Új privát üzeneted érkezett!

ZsebiKép
Végül nem lett a moziból semmi, mert bejelentkeztek a barátnőmék délutánra. Hozták a másfél éves lányukat is, aki egy tünemény,és most mentek el.Szóval nem kellett tovább irígykednem a babázásodra.
A diéta nem olyan szörnyű,csak a gyüminapokon(így ma is)Kép. A mai volt a 18. nap, tehát van még belőle bőven hátra.Kép Nem szeretném 90 napig csinálni, csak amíg le nem megy ez a fölös 10-12 kg. De holnap fehérjenap van!HUURRRRÁÁÁÁ!!!Kép
Kép

TikoKép
Igen a párom, ma végre már felkelhetett, és a kötést is levette egy doki. Egészen szép a seb, alig látszódik.Kép
Elég sz.r ügy ez, ha nincs fagyibaba, újra előlről kell mindent kezdeni. Sajnos nekünk sem maradt egy sem.Kép
Óvári:Sertésszelet, rajta gombás ragu+1 szelet sonka+1 szelet sajt---majd megsütve.NAgyon fincsi!

OrsiKép
BAlesetmentesen, egészben vészeltétek át a síelést?Gondolom élveztétek, hogy kettesben lehettek kicsit. Kérjük az élménybeszámolót!Kép

FAnniKép
JAjj te szegény!!! Hát rávetted magad,hogy elmenj az orvoshoz?Pedig már abba akartad hagyni valamelyik gyógyit, nem? Nem múlik a fájdalom?Feküdj és pihenj sokat, gyógyulj meg gyorsan!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Köszönöm a kedves fogadtatást Kép
Nagyon jó volt a síelés Kép nem apával voltunk kettesben, merthogy K. nem síel, sőt semmit sem sportol. Az öcsémmel és apukámmal mentünk.

Fanni Kép
Donovaly tényleg nagyon sokat változott, a pályák egy része tényleg rövid - amik a fő oldalon vannak pl. De mi voltunk a szemközti hegyen is... no, azt már én nem mondanám rövidnek (ott van piros és fekete pálya), a sokfelvonósnál talán csak kékek vannak.
Én nagyon szeretem a helyet, a lankásabb pályákon jól lehet a technikát javítani (én párhuzamosan síelek, carvingot most tanultam volna, de inkább ezt csiszoltam), a nagy pálya meg kihívás - legalábbis nekem, mert azért profi nem vagyok.

A túra balesetmentes volt, csak ma sikerült kékre-zöldre esni magam Kép de sebaj Kép majd elmúlnak a foltok.

puszi Nektek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Hát én azt hittem, apával mentetek, hogy egy picit kettesben legyetek. De gondolom a családdal is jó volt együtt lenni.
A két kis krapek hogy viselte a hiányotokat?
Fényképek nincsenek véletlenül?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Akkor előre a holnapi fehérje napért! Tényleg és ilyenkor a párodnak mindig főzöl rendesen vagy hogy oldod meg hogy te fogyizol?

Kép

De jó hogy te is babázhattál egy kicsit. Kép

Elmentem aludni mert igencsak rámjött az álmosság. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Látom, hoyg rengeteget írtatok, de nem bírtam visszaolvasni, ma votl a házavató ebédünk, úgyhogy hulla vagyok!
De holnap jövök, és olvasok Kép

Jó ÉJT MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
beuka

Lányok!
Bocsi hogy most csak magamról írok! Egy kis drukkot szeretnék kérni mindenkitől! Bekaptam a vírust amitől a barátnőm két hete elvetélt. Péntek estét végig hánytam és olyan hasmenésem volt hogy csoda ha nem száradtam ki! Iszonyatos hasfájásom volt senkinek nem kívánom. Most már egy kicsit jobb, de még szigorú diéta és sok víz. Láyok szerintetek van gondviselés???? Mert ha van ezt nem szabadna hagynia!!! Nagyon el vagyok keseredve.Kép Remélem még ott van(nak)!!!És ha ott vannak remélem nem lett semmi bajuk! Hát ez vagyok én, az örök peches!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Ugyan Zsu!
Fel a fejjel, tessék biztatni a porontyokat, hogy kapaszkodjanak jól! Én nagyon drukkolok. AZ ÉLET ÉL ÉS ÉLNI AKAR!
Mikor mehetsz legközelebb UH-ra?

Mka
Vendég

Zsu!
vírus kaptam be én is a pasikkal, és kibírták. Egészen biztosan semmi bajuk! erős kismanó(k) Kép Kép
nagyon-nagyon drukkolok Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!
Nem lesz semmi baj, próbálj megnyugodni és minnél több vitamint beszedni (citrom, méz) hogy a szervezetetd ismét helyreálljon. Kép
Esteleg hívd fel Krizsát tudod őt mindig lehet, hogy mit tegyél mert nagyon megijedtél, biztos meg fog nyugtatni. Kép
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ennek a babának /babáknak élniük kell!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszönöm a kedves szavakat!

Felhívtam már tegnap reggel a Mágusomat és ő fekvést, vizet és természetesen pálinkát Kép javasolt. Ma reggel már letudtam egy nyalást húzni belőle!

Mka
Az UH még nagyon messze van 21-én. Addig behülyülökKép!

Köszönöm a drukkokat, és hogy, vagytokKép!

Zsu
Visszabújok az ágyba!!!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
VAn gondviselés, és van/nak babóca/k is a pocidban.Tessék megnyugodni, és sokat beszélgetni a manócskáiddal. Minden rendben lesz, ez teljesen biztos!!!
NAgyon drukkolok nektek!Kép

ZsebiKép
Igen, főzök 1-2 naponta a páromnak, és külön magamnak. Különösen most, hogy nem dolgozik. Ez a lelki terror elég nehezen viselhető. De még bírom!Kép

Most már megyek, mert mindjárt érkeznek anyósék, és ideje főzni!

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsu!
Ha Mágus azt mondta nincs baj akkor nem is lesz. Kép Tessék pálinkázni, pinehhi és csak jóra gondolni. KépBasszus azért ez a 21-e valóban messze van, nem két hét múlva kellett volna menni? Na de sebaj hamar eltelik ez is. Kép

Borsókás!
Jó főzést!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu!

Ne aggódj, biztos minden rendben van. A babák ha meg akarnak születni, akkor meg is fognak,lekűzdenek minden nehézséget!
Pihenj sokat!
Mi ez a pálinkázás? Ezt a Krizsa ajánlja?
Mert már máskor is olvastam, de azt hittem vicc. Most akkor az vagy nem az ? Kép

Tiko

tiko

Szia Tiko!

Köszönöm neked is! Most már egy kicsit nyugodtabb vagyok.

Nem vicc!
Én minden nap lehúztam egy feles mézes páleszt! Ha belegondolsz nem hülyeség. Lazítja az izmokat és azt mindenki tudja hogy kis mértékben gyógyszer az alkohol! Meggyőződésem hogy nekem most ez segített. Mágusomnak minden második mondata az volt hogy igyon sok alkoholt!!!! És mivel tudja hogy én kecskeméti vagyok a vesszőparipája a kméti fütyülős barack! KépKép
Szerintem egy próbát megér, persze csak ha jól esik. Nekem nem esett nehezemreKép!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

HÁt ezt most hallom először. Vörösborról már hallottam, na de pálinkáról. Kép
Amúgy semmilyen alkoholt nem iszom, nem szeretem, úgyhogy ez a pálinka ki fog maradni szerintem,ha egyszer oda kerülök.

Örülök, hogy jobban vagy és nyugodtabb is, ne idegeskedj, bízz a pici /k/ ben.

Lányok!

Tegnap fájt a hasam kicsit, gondolom peteérésem volt. Én már nem emlékszem, hogy mikor kell a projektre ráfeküdni. Aznap vagy másnap? Olyan rég volt, hogy spontán próbálkoztunk...

Tiko

tiko

Sziasztok!!!

Végre elpakoltam mindent Kép

Borsókás!
Mit akartatok nézni a moziban? MIyeln volt az ebéd anyósékkal? Örülö, hogy ilyen jól van a párod Kép úgy látszik jókor jött ez a kötés leesés Kép
A fogyikúrához sok sok kitartást kívánok!!!

ZSebi!
Azt hittem egész követekző héten szabin leszel Kép
Irigyellek a babázás miatt Kép gondolom elég nehéz időszak lehetett Neked, amikor megszületett.

Cjud!
Mi még nem beszlgettünk, de így "ismeretlenül" nagyon drukkolok Nektek, hoyg összejöjjön a szülinapi sikeres transzfer!

Niki!
Tulajdonképpen miért kell az immunológiai vizsgálat? Bocsi, picit tudatlan vagyok Kép
Nem biztos, hogy én kibírnám, azt a sok vért, még véradásra sem mehetek el. Nem vagyok elég nehéz Kép

Fanni!
jobbulást!

Tiko!
Nem csodálom, hogy akkor kicsit depis lettél!
kártyaparti? Hm. és minden hétvégén! Nem semmi! mit játszotok?

Orsi! Örülök, hogy épségben hazaértél! De mit csináltál hogy végül mégis kék-zöld vagy?

Wish!
NAGYON NAGY DRUKK HOLNAPRA! Kép

Zsuzska!!!!
Én is nagyon drukkolok Nektek!! Pihenj sokat!
Biztos van gondviselés!
Asszem ezt a pálinka dolgot én is megfogadom, mindeig van itthon mézes pálinka, de én nem annyira szeretem, sőt! De hátha ez segít Kép

Kép
Kép
beuka

Tiko!
Én ugy tudom, hogy aznap, illetve előtte 2-3 nap, de jó még az utána 12 óra is Kép
HAJRÁ!!!!
Nekem is most esetdékes Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

MIt is pakoltál el? Valamiből kimaradtam? Kép

MInden hétvégén, pénteken és szombaton nem is tudom hány éve. Ezt már függőségnek hívják asszem. UNO. Ismered?

Én megmondom őszintén, nem szeretnék pici baba közelében lenni. Igyekszem kerülni az ilyen helyzeteket. Egyszerűen zavar. Lehet, hogy butaság, de sajna így van.
Na akkor együtt hajtunk a babára, hihi. Ebben csak az a jó, hogy honnan tudjam mikor van előtte 2-3 nappal? Mert ugye ha a hasam fáj, akkor már nem előtte vagyok. Kép Kép
Akkor együtt izgulhatunk, hogy sikerült-e jól időzítenünk. Kép

WISH!

Drukkolok nagyon, majd jelentkezz!!!

Tiko

tiko

Tiko!
Tegnap volt a házavatónk, és az edényeket, meg a kajákat sikerült végre elpakolnom Kép

Ismerem az UNO-t de talán életemben egyszer játszottam, jónak tűnt!
És ilyenkor mennek a barátaitok? Nem hiányzik, néha egy kis nyugalom kettesben a pároddal?
Na jó,jó azt nem lehet pontosan tudni, hoyg mikor van előtte 2-3 nappal, legalábbis, ha nem folyamatosan a spontánra gyúrsz. Én már jó ideje hőmérőzök, és az tuóbbi cuklusaim nagyjából egyforma hosszúak voltak, így kb. be tudom lőni, hogy mikor van pé. Ráadásul, csütörtökön a dokim is látott egy 13 mm-eset.
Nem csodálkozom azon sem, hogy nem bírsz most baba közelében lenni. Szerintem sajnos természetes.

Kép
Kép
beuka

HURRÁ!
Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

De hülye vagyok! Hát korábban olvastam a házavatót, bocsi. Kép

Hát én nem hőmérőzök, hőmérőztem már eleget az eljén, kb. fél évet.

Vagy hozzánk jönnek, vagy mi megyünk. Egyik héten így, másikon úgy. Azért vannak kihagyások, de szeretünk nagyon kártyázni,nagyon jó szórakozás. Kép

Most el kell mennem, holnap jövök. Ugye te csak este vagy?

Tiko

tiko

Igen, sajnos csak este Kép
Szia!

Kép
Kép
beuka

LányokKép
Anyósék elmentek, most van kis időm írni.
Egész jó hangulatban telt a nap.Sokszor van kis nézeteltérés köztünk, de ma szerencsére nem volt.
A baj csak az, hogy anyósom nagyon fincsi sütikéket hozott annak ellenére, hogy tudja, hogy diétázom.KépNem tudom, hogy kellene elkerülni őket. Az az érzésem, hogy nemigazán fog menni!Kép

BeukaKép
Az Üvegtigris 2-t akarjuk megnézni már egy ideje. De jövő héten már biztosan elmegyünk valamelyik este.Ti láttátok már?

TikoKép
Teljesen megértelek. A sikertelenség előtt, és közvetlenül utánna én sem szívesen mentem picúrkák közelébe. Úgy éreztem olyankor, mintha a szívembe szúrt kést még forgatná is valaki. Mostanra viszont ez elmúlt. Mindig alig várom, hogy megnézhessem a rokonok és barátok babócáit.
Szerintem idővel ez nálad is át fog alakulni.

wishKép
Ezerrel mennek a drukkok a holnapi pungihoz!

Most pedig megyek, és bűnözök egy óriásit:megeszek egy sütikét.
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Tiko!
Nekem is mindig ajálja az alkolholt, de mivel én alapból utálom ezért csak a vörösbort iszogattam meg esténként és mikor barnátzam felhívtam közölte hogy akkor igyak rövidet pl. konyakot. Kép

Nekem is most hétvégén volt pé-m. Vagyis van mostnaában én sem tudom már mikor kell mi már mindengyhogy próbáltuk most bevetünk mindent ebbe a pár napba együtt vagyunk mindig aztán meglátjuk. Kép Az élvezet miatt biztos jó. Kép

Beuka!
Hát nem volt mindig öröm és kacagás amikor a tesómnak babája született, De ez egy kettős érzés mert igazából nagyon örültem neki hogy ő azon szerencsések közé tartozott aki kitalálta szeretnée és megfogant, a másid hogy persze volt bennem egy kis fájdalom amiatt hogy nekem miért nincs. Mára ez már teljesen elmúlt és boldog vagyok hogy sokszor lehetek a kicsivel, főleg ha időm is engedi és bármiben segédkezhetek körülötte (etetés fürdetés altatás....)És nem utolsó sorban ha kedvem van babaruházni akkor meg is tudom venni nem csak fáj a szívem hogy én ilyet nem vásárolhatok. Kép

Beuka, Tiko!
Akkor ebbe a hónapba tök együtt haladunk a spontán baba felé. Hajrá legalább egyikünknek siekrüljön. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás!
Nem irigyellek a sütik miatt!! Nekünk is van most itthon egy csomó, de én ehetek Kép
Így is van! Egyél Te is! Gondold azt, hoyg gyümölcs Kép
Mi is szeretnénk megnézni, még láttuk, már pedzegettem, hogy nézzük meg jövő héten. Az a baj, hoyg a legközelebbi multiplex tőlünk 1 óra autókázásra van. No de sebaj, legalább kikapcsolunk egy kicsit. már nagyon rámférne!

Zsebi Kép
Igen, valami ilyesmire gondoltam a tesób babája miatt! De nagyon ügyes vagy, hogy ezt így le tudtad kezelni! Ráadásul Te már teljesen profi leszel! Én úgy félek ettől! Azt sem tudom, hogyan kell pl. fürdetni! No de van még időm megtanulni Kép Nagyon angyon szeretném már!

Igen én is azt mondom, hogy HAJRÁ!!!!!!
Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Bea Kép
bevállaltam a fekete pályát és sikerült 2 elég nagyot esnem sízés közben Kép innen a foltok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Úgy értettem, hogy a foltokat már itthon szerzted Kép bocsi Kép
Húú akkro Te nagyon bátor vagy!
Örültek Neked a fiúk, amikor hazaértél? Gondolom Kép

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Irígyellek, hogy te eheted.Nekem holnapután lesz szénhidrát-napom, akkor mehet majd a süti is vacsorára. DE az olyan soká lesz még.Kép
Szóval ma megtörtem az elmúlt 19 napi szigorú diétát, ettem az anyós-féle házirétesből. ISteni!KépSajnosKép

Hát a sok mozi és színház az egyik, ami miatt jó itt a fővárosban lakni. Nem túl sok pozitívuma van, de ez mindenképpen közéjük tartozik.

Borsókás

Borsi
borsókás

Bea Kép
nem Kép nem apa vert meg Kép Kép Kép
pasik örültek, érdekes módon Máté volt, aki jobban örült, pedig alapjában véve nem is az anyás, hanem sokkal inkább Levi.
No, bátornak nem mondanám magam Kép ez inkább hülyeség volt a részemről, mert ennyire nem tudok azért síelni Kép piros pályán bármikor lejövök, de a fekete már nekem is sok... de sebaj, legalább megpróbáltam Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beuka!
Belefogsz jönni a fürdteésbe és minden apró teendőbe ebbe biztos vagyok. Kép
Most amikro vigyáztam rá én is megijedtem mondtam is a páromnak úgy látszik nekem még nem voló gyerek. Egyszerűen bármiel próbáltam lekötni a figyelmét semmi nem használt csak csimpizett a nyakamba, majd mondom biztos álmos (de mivel nálunk nincs ágya) lefeküdtem vele úgy hogy az ölembe volt és együtt aludtunk egy órát. Kép
A otthon telejsen egyedül alszik beteszik az ágyába és már durmizik is. Kép

Borsókás!
szerintem egy kis bűnözés semmit nem árthat. Kép
Egészségedre!

Orsi!
Hiába tudtuk mi hogy bevállalós egy csajszi vagy. Kép

Ja tök jó meglepiben volt ma délután részem. Azt hittem a párom megy a héten dolgozni, mikor egyszer csak közli, hogy ő is itthon lesz velem a héten. Ennél jobb hír nem is lehetett volna. Szóval a héten dolgozunk tovább a spontán babón. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Hurrrráááá!!!KépMost aztán mindent bele!Kép

Borsókás
Kép

Borsi
borsókás

Borsókás!
Köszi! Most mindentől függetlenül tök feldobott vagyok. Kép Kép Kép

Lehet még az ivást is bevállalom hátha most valahogy annyira bízok ebbe a hónapba, hogy miért foggalmam sincs. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás! Kép
Nem csodálom, hogy nem bírtad kiállni! Hát igen, ez (is) nagy nagy előnye a fővárosnak Kép

Orsi! Kép
Na arra azért nem is gondoltam, hogy megkupáltak, ugye tudod! Kép
Tényeleg, mennyire mások a fiúk?
Na én még sielni sem tudok, úgyhogy Kép

Zsebi!
Hát bízom benne, hogy belejövök majd Kép
Olyan jó lehetett együtt aludni a picivel!
Dejó! Ez tényleg nagyon jó hír!
Arrko én is csak ismételni tudom magam :HAJRÁ HAJRÁ!! Kép Kép Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Bea Kép
képeket láttál róluk? http://vaczko.atw.hu címen van az albumunk. Tűz és víz, külsőre és belsőre is Kép

Tali szervezése hogy áll most?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
Kép
Kép

Beuka!
Nektek is hajrá hajrát hajrá!

Kép

Viki!
Még kettőt kell aludni! nagyon nagyon durkkolok neked és a picurkának!

Wish!
Holnapra hatalmas durkk neked is!!!! Ügyesek lesztek és a kicsik is. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Helló csajok!

Orsi! Kép
Nagyon nagyon édesek a kicsik! Valóban nem egyformák, de olyan cukik! Hihetetlenek a képek, amik még a pocakban készültek. Annyira édesek! Komolyan elnézegetném Õket még egy darabig!
GARTULÁLOK HOZZÁJUK!!!!!

Én sajnos talira nem tudnék elmenni, mert ugye nem vagyok Bp.i, de nagyon jó lenne Kép

Zsebi! Kép
Köszi Kép

Viki, WIsh! Kép Kép
SOK SOK DRUKK!!!!

JÓ ÉJT!
Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok! Kép
Jó sokat írtatok! Kép

Na, megjöttem én is. Csütörtök, péntek megvoltak a vizsgálatok. Zsúfoltak voltak a napok, nem unatkoztunk. Sajnos a terhelésesem nem lett jó. Kép Egy órával 12 két óra múlva meg 9. Tudja valaki, hogy ez mennyire rossz???

Tiko Kép
Én sem tudok babára nézni, mert megszakad a szívem. Kép A legjobb barátnőm tavaly szeptermberben egy kislánynak adott életet és azóta fűz, hogy menjek el, de egyszerűen nincs hozzá lelki erőm. Kép Főleg mivel még a legjobb barátnőm is és együtt nöttünk fel és mikor kislányok voltunk mindig azt akartuk, hogy majd együtt szülünk. Nem jött össze. Kép

A hétvégén viszont elutaztunk, kicsit mi is. Kép Kikapcsolódtunk. Jó volt nagyon! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi, Beuka
Köszönöm a drukkokat, bár már megérkeztek a mensi előtti tüneteim:hasfájás,
derékfájás,hőhullám,idegbetegség meg ilyesmi.
Úgyhogy eléggé elkenődtem ma reggelre, mert már kezdtem egészen beleélni magam a dologba.

Zsebi,
Ügyesen huncutkodjatok!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Wish,
Hajrá peték!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki : ez mind akár jó jel is lehet, mi nagyon-nagyon szorítunk Neked, Nektek !!

Zsebi : hajrá, hajrá, ez a hónap tartogat meglepiket KépKép

Orsi : bevállalós csajszi vagy, de azért jó, hogy megúsztad némi kék-zöld foltocskákkal Kép

Borsókás : az Üvegtigris nagyon nagyon jó film, szombaton láttuk Kép vigyél zsepit is, mert én könnyesre röhögtem magam..

Wish : neked a mai punkcióhoz küldök nagyon sok drukkot !

Lányok, Zsebi : szerintem érdemes lenne a táblicskunkat kibővíteni még egy oszloppal, ahova be lehetne írni, ki mi miatt lombikozik.

mniki

Nviki!

A hőhullám nagyon jó jel!!!
Nekem tuti terhességi tünet volt!!! Kép
Szorítok neked nagyon!
Crys
crys74

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szerintetek kinek indokolt a kromoszómavizsgálat elvégzése és mi derülhet ki abból?
Kérlek, akinek van tapasztalata, írjon!
Sok sikert mindenkinek és szép napot! Crys
crys74

Kép
A cukorhoz nem tudok hozzászólni. És mit mondtak mi ilyenkor a teendő?
A babázást pedig próbáld meg olyan oldarról közelíteni, hogy fordítva ha neked született volna neked is jólesne ha meglátogatna, és nézd a pozitív részét, játszhatsz kisbabával és ráadásul még ha igazán jó barátnők vagytok akkor biztos ad majd neked ruhákat meg csomó hasznos tanácsot. De tudom nehéz átesni a holtponton. Kép

Niki!
Igen ezen már én is gondolkodtam, akkor ma megpróbálom beírni, ha valakinél nem tudom pontosan inkább kihagyom és jelezze a dolgot. Kép Köszi. Kép

Crys!
Nekem volt kromoszóma vizsgálat abból kiderül hogy megvan-e mindenkinek a megfelelő kromoszóma és ha a családban volt konkrétan veleszületett rendellenesség akkor azt tudják szűrni, hogy valamelyikűtök hajlamos-e rá. De ezt csak konkrétan megnézik.
Ti még harcoltok a babáért, vagy hogy álltok?

Viki!
Márcsak egyet kell aludni. Kép Nagyon szeretném a fagyibabás zebrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Nekem mega drukkok mennek már lehet hogy alszol is, de én durkkolok a kicsiknek is nagyon hogy ügyesek legyenek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi : nálam PCO, férj rendben.

Már megint fáj a fogam Kép még mindig nem sikerült kideríteni, hogy honnan jön ez a fájdalom, de már nem húzhatom tovább, lehet, hogy mégis gyökérkezelés lesz Kép

mniki

Zsebikém! Kép
De jó, hogy itt vagy reggel! Kép Már olyan rég "találkoztunk". Kép Ott a nővérke azt mondta, hogy volt alapja, hogy megcsináltatták és menjek vissza a dokihoz és mutassam meg neki, majd ő megmondja mi a teendő. De nagyon aggódom! Kép És kissé ideges is vagyok miatta! Kép
A babázásban biztos igazad van, csak nagyon rossz, hogy neki elöbb sikerült és ráadásul egyből, persze örülök neki, de azért kis irígység van bennem! Kép

Te hogy vagy? Minden rendben? Kép Wish-nek miért kell drukkolni? (bocsánat, de nem tudtam olyan sokat visszaolvasni)

*

Kép
Kép
kiscsillag

HAlihó!Kép
Szép napot mindenkinek!
KiscsillagKép
Sajnos én sem tudok segíteni a cukor-ügyben. Ott mit mondtak?
A babával kapcsolatban csak annyit, hogy csak az első lépés nagyon nehéz. Csak rá kell egyszer szánnod magad. Aztán hidd el, jól fog esni a lelkednek!Kép

NikiKép
Szerintem is jó ötlet ez az újabb oszlop!könnyebb lenne átlátni az eseményeket.
Szerinted is jó a film? Akkor a héten biztosan szakítunk rá időt valamikor!Kép

WishKép
Már lehet, hogy túl is vagy a pungin. Továbbra is mennek a drukkok, hogy ügyesek legyenek a petikék!NAgyon várom a friss híreket!Kép

VikiKép
Ez még bármit is jelenthet!Nem szabad feladni.Hányadik napon vagy?Továbbra is küldöm a drukkokat, és a pozitív energiákat!!!Kép

CrysKép
Veled mi újság?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Mniki Kép
Neked volt terheléses cukorvizsgálat? Mit szólsz az én eredményemhez? Ugye sok? Kép Lehet köze a PCO-hoz? Kép Nagyon félek! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

*
Wishnek a punkcióhoz kell drukkolni ma van neki, illetve már lehet túl is van rajta, de innentől folyamatos a drukk azért hogy megtermékenyüljenek aztán pedig hogy megtapadjanak. Kép
Neked szokott spontá pé-d lenni, mert ha igen akkor nem valószínű, hogy PCO-s vagy.

Kép
Kép
Kép

Ha valakinek nem jól írtam be vagy nem írtam be semmit írja meg és modosítom. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi a bíztatást Csajok!

Crys,
Remélem nálam is bejön a hőhullám!
Ahogy Zsebi leírta úgy van a kromószóma vizsgálat.
Nálunk is kellett a páromnál, mert hogy ne hiába vágják fel őt. Tehát, ha bármi gond lett volna genetikailag akkor fölöslegesen nem műtik.
Nálunk ez volt.
És ti most hol álltok?

Ja, Zsebi: Hozzám beírhatod, hogy nálam semmi gond, férjemnél spontán nincs sperma, vagyis most van /de csak fagyasztva/, mert műtötték.

Borsókás: KÖszi az energiát!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Hőmérőzni nem hőmérözök abból nem tudok kiindulni, csak a nyákot nézem. Szombat óta van az a fajta ami szeritn peteérés van, még ma is olyan akkor ilyenkor mikor legyünk együtt??? Eddig bevállaltuk minden nap, gondolom már úgyse lesz ilyen sokáig max két három napig szokott ez a fajta nyák jönni, de ilyen mennyiség még sose volt ezért buzdultunk be ezen a hónapon. (Bocs hogy így részletezem.)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?