földi jót:
Dundi diót, mogyorót.
Lassan lépked, mély a hó -
Siess jobban, Télapó!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

SZIASZTOK!JÓ REGGELT MINDENKINEK!
ITT A Kép
Mikulás, Mikulás,
mindene de csudás:
Legszebb a puttonya, ajándékból
minden jóból
ki nem fogy soha!
Mikulás, Mikulás,
mindene de csudás:
legjobb a jó szíve,
ajándéknál
dúsgazdagabb
jósággal van tele!

MINDENKINEK BOLDOG MIKULÁST KÍVÁNOK! :D :wink:

ANDIBAB!
Dehogynem kapok frászt,csak tudom,hogy nemfog leesni akkor amikor én ott vagyok!!!!!! :D :wink: Egyépként meg sohasem hagyom egyedűl ilyen helyzetben!!!! :!: :wink:

mindenki!
Igen csajok Zsani a leghuncutabb a három gyerkőc közül! :lol: :lol: :wink: Köszi a dicséreteket!!! :wink: :P Ma megyünk 10-re jön a Mikulás a müvházba hozzánk!Zsanit elviszem,tavaly is voltunk!Remélem nemfog tőle félni,mert szeretnék képet csinálni róla!Tavaly is beleűlt az ölébe(akkor még csak 6 hónapos volt)szépen elüldögélt!!! :D
Szép napot mindenkinek!Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Henus!
Ne aggódj,Szonja is fog még mászni mindenhova!!!!!!!előbb utóbb felfedezi a veszélyes helyeket!Az is elmúlik,és jön hejette más "kellemetlen" dolog!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Pimpóka, köszi az infót, remélem az első "tényleges" kezelésre már Apa is tud jönni.

Megvan az új babakocsi, fele olyan nehéz mint a régi :lol: Remélem nem lesz gond a buszozással.
Délután elmesélem mi volt, addig is szép napot Mindenkinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Puha sajtos pogácsa

Hozzávalók:

30 dkg liszt (lehet teljes kiőrlésű vagy egyéb egészségesebb fajta)

fél csomag sütőpor

2 teáskanál só

1 mokkáskanál őrölt bors (el is hagyható belőle!)

2 tojás

1 dl tej

25 dkg vaj

15 dkg reszelt sajt

A tetejére: 1 tojás vagy 5 dkg reszelt sajt

Elkészítés: Összekeverem a lisztet, a sütőport, a sót és borsot. A tojásokat felverem a tejjel, és hozzákeverem a liszthez. Alaposan beledolgozom a puha vajat, majd a reszelt sajtot, amíg összeáll. Félórára hűtőbe teszem. Előmelegítem a sütőt a legnagyobb fokozaton. A tésztát ujjnyira nyújtom és kiszaggatom vagy kockákra illetve rudakra is vágható. A tetejét megkenem felvert tojással vagy megszórom reszelt sajttal (esetleg mindkettőt).
A sütő felső részén legnagyobb fokozaton 5 percig, majd közepesen további 15 percig sütöm, amíg aranybarna lesz.

Kép Kész van...
Vendég

Sziasztok!!! A dédi betegeskedett már régóta, nem ért bennünket váratlanul a hír. Halottak napján voltunk náluk, akkor adott Lolonak karácsonyra pénzt és megbeszéltük a párommal, hogy abból valami tartós ajándékot veszünk (pl. valami ékszert), hogy legyen Lolonak valami emléke a dédiről nagyobb korában is.

Elkészült a férjemnek szánt dvd! A 2. és az 5. szülinapjáról vannak rajta felvételek, nagyon jó!!!! Remélem, örülni fog neki!!!
Sajnos ismételten meg kellett állapítanom, hogy az égvilágon semmi közöm a lányomhoz, kiköpött apja! :D
Vendég

Lellének Boldog Hófordulót! Már csak 1 hónap és Ő is 1 éves "nagylány" lesz. :shock:

Verna, részvétem! Voltál tegnap a vásárban?

Szantre, drukkolunk! Várjuk a beszámolót.

Tiop, Zsani milyen leleményes. Látom Ő is örökmozgó, sajtkukac, mint Laura. :wink:

Giga, várjuk a képeket! Jól vagy? Bébi mozgolódik ezerrel?

Ichtus, lázas még Sárika?

Andibab, szuper a masni! Meggyógyultatok?

Tüccs, drukkolok Nektek a bébihez!
Vendég

Sziasztok,

oh, bizony, egy hónap és szülinapozunk! Atyaég, gyorsan eltelt az év...

Na megmutatom, hogy tegnap este miket csináltam, de természetesen az Adventi naptárt kicsit elrontottam, ugyanis 24 helyett 25 zsákocskát ragasztottam fel... de így lesz egyik nap repeta....:D na meg még a számok hiányzanak, de már fél egykor nem túl sok kedvem volt, majd holnap befejezem teljesen, mert ma Mikibuli lesz.

képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka, nagyon jók lettek a díszek. mire raktad a naptárt? hungarocellre? És hol lesz a helye? Szépek a gyertyák a koszorún. :wink:

thenus

Thenus, egy 70×40-es fenyő lapra raktam, a háttér fehér polár, a fa zöld filc, a zsákocskák pedig ilyen "zsákmintás" anyag, elég vékony, a plüss túl vastag volt. A LELLE batűk pedig fából vannak és én fesetetem réz színűre. Ebben az évben csak igy lesz egy szekrénynek nekitámasztva, de jövőre saját házban falra lesz fúrva, azért is válaszottam a fa alapot. És most a zsákocskákban csak cetlikék vannak, amire felírtam, hogy aznap mit kap, nem fér bele, mert vettünk labdát, zoknit, ujjbábokat, montessorit, kis állatkákat.
Kár, hogy fénnyel szemben fényképeztem, sokkal élénkebb.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

sZIASZTOK!
pIMpo!
Ügyes vagy,nagyon szép a koszorú,és az Adventi naptár is! :wink: :D

Pilla!
Nagyon gusztusos a pogi!!!!Kifogom próbálni,jövőhéten lessz Roli szülinapi bulija szombaton,úgy is akartam sütni pogit!akkor ezt fogom!! :D Köszi! :wink:

Voltunk a Müv házban,de Zsani nagyon félt a Mikulástól,nem akart még az ölemből sem leszálni!így megkértem egy nőt,hogy kapjon már le minket a Mikulással!Egy pár kép! :D :wink:
A Mikulás!
Kép
Mikulással!
Kép
az ajándékok!
Kép
Már ithon bátrabb volt a csaj!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Pimpoka, nagyon szuper lett a naptár is, meg a koszorú is!!!

Pilla, ma is van még hőemelkedése, éjszaka lázas volt, de reggelre "csak" hőemelkedés maradt. Kicsit bágyadtabb, és nyűgösebb szegénykém a megszokottnál.
Olvasgattab a blogodat, és most már értem, mit jelent, és honnan ered a Laja becenév :wink: :lol:

Tiop, cuki Zsani ahogy bontogatja a csomagot!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Bocs, de egyszerűen nem tudok visszaolvasni annyit termeltetek. Géphez ülni meg akkor se nagyon tudok, ha itthon vagyunk, mert Lili egyszerűen nem engedi, kiveri a hisztit.

Hétvégén voltunk a Bakonyba, nagyon-nagyon szupi volt, Lili tiszta hotelkirályány volt :lol:

Rakok föl majd képet is, de most mennem kell, fölébredt a kisasszony.

szép napot

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Katica,
Sárikának sok-sok gyógypuszit küldünk!

Tiop,
Tök jók a képek!:)

Hozzánk ma úgy jön a Mikulás,hogy apósom beöltözik.
Vettem neki rucit és sikerült rábeszélnem,szóval remélem jön...:) :roll: :wink:
Rakok 1-2 képet Leviről,aztán majd a mikuláspapáról :)

Megyünk a levegőre mert nagyon szép idő van.
Kép
Kép

Kép
mano83

Megérkeztünk!
Nagyon szimpatikus a gyógytornász, sajnos eléggé megkínozta a kicsikémet, bár szerintem nem fájt neki annyira nagyon. Remélem. (Amúgy jól bírja a fájdalmat - néha akkorákat üt a tagjaira meg a fejére a játékokkal, hogy csak nézek :shock: ). Az elején még a hátán feküldt Márk és a kezeit, lábait tornáztatta a nő, aztán felültette - ez még tetszett neki - majd ülésből vissza akarta fektetni, és ekkor eltört a mécses. Onnantól egész a végéig sírt, zokogott - hihetetlenül bele tudja lovalni magát a sírásba.
A végén már olyan fáradt volt, hogy mikor gurigatta a gyógytornász a végén, szegénykém két hüppögés között majdnem elaludt.
A gyógytornász szerint egy pár alkalom és behozza a lemaradást.

Most csak ennyi, később még írok.

Lellének boldog hófordulót!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pimpoka, nagyon jó a naptár és a koszorú. Lelle nem szedi szét egyiket se? Laurának az a naptár kb. 1 percig tartana. Kapott Sárától Mikulásra egy búgócsigát, pontosan 2 perc múlva tönkre is tette...

Ichtus, megy a gyógypuszi Sárikának! Lajos... Amúgy volt már László is, de akkor nagyon-nagyon mérges voltam rá. :lol:

Mano, remélem tetszeni fog Levinek a Mikulás.

Szantre, jó, hogy ilyen jó hírekkel tértetek haza.

Mi holnap este megyünk Mikulásozni a barátnőmékhez. Hívott valami "bérMikit". Kíváncsi leszek Laura mit szól hozzá. Sára amikor meglátta a Télapót, úgy sikított ijedtében, hogy én még olyan sikítást soha nem hallottam. Max. horrorfilmekben. A Mikulás meg úgy megijedt, hogy csak bedobta az ajándékot az ajtón és már húzott is el. :lol:
Vendég

Szantre!
Örülök, hogy jól viseltétek (viszonylag) a tornászást. És mondott valamit a gyógytornász mi pontos "gondja" Márknak???
Lehet, hogy nem várok tovább Dórival és viszem majd valakihez, bár Apa szerint túlaggódom az egészet. :?

Giga!
Hát ha sikerült a beültetés, akkor november eleji lehet a bébi. De még ne szaladjunk ennyire előre. :wink:

Lellének boldog hófordulót!!! Pimpo te nagyon ügyes vagy kreatívkodásban!

KépKép
tüccs

Tüccs, annyit mondott a gyógytornász, hogy a hátán és a popsiján az izmok nem túl erősek, ezeket kell tornáztatni. És valószínűleg azért nem tudtak eléggé megerősödni, mert nem sokat van a földön, keveset mozog. Ráadásul mivel ülni megül, így nincs is túl nagy motiváció, hogy mozogjon, rájöjjön hogyan üljön fel egyedül, mert ülve már amúgy is jól belátja a tereket, elég messzire el tud nyúlni.. Ilyesmi..

Az tuti, hogy a következő bébivel kőszívűbb leszek ezen a téren. :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Ja, és ma már legalább 4-szer önállóan hasról hátra fordult.. és még örült is neki

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Lellének boldog hófordulót! :)

Katica:
a nagy tepsibe ha nagyon szorosan rakom, akkor egy tepsi lesz, de akkor nagyon szorosan kell rakni. Ha közepes méretű pogit csinálsz, akkor lesz kb. 35-40 db. Bocsi, hogy csak most válaszolok, már reggel elkezdtem öt órakor megírni a választ, de most jutottam oda, hogy el is küldjem.

Lányok, ma voltunk stúdióban, énekeltem egy csomót, teljesen elfáradtam. Nagyon szeretem a stúdiós emberkét, nagyon aranyos és szegénykét annyira sajnálom, mert gondolom nincs annyi munkájuk, hogy megéljenek belőle, ezért dolgoztak ő is meg a felesége is és a felesége cége megszűnt, ő is munkanélküli, csak a stúdiózás maradt, olyan rossz volt, annyira szeretnék segíteni nekik, de olyan nehéz, mert ötven évesen nem olyan könnyen vesznek fel valakit dolgozni. Egyébként ha tudtok valahol külkeres munkát, a felesége külker főiskolát végzett, akkor ne felejtsetek el szólni, jó?
Na, szóval remélem, ez már végre egy jó felvétel lesz, kérlek szurkoljatok nekem, hogy most ez jól sikerüljön! Annyira szeretném, ha lenne végre egy olyan igazi cd-nk, amivel be lehet mutatkozni. Annyi munkám van az éneklésbe, már csak ez hiányzik. Meg egy jó zongorista, de sajnos azt nem lehet csak úgy leakasztani a szögről. Képzeljétek el, amikor mondtam a zongoristának, hogy mikor ér rá, mert csinálunk cd-t, akkor azt mondta, hogy ő nem ér rá, ha kell menni zenélni, akkor szóljak, de erre nem fordít időt és energiát. :oops: :oops: Ez azt jelenti, hogy nekünk (a dobosnak és nekem) kell kifizetni a stúdiót és nekünk kell felénekelni az egészet. Na, nem baj, ez van, de ha egyszer találok egy olyan zongoristát, akivel meg lehet ilyen dolgokat is oldani, akkor váltani fogok. Szóval ez most a lelki bánatom, mert olyan nehéz jó zongoristát találni, márpedig aki van, az jó és lehet vele dolgozni, tehát kénytelen vagyok vele dolgozni, pedig ez most olyan rosszul esett. Most gondoljatok bele, amikor nem tudtuk kifizetni a villanyszámlát és az egyik telefonszámlát, a hitelkártyákat is úgy fogjuk kifizetni, hogy egyik törlesztést levesszük és a másikra tesszük, hát ilyenkor nagyon sokat jelent, hogy kétfele megy a pénz vagy három. Anyuékat felhívtam, hogy ha vesznek kaját, akkor ránk is gondoljanak, mert nekünk nincs ebben a hónapban kajára, ilyenkor nagyon sokat jelentenek ezek a tízezrek. Hát ez van...
De remélem, hogy befut valami kis munkácska a férjecskémnek, mert ilyenkor szokott mindig valami kis flash-készítés vagy ilyesmi befutni és akkor keres párezer forintocskát, Jézuska mindig gondoskodik rólunk, Hála Istennek. Hát ezért nem lesz nagy karácsonyi ajándékozás nálunk, még jó, hogy Nircee adta az ötletet, hogy csináljunk egy dvd-t. :)

Na, ez van, de azért nem vagyok elkeseredve, mindennek oka van, biztos ennek is megvan a maga miértje! :)

Szantre:
milyen mázli, hogy elvitted a gyereket! Bár lehet, hogy anélkül is kifejlődött volna a babó, de azért csak jó, hogy látta szakember és segít. :)

Tiop:
nagyon ari a Zsani, hogy feltalálja magát, hogy másszon fel és elérje, amit akar. Látom, érdekli a mikuláscsomag. :):) Ebben a korban még minden ajándék egy kincs! : )

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi Piroska a választ, már a hűtőben van a pogitészta, holnap kisütöm. Végül is egy adagot gyúrtam be. Ha már jól lesz holnapra Sárika, akkor megyünk délután baba-mama-délutáni csevegésre. Az egyik péceli anyuka hívott meg, kb 5-6 gyerkőc+anyuka leszünk, nekik sütök pogit. Aztán hétvégén meg a Pilláét próbálom ki, ha jönnek a tesóim :wink:

Szantre, bocs, hogy még nem küldtem el az irományt, nemsokára pótolom. Örülök, hogy csak erősödnie kell a hátizomnak, nincs más gond!

Piroska, sajnálom, hogy így alakult a zongoristátokkal. Tényleg nem volt tőle korrekt ez a magatartás. :( Vitted Didrit is, vagy nem vett igénybe annyi időt a stúdiómunka?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Látom zajlik mindenkinél az élet így vagy úgy :wink:

Tiop Zsani nem semmi, Detti is kezd felmászogatni dolgokra :wink: a fotelba nagyon ügyin felmegy és le is jön onnan, pedig senki nem mutatta meg neki, kiváncsi leszek én is holnap a mikicsomagra, mit szól majd hozzá :wink: :roll:

Nircee elküldtem emilben a harangocska leírását :wink:

Pimpoka nagyo kreatív vagy :wink: a koszorúd anyaggal van bevonva? Lellének boldog hófordulót :D :D

Szantre
örülök, hogy Márknak nincsen komolyabb baja és pár kezelés megoldja a gondotokat

Mano igazi legényke már Levi :wink:

Andi gyönyörű a masni, megkötöd vagy csak összefogod középen valamivel?

Verna részvétem :( nekünk még hálisten 3 dédik van

Giga pocakbérlőd hogy van, mi volt az uh-án?

Pilla
nagyon jól néz ki a süti a képen, igazán ínycsiklandó :wink:

teszek fel pár képet én is a díszekről:
ez van a gyerkőcöknél, majd ha elmegy a télapó jönnek az angyalkák
Kép Kép

ajtódísz sk.
Kép

ablak az utcáról:

Kép

udvari ablak:

Kép

és még annyi lenne, hogy tele lenne vele az oldal, de szerintem mindenkiével :D :D

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Benyó tortája lemaradt :?
Kép
Kép
Kép

Jó éjszakát!

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Ma voltunk oltáson, a Neis-t adattuk be. Szerencsére semmi baja nem lett tőle Marcinak, csak 37,4-ig ment fel, de fél óra múlva már vissza is esett 36,8-ra a hője. A kedélye egész nap kíváló volt. 9400g és 75cm, de mi itthon, mikor áll, akkor 76-ot mérünk, de végülis tök mindegy. Voltunk egy nagyon sétálni délben, végig aludt, majd délután Auchanban voltunk, nagybevásároltunk. Azt is teljesen jól tűrte, meg sem nyikkant.

Jaj, el sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy adhattam Nektek egy jó ajándékötletet! Eredetileg nem ez volt a szándékom, de nagyon jó érzés, hogy akaratomon kívül is segíthettem!

Tiop,
Zsanika nem semmi!!!!!! Nagyon édes! Nekem az alvós képe tetszik a legjobban! Ja, és valamit le akartál írni (ha valakit érdekel... ugye, ezt már egyszer megbeszéltük!!!!!!), mi az? Bocs, már nem emlékszem, de már régen voltam itt. :oops: :oops: :oops:

Timi,
gyönyörűek a díszek!!!!! És köszi a mailt, megkaptam! :wink:

Szantre,
örülök, hogy végülis elmentetek, és hogy nincs komolyabb baj. De most már ugye egy kicsit keményebb leszel Márkkal? Tudom, nem könnyű, de néha muszáj.

Piroska,
sajnálom ezt a zongorista dolgot. :evil: Remélem, hamarosan megoldódik! Ja, és néztem az új videót a honlapotokon! Jaj, Didri még mindig milyen gyönyörű!!!! És nagyon szépen fejlődik, látszik a kis szemein, hogy milyen értelmes! Annyira akarná már csinálni, de még nem megy. Ennivaló!

Verna,
részvétem!!!!! Szegény férjednek most nem lesz olyan boldog a Karácsony... :cry: Ilyenkor én is a 78 éves Nagymamámra és a 81 éves Nagypapámra gondolok! Mindeketten szívbetegek, Papinak már csak 15%-on megy a szíve, volt 2 infarktusa, 2 szívműtéte, és 2 agyvérzése. Maminak meg a szíve mellett a pajzsmirigyével is gondok vannak, nem működik. :cry: :cry: :cry: Mindig úgy vagyok, hogy csak még a Karácsonyt bírják ki, aztán az Új Évet, aztán a Szülinapjukat, Névnapjukat stb.... Ráadásul Ők Anyuékkal szomszédok, így hetente látjuk egymást, mielőtt meg elköltöztem, naponta. Olyanok, mint a második szüleim, nagyon közel állunk egymáshoz.

Mano,
Levi...... Jaj...... Azok a szemek!!!!!!

Lányok, mindenkinek gyönyörűek a díszei! Nálunk sem sokáig maradna egyben az Adventi naptár, Marci rögtön letépné az összes zsákot! Hogy csináljátok, hogy Nektek ilyen jók a gyerekek????????

Giga,
pocakképet kérünk!!!! És mi volt az UH-on?

További szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
nircee

Czakoca, marha jó volt ez a torta... :lol: :shock:
Hol csináltattátok, és milyen ízű volt? És Benyus mit szólt hozzá?

thenus

Katica:
nem baj, egyébként nagyon aranyos a zongoristánk, csak szerintem telebeszélték a fejét, hogy na nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát, nehogy már még ő fizessen, hogy zenél. Na, mindegy! Studióba nem vittem, oda nem lehet, egyrészt azért, mert ha gügyörész vagy ha sír, akkor az behallatszik a felvételbe, másrészt azért, mert dohányfüst van ott, a stúdiós dohányzik, harmadrészt nem tartott sokáig, négy órát voltunk ott. De nem szoktam elvinni nagyon itthonról, csak a ház körül. Ma ugyan voltunk nem messze tőlünk abban a welnness stúdióban, amit írtam, hogy van ott homeopátiás orvos, de az nincs innen messze, meg kocsival hazahoztak. De nem járunk el sehová, csak sétálni, mert nem szeretném, hogy valami betegséget elkapjon ebben az időben, amikor mindenki beteg.

Nircee:
köszi, aranyos vagy, hogy megnézted. :)
Az ajándékötlet tényleg nagyon-nagyon jó! Nagyon örülök, hogy megírtad :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Azta, milyen szupi tortája volt Benyónak!!! A férjemnek is nagyon tetszett!!!

Szantre, látod, egy-két kezelés és már fel is fog állni.

Jajj Csajok, annyira jó volt a Mikulás bulin. Férjem munkahelyén szervezték. A gyerkőcök olyan édesek voltak, Lelle annyira élvezte. Ő volt a második legkisebb, de neki volt a legnagyobb hangja. Jött-ment, intézkedett, az sem zavarta ha néhány két éves nagyfiú átesett rajta. Az ölünkben nem akart lenni, csak a nagyokkal. Leült közéjük és ott nagyoskodott. Volt csomó lufi, imádja őket. Aztán jött a Télapó, nagyon élvezte. Kitotyogott hozzá és elvette a csomagját. Aztán amikor minden gyerek megkapta az ajándékot, még készítettünk a Mikivel egy-két közös képet. Az már annyira nem tetszett, de nem sírt, csak nem mosolygott. A Télapó egy színész volt, nagyon szuper volt, a felnőttek is élvezték. Aztán még szívesen maradt volna, de már későre járt és hazasétáltunk, itthon pedig jöttek a nagyszülők és kapott fini gyümit, bébikajcsit, játékot.

Nircee, az Adventi naptárt nem piszkálja, de a filcre ragasztópisztollyal ragasztottam rá a zsákocskákat, annyira könnyen nem adják magukat.

Teszek fel pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ui: a harigatyó az első két percben volt tiszta, amíg leöltöztettem az overálból...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Lellének boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!
Egy tünemény volt a Mikibulin!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem az utolsó előtti kép tetszik a legjobban!

Timi,
hű, tényleg szupi tortátok volt!!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Czakoca, a koszorú szalaggal van bevonva. Hogy ne peregjen a fenyő. Zöld tükörbársonnyal szerettem volna, de nagyon sötét volt. Így sima díszkötözővel csináltam, ez is plüsssös.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka, édi volt Lelle, boldog hófordulót neki :lol:

Én már előre sejtem, hogy Szonja félni fog holnap a Mikulástól. De legalábbis kb mint Zsani.. :roll:

thenus

Jó reggelt mindenkinek! :)

Már túl vagyunk a szopin, az alkoholmentes sörön, most jön a kávé! Remélem, ma haladok valamit a tanulással. :)

Szép napot, lányok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?